Procurorul Alexandru Coculescu și Procuror Șef serviciu al DNA Pitești, Daniela Lupu au favorizat și favorizează infractori foarte periculoși non-stopProcurorul Alexandru Coculescu de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești și Procuror Șef serviciu al DNA Pitești, Daniela Lupu favorizează infractori periculoși și iau șpăgi foarte mari pentru clasarea cauzelor

Jegurile de procurori, Alexandru Coculescu și Daniela Lupu s-au îmbogățit din clasări cauze, au strâns averi de milioane de euro pe numele celor din familie și neam.

Lupu Daniela, cea mai mare infractoare

Procurorul Alexandru Coculescu din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești a favorizat la infracțiuni grave pe infractorii comisari de poliție Badea Marian, Duțulescu Marius și pe subcomisarul Anghel Mihai precum și pe ex-inspector Șef al IPJ Argeș Ispir Ionel. Acest jeg de procuror a primit șpagă peste 100.000 euro din partea celor 3 comisari și din partea ex-inspector Șef al IPJ Argeș, Ispir Ionel. Acest ordinar procuror, Coculescu Alexandru a ținut dosarul cu nr. 370/P/2017 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești circa 5 luni de zile pentru a negocia cu toți milițienii menționați și de a-și însuși peste 100.000 euro. Șeful Serviciului Rutier Argeș, Comisar – Badea Marian, Comisar  – Duțulescu Marius și subcomisarul Anghel Mihai anulează permise din anul 2002 și în prezent distrug cetățenii Argeșului ș.a.m.d.

Directorul publicației noastre, Iulian Ratea a formulat o plângere penală împotriva tuturor milițienilor bolnavi psihic pentru a termina odată pentru totdeauna cu anulările permiselor de conducere fără hotărâri definitive și irevocabile. S-a format dosarul cu nr. 370/P/2017 la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești, cercetarea a fost efectuată de mizerabilul procuror Alexandru Coculescu. Această dejecție de procuror a dispus clasarea cauzei motivând că milițienii de la serviciul Rutier Argeș acționează corect și de nesancționat atât administrativ și nici gând penal. Jigodia ordinară de procuror mai scrie în ordonanța mizerabilă că milițienii de la serviciul Rutier Argeș au hotărât în baza hotărârilor judecătorești anularea sutelor de mii de permise de conducere, dar în hotărârile definitive și irevocabile nu scrie anularea permiselor de conducere. Cât tupeu să ai să poți scrie și să minți presa etc.

Aldea Mihail, general de 2 bani, ciubucar de mulți euro

Procurorul corupt total, Coculescu Alexandru pentru ai favoriza pe cei petru milițieni comuniști – fasciști a scris numai minciuni și diversiuni în ordonanța din 05 februarie 2018, dosar nr 370/P/2017.

Cităm din ordonanță:

„Măsura de anulare a permiselor de conducere a fost luată de IPJ Argeș – Serviciul Rutier – în baza dispozițiilor legale, în cazul în care petenții apreciau că această măsură trebuia luată numai de instanța de judecată, avea posibilitatea să o conteste pe calea unei acțiuni în justiție”.

 

Dacă sunt fapte penale de distrugere a documentelor și de distrugere a dosarelor cetățenilor ce să contești la justiție, abuzul procurorului corupt Coculescu și favorizarea celor 4 infractori ai miliției Argeș, precum și cei 100.000 de euro încasați. Mai scrie Coculescu în Ordonanța de clasare: „În raport această situație de fapt în cauză nu este constituită tipicitatea juridică a infracțiunii de abuz în serviciu conform prevederilor art. 297 alin.1 C.pen. și există indicii cu privire la săvârșirea infracțiunilor conform prevederilor art. 253 C.pen, art. 287 C.pen și art.367 C.pen, sesizate de petent, aceste fapte neexistând în materialitatea lor”.

DNA Pitești cea mai coruptă instituție

Acest procuror corupt nu a ţinut cont de toate aceste articole de lege, le-a tradus pe limba lui și în favoarea celor patru milițieni abuzivi. Acest nemernic de procuror nu a ținut cont nici de art. 17 CEDO unde îi indică:

Art.17 CEDO – Interzicerea abuzului de drept:

„Nici o dispoziție din prezenta convenție nu poate fi interpretată ca implicând, pentru un stat, un grup sau un individ, un drept oarecare de a desfășura o activitate sau de a îndeplini un act ce urmărește distrugerea drepturilor sau a libertăților recunoscute de prezenta convenție sau de a aduce limitări mai ample acestor drepturi și libertăți decât acelea prevăzute de această convenție”.

Acest jeg de procuror Coculescu nu a înțeles că cei patru milițieni comuniști fasciști iau măsuri abuzive în grup organizat și distrug atât documentele la sute de mii de conducători auto, precum și îndeplinirea unor acte ce urmăresc distrugerea drepturilor recunoscute de prezenta convenție. Lui Coculescu i-au luat banii mințile și acționează ca un infractor de rând distrugând mii de cetățeni anual prin clasările cauzelor și favorizând infractorii Serviciului miliției Rutiere Argeș.

Primarul infractor, Ene Florea se bucură că a scăpat până la această oră de pușcărie

Domnul Director Iulian Ratea va formula plângere penală împotriva acestui jeg de procuror, va fi cercetat și favorizat de procuratorul general Aldea Mihail. După aceea îi va lega pe amândoi într-un dosar și îi va da pe mâna Parchetului General. Procurorul Șef Serviciu al DNA Pitești, Daniela Lupu a respins plângerea directorului Ratea pe care o formulase împotriva soluției adoptate în dosarul nr. 61/P/2016 prin ordonanța din data de 10.01.2018. Această ordonanță din 10.01.2018, dosar nr. 61/P/2016 procurorul Vameșu Carmen a favorizat peste 20 de infractori ai Comisiilor Locale de Fond Funciar, a Primăriei Moșoaia, jud. Argeș, Comisia Județeană de Fond Funciar Argeș care e formată din 17 membri și de judecătorul Bărbulescu Elena de la Judecătoria Pitești.    Lupu Daniela a susținut-o cu tărie la clasare pe procurorul Vameșu Carmen, nu a dorit să desființeze mizeria de ordonanță de clasare, din contră a invocat un martor fals care a relatat că victima Mușat Gheorghe nu avea teren dar în schimb toate documentele arată că victima Mușat Gheorghe din Comuna Moșoaia, județul Argeș deține teren în locul respectiv. Am mai publicat acest caz nu-l mai repetăm, important este că și Lupu Daniela și-a tras șpagă foarte mare pentru susținerea ordonanței de clasare din data de 10.01.2018, dosar nr. 69/P/2016. Această bolnavă psihic, coruptă total a eliberat pe 13 februarie 2018 ordonanța cu nr.5/II-2/2018 pentru sume mari de euro, bani primiți de la primarul Comunei Moșoaia, jud. Argeș și de la judecător Bărbulescu Elena.

 

Primăria Moșoaia – AG, loc de infracțiuni grave, falsuri cât cuprinde

Infractorii din Comisiile de Fond Funciar aveau și au un prejudiciu de 1.200.000 euro. Șpaga ei a fost de peste 100.000 euro. Numai procurori șefi serviciu ai DNA Pitești să ai că te sărăcește prin infracțiunile pe care le comit. Tu rămâi ca victima Mușat Gheorghe fără teren 11.300 mp care valora 800.000 euro. Numai punem că omul a făcut comoție cerebrală din cauza comisiilor și a justiției. Pentru Lupu nu o să mai facă comoție cerebrală întrucât l-a împuternicit prin procură specială pe directorul Ratea care se va ocupa de ei. Le va merge până la un punct, după aceea își vor trage pedepsele cu vârf și îndesat. Jegoasele procuroare Lupu și Vameșu râd ca două nebune, nu știu că le așteaptă un dosar la Parchetul General pentru favorizarea făptuitorilor, unul la DNA București pentru mita primită și alt dosar la CSM pentru încălcarea Convenției pentru Apărarea Drepturilor Omului și pentru încălcarea cu rea credință a codului deontologic profesional. Stres și pușcărie va veni pe capul lui Lupu și Vameșu.

Articol de Grigore Ionuț