joi, aprilie 18, 2024

CAT TIMP SMADU E PRIMAR, DOMNESTIUL N-ARE RIVAL

Primarul comunei Domnesti, Nicolae Smadu, si presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu.
Primarul comunei Domnesti, Nicolae Smadu, si presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu.

Implicarea personala in fiecare proiect face din edilul comunei DOMNESTI, SMADU NICOLAE o personalitate remarcabila atat la nivel de judet cat si peste hotare.

Domnia sa este un primar cu viziune clara care stie cu precizie de ce este nevoie pentru ca locuitori comunei pe care cu mindrie o conduce, sa fie multumiti de conditiile de trai de care beneficiaza in prezent.

Fire extrem de ambitioasa niciodata nu este pe deplin multumit, dar face tot ceea ce este necesar ca lucrarile demarate sa fie duse la bun sfirsit si astfel sa poata spune ca a mai incheiat o etapa din marele proiect de modernizare al frumoasei comune Domnesti.

Unul dintre ele este inaugurarea Centrului Local de Informare Turistica Domnesti cu prilejul sarbatoririi Zilei Comunei. Acest centru de Informare Turistica este amplasat in centrul localitatii primarului, Nicolae Smadu aducind si o contributie remarcabila si pentru dezvoltarea turismului in comuna sa.

Unii dintre cei mai de seama locuitori ai pitorestei comune Domnesti plecati cu ani in urma pe alte meleaguri sau reintors in comuna natala sa mai revada peisajul mirific al localitatii, ramanand profund impresionati de cat de frumos arata acum comuna lor de cind este la conducere primarul Smadu Nicolae.

Au avut parte de o mare surpriza fiind invitati de catre edilul sef sa ia parte la marea sarbatoare “Ziua Comunei Domnesti” care a devenit o mare traditie pentru locuitori acestei comune.

 

Moment emotionant pentru toti ce prezenti. Taierea panglicii la inaugurarea Centrului Local de Informare Turistica Domnesti.
Moment emotionant pentru toti ce prezenti. Taierea panglicii la inaugurarea Centrului Local de Informare Turistica Domnesti.

Au fost prezenti la acest eveniment prefectul judetului Arges Cristian Soare, vicepresedintii Consilului Judetean Florin Tecau si C-tin Polexe, senatori: Ion Popa , Serban Valeca , Constantin Tamaga , Iulian Cristache , Gheorghe Manu precum si alti edili ai comunelor din judet: Aurel Balasoiu primar comuna Rociu , Nicolae Barbu prim. com. Valea Iasului , Virgil Baciu prim. com. Corbi , Vasile Dina prim. com. Valea Danului , Florin Proca prim. com. Berevoiesti, Mircea Pauna prim. com. Musatesti , Alexandru Cristescu (Malureni) , Eugen Patru (Pietrosani), Ion Popa (Stilpeni), Stefan Benonie (Aninoasa).

Intreg programul artistic precum si decernarea premiilor sa desfasurat pe scena Teatrului de Vara frumos amenajata la initiativa d-ului primar Smadu Nicolae.Toti cei prezenti au fost incantati de glasurile rasunatoare ale renumitilor interpreti de muzica populara : Sanda Argint, C-tin Samoila , Elena Dinescu, Gratian Badescu , Lucia Baciu Bican, Mirela Petran, ansamblul folcloric al comunei Domnesti , Ansamblul Scolii de Arte si Meserii Pitesti , Calusari din Stolnici, ansamblul “Dorul”, orchestra Doina Argesului , grupul Floricica din Rociu , ansamblul folcloric Ciobanasul din comuna vecina Corbi al carei primar este Virgil Baciu un edil sef cu ambitie de fier aflat la primul mandate pus pe fapte mari.

 

Calusarii din Stolnici
Calusarii din Stolnici

 

Inmanarea diplomei de catre primarul comunei Domnesti, Smadu Nicolae, omului de afaceri Ioan Cosma, Director General la Dr. Oetker Romania.
Inmanarea diplomei de catre primarul comunei Domnesti, Smadu Nicolae, omului de afaceri Ioan Cosma, Director General la Dr. Oetker Romania.

Cu prilejul organizarii celei de-a V-a editii a Zilei Comunei Domnesti inscrisa in Cartea de Suflet a localitatii au fost inmanate de catre oficialitatiile Consiliului Judetean si edilul comunei Nicolae Smadu 3 titluri de cetateni de onoare celor mai merituosi localnici, dar si cateva dinstinctii presedintelui Consililui Judetean Arges Constantin Nicolescu, prefectului Cristian Soare precum si omului de afaceri Ioan Cozma Director General la Dr. Oetker Romania.

Primarul com. Domnesti Nicolae Smadu a primit la randul sau din partea Consilliului Judetean, Institutiei Prefectului si Scolii Populare de Arte si Meserii Pitesti plachete si Diplome de onoare.

Inmanarea de catre Nicolae Smadu, primarul comunei Domnesti, a diplomei de cetatean de onoare proaspatului prefect, Cristian Soare.
Inmanarea de catre Nicolae Smadu, primarul comunei Domnesti, a diplomei de cetatean de onoare proaspatului prefect, Cristian Soare.

Numeroase alte diplome le-au fost inmanate primarilor din alte localitati de catre colegul lor Smadu Nicolae dar si cuplurilor care au implinit 50 de ani de casatorie. Spectacolul a incantat pubicul, melodiile saltarete ale interpretilor de muzica populara prezenti la aceasta sarbatoare determinand toata suflarea localitatii sa incinga o hora mare la care s-a alaturat si edilul Nicolae Smadu fiind prezent ca de fiecare data in mijlocul domnestenilor si cu aceasta ocazie dupa cum ii este deviza domniei sale: mereu si impreuna in orice loc “ atat la munca cat si la joc”.

Spectacolul s-a incheiat la orele 24 cu un frumos foc de artificii , toti cei prezenti fiind pe deplin convinsi ca nu vor uita prea curand ziua de 30 Iunie 2013 si mai cu seama Ziua Comunei “Domnesti” .

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole