luni, mai 20, 2024

Secretarul de stat Raed Arafat, gestionează miliarde de euro, fură miliarde de euro, la Spitalele din ţară nu ajung banii pentru aparatură medicală, tratament şi echipamente medicale de protecţie, Ministrul Nelu Tătaru şi Premierul Orban trebuie să ia măsuri de îndată

Secretarul de stat Raed Arafat are tupeu de terorist, a lăsat Spitalele fără bani pentru a cumpăra aparatură medicală, tratament nevoie mare, echipamente medicale de protecţie de nici o culoare.
Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie, cu cea mai mare scursură a societăţii numitul secretar de stat Raed Arafat; fură miliardele de euro ca teroriştii, nu se gândeşte escrocul că va răspunde penal, pentru lăsarea medicilor fără echipamente medicale de protecţie, victimele fără tratament etc.
Arafat cel mai nenorocit terorist la euro
Scursura societăţii Raed Arafat, a furat 2.5 miliade de ero banii de la UE, nu a dorit să-i dea Ministerului Sănătăţii, pentru a putea lua tratament la bolnavii infectaţi şi de a lua echipamente medicale şi aparatură medicală. Din acest motiv decedează bolnavii infectaţi cu viruşi, mai decedează şi alţi bolnavi de alte boli din cauza lipsei de tratament. Arafat a încasat 2.5 miliarde de euro de la UE, a mai încasat sute de milioane de euro de la Societăţi Comerciale pentru ajutor umanitar, i-a furat şi pe ăştia, aşa că s-a îmbogăţit arabul ordinar peste noapte. DNA nu se sesizează, aşteaptă să le ducem plocon ca mirii la naşi. Arafat face fiţe ca băieţii de băieţi, bolnavii infectaţi decedează din cauza lipsei de tratament şi a aparaturii medicale, doctorii se infectează din cauza lipsei de echipamente medicale, aşa că treaba merge foarte prost. Jigodia de Arafat mai pune lăbuţa pe încă 5 miliarde de euro de la UE, Ministerul Sănătăţii nu poate pune mâna pe bani din cauza acestui infractor mondial, DNA doarme, hoţul fură miliardele de euro şi bolnavii decedează.
Cornel Ionică primarul Piteştiului, trebuie obligat să dea bani Spitalului Judeţean Argeş
Premierul Orban nu se sesizează, nu i-a măsurile ce se impun, a lăsat totul în grija infractorului Arafat. Ăsta e Dumnezeul României!. Primăriile de Oraşe din ţară, au buget mare sute de milioane de euro, trebuie să ajute Spitalele cu bani, întrucât decedează oameni infectaţi cu viruşi. Doctorul Tiberiu Irimia, directorul  Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, a cerut public, să doneze Primăria Piteşti banii pentru Spital şi să nu mai cheltuie banii primarul Ionică pentru Simfonia Lalelelor. Primarul Ionică, trebuia să se gândească de la începutul pandemiei, să doneze Spitalului Judeţean Argeş sume mari de bani pentru tratament bolnavi, echipamente, aparatură medicală etc. Toţi primarii de Oraşe din ţară, trebuie să doneze bani pentru toate Spitalele Judeţene din toată ţara, sume mari de bani pentru tratament, echipamente medicale etc. Piteştenii au cel mai bun director de Spital Judeţean, dar nu este ajutat de Primăria Piteşti pentru tratament la bolnavi, echipamente medicale la cadrele medicale, aparatură medicală etc. Primarul Ionică s-a apucat să sape aproape tot centrul Piteştiului, pentru a pune pavele din nou, celelalte pavele erau foarte bune, doar că trebuia să mai efectueze o lucrare şi să fure zeci de milioane de euro. RRomul Ionică şi-a făcut de lucru pe timpul Pandemiei!.
Directorul Spitalului Judeţean Argeş, Tiberiu Irimia, trebuie ajutat de Primăria Piteşti, pentru a putea lua tratament la bolnavi şa.md.
Ţara arde şi baba se piaptănă!. Din anul 1990 nu s-a ocupat nici un Guvern de a da buget mare Ministerului Sănătăţi, dar nici acum nu se forţează nimeni. Dacă nu vor cumpăra pentru bolnavi medicamente, echipamente, aparatură, vor deceda an de an mii de cetăţeni. Păcatele şi la iau Guvernanţii, başca dosare. Le-am indicat ca tratament pentru viruşi, ei râd, dar o să facă puşcărie râzând. Premierul Orban, Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru şi Comisia din Ministerul Sănătăţi, a luat măsurile corecte de al demite pe infractorul Streinu Cercel. Aşa mai merge am scăpat de un infractor, mai avem să scăpăm şi de altă infractoare Firea Gabriela. Noul director al Institutului Matei Balş şi alţi doctori, trebuie să solicite Ministrului Sănătăţii, facerea Polidinului pentru a scăpa bolnavii de febră etc. Dacă nu se va face Polidinul şi alte medicamente antibiotice care se făceau în Comunism, vai de poporul român. Medicamentele la această oră sunt foarte proaste şi de proastă calitate, trebuie făcute controale puternice la fabricile de medicamente, de a răspunde penal toţi manageri implicaţi.
Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru, trebuie să ia măsuri împotriva lui Arafat, banii 5 miliarde de euro de la UE, trebuie să ajungă la Ministerul Sănătăţii
Dacă le verifici toate medicamentele nu dau bine calitativ, au efect slab faţă de medicamentele din Comunism. Au pus preţuri la medicamente de te doare capul şi ele nu au nici un efect, sau mai bine zis le iei degeaba. Un tratament în Comunism avea efect, aceştia care le fac acum, parcă le fac pentru a ne escroca. Viruşii din Laborator care au fost pulverizaţi de masoni şi serviciile externe, poţi scăpa greu de ei, mai ales cu tratametul escrocilor de la Fabricile de Medicamente. Dacă ar fi urmat indicaţiile noastre cu tratament ca la ţară, aveau efect asupra viruşilor în totalitate. Nu mai prăpădeau nici banii pe medicamente şi nu mai deceda nici o victimă.  Pe care i-au vindecat au fost contaminaţi subţire, dacă ar fi fost contaminaţi rău, nu scăpa nici unul. Am prezentat în mai multe articole, că viruşii au fost aditivaţi în laborator Mossad.
Premierul Orban trebuie să-l demită pe infractorul Arafat
Nu crede nimeni dar informaţiile noastre sunt sigure. Se va afla în timp cele relatate de noi, serviciile secrete externe, vor să corupă şi pe doctorii de ştiinţă medicală pentru a nu se mai afla nimic. O parte din doctori au fost corupţi!. Masoneria nu poate lucra fără serviciile secrete externe. Bill Gates fondatorul Maicrosoft, a anunţat, că trebuie să dispară 15% din populaţia mondială. Nu care cumva sponsorul masonilor a ştiut ceva?. Ar trebui întrebat!. S.F. Dumnezeu nu a făcut asemenea minuni de a îmbolnăvii omenirea, i-a lăsat s-o facă şi pe asta, dar pedepse cu moartea îşi vor lua toţi cei implicaţi.
Articol de CV

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole