luni, mai 20, 2024

DANIEL MORAR, PAPICI LUCIAN, PRIMI PROCURORI DNA BUCURESTI, CAMPIONII MONDIALI IN INTOCMIREA DE DOSARE LA COMANDA, MII, PE BAZA DE INTERCEPTARI FARA AUTORIZATIILE JUDECATORILOR, EFECTUATE INAINTE CU CIRCA 2 ANI DE ZILE PANA A SE INREGISTRA DOSARELE

Daniel Morar - Prim Procuror DNA Bucuresti
Daniel Morar – Prim Procuror DNA Bucuresti

Continuam in aceasta editie a va prezenta cei mai mari infractori,procurori romani,care au executat dosare la comanda la ordin politic sau pe sume de sute de mii de euro.

Acesti mari infractori au distrus mii de cetateni ai Romaniei,chiar au paralizat si decedat in puscarii.Nu s-au gandit ca chinuiesc suflete nevinovate,monitorizandu-i la negru timp de circa 2 ani,terorizandu-i prin diverse tehnici de a-i distruge atat pe ei cat si familiile lor,cand le-au venit comenzile politice sau darul de nunta,au trecut la treaba(arestari pe baza de interceptari false si stenograme efectuate dupa interceptarile false.
Acesti doi criminali ardeleni au uitat ca in Ardeal pe timpuri nu se practica tehnica perversa,pe care au practicat-o cu mii de cetateni romani,in special din capitala,practica criminala facand Ardealul de ras si daca am fi in locul lor nu am mai fi locuit in aceasta tara,tara care nu are nevoie de acesti criminali.
Ei din contra,au luptat sa obtina functii mari la diferite institutii si s-au milogit de Traian Basescu de a-i ajuta sa ajunga unde sunt,pentru a distruge in continuare cetateni.
Acesti ardeleni milogi ai Presedintelui Basescu,de ani de zile,,acesti lingai’’ tot s-au laudat ca ei au intocmit cele mai multe dosare de coruptie si ca ca au prins cei mai mari corupti ai tarii; spunem noi ca au distrus mii de victime si familii.
Acestia nu au realizat ca sunt monitorizati de… **** si nu vor scapa fara a executa puscarie grea pentru profesionalismul criminal practicat de acesti infractori mondiali zisi procurori profesionisti,de alti infractori politici care i-au pus pe functii si i-au tinut si ajutat mai tot timpul,dandu-le comenzi politica,etc…
Papici Lucian - Prim Procuror DNA Bucuresti
Papici Lucian – Prim Procuror DNA Bucuresti

Acesti nenorociti isi trimeteau maiori colonei judiciaristi sa planteze microfoane,dispozitive, pentru a inregistra convorbirile victimelor,cat si mai lucrau in asociere cu,clonele securisto-comuniste bucurestene,pentru a-i ajuta sa-i localizeze prin GPS,de la aparatura clonelor si sa intercepteze de a le iesi un dosar perfect in mintea lor bolnava.

Au crezut ca tin secrete aceste infractiuni grele,acesti doi chipurile procurori,si ca nu sunt monitorizati de profesionistii in cercetari,crezand ca niciodata nu se va descoperi secretele criminalilor DNA Bucuresti.
S-a mai discutat pe la anumite posturi Tv,bineinteles ca nu au avut nici un efect,dar baietii destepti si-au vazut de treaba in continuare crezand ca vor pune poporul sub picioare.
Vorba romaneasca ,,orice nas isi are nasul” si altii care i-au monitorizat,niciodata.
Dupa ce ca interceptarile telefonice si inregistrarile erau efectuate la negru,le mai si trunchiau pentru a le iesi in mintea lor diabolica,mai bine.Nu mai punem ca au efectuat filaje fara dosare pe rol,dar in schimb au folosit filmari,foto etc..ca probe in dosare.
Nu stim cu exactitate daca au intocmit vreun dosar fara falsuri,dar din tot ce avem informatii,ca profesionisti,avem puterea de a-i descurca pana la capat,de a merge unde le este locul;si nestiind ce este cu noi de ne ocum asa de des de ei.
George Becali
George Becali

Avem exemplu pe Gigi Becali,executat la comanda,pe baza de interceptari,fara a exista autorizatia judecatorului si monitorizari electronice pe termen nelimitat,plus acuzatii nefondate la fiecare dosar intocmit de acesti criminali .

Au invocat fapte care nu au de a face cu legea in acest caz,nu au tinut cont ca faptele au fost prescrise,chiar daca nu au existat,  acesti dementi au continuat sa intocmeasca rechizitoare si sa inainteze dosarele catre instanta de judecata.
Victima George Becali, a acestor infractori malefici,chipurile procurori, a trebuit sa suporte acelasi tratament ca miile de victime care au fost distruse de aceste creaturi ale intunericului.
Ne pare extrem de rau de avocatii lui Nea Gigi,ca sunt slabi si fricosi si nu au avut macar curajul sa solicite expertizarea interceptarilor telefonice,sau a inregistrarilor efectuate cu dispozitive pentru inregistrari ambientale care toate au fost efectuate la negru,fara a fi inregistrat dosarul la acel moment,dar in schimb le-au folosit ca probe in dosarul intocmit in urma.
Acesti  psihopati,nu au inteles nici acum ca nu pot folosi inregistrari sau interceptari,etc..fara autorizatii de la judecatori,intrucat sunt false si nu pot fi luate ca probe.
Avocatii victimei Becali, s-au gandit doar la bani si nu la libertatea lui, pentru ca asa sunt avocatii romani ,,hiene flamande”.Mai bine isi angaja un avocat din Europa pentru ca stia rostul cu infractorii procurori romani,dar tehnica si solutiile perversilor,chipurile procurori,greu de descoperit de un avocat.
L-au inbarligat dupa interceptarile false,sa spuna ca ar fi discutat despre blaturi,etc..pentru a le iesi lor bine,dar asta este un mare santaj sa folosesti interceptari false si sa-l pui sa fie de acord cu falsurile efectuate de ei.
Dar mai exista o problema; ultima scapare a lor,este sa mai aranjeze cu expertii pentru a intocmi vreo expertiza la interceptari sau inregistrari la comanda lor.Asta mai greu,numai daca isi risca pielea,pentru ca si ei vor fi cercetati si executati legal.
Aceste creaturi ale intunericului,zisi procurori ai DNA l-au si talharit de suma de un milion sapte sute de mii euro,crezand ca vor rezolva totul cu aceste dosare facaturi la comenzile politicilor,comunisti,abuzivi si criminali.
Promitem ca ne vom implica in toate dosarele efectuate la comanda pe tot felul de probe false si invocari ale legii,invocari care nu au legatura cu fapte penale.
Aceasta victima Gigi Becali si-a pierdut matusa din cauza acestor criminali,terorizandu-i familia,biata femeie de atata teroare,a ametit si s-a inecat in piscina.
Acesti malefici organizati in haite,nu se potolesc,nici la aceasta ora de a-l lasa in pace la locul de detentie.Comunistii sunt hotarati sa-i faca rapoarte pentru a duce mandatul pana la cap,dar acest lucru nu se va intampla si v-a fi eliberat cu mult inainte de a se termina mandatul.
Tiberiu Nitu - Procuror General al Romaniei
Tiberiu Nitu – Procuror General al Romaniei

1. Solicitam ca Procurorul General al Romaniei sa se autosesizeze si sesizam in legatura cu dosarele lui George Becali si ale celorlalte victime pe care le va identifica procurorii,din depozitul secret al DNA Bucuresti,unde se afla plicurile cu interceptari false,sute de mii,efectuate fara a exista autorizatiile judecatorilor sau dosare pe rol cand au fost efectuate interceptarile,etc…

 

Josse Manuel Barroso - Presedintele pe Justitie al Europei
Josse Manuel Barroso – Presedintele pe Justitie al Europei

2. Solicitam Presedintelui pe Justitie al Europei, Jose Manuel Barroso,sa se autosesizeze si il sesizam in legatura cu acest articol si celelalte care ii vizeaza,pe chipurile magistrati romani pentru a lua masurile conform Legilor Europene.

 

 

 

Presedintele Curtii Europene CEDO
Presedintele Curtii Europene CEDO

3. Sezisam Presedintele Curtii Europene CEDO sa intervina in aceste cazuri grave.

Vom continua in urmatoarele editii si cu magistratii malefici ai Inaltei Curti de justitie Bucuresti care l-au condamnat in mod abuziv pe George Becali si sunt hotarati sa-l distruga la comenzile politice ale criminalilor.

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole