luni, mai 20, 2024

Gabriel Oprea fost ministru al MAPN, fost ministru al MAI, a furat bugetele la cele două instituţii sute de milioane de euro, foştii preşedinţi ai României; Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu, i-au dat gradul de general colonel şi mare protecţie i-a oferit, la furt de buget de stat

Gabriel Oprea a furat bugetul celor două instituţii, Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu au primit şpagă mare pentru al avansa  la gradul de general-colonel şi i-a oferit protecţie pentru a fura bugetul celor două instituţii.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu infractori de talie mondială, care au putut fura bugetul celor două instituţii, MAPN şi MAI, foştii preşedinţi comunişti au reuşit să-l ridice din nămol pe Oprea şi l-au avansat la gradul de general-colonel. Funcţii i-au dat non-stop pe plăcerea infractorului Oprea.

Gabriel Oprea un infractor notoriu.

Gabriel Oprea fost ministru al MAPN şi fost ministru al MAI, a luat aparatură nouă la DGIA şi DGIPI, pentru a monitoriza tot poporul în masă, dar a şi primit şpagă de la firmele de casă, care i-au cumpărat aparatură pentru toate Unităţile de Informaţii Centrale şi Judeţene ale MAPN şi ale MAI,  înmânăndu-i sute de milioane de euro; falsuri în contabilitatea MAPN şi MAI la greu, pentru a justifica sutele de milioane de euro date infractorului Oprea. Infractorul Gabriel Oprea a fost pus pe funcţii mari de toţi preşedinţii menţionaţi, pentru a i se da cel mai mare buget la instituţiile menţionate şi de a cumpăra aparatură nouă de interceptat etc, pentru toate unităţile militare din ţară. Acesta a chemat la el managerii lui de casă pentru a negocia şpaga pe care trebuia s-o primească, asta însemnând sute de milioane de euro. Prima dată a cumpărat aparatură nouă pentru DGIA, la care şi-a tras şpagă câteva sute de milioane de euro cu managerii de casă care iau adus aparatura de interceptat etc. S-a lăudat pe posturile TV că el a dotat DGIA cu cea mai bună aparatură de interceptat etc, dar a uitat să spună că ei au umflat preţurile la aparatură de 10 ori, pentru a-şi putea lua şpăgile de sute de milioane de euro prin managerii de casă.

Traian Băsescu cel mai notoriu infractor.

Nu mai punem că la întreţinerea aparaturi vechi de interceptat umflau manoperele la maxim pentru a-şi putea încasa şpăgile mari de la managerii de casă. Şi-au făcut bani grei din aceste infracţiuni toţi cei implicaţi. Când cumpărau piese pentru aparatură umflau preţurile la maximpentru a-şi primi şpăgile frumoase. Când cumpărau echipamente de tot felul, chemau firmele de casă, negociau şpaga şi după aceia treceau la cumpărarea echipamentelor. Câte sute de milioane de euro şi-au făcut managerii de casă ai lui Gabriel Oprea şi Oprea. Dacă se va cerceta se va constata cele prezentate de noi, dar se va stabili cu exactitate toate sumele furate din contabilitate ale managerilor de casă ai lui Gabriel Oprea. Ăsta a fost Gabriel Oprea la MAPN, hoţul hoţilor!. După aceia preşedinţi de stat i-au dat funcţia de ministru al MAI, pentru a dota cu aparatură de interceptat şi serviciul DGIPI fostul doi şi un sfert. A chemat din nou managerii de casă pentru a negocia şpaga de sute de milioane de euro, a pus băieţi să cumpere aparatură de interceptat etc, pentru toate unităţile militare din ţară; au umflat preţul de 10 ori la aparatură pentru a-şi putea sătura neamurile şi familiile. Banii din şpăgi sunt la familie şi neam în cazul lui Gabriel Oprea!. Aşa a ajuns Gabriel Oprea cu sute de milioane de euro şi preşedinţii care i-au dat funcţiile cu zeci de milioane de euro.

Ion Iliescu un asasin dar şi un ciubucar înrăit.

Gabriel Oprea a fost ospătar la Bragadiru, la Restaurantul Cârcâiacu. Acest Restaurant era al fostei ministru al industriei Lina Ciobanu, Gabriel Oprea lucra ca ospătar la acest restaurant, întrucât o cunoştea pe fostul ministru al industriei Lina Ciobanu. Se făceau bani grei la acest Restaurant, Gabriel făcea bani mulţi din şpagă de la clienţi!. Gabriel Oprea şi doi veri de-ai lui au furat banii fostei ministru Lina Ciobanu, după aceia şi-a făcut lanţ de Restaurante, la care se aproviziona cu carne de vită de la vacile furate, acţionau cu poliţia. Oprea s-a născut în Comuna Păduroiu sat Gălăţeanu Judeţul Argeş, venea la ţară şi cumpăra vaci furate, le tăiau şi după aceia duceau carnea la restaurantele lui, pentru a face friptură etc. Poliţia îi oferea protecţie atât lui cât şi hoţilor de vaci!. Tatăl lui Oprea era poreclit Şoncan, acesta era prieten cu Andruţă tatăl lui Nicolae Ceauşescu, care se aproviziona cu ţuică de la Şoncan. Andruţă şi Şoncan făceau afaceri cu ţuică, Gabriel Oprea avea relaţii tari pe timpul lui Nicolae Ceauşescu, făcea ce vrea mândra lui!. Acest infractor Oprea a trecut pe numele nepoatei lui avocat Loredana Radu 6 case: una la Neptun, alta la Buşteni, alta la Sinaia şi celelalte la Bucureşti. Are obiceiul să treacă la neam tot ceea ce agoniseşte din şpagă.

Emil Constantinescu un ţap nesimţit dar şi un ciubucar nenorocit.

Sutele de milioane de euro sunt pe la neamul lui Oprea. Nu e greu să-i anchetezi pe infractorii din neamul Oprea, vor recunoaşte imediat la prima audiere. Oprea le-a dat bani să cumpere imobiliare de sute de milioane de euro!. În mandatele lui de ministru, a dispus renovarea Bisericii de la Crucişoara Comuna Cocu Judeţul Argeş, a renovat-o pentru iertarea păcatelor. Acesta a fost ministrul Gabriel Oprea, dar şi toţi preşedinţii de stat menţionaţi au fost la înălţime, s-au pus cu funcţii mari pe Oprea pentru a fura bugetele celor două instituţii menţionate.

Articol de MN

Articolul precedent
Articolul următor

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole