miercuri, aprilie 24, 2024

Directorul adjunct Gabriela Ionescu şi fostul director Cojocaru Petre, s-au îmbogăţit sărindu-i rândul pe toţi managerii care au depus dosarele pentru rambursarea TVA, bugetul AJFP ras an de an de firmele lor, dar şi angajări pentru zeci de mii de euro de la clienţii lor

Directorul adjunct Gabriela Ionescu şi fostul director Cojocaru Petre, au devenit milionari în euro, din şpăgile managerilor de casă, pentru rambursările de TVA, sărindu-i rândul pe managerii cinstiţi, angajări pe şpăgi de zeci de mii de euro, dar şi bugetul AJFP ras ani de zile cu managerii de casă. Şi la această oră se practică aceleaşi metehne.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu doi infractori profesionişti, care au luat şpagă an de an de la managerii de casă, s-au îmbogăţit nesimţiţi cu milioane de euro, la această oră spală banii din şpagă în diferite afaceri la prieteni de-ai lor şi în imobiliare.

Ex director Petre Cojocaru un infractor profesionist.
Ex director Petre Cojocaru un infractor profesionist.

Ex director Cojocaru Petre şi directorul adjunct Gabriela Ionescu, şi-au găsit afacerea infracţională prin aş chema clienţii la rambursările de TVA, pentru o şpagă mare, facilitatea era şi este că toţi care au depus dosarele pentru rambursările de TVA stau la rând până la 10 ani şi clienţii lor au fost introduşi primii şi au recuperat TVA- ul în maxim 30 de zile. Bugetul dat de Guverne an de an a fost furat cu firmele de casă. Manageri de casă ai acestor doi infractori, au umflat contractele pentru prestări servicii la calculatoare etc la maximum. Fostul director general al AJFP Piteşti Petre Cojocaru, a angajat zeci de femei pentru sume de zeci de mii de euro şpagă, pentru un post, dar salariul frumuşel de peste 5000 lei pe lună. Acesta a furat cu jandarmii milioane de lei din depozitul ANAF, pe timp de noapte. Se ducea noaptea în ANAF ca la el acasă la depozitul cu bani; luau banii din depozit şi îi împărţeau frăţeşte. Dacă îl urmărea cineva imediat punea jandarmii pe el să-l sechestreze în biroul lui mizerabil. Dacă se filma punea jandarmii să şteargă toate înregistrările s-au fotografiile, pentru a nu rămâne probe. Acest rrom needucat este un poponar ordinar, care a strâns o avere de milioane de euro, în cca 7-8 ani de zile cât a fost director general al AJFP Piteşti. Poponarul făcea sex în biroul lui cu jandarmi mai frumuşei, pe care îi folosea nenorocitul la furat bani din depozit.

 Directorul adjunct al AJFP Argeş Gabriela Ionescu o infractoare profesionistă.
Directorul adjunct al AJFP Argeş Gabriela Ionescu o infractoare profesionistă.

A fost întrebat de directorul Iulian Ratea, de ce fură noaptea cu jandarmii banii din depozit; el a răspuns că aşa vrea el!. Ia arătat mai multe foto şi a chemat jandarmii pentru al sechestra şi de ai şterge foto probele. Au intervenit toţi jandarmii din ANAF pentru al sechestra cca 20 de minute. Procurorii militari au luat şpagă grea pentru a clasa cauza în mod abuziv. Nu s-a mai ocupat directorul Ratea de ei pentru a fi trimişi în judecată, întrucât avem dosare grele de rezolvat cu prejudicii de miliarde de euro de recuperat. Oricum Petre Cojocaru nu va scăpa de furturile pe care le-a comis din depozitul ANAF şi nici de şpăgile luate de la cei pe care i-au angajat pentru zeci de mii de euro postul. Nu va scăpa nici de bugetul dat de Guverne anual timp de 8 ani, furat cu firmele de casă. Au umflat prestările servicii la greu pentru a putea da şpaga mare infractorului Petre Cojocaru. Acest poponar la această oră spală banii în imobiliare, în firmele prietenilor pe care i-a folosit la furtul bugetului anual. Al dracu nesimţit nu stă locului nici la această oră, hodorogul visează şi noaptea numai bani, pentru ai spăla, apreta şi călca. O folosea pe directorul adjunct Gabriela Ionescu la rambursările de TVA, pentru a-şi băga prieteni lui primii, sărind pe toţi managerii cinstiţi care aşteptau cca 10 ani să-şi recupereze TVA. Prietenii lui mii luau TVA-ul în cca 30 de zile de la introducerea dosarului şi ceilalţi cinstiţi în cca 10 ani de abia îşi recuperau TVA-ul. Poponarul Petre Cojocaru ştie bine să premediteze infracţiunile, nu e fraier, am gândit noi mai bine decât el şi l-am prins pe poponar. Poponarul Petre Cojocaru nu se aşteaptă la acest dosar care se va forma; stă liniştit şi crede că a scăpat de răspunderea penală; dementul spală banii în continuare fără frică, dar o să simptă morcovul în fund la audieri etc.

AJFP Piteşti furat de ex director Petre Cojocaru şi directorul adjunct Gabriela Ionescu.
AJFP Piteşti furat de ex director Petre Cojocaru şi directorul adjunct Gabriela Ionescu.

Ăsta tot timpul vorbea la telefon numai despre afaceri, ne mirăm cum nu l-au arestat pe poponar cei de la doi şi un sfert. Credem că le-a fost colaborator poponarul, de nu s-au sesizat din interceptările abuzive pe care le efectuează zilnic la tot poporul. Mizeria dracului de poponar îl caută moartea pe acasă şi el se ocupă numai de spălat banii. Trebuie pus sub monitorizare şi verificate toate dosarele de rambursări de TVA din AJFP,  tot timpul cât a fost director general al AJFP Piteşti. Trebuie verificat an de an tot bugetul AJFP, pe care la furat cu manageri de casă, umflând prestările serviciu la greu cu manageri de casă. Licitaţiile nu s-au făcut publice, au venit direct tovarăşii poponarului la bugetul AJFP, pentru al fura tehnic cu prestări servicii umflate la greu, faţă de preţurile reale. Bugetul era al poponarului Petre Cojocaru, nu al instituţiei, a făcut ce-a vrut cu el cca 8 ani de zile. Măciuca lui Cojocaru Gabriela Ionescu a fost împuternicită cu funcţia de director adjunct al AJFP Piteşti, pentru al ajuta la angajări fără concurs s-au la rambursări de TVA la managerii de casă. Şi această escroacă este complicele lui Petre Cojocaru la toate infracţiunile, trebuie trimisă la testarea cu aparatul poligraf, pentru a se stabili complicitatea ei, la toate infracţiunile. Mizeria de Ionescu a strâns şi ea câteva milioane de euro din infracţiuni, pe care îi ţine ascunşi, dar organele de cercetare penală o poate dovedi.

Jandarmii la furat din depozitul AJFP Piteşti.
Jandarmii la furat din depozitul AJFP Piteşti.

Asta cică a făcut dreptul, ea nu ştie pe ce lume trăieşte, e cu gândul numai la şpăgi şi la infracţiuni. Trimite titluri executorii la greu la societăţile care sunt executate în mod abuziv de alţi infractori executori. Cu asta se ocupă coarda aceasta care urmează a fi cercetată şi arestată. O caută clienţii zilnic ca şi pe Petre Cojocaru, face numai intermedieri infracţionale escroaca. Pleacă acasă cu sume frumuşele de euro, nu mai punem foloasele necuvenite. Asta face inspectori fiscali peste noapte, dar şi şpăgi grele primeşte tot noaptea. Dă funcţiile în AJFP, parcă sear arunca cu artificii!. Explozia tare va fi la organele de cercetare penală şi în arest. Dobitoaca e în lumea ei!.

Solicităm sesizarea din oficiu a DNA Serviciului Teritorial Piteşti.

Articol de SP

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole