Rechinii I.P.J. Argeș: Șeful IPJ Chestor de Poliție Ispir Ionel, Șeful Serviciului Rutier Comisar șef Badea Marian și Șef Compartiment Implementări – Abateri Subcomisar Anghel Mihai vor fi cercetați pentru nerespectarea hotărârilor judecătorești definitive, abuzuri în formă calificată, distrugeri de permise etc.Rechinii IPJ Argeș Chestor Ispir Ionel, Comisar șef Badea Marian și  Subcomisar Anghel Mihai ignoră mii și chiar zeci de mii de decizii judecătorești definitive, prin a nu le respecta în privința neanulării permiselor de conducere.

Șarlatanii miliției Argeș își fac de cap de la prima zi de angajare în miliție, nu respectă magistrații români și nici pe cei străini care le-au trimis sentințe sau decizii definitive pentru neanularea permiselor de conducere.

Ispir Ionel - a anulat zeci de mii de permise de conducere în mod abuziv, s-a îmbogățit rapid cu zeci de milioane de euro prin furt și evaziune

Ispir Ionel – a anulat zeci de mii de permise de conducere în mod abuziv, s-a îmbogățit rapid cu zeci de milioane de euro prin furt și evaziune

La solicitările directorului Ratea Iulian au eliberat acești infractori o comunicare abuzivă și infractoare ca de altfel și ei, cu nr. 506751/06.07.2017.În această comunicare acești infractori ai miliției Argeș arată că, conform art. 114 alin.1 lit.a din O.U.G. 195/2002 R. și în baza sentințelor și deciziilor penale urmează ca toți cei cu permisele anulate să meargă să obțină un alt permis de conducere auto la Serviciul Public Comunitar Argeș în condițiile prevăzute de art.116 alin.1 lit.b din O.U.G. 195/2002 R., respectiv, trecând un an de la data rămânerii definitive a hotărârilor judecătorești prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. Au semnat toți cei trei infractori prezentați mai sus. Vai mama lor de milițieni nemernici care au putut scrie așa ceva, inconștienți, au fost infractori și vor fi, non-stop.

Dăm un exemplu din mai multe decizii cu condamnări cu suspendare sub supraveghere a executării pedepsei cu termene de încercare de la 2 la 4 ani. Cităm din sentințe rămase definitive și decizii. În baza art.86 ind.1 cod penal: „Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de încercare de 4 ani sau în alte cazuri 2 ani sau 3 ani. În baza art. 86 ind.3 cod penal; instituie măsurile de supraveghere la care trebuie să se supună inculpatul pe durata termenului de încercare prevăzut la alin.1 lit.a) – d) cod penal și anume:

  1. a) să se prezinte, la datele fixate la Serviciul de Probațiune de pe lângă Tribunalul Argeș;
  2. b) să anunțe, în prealabil orice schimbare de domiciliu, reședință sau locuință și orice deplasare care depășește 8 zile, precum și întoarcerea;
  3. c) să comunice și să justifice schimbarea locului de muncă;
  4. d) să comunice informații de natură a putea fi controlate mijloacele lui de existență.

În baza ar.86 ind.3 alin.3 lit e) cod penal; impune inculpatului obligația să nu mai conducă nici un vehicul. Atrage atenția inculpatului asupra dispozițiilor art.86 alin.4 cod penal cu privire la revocarea suspendării executării pedepsei în cazul comiterii în termenul de încercare a unei noi infracțiuni sau în cazul în care inculpatul nu îndeplinește cu rea credință măsurile prevăzute de lege ori a obligațiilor stabilite de instanță”.

Badea Marian - un milițian comunist, nebun și corupt

Badea Marian – un milițian comunist, nebun și corupt

Din toate aceste măsuri luate de instanțele de judecată nu reiese anularea permisului conform O.U.G. 195/2002. Domnii milițieni invocă de nebuni O.U.G. 195/2002, art. 114 alin.1 lit.a și a art.116 alin.1 lit.b. Judecătorii nici nu pomenesc de această ordonanță prin sentințe rămase definitive sau decizii rămase definitive. Domnii judecători de la secțiile penale aplică corect măsurile de supraveghere, au învățat Dreptul cu adevărat, nu ca milițienii care fac sau au făcut facultatea la Academia Cațavencu. Domnii judecători când amintesc faptul că se impune inculpatului obligația să nu mai conducă nici un vehicul, se referă la faptul să nu mai conducă în termenul de încercare de 4 ani, 3 ani sau cât le dă la fiecare, nu se referă la anularea permisului de conducere de nici un fel în sentințe rămase definitive sau decizii definitive. Milițienii au mintea înghețată, după gândirea lor bolnavă anulează toate permisele de conducere mii sau chiar zeci de mii pe an.

O să execute detenție an de an până o să învețe ceva știință din dreptul penal – din dreptul civil niciatât. Legal, dacă ai un termen de încercare de 4 ani, după expirarea termenului trebuie să-ți restituie permisul, ei nu o fac, se anulează automat cazierul celor care sunt condamnați pe vechiul cod penal, nu mai rămâi cu cazier. Ei deja au anulat zeci de mii de permise de conducere după rămânerea hotărârilor definitive. Judecătorii au hotărât una, ei fac alta, se cred judecători și anulează de la ei putere toate permisele care trebuiau restituite conducătorilor auto după expirarea termenelor de încercare. Judecătorii au dispus măsurile legale în cauză, ca inculpații să nu mai conducă nici un vehicul în interiorul termenului de încercare, după ce expiră termenul de încercare pot conduce din nou. Ești obligat să respecți măsurile dispuse de judecători la suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei precum și termenul de încercare pe care ți-l dă. Dacă nu le respecți se dispune revocarea executării pedepsei cu suspendare sau sub supraveghere și vei executa pedeapsa în A.N.P. Se chinuiesc cetățenii câte 2,3,4 sau 5 ani să nu încalce măsura sub supraveghere a executării pedepsei și toate cele dispuse de judecători, trece tot se anulează și cazierul după aceea te duci să-ți ridici permisul de conducere, la care te pomenești cu permisul anulat.

IPJ Argeș - Punctul infracțional al milițienilor corupți abuzivi

IPJ Argeș – Punctul infracțional al milițienilor corupți abuzivi

Judecătorii când au hotărât să impună inculpatului obligația să nu mai conducă nici un vehicul s-a gândit că permisul rămâne suspendat până la expirarea termenului de încercare. Dacă dispuneau anularea permisului nu mai interzicea să nu mai conducă nici un vehicul, ei s-au bazat că permisele sunt reținute la serviciul rutier, nici gând că nebunii or să anuleze permisele fără a hotărî judecătorii. Așa s-a ajuns de mințile înghețate Ispir Ionel, Badea Marian și Anghel Mihai să dispună în mod abuziv anularea permiselor de conducere ale zecilor de mii sau chiar sutelor de mii de cetăţeni. Din 2002 anulează permise de conducere, mințile înghețate și în continuare până la arestare. Aceste animale de milițieni, nu numai că sunt atât de dobitoci și bătuți în cap, mai fac și pe șmecherii, iau șpăgi de la instructorii auto de la școlile de șoferi pentru clientela pe care le-o oferă.

Anghel Mihai - un nenorocit care a anulat zeci - sute de mii de permise de conducere

Anghel Mihai – un nenorocit care a anulat zeci – sute de mii de permise de conducere

Atunci când mergi să îți ridici permisul, țipă Badea și Anghel: „mergeți și faceți școala de șoferi și dați de permis din nou”. La toți cei pe care i-au distrus anulându-le permisele le spun aceste cuvinte. Nemernicii nu au pic de rușine față de zecile sau sutele de mii de conducători auto la care le-au anulat abuziv permisele de conducere, mai fac și bășcălie mizeriile miliției comuniste Argeș. Inspectorul Șef al IPJ Argeș Ispir Ionel clasează sesizările victimelor precum inspiră, nici o dată nu a dat vreo sancțiune la vreun milițian pentru comportări abuzive, neîndepliniri de sarcini de serviciu, tergiversarea dosarelor, primirea de foloase necuvenite, loviri ș.a.m.d. El doar dispune clasările cauzelor sau să scape mai repede declină competența la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești pentru a le da și procurorilor corupți clienți milițieni de-ai lui. Așa se fac afacerile între milițieni și procuratori. Dacă a fost făcut general pentru câteva zeci de mii de euro și alte bunătățuri date ex-ministrului Tobă Petre, se vede știința lui în drept sau în măsuri administrative. Generalul de carton Ispir e leșinat după șpagă și tot felul de atenții de la diferiți infractori multi-milionari în euro. Când e vorba de evaziuni fiscale, la ficăsa Petruța Ispir la S.C. sau la tovarășii lui cu milioane de euro, obstrucționează ofițerii de la serviciul fraudă bănet. Îi cheamă la raport sau chiar îi și amenință cu excluderea din sistem.

Ex-Ministrul Petre Tobă

Ex-Ministrul Petre Tobă

Chestorul de carton Ispir Ionel e cea mai mare lepră națională, pe el îl interesează doar afacerile ficăsii de milioane de euro, l-a interesat patrimoniul Primăriei Curtea de Argeș pentru a o împroprietări pe Petruța Ispir. Și-a băgat copilul la înaintare ca primarul Comunei Albota Ion Dumitru, ei stau în spatele afacerilor și a evaziunilor fiscale de milioane de euro pe lună. Când vor fi arestate fetele infractorilor să vedeți ce se vaită toți oneștii. Ispir și Ion Dumitru plătesc vrăjitori pentru a le oferi protecție malefică, prin mizeriile acestea fac procurorii să doarmă sau să uite de ei. Avem informații sigure nu e nici o glumă.

Ion Dumitru - Primarul Comunei Albota defect din naștere, malefic ca și vrăjitoarea negresă

Ion Dumitru – Primarul Comunei Albota defect din naștere, malefic ca și vrăjitoarea negresă

Lui Ion Dumitru i-a spus o vrăjitoare asiatică că el nu va face pușcărie, îi va oferi ea protecție malefică non-stop. Procurorii și ofițerii judiciari lucrează foarte greu, poate și șpaga atârnă greu, dar când o să verifice directorul Iulian Ratea stadiul cercetărilor să vezi favorizări de infractori. Dacă au depus efort cu toate puterile malefice pe ei, vor fi lăudați și premiați de șefa lor. Noi îi vom publica ca cei mai mari profesioniști în cercetări.

 

Articol de Mihai Alexandrescu