Victima Burcea Constantin, din com. Stolnici, jud. AG, a fost chemată de doi miliţieni comunişti, inspector Ilie Cosmin, secţia nr. 10 Lunca Corbului, AG, şi de agentul şef, Voicu Nicolae, criminalist la IPJ AG, fără a avea vreun dosar penal, aceştia dispunând şi forţând victima să i se recolteze probe de salivă pentru a-i băga un viol pe gât sau vreo crimăVictima Burcea Constantin a celor doi miliţieni criminali comunişti

Victima Burcea Constantin a celor doi miliţieni criminali comunişti

Victima Burcea Constantin, din com. Stolnici, sat Cotmeana, nr. 422, a fost chemat la secţia de miliţie nr. 10 Lunca Corbului, AG, pentru a da salivă infractorilor: inspector Ilie Cosmin şi agentul şef Voicu Nicolae, criminalist la IPJ AG, aceştia au folosit cel mai mare tupeu de infractori de miliţie comunistă, eliberând o citaţie cu data de 11.05.2016, unde apare la rubrica dosar penal nr. FN, adică era un dosar fără număr.

Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu doi miliţieni comunişti: inspector Ilie Cosmin şi agentul şef Voicu Nicolae care au un tupeu de asasini, forţând să ia salivă victimei Burcea Constantin, pentru a-i băga pe gât un viol, o crimă, fără a avea vreun dosar pe rol.

Victima Burcea Constantin, loviturile pe care le-a primit în cap

Victima Burcea Constantin, loviturile pe care le-a primit în cap

Victima Burcea Constantin era plecată pe la fratele său, în vizită, la care s-a pomenit fratele lui că-l sunau miliţienii din comunele Bârla, Stolnici, Lunca Corbului (AG), întrebându-l dacă e fratele lui la el fiindcă trebuia neapărat să-l anunţe să se ducă la secţia de miliţie Lunca Corbului şi dacă nu va veni, vor trimite agenţi de miliţie să-l ducă cu forţa. După aceea a sunat-o şi pe mama lui, Câcu Ioana, spunându-i că fiul ei trăieşte în concubinaj cu o fată din Pădureţi AG, trebuie să se prezinte de urgenţă în data de 11.05.2016 la secţia nr. 10 Lunca Corbului. Acum victima miliţienilor, Burcea, s-a prins de făcătură, şi-a dat seama că vor să-i bage pe gât un viol sau o crimă. În data de 11.05.2016 s-a prezentat la secţia nr. 10 de miliţie Lunca Corbului, unde îl aşteptau inspectorul Cosmin Ilie şi agentul şef criminalist Nicolae Voicu. Burcea i-a întrebat de ce l-au citat şi ce vor de la el de-l caută disperaţi pe la fratele lui şi mama lui. Amândoi au sărit în sus şi cu glas tare i-au zis: „Dă probă de salivă! Vezi tu ce ai făcut!”. Ei voiau să-i ia ADN-ul pentru a-l aresta. Voiau să-i facă o înscenare de viol cu o panaramă din com. Pădureţi, jud. AG, sau să-i facă o altă înscenare pentru a-i pune o crimă în spinare şi folosind saliva ca probă ADN.  Ei nu s-au aşteptat că victima Burcea ne-a contactat şi suntem pe urmele lor.

Asasinul procruror Iacob arată cu mâinile cam câte victime au murit în puşcărie de mâna lui

Asasinul procruror Iacob arată cu mâinile cam câte victime au murit în puşcărie de mâna lui

Victima Burcea nu s-a lăsat păcălită de infractorii miliţiei, a refuzat să-i ia salivă din gură.  Ei văzând că nu au ce-i face, i-au spus să plece acasă. Acum Burcea ne-a contactat pe noi, spunându-ne tot ce i s-a întâmplat şi ce vor să-i facă nemernicii de miliţieni. Când i-am solicitat să ne arate citaţia, am rămas blocaţi, ce să vezi, lipsă număr dosar penal, scria la număr „FN” –dosar fără număr- şi la „în calitate de” – , iar la „cauza privind” – . Cu aceste date apare citaţia infractorilor miliţieni comunişti. Victima Burcea Constantin era disperată că-l vor aresta şi îi vor face un dosar la comandă. Noi i-am spus să stea liniştit că dacă a ajuns la noi, nu-i mai pot înscena vreun dosar sau făcături ADN şi alte probe false. El săracul a fost lovit cu bâte de baseball cu ani în urmă de către alţi infractori din com. Stolnici, la această oră fiind pensionat pe caz de boală. Jigodiile de miliţieni l-au văzut că el nu mai poate gândi bine, întrucât a fost operat pe creier de la loviturile pe care le-a primit în cap cu ani în urmă. Mari nemernici de miliţieni! Să căşuni pe un biet om bolnav pensionar! Ei tot timpul îi zic că n-are serviciu, că-şi face de cap. Burcea nu a avut nicio legătură cu femei sau fete tinere din cauza bolii de care suferă. Ne-a prezentat internări, expertize INML Bucureşti, a avut şi un certificat medico-legal de

Cristian Cioacă, victima asasinilor Iacob şi gnr. Vasile IGPR, precum şi a completelor de judecată

Cristian Cioacă, victima asasinilor Iacob şi gnr. Vasile IGPR, precum şi a completelor de judecată

120 de zile etc. Cum văd miliţienii om liniştit sau bolnav, gata se apucă să-i facă o înscenare cu probe false pentru a scăpa de dosare cu autori necunoscuţi de viol şi crime. Miliţienii tot îl monitorizează la negru non-stop, crezând că o să poată să-i întocmească vreun dosar penal pentru a completa la autorii necunoscuţi ai altor criminali şi violatori. El, săracul, nu mai are prieteni, prietene, nu-i mai arde de nimic, îl doare capul tot timpul, urmându-şi tratamentul. Câtă demenţă din partea unor ofiţeri şi subofiţeri de miliţie, nu vă puteţi închipui! Ce-or căuta aceste scursuri ale societăţii în miliţie, ne întrebăm tot timpul! Trec testarea psihologică cu şpăgi la doctori şi ajung de fac numai necazuri cetăţenilor din Argeş.  Ei cu dinastea se ocupă mai tot timpul, cheamă pe agentul şef   Voicu Nicolae să ia amprente la victime, salivă etc. pentru a le întocmi câte un dosar la comandă.  Toate acestea le fac  pentru a elucida cazurile cu autori necunoscuţi. Procurorii Parchetului Tribunalului Argeş trag de ei, spunându-le mai mereu: „ ce faceţi mă cu dosarele alea?” dosare în care nu sunt  probe sau suspecţi. Ei se apucă de fel şi fel de făcături pentru a scăpa de gura procurorilor şi uite aşa se ajunge la dosare întocmite cu probe false  sau introduse victime în ele în locul adevăraţilor infractori.  Se ajunge la arestări, condamnări foarte mari, dacă mai scapă victimele, bine, dacă nu, la revedere. Infractorii adevăraţi stau bine mersi, se distrează, fac afaceri, sunt cu miliţienii pe blat, dau şpăgi mari şi uite aşa fac puşcărie alţii pentru ei. Tehnica infracţională a acestora este: e violată o fată, nu ştie cine a violat-o, îi ia probe ADN fetei, după aceea căşună ca pe victima Burcea să ia probe de salivă, le coloborează cu ADN-ul fetei, victimei îi mai ia amprente sau, dacă a mai fost arestat, le au la dispoziţie, fac o expertiză criminalistică necontestabilă de nimeni la care gata, au şi stabilit infractorul şi condamnarea cu ani grei de puşcărie. La crime folosesc aceeaşi tehnică.

Juma de cap, gnr. Vasile Viorel IGPR, asasin

Juma de cap, gnr. Vasile Viorel IGPR, asasin

Asta este miliţia secţia nr. 10 Lunca Corbului şi serviciul criminalist IPJ Argeş.

În cazul ofiţerului de poliţie Cioacă Cristian, ce să mai zicem pentru 4 milioane de euro consumate de asasinul procuror Iacob şi de gnr. Vasile IGPR face Cioacă puşcărie, întrucât erau obligaţi să plătească cele 4 milioane de euro cheltuite pe descinderi, expertize,   scafandrii, clarvăzătoare, echipe de jandarmi, etc. Decât să o tragă aceşti doi infractori, mai bine au preferat să-i planteze lui Cristian Cioacă sânge în apartament, pe tocul pistolului, în portbagajul autoturismului etc. Aceşti zişi procurori şi miliţieni criminalişti cheltuiesc bani grei la un dosar penal, zic ei că ar fi descoperit cadavre sau ar prinde infractorii criminali. În cazul Cioacă nu au dovedit-o, doar că au făcut blatul cu completele de judecată pentru a le primi ordinarele expertize criminalistice şi ale INML Bucureşti, blat medicii cu Iacob. Procurorul asasin Iacob, ştim foarte bine că e prieten cu medici legişti etc. din INML Bucureşti şi lucrează

Sediul infractorului agent şef Voicu Nicolae, criminalist IPJ AG

Sediul infractorului agent şef Voicu Nicolae, criminalist IPJ AG

pe mână cu toţi. O făcătură ordinară de dosar ca al lui Cioacă Cristian mai găseşti la secţia de urmărire penală din cadrul Parchetului General. De ce să nu spunem că ei au dosare ca al lui Cioacă sute pe an?! După cum se vede le merge bine la infractorii IGPR şi asasinului procuror  Iacob. Am sesizat că la solicitările noastre pentru a cerceta pe cei care se fac vinovaţi de arestarea şi condamnarea lui Cristian Cioacă nu se efectuează cercetări. Ce-or s-o tragă şi favorizatorii procuratori ai lui Iacob ,Vasile, gnr. IGPR, şi al celorlalte complete de judecată! Tot în puşcărie vor ajunge, că mai devreme, că mai târziu.

Articol de Alexandru Constantin

Citatie