Vindecarea cetăţenilor României de gripă, Covid-19, şi Coronavirus doar cu injecţii; polidin, moldamin, canamicină şi penicilină, frecţii cu carmol etc.Numai cu aceste injecţii şi frecţii cu carmol puteţi scăpa de gripă, Covid-19 şi Coronavirus, doctorii acum 30-40 de ani dintr-astea foloseau, acum folosesc ceea ce nu dă randament la toţi bolnavii.

Iohannis un mason asasin

Medicii trebuie să folosească de urgenţă toate injecţiile menţionate în titlu, pentru a scăpa victimele de gripă şi viruşi: Coronavirus şi Covid-19, altfel vor deceda mulţi, păcatul lor va fi. Acum 30-40 de ani, medicii foloseau injecţii pentru tratarea gripei cu viruşi, folosind injecţiile: polidin, moldamin, canamicină şi penicilină, mai trebuie şi frecţii cu carmol întrucât elimini răceala provocată de viruşi, distruge viruşii încetează febra etc. Dacă nu vor produce din nou aceste tratament cu injecţii, vor deceda anual mulţi cetăţeni şi vom fi terorizaţi de aceste gripe şi viruşi an de an. Viruşi au fost şi în urmă cu sute de ani, masoneria a avut grijă să-i readucă în sufletele şi corpurile cetăţenilor de pretutindeni. Pulverizările în ţările infectate şi-au spus cuvântul!. Trebuie chemaţi toţi doctorii bătrâni de ştiinţă, pentru a le da reţeta de a face injecţiile menţionate şi de a le folosi rapid la toţi cetăţeni infectaţi cu virusurile menţionate. Dacă nu vor face toate acestea vor deceda la greu cetăţenii în România, păcat mare îşi vor lua cei ce nu cred în cele semnalate. Doctorii de ştiinţă care apar la TV, nu au abar de distrugerea viruşilor şi a infecţiilor din cetăţeni cu injecţiile enumerate. Se cred mari profesori doctorii de ştiinţă, dar nu ştiu nimic, tot doctorii bătrâni trebuie să-i înveţe ce trebuie să facă şi să le urmeze sfaturile cu producerea din nou a injecţiilor; polidin, moldamin, canamicină şi penicilină.

Orban o zdreanţă de infractor

Acum 30-40-50 de ani se foloseau aceste injecţii şi nu deceda nimeni, la această oră au decedat peste 90 de victime. Preşedintele României şi Guvernul României trebuie să dispună măsuri de urgenţă, pentru a se produce din nou injecţiile menţionate, dacă nu vor face ceea ce trebuie vor face puşcărie. Profesorul Adrian Cercel Streinu managerul Institutului Matei Balş, nea pus să ne spălăm pe mâini des etc, nu ştie pe ce lume trăieşte acest escroc mason, se pricepe să solicite milioane de euro de la primarul general Gabriela Firea şi să împartă bani cu ia. Ministrul sănătăţii trebuie să contacteze medici de ştiinţă mai învârstă care au făcut toate injecţiile menţionate. Ceauşescu Nicolae a şcolit doctori de ştiinţă, care au făcut injecţii pentru virusuri criminale, doctorii de ştiinţă de la acea vreme le-au dat de cap la viruşi, aceştia de acum nu ştiu decât să te pună să te speli pe mâini de parcă ai munci din 5 în 5 minute. Ceauşescu Nicolae nu avea frică de viruşi, îl ştiau şi viruşii de frică întrucât avea medici de ştiinţă adevăraţi, nu o făcătură ca profesorul Streinu Cercel. Streinu şi alţii sunt numai după furat bugetul Primăriilor, de ştiinţă ne ocupăm mai mult noi decât ei. La această oră nu se mai moare de gripă, gripa a dispărut, dar a botezat-o Coronavirus şi Covid-19. Anul trecut au decedat 124 de victime din cauza gripei, acum au decedat peste 130 de victime. Nu vi se pare o mare diversiune la botezarea gripei, panică şi frică în popor de te doare capul. Nu mai punem decretul dat de masonul Iohannis şi Ordonanţele date de premierul Orban tot sclavul masonilor, care terorizează poporul cu măsuri abuzive şi amenzi.

Streinu Cercel cea mai mare dejecţie, infractor fără scrupule

Au dat acest decret şi OUG-uri pentru a distruge poporul român, nu de al ajuta să le fie mai bine. Au pus măsuri grave în ordonanţe de mor cetăţenii româniei în case de foame. Ne-au sunat mai multe femei care spuneau că se vor arunca de la etaj, ele nu mai au mâncare şi nici o sursă de venit. Vine carecumva Iohannis şi Orban să le dea de mâncare?. Le înfometează şi mai rău din măsurile abuzive!. La spitale dacă le făceau frecţii cu carmol la victime îşi reveneau ca puii de gostat din comunism. Carmolul elimină răceala din corp provocată de virus, te face să transpiri şi aşa scapi de febră. Pentru tuse poţi să-ţi ei pastile din plante şi aşa poţi scăpa de gripă care a fost botezată Coronavirus şi Covid-19. Victimele se duc la medici ca la fântâna de leac, dar nu ştiu dacă se vor mai întoarce vii acasă. Simtomele pe care la au victimele, le aveam şi noi acum 30 de ani când erau virusurile gripale puternice, dar noi ne-am tratat cu frecţii cu oţet, frecţii cu carmol, vitamine, apă mai fiartă la picioare cu sare, sau cu injecţii polidin. Aşa scăpam noi de viruşi periculoşi şi de gripă puternică. Gripa rea de acum 30-40 de ani, au botezat-o Coronavirus şi Covid-19, pentru a băga poporul în panică şi de a deceda mai uşor. Această tehnică o folosesc şi alţi preşedinţi de stat masoni. Mai vă informăm că masonii aşteaptă miliarde de euro de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi după aceia vor încheia cu procedurile de restricţie. Joacă cartea cea mare masonii acest an până pun mâna pe bani. Politică fac masonii?; asasinate în masă şi bani furaţi prin diversiuni.

Orfana Gabi Firea, darnică cu infractorul Streinu Cercel, ia dat 2.500.000 lei pentru a găsi soluţii, banii iau împărţit între ei poporul decedează

De popor ne ocupăm noi să-l informăm şi să-l ajutăm pentru a scăpa de viruşi gripali, nu de Covid-19 şi Coronavirus cum iau botezat masonii. Popoarele sunt speriate, întrucât la terorizează masonii şi una presă TV, nu ştiu victimele să se trateze de aceşti viruşi gripali. Noi le-am dat soluţii, ei trebuie să le urmeze nu să decedeze la aparatele din spitale. Dacă te duci la spital ieşti ca şi decedat, dacă te tratezi ca cei bătrânii acasă te faci sănătos. Mulţi dintre cei bătrâni au uitat să-şi facă cele indicate de noi, îi credem că nu mai ştiu, se sperie la o febră puternică, dacă mai au şi alte boli e ca şi decedaţi. Asta înseamnă necredinţa în S.F. Dumnezeu!. Iohannis nu are dumnezeu, el a luat măsuri abuzive împotriva poporului , îi ţine sechestraţi în case, le dă amenzi la greu se bucură ca un psihopat mereu. Tot timpul Iohannis spune, staţi acasă, nu ieşiţi din case, trebuie să oprim răspândirea virusului. Aşa a înţeles el să nu se răspândească virusul gripal luând măsuri de sechestrare a populaţiei. Câtă puşcărie face ăsta nu-i trece prin cap. Măsura legală era să oblige populaţia să poarte măşti şi mănuşi, şă-i lase să meargă la serviciu etc, nu să-i sechestreze în case şi să decedeze de foame. În loc să pună Patriarhul României să se roage cu preoţii corupţi, din trei în trei ore în Biserici şi să tragă clopotele pentru sănătatea poporului, el a închis Bisericile, ca un ateu mason nenorocit. Unde s-a mai pomenit să închizi Bisericile corupţilor preoţi, pe timp de virus gripal. Toţi ţapi din biserici trebuiau să se roage din 3 în 3 ore pentru popor ca şi la Mănăstiri. Pentru patriarh şi Iohannis Biserica înseamnă o afacere, pentru credincioşi Biserica este a S.F. Dumnezeu. Ce înseamnă să conducă masoni popoarele, prafu se alege de popoare, dar au noroc că va intervenii S.F. Dumnezeu. Minunea anului 2020 făcută de masoni, este cu botezarea virusurilor. Ne aşteptam la aceste diversiuni masonice!. Dacă nu vor dispune la fabricile de medicamente facerea injecţiilor menţionate pentru a scăpa poporul şi alte popoare de moartea cu viruşii gripali, vom sesiza procurorul general pentru ai cerceta pentru crime împotriva umanităţii etc. Vom solicita procurorilor să trimită la INML o victimă din Spital şi s-o trateze cu injecţiile menţionate de noi. Victima se va însănătoşi şi infractorii vor fi arestaţi, pentru asasinarea poporului cu viruşi botezaţi. Institutele trag de timp, îi dor în fund de victime că decedează, zic că vor face un vaccin la sfârşit de an care nu va avea vreun efect. Pe ei îi interesează doar bugetele Primăriilor şi ale Guvernelor, nu să dispună facerea injecţiilor menţionate, pentru a scăpa poporul şi popoarele de infecţii cu viruşi. Ne vom ocupa de ei până la arestare!

Articol de DF.