Primarul puşcăriaş Sorin Oprescu, directorul infractor executiv, Adrian Iordache, M. Krolf, director executiv, Corina Dumitrescu şi şefa serviciului Luiza Matheas de la primăria capitalei ne-au eliberat documente false, ascunzând sute de mii de proprietari fictivi, plus patrimoniul primăriei vândut pe nimic, de zeci de miliarde de euroInfractorul Sorin Oprescu nu recunoaşte nici cu mita în buzunar, banii sub parchet, darămite clinica fiului său făcută din banul public

Infractorul Sorin Oprescu nu recunoaşte nici cu mita în buzunar, banii sub parchet, darămite clinica fiului său făcută din banul public

Puşcăriaşul primar Oprescu, directorul Adrian Iordache, M. Krolf, directorul executiv Corina Dumitrescu şi şefa serviciului Luiza Matheas au ascuns sute de mii de proprietari fictivi, patrimoniul primăriei vândut pe nimic, dar evaluat la zeci de miliarde de euro la negru, la care şpaga le-a intrat în genţi şi depozite.

Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu cel mai mare ordinar primar, Oprescu, directori şefi serviciu etc de la primăria capitalei.

 

Clinica lui Oprescu luată din banul public, furt buget

Clinica lui Oprescu luată din banul public, furt buget

Oprescu, directorul executiv adjunct Corina Dumitrescu, de la Direcţia Generală de Dezvoltare şi Investiţii , şef serviciu Luiza Matheas, Direcţia Juridică, director executiv Adrian Iordache şi M. Krolf au încercat să ne păcălească, eliberând comunicări false în legătură cu solicitările noastre pentru  a ne informa câte sute de mii de proprietari fictivi au ajuns călare pe pământurile cetăţenilor, câte sute de mii de proprietari fictivi au ajuns să deţină casele moştenitorilor de drept. Nu mai punem toate spaţiile comerciale din Bucureşti vândute pe nimic în acte , dar şpaga la preţul real, blocuri mii vândute pe nimic în acte şi ciubuc la preţul zonei, pământurile vândute pe nimic în documente, dar ei au încasat la negru la preţul zonei de la mii de ha la care un mp s-a vândut cu aproximativ 5000 de euro. Vă închipuiţi ce şpăgi şi-au tras bieţii primari, directorii, şefii de serviciu, compartimentul juridic, consilierii, comisiile de fond funciar atât a primăriei capitalei, precum şi a prefecturii Bucureşti, plus prefecţii dintre anii 1998-2015. Jigodiile ordinare nu au dorit să ne comunice evidenţele a sute de mii de proprietari fictivi, documentele de la licitaţii, cu cât şi-au vândut toate spaţiile în Bucureşti, blocurile, pământurile, parcurile şi în special tot patrimoniul primăriei. Ei, prostăvanii, cred că noi nu deţinem documentele lor şi evidenţele la tot. Le-am făcut cereri pentru a-i pune la încercare, să vedem cum ascund documentele de la patrimoniu sau chiar le-au dat foc bolnavii psihici. Frica de puşcărie îi împinge nu numai la ars documente şi la sinucideri. Puteţi să vă luaţi zilele, e păcatul vostru, fraierilor. Ne-au invocat art. 12 alin. 1 lit. d) din Legea 544/2011, ce exceptează accesul liber al cetăţenior la informaţii  pe care nu ni le-au aprobat. Să vi le băgaţi în fund pentru că noi le avem şi dacă aţi distrus documentele, solicitaţi-ni-le, dar cu acordul de a primi voi cătuşele pe lăbuţe. Aşa prostesc ziariştii cu comunicări abuzive pentru a ascunde toate furăciunile dintre anii 2008-2015.

Se miră Traian, preşedintele de CAP de parcă n-ar fi furat nimic, dar bogăţie de zeci de miliarde de euro a strâns

Se miră Traian, preşedintele de CAP de parcă n-ar fi furat nimic, dar bogăţie de zeci de miliarde de euro a strâns

Aşa au ajuns să stea infractorii liberi: Băsescu Traian, Viorel Lis,Adrian Videanu şi toţi cei implicaţi în vânzarea patrimoniului primăriei pe nimic, dar bogăţie foarte mare la ei, zeci de miliarde de euro. Ţin banii pe la neam, prieteni ş.a.m.d. dar lui curca plouată de Oprescu i-am pus piedică şi a căzut în nas fraierul. I-am promis-o şefei de cabinet  a lui Oprescu că dacă nu vor elibera informaţiile solicitate, vor pleca la puşcărie cu şeful lor Oprescu. El dând ordin să ne elibereze mizeriile de comunicări, l-am şi compostat. Deja avea dosare de mai mult timp, i-a fost urgentată arestarea pe bază de monitorizări, flagrant etc.  Copiii lucrează profesional. Urmaţi şi voi, nesimţiţilor care aţi lucrat la primărie între anii 2008-2015 şi toţi cei implicaţi. Ştim că aşteptaţi să fiţi arestaţi şi să vă văitaţi ca jegosul Oprescu în arest. Asemenea nenorociţi de primari directori, şefi de serviciu, etc  nu trebuie să-şi mai vadă libertatea.

