Ziua Comunei Bogați – COMUNA ARGEȘEANĂ BOGAȚI A ÎMBRĂCAT STRAIE DE SĂRBĂTOARE, OASPEȚI DE PESTE HOTARE ȘI INVITAȚI DE MARE VALOARE!Implicarea profesională în fiecare proiect face ca edilul comunei BOGAȚI să fie o personalitate remarcabilă nu numai la nivel de comună cât și la nivel local, județean și internațional. Este un primar cu viziune clară care știe cu precizie de ce este cu adevărat nevoie ca locuitorii comunei BOGAȚI să fie pe deplin mulţumiţi de condițiile de trai de care beneficiază în prezent comuna care înfloreşte din zi în zi, grație implicării edilului ION GÂRLEANU și echipei sale competente.

Oficialitățile participante la Marea Sărbătoare

Fire extrem de ambițioasă și implicată până la extrem în sfera profesională purtând titlul de CONF. PR. DR. la UNIVERSITATEA PITEȘTI, face tot ceea ce îi stă în putință ca proiectele demarate să fie duse la bun sfârșit astfel încât să poată afirma cu mândrie și devotament că a mai încheiat o etapă din realizarea proiectelor demarate în ceea ce privește infrastructura localității.

Înmânarea Diplomei de Onoare Premierului Viorica Dăncilă de către edilul Comunei Bogați Ion Gârleanu

Unii dintre cei mai de seamă locuitori ai comunei BOGAȚI, comună legată de mit și legendă, plecați cu ani în urmă peste hotarele țării, deseori se reîntorc pe meleagurile natale să mai revadă peisajul mirific al localității, rămânând profund impresionați de cât de frumos arată acum comuna de când se află la conducere PRIMARUL Ion Gârleanu, toți fii satului fiind mândri de acest edil de seamă care este OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT, poziția meritând-o din plin.

Wiliam Magwold, Directorul Agenției Internaționale pentru Energie Nucleară, emoționat de primirea Diplomei de Onoare

Miercuri 29 august, Comuna Bogați a îmbrăcat straie de sărbătoare. Ca în fiecare an, primarul comunei Bogaţi, ION GÂRLEANU a organizat un eveniment pe cinste cu ocazia ZILEI LOCALITĂŢII ajunsă la cea de a IV ediţie. Manifestările au avut loc în PARCUL TINERETULUI unde alături de cetăţeni şi administraţia locală, au participat zeci de oaspeţi de peste hotare dar şi de nivel naţional şi local. Conform tradiţiei, cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost premiate de către edilul comunei, ION GÂRLEANU, cu DIPLOME de FIDELITATE. Totodată, a fost acordat şi TITLUL de CETĂŢEAN de ONOARE fiilor localităţii care şi-au adus aportul la dezvoltarea frumoasei lor comune. Printre invitaţii la eveniment, s-au numărat: Preşedinte Consiliului Judeţean Argeş DAN MANU, Vicepreşedintele Cj. ION MÂNZATA,  Senatorii ION VALECA , GHEORGHE MARIN  şi  CRISTINA   STOCHECI, Deputaţii SIMONA BUCURA OPRESCU, RADU VASILICĂ, NICOLAE GEORGESCU şi EUGEN NICOLICEA, Preşedintele Comisiei Juridice a CAMEREI DEPUTAŢILOR Subprefectul ADRIAN BUGHIU, Primari,  Consilieri Judeţeni şi şefi de instituţii. Pentru al doilea an la rând comuna BOGAŢI a avut şi reprezentanţi de marcă din STATELE UNITE ale AMERICII, WILIAM MAGWOD IV Directorul General al AGENŢIEI INTERNAŢIONALE PENTRU ENERGIE NUCLEARĂ ŞI DEŞEURI RADIOACTIVE dar şi SECRETARI de STAT din conducerea ICN Mioveni. Premierul VIORICA DANCILĂ a ajuns seara în comuna BOGAŢI din Judeţul Argeş, venind cu elicopterul de la BRAŞOV pentru a onora INVITAŢIA Primarului Comunei Bogaţi, ION GÂRLEANU.

Privighetoarea cântecului popular, Maria Ciobanu alături de fiul ei, Ionuț Dolănescu și soția sa Doinița Dolănescu au fost SUFLETUL PETRECERII la ziua Comunei Bogați

Şefa PSD a fost întâmpinată cu ropote de aplauze.  Însoţită la tot pasul de către edilul localităţii, ION GÂRLEANU dar şi de MINIŞTRII Mihai Fifor şi Eugen Teodorovici, Viorica Dăncilă a dat mâna cu toată suflarea prezentă la eveniment strecurându-se cu greu printre mulţimea adunată. A urcat apoi pe scena amenajată din Parcul Primăriei unde a fost profund surprinsă de către Primarul ION GÂRLEANU cu Titlul de CETĂŢEAN de ONOARE.

Distracţia şi voia bună au fost întreţinute de către Ansamblul Folcloric DOINA ARGEȘULUI al CENTRULUI CULTURAL JUDEŢEAN alături de Ansamblul RESTEU din Bogaţi, HAIDUCII VLĂDICII, Constantin Datcu, Olguța Berbec, Doinita şi Ionuţ Dolănescu însoţiţi de PRIVIGHETOAREA CÂNTECULUI POPULAR,  distinsa doamnă MARIA CIOBANU. Distracţia şi voia bună s-au împletit cu meniul tradiţional pregătit cu multă dibăcie de către bucătari specializaţi, mesenii având parte de o servire ireproşabilă, toate detaliile fiind puse la punct de către conducerea PRIMĂRIEI BOGAŢI fapt ce a făcut ca toţi cei prezenţi la FESTIVITATE să se simtă „ca la ei acasă”. În scurt timp, curtea a devenit neîncăpătoare de acest eveniment bucurându-se şi cei mai mici locuitori la care Primarul comunei BOGAŢI se gândeşte ori de câte ori are ocazia să le ofere cadouri de sărbătorile de peste an, cei merituoşi beneficiind şi de vacante binemeritate .

Mulțimea prezentă la Marea Sărbătoare

Cu prilejul ZILEI COMUNEI copiii au fost în lumea lor, topoganele dar şi jucăriile expuse care au împânzit tarabele comercianţilor făcându-i să tresară de bucurie. Evenimentul a culminat cu un frumos FOC de ARTIFICII, protagonista spectacolului fiind celebra solista de muzică uşoară SANDRA N. frumosul eveniment ţinând până în zorii zilei, locuitorii comunei BOGAŢI uitând de grijile cotidiene și fiind pe deplin mulţumiţi de buna organizare a FESTIVITĂŢII mulţumindu-i i totodată Primarului pentru implicarea sa şi de această dată, acesta fiind în preajma semenilor „ATÂT LA MUNCĂ CÂT ŞI LA JOC”.

Redactor Șef, Camelia Sterie