Primarul Piteștiului, Cornel Ionică e favorizat la toate infracțiunile de un procuror al DNA București, procurorul șef serviciu trebuie să i-a măsuri de îndatăPrimarul Piteștiului Ionică a reușit să corupă un procuror DNA, dosarul e ținut în dulap pentru sute de mii de euro șpagă

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cel mai mare infractor, primar al Piteștiului Ionică care a sustras 80% din Patrimoniul Primăriei Pitești cu documente false, procurorul de caz incasează euro și-l favorizează la toate infracțiunile.

Hoțul hoților, primarul Ionică spală banii și la această oră, cu familia și prietenii

Primarul Piteștiului, Cornel Ionică a corupt mai mulți comisari de miliție din cadrul DNA Pitești, precum CMS Dan Nicolae, CMS Nedelea Cătălin și alții pentru a interveni la alți comisari de miliție din strucutra centrală a DNA București și acei comisari corupți au plătit procurorul de caz cu bani grei pentru a nu mai fi cercetat infractorul Primar, Cornel Ionică. Nu trebuie uitat că acest rrom infractor Ionică a întocmit documente false pentru 80% din Patrimoniul Primăriei Pitești, în documentele false a trecut valori foarte mici pentru vânzarea Patrimoniului, dar în schimb și-a tras șpăgi de miliarde de euro. Am publicat că acest infractor a fost pus de ex primarul Tudor Pendiuc, șef peste Șeful Serviciului Patrimoniului. Pe atunci, era Vice-Primar. Și-a chemat toți clienții cu societăți comerciale și persoane fizice pentru a-i împroprietării cu terenuri în oraș, cu apartamente și garsoniere în oraș ș.a.m.d. Licitațiile nu s-au ținut – furăciuni la greu! Spațiile de la parterele de bloc au fost vândute subit cu șpagă foarte mare la mp, în documente prețurile la mp derizorii.

CMS – Nicolae Dumitru, coruptul corupților îl ține pe Ionică la căldurică, nu la răcoare

Jegosul de rrom a vândut 80% din Patrimoniul Primăriei Pitești când a simțit că explodează prețurile la imobiliare. Un mp de pământ în centrul Piteștiului ajunsese la 4000 de euro. El a vândut sute de ha. Spațiile Comerciale de la parterele de bloc din tot Piteștiul le-a vândut ca pe pâinea caldă, cu un preț derizoriu în documente, șpaga cea mai grea a fost la el și la șefa de serviciu Patrimoniului. De această afacere a știut și ex Primarul Pendiuc că doar el îl împuternicise să se ocupe de vânzarea Patrimoniului. Vindea apartamente și garsoniere zilnic de ziceai că are măsa mii de blocuri. Prețurile la apartamente și garsoniere în documente sunt de tot rahatul, dar în schimb șpaga foarte mare va reieși din expertizele ce se vor efectua. De ce ține rromul Ionică comisarii de miliție umflați cu șpăgi?! Pentru a-i aranja dosarul care s-a format la DNA București de la sesizările noastre. Din interiorul DNA București am fost informați de toate minunățiile acestora. Procurorul de caz a plasat dosarul într-un dulap, e plătit cu bani grei de a nu dispune efectuarea expertizelor la 80% din Patrimoniul Primăriei Pitești. Cât a fost Kovesi procuror șef serviciu a fost chemat pentru a da declarații de vreo 3 ori, după ce a plecat Kovesi s-a făcut blatul cu procurorul de caz. O știau de frică câțiva procurori pe Kovesi.

Fostul Primar, Tudor Pendiuc a beneficiat la greu de euro de la vânzarea Patrimoniului

O să sesizăm procurorul șef serviciu al DNA București pentru a dispune efectuarea cercetărilor de către alt procuror. Dacă va fi lăsat procurorul corupt să efectueze cercetări, nu va efectua nici o cercetare, îi vin șpăgile de la Ionică lunar. Dacă se va dispune luarea dosarului de către alt procuror, se va rezolva cazul. E greu acest dosar, trebuie făcute expertize la tot patrimoniul sustras cu documente false ce constau în prețuri de nimic, licitații nevoie mare dar în schimb prețurile reale le vor comunica agențiile imobiliare și experții. Se va stabilii un prejudiciu de miliarde de euro. Dacă îi luăm pe toți primarii de orașe la verificat, se va constata că toți au procedat la fel ca și Ionică. Informații avem, mai trebuie luați la călărit. Au lăsat nenorociții Primăriile fără patrimoniu, dar în schimb sunt îmbogățiți toți ereticii de Viceprimari, Primari și cei de la serviciul Patrimoniu. Au spălat și spală banii escrocii și la această oră. Sunt bandiți, și-au pus ginerii, copiii sau prietenii de încredere să facă afaceri cu banii de la șpăgile primite din vânzarea Patrimoniului pe nimic. Trebuie o monitorizare totală precum și o verificare la familie, neam și prietenii de încredere care le rulează banii în diferite afaceri. Pot fi prinși foarte ușor dacă ai minte și tehnică. Cât sunt ei de hoți cad atât de ușor ca muștele în lapte. Primarul Ionică trebuia arestat odată cu fostul primar Tudor Pendiuc.

Primăria Pitești săracă, lăsată fără patrimoniu de hoții de patrimoniu

Șeful SRI doarme, Klaus Iohannis visează numai desființarea Secției Speciale de Procurori care trebuie întărită cu cel puțin 50 de procurori, 500 de polițiști și buget la greu pentru echipamente. Nenorociții, vor ca procurorii și judecătorii circa 90% corupți să se îmbogățească cu miliarde de euro. Klaus Iohannis și Ludovic Orban trăiesc ca cârtițele pe sub pământ, ei nu știu ce corupție mare este în justiție. Poporul e arestat fără probe, moștenirile au fost luate și sunt luate de judecători cu japca, procurorii favorizează infractorii, așa că circa 90% dintre procurori și judecători sunt corupți și abuzivi. Demenții, solicită desființarea Secției Speciale de Procurori. Ce președinte au ales românii și ce guvern avem! Toți de rahat! Toți merg pe dos, parcă ar fi făcuți de mătuși, nu de mamele lor. Rușine să le fie la toți cei menționați! Poate or să revină cu picioarele pe pământ, că în pământ se vor întoarce.

Articol de Aurel Rizea