luni, mai 20, 2024

Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor, formată din membri: PNL, USR-PLUS şi UDMR, a hotărât în mod abuziv desfiinţarea SIIJ, încălcând decizia CCR, toţi vor fi cercetaţi şi condamnaţi

Comisia Juridică a Camerei deputaţilor, formată din următorii infractori: Badea Mihai Alexandru preşedinte, Cupşa Ioan vicepreşedinte, Dehelean Silviu membru grup, secretarii: Băcanu Cristian Tudor, Lodănyi Laszlo-Zsolt, membri: Andronache Gabriel, Badiu Georgel, Cazan Laurenţiu-Nicolae, Enachi Raisa, Gudu Michael, Hajdu Gabor, Ion Stelian-Cristian, Lupu Andrei-Răzvan, Moisin Radu Marin, Morar Olivia-Diana, Murariu Oana, Trăilă Cristina, toţi 17 sunt PNL-işti, USR-işti, Plus-işti şi UDMR-işti. PSD-işti au în comisie doar 9 membri, ce să le facă la infractorii menţionaţi mai sus.

Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu cei mai nenorociţi infractori toţi cei menţionaţi mai sus, au avut tupeul să elibereze un proiect de lege, care prevede desfiinţarea SIIJ, nu au ţinut cont de decizia CCR, care s-a pronunţat cu decizie pentru înfiinţarea SIIJ. Toţi infractorii din comisie menţionaţi vor răspunde penal pentru: abuz în serviciu, constituirea unui grup infracţional organizat, nerespectarea Deciziei CCR etc.

Dan Barna un milog la alegători, acum un infractor notoriu

Comisia Juridică din Camera Deputaţilor formată din: PNL, USR-PLUS şi UDMR, precum şi PSD, au hotărât în mod abuziv desfiinţarea SIIJ, ordinul a venit din Cotroceni de la cel mai mare asasin Klaus Werner Iohannis, fiu de securist comunist fascist. Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban şi preşedintele USR Dan Barna, dejecţiile naţionale, au executat ordinul fiului de securist fascist, pentru a desfiinţa SIIJ. Aceşti infractori nu au legătură cu dreptul, dar nici membri din Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor nu au legătură cu studiile în drept, sunt mai mult tupeişti decât competenţi în drept. Nu au cerut relaţii la Comisia de la Veneţia şi Greco pentru ai îndruma şi învăţa să respecte deciziile CCR etc. Incompetenţi în drept dar în Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor, formată numai din infractori: PNL, USR-PLUS şi UDMR. Inconştienţi de cei aşteaptă un dosar  penal pe măsura infracţiunilor!. Deputaţii  PNL, USR-PLUS şi UDMR au majoritatea în Camera Deputaţilor, au hotărât prin vot desfiinţarea SIIJ. Au votat şi amendamente la greu pentru a-şi bate joc de lege, incompetenţa se vede de la un Kilometru, tupeul comunist fascist la fel.

Ludovic Orban un ungur nenorocit, execută toate ordinele din Cotroceni

Toţi aceşti infractori nu realizează că vor fi cercetaţi şi arestaţi pentru desfiinţarea legii care a fost susţinută de decizia CCR. Cum e posibil să ai tupeul aşa de mare, să desfiinţeze lege, care e susţinută de o Decizie a CCR. Aceştia dau dovadă de demenţă, tupeu, ordin etc. Toate acestea îi va duce le puşcărie. Ei nu cred dar se va întâmpla cât de curând, ne vom ocupa de ei mai bine ca de alţii. PSD-işti vor sesiza CCR, legea lor făcută în mod abuziv va fi declarată neconstituţională. Nu poţi să te joci cu asemenea fapte penale, ei s-au jucat dar or s-o tragă rău de tot, pentru alţii vor fi exemple de a mai încerca să încalce deciziile CCR. Procurorul General al României va fi sesizat de noi, la care se va forma un dosar penal cu probe concludente şi eficiente pentru sute de rechizitorii la toţi infractorii. Ungurul Ludovic Orban s-a pus preşedinte la Camera Deputaţilor pentru a desfinţa SIIJ, dar şi pentru a legifera legi pe euro mulţi. Cât au fost PSD-işti de nebuni nu au avut tupeul să încalce deciziile CCR; tupeiştii infractori PNL, USR-PLUS şi UDMR le predă lecţii la PSD-işti; pentru comiterea abuzurilor, constituirea de grupuri infracţionale organizate, încălcări Decizii CCR etc. Mai dobitoci ca aceştia nu s-a pomenit, ei acţionează la ordinul din Cotroceni.

Badea Mihai Alexandru preşedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor, un escroc nenorocit care va fi arestat

Ce vrea şeful statului Iohannis imediat execută; dar nu se gândesc la încălcări ale Codului Penal şi a altor legi. Sunt demenţi cu toţii vor rămâne fără libertate, Iohannis nu va recunoaşte niciodată că le-a dat ordine să desfiinţeze SIIJ. E mai nenorocit decât toţi!. Toţi sunt nişte jeguri care îşi bat joc de procurori şi de cei care au înfiinţat SIIJ. Au călcat în picioare Decizia CCR aşa că şi-au bătut joc şi de CCR dejecţiile. Dan Barna  a declarat că SIIJ a fost o ruşine pentru justiţia română; acesta este un nemernic mason care trebuie arestat de îndată. Poporul a dat votul USR-iştilor şi PNL-iştilor şi acum nu mai pot scăpa de ei, decât prin arestare şi condamnare. Aceste două partide va face prăpăd în ţară, abuzurile vor fi foarte mari din partea lor, tupeul de masoni se vede, decesele curg non-stop la ATI. Poporul protestează împotriva lor, nesimţirea persistă în ei prin luarea măsurilor abuzive cu încălcarea Convenţiei pentru apărarea drepturilor omului, procurori nu se sesizează din oficiu, îi lasă să-şi facă de cap, masonii prind mai mult tupeu, economia se distruge.

Klaus Werner Iohannis un mare infractor

Procurorul General al României nu trebuie să aibe frică de masonul preşedinte Klaus Werner Iohannis, trebuie să dispună cercetări împotriva tuturor infractorilor menţionaţi, pentru a împiedica toate abuzurile etc pe viitor. Poporul se va răzbuna pe aceşti infractori odioşi, va fi plânsul şi scrâjnirea dinţilor pentru ei.
Nemernicii nu încetează cu nemerniciile lor, fac ce vor în ţara aceasta, sfârşitul lor se apropie, sunt inconştienţi vor fi călcaţi în picioare de popor.  Sfârşitul lor este aproape!

Articol de MN

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole