Tătarii PNL-ALDE-USR-PLUS vor să dărâme Guvernul României condus de Viorica Dăncilă, cel mai bun Premier din toate timpurileTătarii PNL-ALDE-USR-PLUS vor să dărâme Guvernul Dăncilă, pericolul va fi foarte mare pentru poporul român, criza națională va veni din incompetența acestora și din furtul bugetului statului

Dragii noștri cititori continuăm în această ediție cu cei mai mari tătari PNL – ALDE – USR – PLUS care vor să dărâme Guvernul României și să aducă criza națională.

Klaus Iohannis, un bolnav psihic care nu pune Miniștrii la Instituțiile Statului

Pe data de 10.10.2019 se va vota moțiunea de cenzură a PNL – ALDE – USR  – PLUS pentru dărâmarea Guvernului Dăncilă. Nu se știe dacă toți parlamentarii PNL – ALDE – USR  – PLUS vor vota moțiunea de cenzură, poate vor veni cu picioarele pe pământ și își vor da seama că sunt cei mai retardați politruci. PNL-ul – ALDE-ul – USR-ul  – PLUS-ul nu sunt capabili să formeze un guvern și dacă printr-o minune drăcească vor forma guvernul se va alege praful de tot poporul român.

Ludovic Orban, cel mai mare jeg dar și tătar

Acești tâlhari sunt de-o incompetență de nedescris, hoți de talie mondială dar în schimb își doresc puterea pentru a băga țara în criză și de a fura tot bugetul statului. Credem că vă aduceți aminte cum Traian Băsescu și Emil Boc au tăiat pensiile și salariile bugetarilor, atât de incompetenți și hoți  sunt cei din PNL – ALDE – USR  – PLUS de nu vă închipuiți. Nu spunem că PSD-ul e sfânt dar competența de a deține puterea la guvernare o au cu certitudine.

Victor Ponta, lingău la ALDE

De la PNL – ALDE – USR  – PLUS nu vor mai primii pensionarii pensii mărite și bugetarii salarii mărite dar nici poporul clemență pentru stingerea datoriiilor la Primării și ANAF. Tâlharii PNL – ALDE – USR  – PLUS vor să preia puterea, dar nu sunt capabili să facă ceva pentru poporul român. Ei sunt cu gândul de a fura bugetul statului și de a se îmbogăți peste noapte, pentru a trăi încă 9 neamuri după ei. Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu a recunoscut că PSD a pierdut majoritatea dar numai printr-o minune dumnezeiască va putea bloca PSD-ul moțiunea de cenzură întrucât tâlharii tătari PNL – ALDE – USR  – PLUS vor face orice pentru a prelua puterea. Foamea e atât de mare în ei încât vor înghiți tot bugetul statului. Vor da legi pe bani grei, vor încerca să desfințeze Secția Specială de procurori, într-un cuvânt vor face prăpăd în țară.

Traian Băsescu, dictatorul care a băgat țara în criză și a tăiat pensii și salariile la bugetari

Ei nu se pricep să guverneze România, o s-o bage în criză ca Boc și Băsescu. Sunt atât de proști și de hoți încât își fură căciula unul altuia, se ard între ei ca poponarii și împart banii furați ca băieții deștepți. S-au aliat cu aceste mizerii PRO ROMÂNIA, ALDE și PMP alte scursuri ale societății care au distrus poporul român și au furat la greu bugetul statului. Acești tătari nu se gândesc la bunăstarea economică a țării, ei fac orice pentru dărâmarea Guvernului Dăncilă, eficient și bun pentru tot poporul român. Care Guvern a funcționat bine, a fost distrus de tătari. Din această cauză nu merge nimic bine în România, cum se formează un guvern competent și eficient pentru popor, imediat vin tătarii și îl dărâmă: PNL – PMP – USR + Pro România, ALDE, PLUS sunt partide de doi bănuți sau nu sunt bune de nimic, cei care le conduc sunt niște dejecții care trebuie să dispară. Când vreodată a făcut bine PNL – PMP și ALDE poporului român. Poporul trebuie să realizeze cine i-a ajutat și cine i-a distrus, să voteze pentru funcția de președinte al României pe cel care merită. Dacă am fi fost în locul PNL – PMP – ALDE ne-ar fi fost rușine să mai optăm pentru a prelua puterea. Ăștia nu au scrupule, calcă pe cadavre, numai să le fie lor bine. Nu ne putem închipui cum poporul român, cam 40%, îl vor pe infractorul Iohannis ca Președinte al României încă 5 ani. Asta dă dovadă că poporul nu e informat de presă sau nu citesc presa.

Emil Boc, cel mai mare jeg, a distrus poporul român

Dar și una presă favorizează pe infractorul Klaus Iohannis pentru ce nu ne putem închipui. Acest infractor Klaus Iohannis nu a făcut nimic pentru români timp de 5 ani de zile, s-a plimbat pe banii statului, a sponsorizat Realitatea TV non-stop din bugetul instituției numită Palatul Cotroceni. Poporul trebuie să realizeze că Iohannis e cel mai mare infractor, a avut tupeul să respingă zeci de miniștrii propuși de Guvernul Dăncilă. Ăsta e un președinte dement care nu-l interesează ca instituțiile statului să aibă Miniștrii, el își vrea doar interesul lui personal, să dărâme Guvernul Dăncilă și să pună infractorii lui ca și Ludovic Orban etc. Se vede după zâmbetul și faptele lui că e un om bolnav psihic. Dacă i se face o expertiză psihiatrică, cade toate testele și medicii vor dispune să fie dus la un spital de specialitate de boli psihice. Vă dați seama cine conduce România, un dement care nu pune nici un ministru la instituțiile statului. În ce stat s-a mai pomenit așa ceva, ca președintele României să refuze tot timpul punerea miniștrilor la instituțiile statului și instituțiile statului să stea fără miniștrii. El trebuia să-și ia tratamentul de mic întrucât era bolnav psihic și irecuperabil. S-a făcut de râs în toată Europa acest dement, hoț, escroc nenorocit.

Tăriceanu, un mason pervers

Iohannis, Tăriceanu, Orban și Ponta s-au unit împotriva Guvernului Dăncilă dar nu se știe dacă vor reuși să dărâme Guvernul Dăncilă. Vor avea păcate de moarte pentru tot ceea ce fac, deoarece poporul va suferi pentru toate relele pe care le fac și criza pe care o vor aduce nenorociții României. La această oră e bine, dacă vor prelua puterea tătarii, se va alege praful de bugetul statului și de instituțiile statului. Vor fura pe rupte acești flămânzi și își vor sătura sufletele lor infecte de banii din bugetul statului. Pe ăștia nu îi interesează poporul român, îi interesează doar îmbogățirea ilicită. Rușine să le fie la acești tătari needucați!

Articol de Mihai Ciobanu