Adrian Videanu mult patrimoniu al primăriei a mai furat şi bugetul de stat.

Adrian Videanu mult patrimoniu al primăriei a mai furat şi bugetul de stat.

Ei fiind disperaţi de documentele false pe care le ţin în arhiva primăriei sau cărora le-or fi dat foc  pentru a nu se mai putea stabili furtul patrimoniului primăriei. Au hotărât să nu ne elibereze informaţii, întrucât se legau singuri. Să nu vă gândiţi că nu veţi fi cercetaţi pentru ceea ce aţi făcut toţi între anii 2008-2015. Am sesizat DNA-ul central şi procurorul general pentru a le lua toate documentele din arhiva primăriei la care se va stabili de către experţi toate cele sesizate de noi pentru puţoi. Puţoii nu s-au gândit că s-au verificat toate documentele fără să fie deranjat cineva sau să fie deranjat praful de pe documente. Au făcut performanţă cei 4 primari: Lis, Băsescu, Videanu, Oprescu la ciordeală de moştenitori de drept, sute de mii şi la aproximativ tot patrimoniul primăriei vândut în documente pe nimic, dar la negru euro gras la cursul pieţii. Să mai punem şi bugetul anual halit, banii U.E., banii Ministerului Dezvoltării, vă închipuiţi cât au mâncat aceşti nesătui. Lucrări de cea mai proastă calitate în tot Bucureştiul, şpagă la greu pentru toţi primarii infractori, devize umflate ca la minutul lui Mazăre la TV Constanţa.

Viorel Lis furt patrimoniul primăriei, furt la moştenitorii de drept, case multe în Bucureşti la chirie

Viorel Lis furt patrimoniul primăriei, furt la moştenitorii de drept, case multe în Bucureşti la chirie

Aşa că s-au pricopsit săracii pământului, ce le mai trebuie cercetări profesionale, ani grei de puşcărie, bani confiscaţi, atât ai lor cât şi ai neamului lor. Băi săracilor care aţi furat, acum umiliţi poporul cu miliardele de euro furate de la moştenitorii de drept şi de la patrimoniul primăriei. Nu aţi fost chemaţi la audieri până la această oră! Vă vom urgenta arestarea, chiar vreţi să ne ducem cu sacii de documente la procurori? Ar fi în binele vostru să le aranjaţi frumos şi să le puneţi la saci sigilate, să le predaţi procurorilor toate milioanele de falsuri. Poate căpătaţi reduceri de pedepse ca Cocoş. Aţi vândut apartamente în actele voastre cu sume sub preţul pieţii, cam 70%. În documente 30% şi 70% la voi băieţi deştepţi de primărie. Ne referim la patrimoniu. Cât credeţi voi că vă va mai ajuta Kovesi până va pleca cu voi la arest? Ţine jigodia dosar la ea în birou, nu l-a înaintat procurorului pentru cercetări, aşa crede că îl va scăpa pe Băsescu de ditamai furăciunile. O să forţăm până se va sparge buboiul şi la Kovesi. S-a învăţat să aresteze, dar să fie arestată nu vrea? Vei fi că vrem noi, stai pe butoiul cu pulbere, nu ţi-am pregătit-o noi, mata ţi-ai strâns-o în butoi. Doar un pic de scânteie şi va fi explozia. L-a iubit Kovesi pe Băsescu ca pe soţul ei sau ca pe un rrom de al ei. Nu se lasă de el, speră că o să mai fie vreodată preşedinte, poate de CAP.

  1. Sediul infractorilor de la Primăria Capitalei, vaca cu lapte

    Sediul infractorilor de la Primăria Capitalei, vaca cu lapte

    Solicităm cercetări împotriva tuturor celor menţionaţi de la primăria capitalei pentru comunicările false abuzive şi pentru favorizarea tuturor infractorilor de la primărie dintre anii 2008-2015.

  2. Solicităm doamnei prim-procuror DNA să înainteze dosare la procuror şi să dispună cercetări de urgenţă.
  3. Solicităm autosesizarea din partea procurorului general al Parchetului de la lângă Î.C.C.J.  Bucureşti.

Articol de
Gheorghe Alexandrescu

comunicari false abuzive

comunicari false abuzive

comunicari false abuzive

comunicari false abuzive

comunicari false abuzive

comunicari false abuzive