Treizeci de dosare distruse de procurorul șef serviciu Daniela Lupu, procuror Carmen Vameșu și procuror Mihai AdrianProcurorii DNA Pitești, Daniela Lupu, Carmen Vameșu și Mihai Adrian au distrus treizeci de dosare cu probe în circa doi ani de zile

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu procurori incompetenți, corupți și demenți.

Lupu Daniela a distrus 30 de dosare, șpagă mare a luat la fiecare dosar

Procurorul șef serviciu al DNA, Serviciul Teritorial Pitești, procurorul Carmen Vameșu și procurorul Mihai Adrian au distrus dosarul fostului președinte al Curții de Apel Pitești, Gheorghe Diaconu. Acești trei procurori corupți au favorizat pe acest făptuitor, fost judecător Gheorghe Diaconu, care avea un prejudiciu de circa 20 de milioane de euro. Noi am publicat toate infracțiunile acestui jeg de președinte al Curții de Apel Pitești, am trimis articolul DNA- Pitești pentru ca procurorul șef serviciu Daniela Lupu să se sesizeze din oficiu. Procuroarea Daniela Lupu, s-a sesizat din oficiu, a întocmit un proces verbal s-a format un dosar penal împotriva jegului de președinte Diaconu Gheorghe. A luat legătura cu Diaconu la care au căzut la pace. S-au înțeles că tot ce vine clasării la DNA Pitești să fie susținute Ordonanțele de clasare de toți judecătorii și să respingă toate plângerile părților vătămate. Aceste informații le avem chiar de la apropiați de-ai lor care știu ceea ce au făcut și fac mai tot timpul. Procurorii DNA și Comisarii cele mai mari jeguri, ne solicită tot timpul să-i spunem pe cei care ne informează, asta nu vor ști niciodată.    Ei cred că noi facem doar presă și nu … .  Pe președintele Curții de Apel Gheorghe Diaconu, nici nu l-a audiat în cauza respectivă deși obligația legală a procurorului este să audieze toate părțile să solicite probe și să dispună monitorizări etc. Judecătorul corupt, abuziv, dement Gheorghe Diaconu a furat circa 20 de milioane de euro la renovarea Curții de Apel Pitești. Nu a dat anunț publicitar în presă pentru a participa managerii la licitație, și-a chemat managerul de casă să-i facă toate lucrările la Curtea de Apel Pitești.

Gheorghe Diaconu, favorizat de Lupu Daniela cu un prejudiciu de circa 20 de milioane de euro

Gențile de euro au mers la Gheorghe Diaconu acasă, după ce a făcut el plățile  din conturile Justiției, managerului de casă. I-a venit parandărătul rapid. Gheorghe Diaconu se pricepe la negocieri, nu e un începător, i-a luat șpagă mare. Acest jeg de judecător i-a dus și lui Lupu Daniela darul pentru a nu efectua nici o cercetare împotriva lui, deși trebuia o expertiză contabilă, expertize la lucrări, manoperele au fost umflate de trei ori mai mari ca la firmele normale. Materialele au fost și ele umflate la maximum. Gheorghe Diaconu râde ca un nebun pe la prieteni și se laudă că ce dacă l-am publicat noi, nu avem ce-i face. Daniela Lupu e prietenă cu el de familie. Nu se știe dacă îi vor mai scăpa procurorii care cercetează mizerii ca ei. Secția de procurori din cadrul Parchetului General s-ar putea să-i aresteze și pe Gheorghe Diaconu și pe Lupu Daniela. Pe ce s-ar baza aceste jeguri că nu vor răspunde penal și că nu vor fi arestați și condamnați. Credem că se bazează tot pe președinta secției penale Mirela Sorina Popescu. Aceasta a fost și ea președinta Curții de Apel Pitești, acum e mare șefă la Înalta Curte de Casație și Justiție București. Ereticul de Klaus Iohannis, i-a dat decret pentru a fi judecător la Î.C.C.J, dar  Traian Băsescu a ajutat-o foarte mult pe această domnișoară judecător, nemăritată nici la 51 de ani pe care îi are. A mers cu partidul PDL-PNL acum s-a dat cu PSD. Cumva s-a dat după putere pentru a putea căpăta o funcție bună la Î.C.C.J, dar și favorizări de făptuitori are la greu. Gheorghe Diaconu cel mai mare dement, corupt, favorizator de făptuitori trebuia arestat de Lupu Daniela la prima strigare.

Ion Georgescu, favorizat de Lupu Daniela, Carmen Vameșu și Mihai Adrian, prejudiciu de sute de milioane de euro

Vor fi cercetați împreună de procurorii care cercetează toți infractorii magistrați. Nu vor scăpa din mâinile noastre și din mâinile procurorilor până nu vor răspunde penal și condamnați pe măsura infracțiunilor. Gheorghe Diaconu a rămas bogat cu douăzeci de milioane de euro de la stat, acum e și consilier PSD, dă darul peste tot. Oricum el cerea zeci de mii de euro, pentru a da infractorilor o pedeapsă cu suspendare a executării pedepsei. Pentru a-l pune pe  Cristian Cioacă în libertate a cerut avocatului Sorescu Florentin, peste treizeci de mii de euro. Avocatul Sorescu Florentin i-a dat banii, victima Cioacă a fost pus în libertate, până la hotărârea definitivă. Cioacă era deja victima lor, i-au luat jegurile și treizeci de mii de euro. Ca și la Înalta Curte de Casație și Justiție, jegurile de Judecătoare dau achitări la cei mai mari infractori politici care au probe grele în dosare. La victime de rând, sute de mii care le trec prin mână nu le dau achitările, nu mai țin cont de lipsa probelor din dosare, dacă ești victimă trebuie să dai bani să obții achitarea. Nimic nu e fără bani la aceste curve de judecătoare. Daniela Lupu, Carmen Vameșu și Mihai Adrian au distrus cele treizeci de dosare care s-au format la solicitările noastre. Au avut informații certe, infractorii trebuiau arestați. Numai dacă verificau tot ceea ce le dădusem se recupera un prejudiciu de peste nouă sute de milioane de euro. Pe primarul Georgescu Ion, din orașul Mioveni, județul Argeș nu l-au cercetat de nici o culoare. Pe acesta l-au ajutat mai mulți comisari de miliție din cadrul DNA-Pitești.  Primarul Georgescu avea un prejudiciu de sute de milioane de euro. A furat bugetul primăriei an de an cu fiică-sa manager la fosta TV Absolut.

DNA Pitești de tot rahatul, a distrus 30 de dosare în circa 2 ani de zile

Georgescu a avut și are cel mai mare buget la nivel național. Numai Reprezentanţa Renault cât impozit plătește la acest infractor an de an. Câți bani a primit de la Elena Udrea și de la UE pentru a efectua lucrări de poduri, șosele etc . A furat și de la lucrări cu managerii de casă, zeci de milioane de euro. Când se împarte bugetul la Consiliul Județean, el le spune la unii primari: mai bine vă dăruiesc eu vouă bugetul, eu nu am nevoie, am destul”. După ce s-a format dosarul la DNA – Pitești a și vândut Societatea de furăciuni Absolut Tv. Dar ce să faci cu Lupu, Vameșu, Mihai Adrian, cei mai corupți procurori care au clasat cauza favorizând pe cel mai mare infractor din Argeș.

Curtea de Apel Pitești renovată pe bani puțini, banii grei s-au dus la Diaconu – 20 de milioane de euro

Georgescu Ion stă pe sute de milioane de euro, îl simpatizează toată miliția și procuratura DNA Pitești. Din când în când mai trimite la comisarii de miliție  din cadrul DNA, euro pe săturate. Din acești bani beneficiază și Lupu Daniela, Carmen Vameșu și Mihai Adrian. V-am dat doar câteva exemple până la 30 de dosare clasate, vă cam închipuiţi ce e. Asta fac acești trei procurori, negociază sumele ținând cont la fiecare de prejudiciu, dau clasări la cauze pe săturate. Cine să-i aresteze?! Pământul?! Procurori competenți și necorupți greu de găsit în Parchetele din țară sau din capitală, poate s-ar apuca de treabă serios secția de procurori care îi cercetează legal și de drept pe toți infractorii magistrați. Rămâne să vedem, dacă au curaj să facă ordine, lumină în Justiția Română, dacă nu vor funcționa tot așa aceste scursuri ale societății.

Articol scris de Luigi Oprea