marți, februarie 7, 2023

Provocatorul războiului Vladimir Zelenschi va fi arestat, dar şi Vladimir Putin va fi arestat pentru genocid şi crime împotriva umanităţii, procurorul general al UE s-a sesizat din oficiu

Procurorul general al UE s-a sesizat din oficiu, Vladimir Zelenschi va fi arestat, dar şi Vladimir Putin va fi arestat pentru genocid şi crime împotriva umanităţii, amândoi sunt vinovaţi nu trebuia să procedeze aşa.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu doi preşedinţi care vor fi arestaţi, pentru genocid şi crime împotriva umanităţii, procurorul general al UE s-a sesizat din oficiu, arestările vor veni şi condamnările vor fi pe măsura infracţiunilor.

Joe Biden nu s-a implicat în război până la această oră trebuie să ia măsurile necesare împotriva celor doi Putin şi Zelenschi. Trebuie ajutaţi procurorii pentru ai aresta pe amândoi pentru genocid etc.

Procurorul general al UE va începe o anchetă în Ucraina, va constata că Vladimir Zelenschi se face vinovat de instigare la genocid şi pentru crime împotriva umanităţii, se mai face vinovat şi pentru genocid şi crime împotriva umanităţii. Pentru Vladimir Putin va constata procurorul general, că a săvârşit infracţiuni de genocid şi crime împotriva umanităţii.Vladimir Zelenschi este de vină pentru tot ceea ce s-a întâmplat în Ucraina , a înşelat Federaţia Rusă cu miliarde de euro, a ameninţat pe preşedintele Vladimir Putin de mai multe ori, după aceea pentru a avea scăpare, a încercat să intre în UE şi NATO. Cel mai mare escroc Vladimir Zelenschi trebuia să plătească Federaţiei Ruse miliarde de euro, tot el la ameninţat pe Vladimir Putin de mai multe ori.

Acum ruşii vor să pună în toată ţara oamenii lor la instituţiile statului, pentru al asculta pe Vladimir Putin, pentru a-şi recupera miliardele de euro şi de a nu mai putea intra în UE şi NATO. Are dreptate Putin; cine la pus pe Zelenschi să fure banii ruşilor?. Satana din el evreu mason ordinar!. Din cauza acestui nenorocit s-a ajuns la genocid şi crime împotriva umanităţii în Ucraina. Joe Biden a fost mai credincios şi înţelept decât ei, nu a băgat NATO în război trebuia să nu-i lase să înceapă războiul, pentru că s-a ajuns la genocid şi crime împotriva umanităţii. Vladimir Putin nu ascultă de nimeni când e vorba de furtul banului statului, dar a intrat pe cele mai grave încălcări de genocid şi crime împotriva umanităţii. Pentru bani s-a ajuns la genocid şi crime împotriva umanităţii, provocatorul şi escrocul este Zelenschi.

Vladimir Putin trebuie să înceteze războiul şi să se predea la procurorii ruşi precum şi la procurorii UE.

Putin trebuia să cheme statul Ucrainean în judecată, pentru a-şi recupera banii statului, pentru a nu se ajunge la genocid şi crime împotriva umanităţii. Amândoi vor fi arestaţi din birouri fără să ştie când, procurorii ruşi şi procurorul general UE sunt profesionişti în cercetări, se vor descurca fără emoţii. Vor avea mandate Europene de arestare amândoi şi vor fi duşi încătuşaţi laTribunalul Internaţional de la Haga. Zelenschi a sesizat şi el procurorul general al UE!. Escroc; se face vinovat pentru instigare la genocid şi instigare la crime împotriva umanităţii, pentru că el i-a pus pe ucraineni să pregătească cocktail-molotov, pentru a incinera soldaţii ruşi în tancuri şi pentru a se răzbuna ruşii pe civili lansând rachete în Blocuri etc, unde se aflau civili.

Tehnica lui criminală de a implica civili în acte de terorism şi genocid, precum şi crime împotriva umanităţii duce la condamnări pe viaţă. Putin a fost provocat de acest infractor Zelenschi şi a dispus să se tragă în Blocuri pentru ai potoli pe civili să nu mai incinereze soldaţii în tancuri. Zelenschi a provocat toate aceste nenorociri la care va fi condamnat pe viaţă!. Putin a acţionat corect, a avut dreptate a răspuns la toate nemerniciile lui Zelenschi. Nu trebuia să procedeze aşa pentru că îşi va lua puşcărie la greu din cauza nenorocitului de Zelenschi. Pe ruşi dacă îi furi s-au dacă îi ameninţi s-au să le pui şi un scut înr-o ţară din apropiere fac prăpăd se simt ameninţaţi. Au dreptate!. 

Vladimir Zelenschi trebuie să se predea la procurorii din Ucraina şi la procurorii UE.

Zelenschi a fost pus preşedintele Ucrainei de Putin, la care el nu a mai ascultat de regele lui, a furat miliarde de euro etc şi acum fuge la UE şi NATO pentru al scăpa de Putin. Ce preşedinte din lume a mai instigat poporul să facă cocktailuri- molotov pentru a incinera soldaţii în tancuri pe timp de război?. Răspundem tot noi!. Acest evreu mason pervers face tot posibilul să-şi scape viaţa instigând poporul la acte de terorism, pentru a scăpa de plată la ruşi miliarde de euro. Dacă Zelenschi îşi va da demisia se va termina cu războiul, viitorul preşedinte le va plăti ruşilor miliardele de euro datorate. Nu se pot muta ruşi în Ucraina, fac toate aceste nenorociri pentru al înlătura de la putere pe evreul mason Zelenschi. Nenorocitul preferă să moară tot poporul s-au să instige poporul la acte de terorism pentru a rămâne el preşedintele Ucrainei veşnic. Putin nu suportă corupţii s-au escrocii şi din acest motiv s-a ajuns la genocid şi crime împotriva umanităţii. În Rusia a făcut ordine şi vrea să facă ordine şi în Ucraina, numai că Zelenschi nu îşi dă demisia, stă la putere până îl va asasina ruşii.

Klaus Werner Iohannis stă cu morcovul în fund de frica războiului.
E frică că pierde averea banul statului şi banul UE.

Dacă era un om cinstit credincios îşi dădea demisia şi nu se mai ajungea la război; el având afaceri cu banii statului cu oamenii lui face tot posibilul să rămână pe poziţie pentru a-şi continua afacerile după război. Acum NATO poate interveni pentru a lua măsurile legale împotriva ruşilor, întrucât atât ruşii precum şi ucrainenii, au încălcat grav Convenţiile internaţionale pentru Drepturile Omului, precum şi fapte penale de genocid şi crime împotriva umanităţii. La această oră şi Putin şi Zelenschi sunt nebuni nu ştiu ce fac, dar tot răul se îndreaptă împotriva poporului Ucrainean. Trebuie să încheie acest război care nu îşi are rostul; Zelenschi trebuie să plătească miliardele de euro datoria pentru stat a ruşilor şi după aceea să-şi dea demisia din funcţia de preşedinte. Acest nemernic provocator trebuie arestat pentru ameninţări, trebuie cercetat pentru instigare la genocid şi pentru crime împotriva umanităţii. Hoţul Zelenschi strigă hoţii s-au criminalii ruşi vor să ne distrugă!. De ce nu strigă eu sunt hoţul care am furat miliarde de euro de la ruşi şi nu vreau să le dau banii înapoi. De ce nu strigă vreau să pun Scutul Antirachetă împotriva ruşilor pentru a le trimite bombe nucleare. Putin are dreptate dar dreptatea cu legea nu e tot una. Unde-i lege nu-i tocmeală, aşa că  va face puşcărie la greu provocatorul Zelenschi, dar şi Putin pentru că a răspuns la provocări cu rachete şi bombe!. Asta e puşcăria e pentru toată lumea care încalcă legea s-au Convenţii.

Articol de GH                  

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole