luni, mai 20, 2024

CINCI SUTE DE DOSARE LA DNA ARGES PASTRATE IN STAND-BY DE PATRU ANI DE ZILE, PENTRU INCASARI DE PRIM PROCURORUL CALIN NISTOR, PRIM PROCURORUL RADU SEVASTIAN SI ALTI PROCURORI

Prim Procuror Adjunct DNA Bucuresti - Nistor Calin
Prim Procuror Adjunct DNA Bucuresti – Nistor Calin

Continuam aceasta editie cu urmatorii infractori favorizatori a cinci sute de dosare fara a efectua cercetari, dar in schimb au incasat zeci de milioane de EURO.

Va prezentam numai o mica parte din Infractorii DNA.
Prim Procuror Calin Nistor, Radu Sevastian, Guta Ioana, Magraon Nicorina si altii care ii vor identifica sefa DNA-ului central.
Acesti infractori in robe de circa patru ani de zile favorizeaza sute de infractori, infractori cu functii publice, grade si robe.
Prim Procuror DNA Arges - Radu Sevastian
Prim Procuror DNA Arges – Radu Sevastian

Tehnica este urmatoarea;

Cetatenii Argesului si Valcei sesizeaza DNA-ul, indica infractiuni ale infractorilor, prezinta si documente si toti acestia enumerati iau doar declaratii la partile vatamate si infractori, asteapta sa intervina la ei prin diferite cunostinte pentru a incasa darul de nunta.
Primar Comuna Albota judetul Arges - Ion Dumitru
Primar Comuna Albota judetul Arges – Ion Dumitru

Dupa care sunt sponsorizati de infractorii care ii tin necercetati cu sume de ordinul a zecilor si sutelor de mii de euro.

Exemplu cazul Primarului Pitestiului Tudor Pendiuc si Primarul Comunei Albota Ion Dumitru.Asta in decursul anilor numai la acesti doi infractori sau perceput sume de milioane de Euro.
Toate aceste informatii vin de la prietenii lor sa.sa.md pe care nu ii putem enumera intrucat acesti infractori de cea mai joasa speta sunt capabili sa-i lichideze.
Primar Pitesti - Tudor Pendiuc
Primar Pitesti – Tudor Pendiuc

Tudor Pendiuc a fost cercetat cu ani in urma pentru suma de 280-300 mii de Euro, bani ai U.E. la care i-au fost puse catusele in sediul DNA, dar la interventia unor grei politicieni nu a mai fost depus in arestul IPJ Arges.Va inchipuiti ce plati grele a facut acest infrator la baietii destepti, in scopul de a fi descatusat !!!Dupa un timp i s-a pus in vedere de infractorii DNA sa returneze suma Uniunii Europene in cont pentru a acoperii prejudiciul precum si de a-l scapa de puscarie.Si noi ne-am permite sa sustragem banii U.E pentru o perioada indelungata de timp in scopuri personale si de afaceri si dupa care sa fim scapati de DNA !!??

Acest TUDOR PENDIUC cu mintea-n mesa, are la ora actuala sute de mii de acte de proprietate false in arhiva Primariei inclusiv a documentelor de vanzare cumparare a tuturor spatiilor Pitestiului pe pret de nimic, dar paraandaratul foarte mare.Asta va reiesi la expertize, pe viitor a spatiilor vandute la DNA-ul central.Aceasta tehnica perversa a folosit-o si Ion Dumitru cetatenilor Comunei Albota si a Statiunii Albota.
Acesti doi infractori au vandut sute de mii de proprietati(imobiliare) precum si spatii, bunuri ale primariilor la sageti prieteni de-ai lor incepand cu primul mandat.Au lasat cetatenii si primariile fara drepturi de proprietate,imbogatindu-se in mod ilicit cu miliarde de Euro.
Faraonul Pitestiului(incoronat pe viata), primarul Tudor Pendiuc detine case si apartamente pe numele fratelui sau in Orasul Bals, Judetul Dolj,inclusiv 50% din suprafata orasului, pe care le inchiriaza si percep sume de ordinul sutelor de mii Euro.
Acest infractor fura la pitesti si investeste in Bals pe numele fratelui.
Din informatiile noastre poseda si o mare ferma in Statele Unite (J.R.).
ex Presedinte Senat - Nicolae Vacaroiu
ex Presedinte Senat – Nicolae Vacaroiu

Pe numele neamului Penducian exista conturi, imobiliare pentru a-l feri pe acest infractor sa nu le detina direct pe numele lui.Smechereste si-a trecut o vila pe numele lui, doua apartamente la fete in declaratia de avere si restul pe numele neamului, dandu-i impresia ca la un autentic faraon ca este zeu si indestructibil.Acest criminal cu genocid economic la baza si de cetatenii pitesteni Exemplu;A terorizat cu ani in urma o biata femeie, pana si-a dat foc in fata primariei, promitandu-i cu o fantastica perversitate ca ii va da casa, dar a lasat-o sa arda in fata primariei pitindu-se dupa perdea.

Procurorii baieti destepti au primit spaga si i-a dat NUP.
Cati au murit din cauza acestui criminal de dor de pamant si case(mostenirile)Exemplu- Crama Sfanta Vineri(piata rusi);mostenitorul acestei Crame, monument istoric evaluat la 20 mil.Euro, s-a chinuit sa-si recupereze cladirea din anii 1993-2012 pana a decedat.
Acest primar si comisia de fond funciar au vandut-o pe bani grei la SC Neptun SRL Constanta in anul 1994.Acesta este doar un mic exemplu. Pe viitor din cercetarile DNA-ului Central se va stabili cu exactitate prejudiciul acestui infractor evaluat la miliarde de euro.
ex Prefect Arges - Constantin Tamaga
ex Prefect Arges – Constantin Tamaga

Tovarasului de infractiuni primarul Ion Dumitru, exprefectul Constantin Tamaga actual senator PSD, Adrian Nastase fost priministru l-au ajutat pe ducele din flori(Ion Dumitru) sa i se elibereze acte false in anii 2004-2006, in legatura cu terenurile Statiunii Albota, pentru a deposeda acea statiune de miile de ha.Ion Dumitru s-a laudat ca le-a dat spagi grele la cei amintiti mai sus pentru a-l pune in posesia miilor de ha, acesta cu gandul la distrugerea Statiunii pentru a o cumpara la un pret de nimic, dar toate corabiile i s-au inecat la decizia Directorului Statiunii.

A praduit prin sagetile lui( sute ) peste 5000 ha.Acesta si-a insusit moara,brutaria, a vandut CAP-urile( grajdurile ), fostele SMA-uri,paduri etc…La lucrarile din comuna Albota a contribuit doar societatile care au dat paraindaratul.Peste 2000 de ha ale mostenitorilor de drep le-a dat asociatiei lui Bebu din satul Mares si a eliberat adeverinte false pentru a sustrage de la APIA bani europeni ( 200 E/ha ).
Averea acestui Duce din flori este evaluata la peste un miliard de euro din furturi de terenuri, bunurile primariei, inselaciune, bani europeni etc…
Detine pe numele ficei sale Ducesa Dumitru Georgeta patru balastiere, 80 camioane de mare tonaj( 40t.), doua viloae la Albota, mai multe apartamente in centrul Bucurestiului, cate o vila grea in Austria si Italia de unde percepe chirii colosale, mii de ha pe numele familiei si ale sagetilor improprietariti ilicit.
ex Premier - Adrian Nastase
ex Premier – Adrian Nastase

Toti acesti infractori enumerati au avut o situatie materiala modesta si acum au deveniti miliardari in euro.

Am aratat din totalul de cinci sute de dosare la DNA Argesi aceste doua exemplare.
Solicitam sa se autosesizeze sefa DNA Centrala intrucat nu mai este posibil sa lasam aceste mizerii ale societatii si ale DNA Arges pentru a favoriza in continuare infractori de asemenea calibru.
Vom mai continua si in alte editii.

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole