Torționarii IPJ Argeș – Colonel Mișu Cruceană și colonel Radu Marian, asasin Nedelea Florin și consilierul escroc Sandu IonelTorționarii IPJ Argeș, colonel Mișu Cruceană și colonelul Radu Marian au bătut victime până au decedat, Nedelea Florin și-a otrăvit tatăl pentru că a refuzat să-i dea moștenirea sa iar consilierul nesimțit Sandu Ionel nu a refuzat deloc sutele de ha ale moștenitorilor date de primarul Ion Dumitru

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu doi colonei torționari, un asasin și un consilier nesimțit care nu a refuzat sutele de ha de teren date de primarul Ion Dumitru.

Mișu Cruceană – torționar

Torționarii – colonel Mișu Cruceană și colonel Radu Marian au lucrat la cercetări penale în cadrul IPJ Argeș. Acești doi torționari băteau victimele arestate până decedau. Care apuca să plece la Spitalul Jilava sau la ANP Colibași scăpau cu viață, dar rămâneau ori bolnavi psihic ori handicapați. Pe turnătorii lor îi protejau și nu le făceau dosare penale. Îi scoteau pe bieții oameni la cercetări după orele 01:00 noaptea. Mișu Cruceană avea în biroul lui o rangă, un par asemănător cu cel al țăranilor cu care plantează porumbul în pământ. El trimitea sclavii săi, precum colonelul Radu Marian și pe alții ca el să-i ia cu japca din camere pe arestați. Mișu Cruceană la acea vreme era șeful cercetărilor din cadrul IPJ Argeș. Cum ajungeau victimele în biroul lui, le zicea:„te-ai răzgândit bă?!!” , „să recunoști crimele” etc. Victimele speriate de prezența a 5,6 torționari în birou, îi spuneau tremurând: „nu am săvârșit fapta domnule colonel, nu am ce să mai declar, am declarat tot ce am știut și tot ce am făcut”. El se ridica nervos și se repezea să strângă victimele de gât. Victimele se fereau sau se retrăgeau într-un colț al biroului. Le spunea la ceilalți torționari din birou: „legați-l cu cătușele de calorifer că-l omor p-ăsta!”. Victimele din birou începeau să țipe de le auzeau celelalte victime din arest. Ceilalți din arest începeau să strige: „lăsați-i, nu îi omorâți, nu au comis nici o faptă penală. Nu aveau tupeu torționarii să se ducă la ei la celule să-i bată. Mișu Cruceană și Radu Marian îi băteau până pe la orele 03:30 noaptea. Îi băteau întruna până când leșinau bietele victime, după aceea le duceau la camera de plimbare și aruncau apă pe ei. Toți arestații țipau de se auzea în poartă la ofițerul de serviciu. Suna ofițerul de serviciu pe șeful arestului, colonelul Stan iar ăla răspundea tare: „are șeful treabă cu ăia de nu-și recunosc faptele, termină cu ei pe la 03:30”.

Radu Marian – torționar

Arestații erau uniți dar nu puteau să iasă din celule să salveze pe celelalte victime. Puteau doar țipa să-i lase în pace și să nu îi mai bată. Mișu Cruceană și Radu Marian le ziceau victimelor în timp ce le băteau groaznic cu parul de pus boabe de porumb și cu ranga: „ce bă, prinde-ți tupeu că țipă ăia, recunoașteți nenorociților crimele comise, furturile, tâlhăriile etc. Acești doi torționari, vroiau să le bage pe gât faptele altor infractori, turnători de-ai lor. Unele victime cedau la aceste bătăi cu parul și ranga și le ziceau torționarilor: „spuneți dumneavoastră ce să scriu. Semnez tot, numai să nu mă omorâți, am familia acasă care mă așteaptă”. Mișu și Marian le spunea: „vedeți bă că a-ți săvârșit faptele, poate întoarceți declarațiile la procuror sau la judecător. Tot la noi veniți după aia, știți ce vă așteaptă”. Unii spuneau la procurori tot ceea ce li se întâmplase, alții de frică declarau în continuare tot minciuni indicate de Mișu și Marian. Când ajungeau victimele în fața judecătorilor și le întreba judecătorul: „a-ți săvârșit faptele pe care vi le impută miliția și procuratura?”. Ei rămâneau blocați și le spuneau judecătorilor: „am fost bătuți noaptea de la orele 01:00 până la orele 03:30. Am scris declarații la comanda colonelului Cruceană Mihai și la comanda colonelului Radu Marian”.

Judecătorii se mirau dar nu țineau cont de toate acestea și de lipsa altor probe care trebuiau să ducă la un probatoriu complet. Nu să-i condamne pe bieții cetățeni doar că ar fi recunoscut faptele și ce fapte?! fapte imputate de torționari prin bătăi groaznice. La dosare erau decât declarațiile victimelor și unele documente false ce-i reprezenta pe adevărații infractori. Le dădeau pușcărie grea, judecătorul Marius Andreescu, judecătorul Gheorghe Diaconu și mulți alții. Au decedat mulți arestați în arestul IPJ Argeș sau în Spitalul Jilava, precum și în ANP Colibași. Acești doi torționari sunt liberi și nevătămați la această oră și își consumă pensiile lor criminale. Stau pe străzi, râd ca doi bolnavi psihici, nu sunt deranjați de generalul gay Aldea Mihail, își fac de cap în continuare, aranjează dosare pentru clasări de cauze penale și primesc șpăgi groase.

