Primarul sifilitic Bărbuceanu Dorin de la primăria oraşului Ştefăneşti Argeş şi primarul pedofil Ion Dumitru de la primăria Albota, AG, au distrus mii de victime, luându-le pământurile moştenite, Dumitru şi-a violat fiica de virgină, a bătut clienţii pe care îi servea fiică-sa, Georgeta Dumitru, gelozie mare, şi-au cumpărat diplome de la miliţianul Cristi Şerban, actual rector universitar de la Universitatea Finanţe Bănci din curtea Liceului Astra Piteşti, diplome au mai cumpărat primarul Piteştiului Ionică, Ciurea Curier TV, etcDragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu cele mai mari curve ordinare masculine ale judeţului Argeş: primarul Bărbuceanu, Dumitru, Cristi Şerban, primarul Ionică, Ciurea Curier TV.

Bărbuceanu Dorin, sifiliticul primar al oraşului Ştefăneşti Argeş

Bărbuceanu Dorin, sifiliticul primar al oraşului Ştefăneşti Argeş

Sifiliticul Bărbuceanu Dorin a distrus mii de victime din oraşul Ştefăneşti AG, Ion Dumitru şi-a violat fiica, Georgeta, de la 15 ani, şi-a cumpărat diplome de la miliţianul  Cristi Şerban, actual rector universitar al Facultăţii Finanţe Bănci Piteşti.

Scursura societăţii, sifiliticul chipurile primar Bărbuceanu,  a chinuit o victimă, Sima Ioana, din oraşul Ştefăneşti, sat Enculeşti AG, de cca 24 de ani la care nici la această oră nu i-a recunoscut o diferenţă de teren de 2900 mp, dovedindu-i cu documente de la Arhiva Naţională etc. Bărbuceanu, nerecunoscând nicio lege pentru retrocedare , arzându-i cererile depuse şi registrele de la primărie pentru a nu mai apărea cereri la un control, motivând că a venit legea arhivelor, primăriilor de a distruge ce nu e bun, cereri etc. şi invocând mereu că nu a introdus cereri în termen, cererile victimei sunt introduse între termene şi tot felul de diversiuni ordinare de la acest ordinar de chipurile primar. Biata femeie i-a făcut cereri din 1991 pe fiecare lege de fond funciar, i-a dat o parte din terenuri şi diferenţa de 2900 mp în curte nu a vrut să i-o mai dea, întrucât vecinii, vreo 4 la număr, au avut intrare la el cu bănuţul. S-au lăudat că i-ar fi dat primarului escroc Bărbuceanu câte 30 de milioane de lei vechi şi că victima, Sima Ioana, nu le va putea lua terenul pe care îl stăpânesc abuziv cu puterea primarului.  Noi le promitem primarului şi escrocilor vecini ai lui Sima Ioana că vor muta gardurile de lemn şi va fi pusă în posesie Sima Ioana, întrucât are documente care atestă diferenţa de 2900 mp pe care trebuia să o primească din anul 1991 şi la această oră are cererea introdusă care este în termen legal. Ca Sima Ioana mai sunt mii de victime. Primarul sifilitic şi-a făcut dosare la primărie cu toate victimele pe care le ţine în birou într-o arhivă şi când mergi să verifici începe să spună că uitaţi câte sute de dosare am în litigiu. Nu au avut pământ ăştia, le-am dat tot ce au avut în documente. Minte paranoicul ca un bolnav de Bălăceanca. Când a mers directorul publicaţiei noastre a doua oară la el, i-a zis: ”Domnule primar, ia mai arătaţi-ne dosarele cu victime.” El a zis: ”Nu e niciun dosar. Unde aţi văzut dosarele la mine? ” Prima dată când s-a dus directorul, erau aşezate ca la Arhiva Judecătoriei Piteşti şi a doua oară când s-a dus să-l întrebe deja le pitise. Doar Bărbuceanu i le arătase în biroul lui şi într-o arhivă.  Se mai văita la directorul Iulian Ratea că un complet de judecată i-a pus un moştenitor pe drumul lui la vii. Directorul l-a lăsat să se vaite, oricum ştia de mult că el are băgaţi proprietari fictivi la vii, prieteni de-ai lui care îi gestionează vânzările la struguri. Vinde escrocul struguri cu 2 lei/kg în tot judeţul Argeş pentru a face cetăţenii vin, cu transport la domiciliu. Moştenitorii de drept stau şi îşi sug degetele şi escrocul îşi ia recolta anual, bani grei. Bărbucene, Bărbucene, puşcăria te mănâncă. Nu vă închipuiţi că are 100 ha de viţă-de-vie, are mii de ha.

Pedofilul primar Ion Dumitru al comunei Albota, judeţul Argeş

Pedofilul primar Ion Dumitru al comunei Albota, judeţul Argeş

Pedofilul Ion Dumitru, care şi-a violat fiica de la 15 ani, a iubit-o foarte tare, le-a dat în cap cu găşti la toţi care auzea el că ar fi în discuţii cu fiică-sa de vreo prietenie sau de vreun sex. La el la restaurantul din Albota lucra fiică-sa ospătară cu mai mulţi ani în urmă, când era sărac, că bogat nu a fost niciodată până a devenit primar. De fiică-sa se mai luau clienţii când o vedeau în fustiţă mini, îi mai sărutau mâna când nu era pedofilul acolo. Avea tot timpul băieţaşi pentru bătăi, îl informau non-stop ce face fata lui tata, Georgeta, victima lui tata. El fiind foarte gelos, îi aştepta să mai vină pe la fiică-sa la restaurant pentru a-i bate cu gaşca de ţărani,ţăranul împuţit. Nu a lăsat-o pe fiică-sa să-şi facă niciun prieten până la vârsta de 23 de ani. El era tovarăşul ei de sex de la 15 ani. Acum şi Georgeta, bandită ca taică-so, şi l-a făcut prieten pe Claudiu, chipurile fratele vitreg al pedofilului. Pedofilul îl considera frate pe Claudiu şi ar fi pus ochii pe un manager, tatăl lui Claudiu,  că i-ar fi tată şi că l-ar fi recunoscut când i-a pus pe piept lumânarea. Până atunci, spune el, că nu l-a recunoscut şi nu avem niciun martor că l-ar fi recunoscut când trăgea să moară. Georgeta, fata pedofilului, s-a îndrăgostit de Claudiu, se duceau la discoteci, ş.a.m.d. Acum, când a simţit pedofilul Dumitru că trăieşte cu Claudiu, scandal mare în familie, fiică-sa i-a spus că îl iubeşte pe Claudiu şi vrea să se mărite cu el. Nenorocitul a luat-o la bătaie, a strâns-o de gât etc. Fata s-a supărat, făcând rost de mai multe tuburi de pastile pe care le-a înghiţit, după aceea a fost dusă la spital de urgenţă, i-a fost foarte rău.

Fiica pedofilului primar, Dumitru Georgeta, mireasă lângă miliţian

Fiica pedofilului primar, Dumitru Georgeta, mireasă lângă miliţian

După aceea a stat mai mulţi ani singură, s-a ocupat din nou tata de ea. De gura neveste-sii nu a scăpat şi a hotărât să o mărite cu un manager, George Enechescu. Georgeta nici acolo nu s-a lăsat la mâna ei, a început să-i viziteze pe prietenii lui George la diferite cluburi din cartierul Găvana Piteşti. Aceştia fiind managerii cluburilor au filmat-o când făceau sex oral cu ea şi i-au dus lui George bărbată-so filmările. Aşa că s-a despărţit şi George de ea. Acum e la rând un miliţian de 2 lei pe care îl lucrează sistematic. Pedofilul a îmbătrânit, s-a hodorogit, nu mai poate la fete, de abia se chinuie să trăiască din cauza păcatelor. El nu crede în săvârşirea păcatelor, dar l-au ajuns.

Miliţianul rector, Cristi Şerban, care vinde diplome licenţă pe zeci de mii de euro, fără a băga studentul cursuri vreodată

Miliţianul rector, Cristi Şerban, care vinde diplome licenţă pe zeci de mii de euro, fără a băga studentul cursuri vreodată

Colac peste pupăză a făcut-o pe fiică-sa cel mai mare manager al Argeşului din toate furturile de la balastierele Ioneşti de Dâmboviţa pe care i le-a trecut ei, a folosit-o la cumpărări de terenuri pe nimic de la cetăţenii din Albota, i-a cumpărat jeepane, bani grei rulaj de la stat, aşa că a ajuns curva cu peste 30 de miliarde de euro. Banii sunt ai lui tăticu Dumitru, el manevrează afacerile fiică-si, ea e doar cu numele la societăţile comerciale. De ce oare nu i-a dat fiică-si mai mare toată avere de zeci de miliarde de euro?  Cea mare l-a refuzat pentru sex, a fost un copil cuminte, dar cea mică, derbedoaică ca el. Cum a ajuns pedofilul Dumitru cu studii superioare?  Se laudă la ţăranii din Albota că are 18 ani de studiu. S-a dus şi s-a înscris analfabetul la seral, nu a dat pe la cursuri, şi-a luat diploma de bac şi a mers din nou cu bănuţul la miliţianul Cristi Şerban, rector universitar, la care nici acolo nu a dat pe la cursuri, dar analfabetul şi-a luat diploma de licenţă. Mai are să-şi cumpere doctoratul.

Ne-au informat colegi de-ai lui de la facultatea de vânzări diplome, licenţe pe zeci de mii de euro, Cristi Şerban, ex-miliţian, că acolo băieţii deştepţi, adica analfabeţii, nu au dat pe la cursuri decât cu zeci de mii de euro la miliţianul Cristi Şerban, rector universitar în prezent. Şi miliţianul la rândul lui, Şerban, a fost făcut rector universitar tot pe mii de euro. Şi-au mai cumpărat diplome de licenţă cu profil euro şi primarul Piteştiului Ionică Constantin, Ciurea Curier TV Piteşti ş.a.m.d. Devii cu studii superioare rapid şi poţi obţine funcţii importante în partid, Guvern, Parlament. Dar ei au uitat că nu au terminat nici liceul, au doar şcoala vieţii proştii pământului.  Se ia pedofilul Dumitru de directorul publicaţiei noastre, spunându-i în direct la TV-uri că e nebun, scrie numai minciuni, o să-l omoare, dar el are dosarul penal la DNA Bucureşti 3/2 care confirmă tot ce s-a scris infracţiuni etc. Va merge la puşcărie până în revelion.

Poponarul Ciurea Curier TV, analfabet cu diplomă de licenţă cumpărată de la miliţianul Cristi Şerban, actual rector universitar

Poponarul Ciurea Curier TV, analfabet cu diplomă de licenţă cumpărată de la miliţianul Cristi Şerban, actual rector universitar

El să nu uite că suntem 80 la această redacţie, din toată ţara.Suntem unii chiar apropiaţi de-ai lui, care ştim tot ceea ce face şi ce a făcut. Dă vina pe director crezând că aşa poate scăpa de puşcărie, dezinformând organele de cercetare penală. Băi bolnavule, tu eşti dement, retard, violator, pedofil, nu directorul publicaţiei noastre! Nu ai putut afla prin securiştii tăi cărora le dai milogule bani pentru informaţii şi prin miliţienii tăi nu ai putut afla de noi toţi, întrucât circuitul este închis. Nu aveţi acces la informaţii şi nici la persoane. În mintea lui defectă crede orice. Te-ai dus nesimţitule, să plăteşti vrăjitorii să ne facă magie neagră şi tot felul de nemernicii. Nu uita că suntem credincioşi, milogule.

Cornel Ionică, primarul Piteştiului, care a dat zeci de mii de euro pentru licenţă la miliţianul rector Cristi Şerban

Cornel Ionică, primarul Piteştiului, care a dat zeci de mii de euro pentru licenţă la miliţianul rector Cristi Şerban

Ai trimis contabila, pe Nuţi, să ne facă poze pentru a le duce la vrăjitoare, nesimţitule.  Vor veni toate pe capul vostru şi al familiei voastre, mucoşilor. Chiar dacă mă-ta a fost vrăjitoare şi descânta în tuci, amesteca cu făcăleţul, îşi distrugea neamul. Te-ai fisurat la Baraţă în direct că aveai în buletin şi în paşaport lipsă tată. Aveai trecut şi ai trecut în buletin şi în paşaport Dumitru F. Ion, adică Dumitru Floarea Ion. Ai început să recunoşti dosarele, te uşurezi mizerabilule. Dacă le ţii în tine o să crăpi şi aşa roade SIDA în tine cu tot tratamentul pe care îl faci. I-ai făcut cheie directorului Paraschivescu Florin de la Atac de Argeş,  te-ai dus ca milogul la DNA cu planul făcut, nu îţi iese nimic, hodorogule retard.  Ei făceau bâză de tine şi tu te-ai dus milogule repede să îl denunţi, gata că vei obţine şi arestarea.  Cât tupeu de curvă masculină ai, Ioane!  Marşi la puşcărie javră ordinară ce eşti.  Zilele tale de libertate sunt numărate. O să stai ca Oprescu în saloane dacă ai un pic de noroc, dar nu te compari cu dotore.

Articol de
Preda Dorin