DATORITA D-LUI PRIMAR ION GEORGESCU MIOVENIUL ESTE ORASUL DIN TARA CARE MERITA STATUTUL DE CAPITALAPrimarul Ion Georgescu la Zilele Orasului Mioveni

Primarul Ion Georgescu la Zilele Orasului Mioveni

Implicarea personala in fiecare proiect face din edilul orasului Mioveni Ion Georgescu o personalitate remarcabila nu numai la nivelul judetului Arges ci si in alte tari.

Este un primar cu viziune care stie cu precizie de ce este cu adevarat nevoie ca locuitorii orasului pe care il conduce sa fie pe deplin multumiti de conditiile de trai de care beneficiaza in prezent.

De cand primarul Ion Georgescu a preluat fraiele administratiei locale orasul Mioveni a cunoscut un ritm sustinut atat pe linia dezvoltarii cat si a modernizarii.

De-a lungul carierei domniei sale, atat cea profesionala cat si in administratia publica, Ion Georgescu a considerat ca este necesar sa fie corect cu cei alaturi de care lucreaza, onestitatea fiind unul dintre principiile de la care n-a facut niciodata rabat.

Este un om realist, un personaj modest, care prefera faptele nu vorbele.

Respecta oamenii, principiile si legea. Crede in Dumnezeu si considera ca prin tot ceea ce a infaptuit pana acum a reusit sa transpuna vorbele in fapte.

A stiut intotdeauna ca exista masura in lucruri si ca succesul inseamna deopotriva implicare si sacrificiu.

A pus foarte multa daruire in tot ceea ce a intreprins. Rabdarea si perseverenta sunt cele doua calitati forte cu care este inzestrat domnul primar Ion Georgescu pe linga multe altele.

Succesul este in viziunea domniei sale un punct standard care il obliga, il consuma, uneori chiar il epuizeaza, dar rasplata acestuia consta in satisfactia ca nu este un simplu trecator prin aceasta viata, ca poate lasa ceva palpabil in urma dumnealui. Insa lucrul cel mai important este ca lasa o amprenta intangibila asa cum sunt valorile si principiile, dar mai cu seama faptul ca este un model demn de urmat pentru toti primarii din judet si din tara.

Fiind foarte perseverent si avind tipologia omului corect, a mers inainte fara sa-i treaca vreodata prin minte sa renunte, desi altii in locul domniei sale ar fi dat bir cu fugitii mai cu seama de cand a aparut criza.Se considera un om foarte norocos, Dumnezeu dandu-i capacitatea de a-si da seama daca un lucru este sau nu benefic.

Ambitia este calitatea care ii da putere edilului Ion Georgescu sa rabde pana se termina un proiect, ca sa poata afirma ca a reusit ceea ce si-a propus sa realizeze si sa poata incepe altul. Cea mai mare recompensa pentru domnia sa este multumirea pe care o citeste pe chipurile celor cu care lucreaza.“Daca acesti oameni sunt multumiti atunci si eu sunt multumit” afirma primarul Ion Georgescu.

Pentru edilul orasului constructorilor de masini recompensa cea mai mare este ca toti oamenii sa-l respecte pentru ceea ce a facut si ce face pentru a beneficia de conditii de trai la standarde europene.

Dorin Vitalie, dirijorul orchestrei Rapsozii Moldovei alaturi de Doinita si Ionut Dolanescu

Dorin Vitalie, dirijorul orchestrei Rapsozii Moldovei alaturi de Doinita si Ionut Dolanescu

Orasul Mioveni a sarbatorit anul acesta in perioada 8-12 august o serie de activitati cultural-artistice si sportive sub egida<Sarbatorile Argesului si Muscelului>, prilej cu care Consiliul Local Mioveni in parteneriat cu S.C. Automobile Dacia S.A. si Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012 au organizat un program de zile mari cu dans, voie buna si intreceri sportive, cu ocazia implinirii a 528 de ani de la prima atestare documentara a localitatii.

Intr-o atmosfera de mare fast au fost acordate titluri de cetatean de onoare celor mai merituoase personalitati ca senatorul Serban Valeca, preotul Gh. Chiliment, dr. Vasile Moraru, precum si cadrelor universitare : fost ministru al Invatamantuluiactualmente decan al Facultatii de Politehnica Bucuresti d-na Ecaterina Andronescu, Presedintele Senatului rectorul George Darie, prodecanii Miron Zapciu si Adrian Alex Badea.

Ceremonialul inmanarii acestor diplome de excelenta a fost oficiat de domnul primar al orasului Mioveni Ion Georgescu in frumoasa sala de Consiliu a Primariei.

La eveniment au luat parte prefectul Cristian Soare, presedintele Consiliului Judetean Arges Constantin Nicolescu, vicepresedintele Constantin Polexe si numerosi parlamentari argeseni printre care se numara Simona Bucura Oprescu, Ion Popa, Serban Valeca.

Edilul Ion Georgescu a numit aceasta manifestare<Sarbatoarea constructorilor de autoturisme>,multumind pe aceasta cale <Daciei Renault> pentru ca datorita acestei uzine s-a dezvoltat economia orasului Mioveni si totodata a crescut foarte mult nivelul de trai al locuitorilor.

Zilele Orasului Mioveni - Program de muzica populara in aer liber

Zilele Orasului Mioveni – Program de muzica populara in aer liber

Vineri, 9 august, s-a desfasurat un program de muzica populara in aer liber prezentat de realizatoarea emisiunii de folclor de la postul de televiziune local Absolut TV Mariana Anton, la care au participat interpreti de marca ai cantecului popular din diferite zone ale tarii care au incantat locuitorii cu cantecele lor populare de o inestimabila frumusete. Printre acestia s-au numarat: C-tin Enceanu, Vasile Ciobanu, Georgel Nuca, Ion Dragan, Paul Ananie, Daniel Ghitulescu, Andrei Vilau, Liliana Iordache, Virgil Iordache, Ansamblul <Plai de dor> al Centrului Cultural Mioveni, Ansamblul folcloric <Plaiuri Argesene > al Casei Sindicatelor Pitesti.

 Doinita si Ionut Dolanescu la Zilele Orasului Mioveni

Doinita si Ionut Dolanescu la Zilele Orasului Mioveni

Iubitorii de folclor au avut parte si duminica incepand cu orele 20 pana noaptea tarziu de spectacolul sustinut de Ionut si Doinita Dolanescu, alaturi de Ciocarlia muzicii populare d-na Maria Ciobanu, interpreti care au fost acompanionati de orchestra <Rapsozii Moldovei> din Chisinau.

Festivalul de folclor Carpati a reunit ansamblurile folclorice din Bulgaria, Georgia, Brazilia , Corea de sud, Mexic, Turcia, Serbia, Republica Moldova, alaturi de care au evoluat si ansamblurile gazda ale Casei de Cultura a Sindicatelor Dacia <Plaiuri Argesene>.

O serie de competitii de natura sportiva au intretinut acest eveniment care a durat 5 zile si 5 nopti, sub elixirul tineretii si al frumusetii.Pe parcursul evenimentului s-au desfasurat numeroase intreceri sportive ca :tenis de camp, sah, ciclism, minivolei, minihandbal, karate.

Piata Primarie din Mioveni s-a dovenit neincapatoare la evenimentul organizat de primarul Ion Georgescu

Piata Primarie din Mioveni s-a dovenit neincapatoare la evenimentul organizat de primarul Ion Georgescu

Pentru unii dintre locuitorii orasului Mioveni pasionati de automobilism a fost organizata la initiativa d-lui primar Ion Georgescu in fata Primariei o expozitie de masini marca Dacia, concursuri pe 4 roti sustinute de Logan Club Mioveni.

Ca in toti anii si anul acesta locuitorii orasului Mioveni care au implinit frumoasa varsta de 18 ani au avut fericita ocazie de a fi premiati de catre primar, citindu-li-se pe chipuri bucuria imensa de a da mana cu edilul si de a primi incarcati de emotie cadoul oferit de domnia sa, experiment pe care nu-l vor uita prea curand. Intreaga suflare prezenta la aceasta inegalabila sarbatoare au jucat si au petrecut cum de mult n-au mai facut-o.