Nedelea Florin – asasin

Colonelul Radu Marian o are și pe fiică-sa Radu Raluca milițiancă la IPJ Argeș. Această milițiancă e tot bolnavă ca taică-so cu capul, țipă și amenință reclamanții sau pe cei care sunt reclamați. Acestă bolnavă psihic, Raluca Radu consideră tot timpul în mintea ei bolnavă că toți sunt de vină și trebuie arestați. Scursura societății este această psihopată care a fost și este favorizată atât pe latura penală precum și pe latura administrativă de anumiți șefi ai IPJ Argeș dar și de mai mulți procurori prieteni de-ai torționarului Marian Radu. Halal de miliție la IPJ Argeș, halal de Parchet al Curții de Apel Pitești. Jeguri peste jeguri! Nedelea Florin din comuna Albota, jud. Argeș și-a asasinat tatăl prin a-i pune otravă în țuică. Din informațiile noastre a reieșit că acest asasin i-a pus gând rău lui taică-so întrucât nu a vrut să-i treacă moștenirea pe numele lui. Deja îl forțase pe taică-so să vândă un teren cu suma de 100.000 de euro. Când au ajuns la notar să facă actele de vânzare-cumpărare, asasinul Florin a pus gheruțele pe banii lui taică-so iar taică-so nu a beneficat de nici un euro, doar de otrăvuri până a decedat.  Și-a luat țupulanul asasin un autoturism Opel de circa 7.000 de euro, după aceea umbla cu toate târfele din comuna Albota și din Pitești. Taică-so era mecanic auto, muncea acasă să-și câștige un bănuț. Golanul de Nedelea Florin s-a distrat ani de zile până a cheltuit suta de mii de euro. Sorăsii i-a dat doar, circa 10.000 de lei, în rest el a cheltuit toți banii cu târfele.

Sandu Ionel – escroc fără scrupule

După ce a cheltuit toți banii cu târfele i-a spus lui taică-so: „hai la notar să-mi faci act de vânzare – cumpărare la tot ce ai”. Taică-so, om cinstit i-a spus: „nu-ți mai trec nimic, nu-ți mai dau nimic, ai cheltuit cu bagaboantele cei 100.000 de euro”. Acest bolnav psihic, demon întruchipat s-a răzbunat pe taică-so punându-i în țuică și cafea, substanțe otrăvitoare precum mercur etc. Tot bagaboantele cu care umbla l-au învățat să-l asasineze pe taică-so, Nedelea Gică. Se făcea că plânge la înmormântare, erau lacrimi de demon pervers, sorăsa se uita la el de parcă ar fi bănuit ceva. Pomenile lui taică-so le-a făcut mai mult sorăsa, el umbla cu târfele non-stop. Impozitul la Primărie l-a plătit tot sorăsa, el nici nu visa de așa ceva. Acum a închiriat verbal un garaj, în apropierea PETROM Craiovei, unde își desfășoară activitatea ilegal cu prestări servicii de mecanică auto. Se laudă beat că el tot timpul are lucrări de 300 lei pe zi la care nu plătește tva sau impozit, nu are firmă sau autorizație de funcționare pentru aceste servicii de mecanică auto. Spune tare că-i face sex oral ANAF-ul și Poliția Economică. Acest infractor asasin l-a omorât pe taică-so, lucrează fără autorizație la garaj, prestează servicii de mecanică auto non-stop fără a fi autorizat, înșeală statul de tva și impozite. Acest criminal, Nedelea Florin râde, stă beat mai tot timpul, zice că nu o să răspunde penal pentru tot ceea ce a făcut. Asta să o creadă el!

Consilierul Sandu Ionel de la Primăria Albota, jud. Argeș nu a refuzat oferta primarului Ion Dumitru de a primii sute de ha de teren. Tare nesimțit a mai fost acest bufon! A vândut terenurile împreună cu tăticul lui Dumitru, și-a tras milioane de euro săracul, nu s-a gândit niciodată că terenurile aparțineau moștenitorilor de drept din comuna Moșoaia – jud. Argeș, oraș Costești – jud. Argeș și comuna Lunca Corbului – jud. Argeș. Stă acest nemernic la restaurantul primarului din comuna Albota și joacă toată ziua poker pe sume frumoase de bani. Umblă tot timpul beat cu autoturismul lui Dacia Logan, nu-l întreabă nimeni de nimic. Doar este consilier PSD!

IPJ Argeș plin de torționari

Cine e mai tare ca acest jeg. Nu apare cu autoturisme tari întrucât se prind șmecherii de fentele infracționale pe care le-a făcut. Tot la pușcărie va ajunge și această scursură a societății.

Articol de Liviu Poșircă