luni, mai 20, 2024

Hiene in robe infractoare de la Inalta Curte de Casatie si Justitie care elibereaza sentinte si decizii, impotriva cetatenilor romani, in mod abuziv, calificat care duc la crime si genocid

Inalta Curte de Casatie si Justitie
Inalta Curte de Casatie si Justitie

Continuam in aceasta editie cu urmatoarele exemplare (hiene in robe), care judeca cetatenii Romaniei cu o criminalitate desavarsita in mod abuziv si calificat tot ce intra la Inalta Curte de Casatie si Justitie Bucuresti.

Exemplarele sunt urmatoare:

  • Judecatoarea Angela Dragnea
  • Judecatoarea Leontina Serban
  • Judecatoarea Luminita Livia Zglimbea
  • Procuror Parchet General Raluca Creteanu
  • Judecatoare Ghenea Mariana
  • Judecatoare Argir Cristina Geanina
  • Judecatoare Iordache Magdalena
Judecatoarea Luminita Livia Zglimbea
Judecatoarea Luminita Livia Zglimbea

Aceste hiene in robe se ocupa numai cu condamnari, fara a exista probe in dosare sau de a se intruni toate elementele constitutive ale infractiunii sau pe baza de interceptari efectuate la negru fara a exista dosare pe rolul parchetelor eliberate de catre clonele comuniste ale serviciului tehnic din capitala al SRI.

Am studiat de ani de zile aceste infractoare si fara a mai pune ca avem toate informatiile si studierea dosarelor unde au judecat aceste creaturi malefice care se comporta cu cetatenii Romaniei ca intr-o jungla si nu ca intr-o Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Judecatoare Ghenea Mariana
Judecatoare Ghenea Mariana

Acestea dau ani grei de puscarie pe povesti de adormit copii, prezumtii de vinovatie in mintea lor bolnava si nu cum spune Legea de a aplica prezumtia de nevinovatie pana la intrunirea elementelor constitutive ale infractiunii pentru a putea elibera sentinte si decizii conform Codului Penal

Acestea se cred Zeii Pamantului si se bazeaza pe colegii de la Parchetul General, Sectia Criminalistica, etc…, ca acestia le vor da NUP-uri si niciodata nu vor raspunde in fata legii,conform proverbului romanesc; „corb la corb nu-si scoate ochii” sau „o mana spala pe cealalta”, asta fiind practica judecatorilor comunisti, aceasta fiind pusa in practica de clonele comuniste judecatoare.

Nu mai punem ca daca victimele au fost condamnate in mod abuziv, acestea nu mai desfiinteaza sentinte sau decizii ale tribunalelor, curtilor de apel din tara si lasa sentintele si deciziile nederanjate, resping recursurile, contestatiile in anulare pentru a nu fi sanctionati judecatorii comunisti ai provinciilor sau din capitala.

De ani de zile mor in aresturi si PNT. victime condamnate in mod abuziv fara a exista probe sau probe suficente pentru a se intruni toate elementele constitutive ale infractiunii, sau numai pe baza de interceptari efectuate la negru de SRI-isti, in complicitate cu cei de la Serviciul Special IGPR.

Aceste hiene ale justitiei capitalei nu se potolesc pana la arestarea lor de catre Procurorul General al Romaniei sau de Curtea Internationla Haga.

Acestea dau ani grei de puscarie victimelor care ori sunt eliberati paralizati ori sunt decedati din cauza acestor hiene in robe care inconstiente fac experienta cu victimele nevinovate, o experienta de laborator penal in scopul de a cerceta rezistenta victimelor in regim de detentie.

Vom sesiza Procurorul General al Romaniei, precum si Curtea Internationala de la Haga pentru a interveni si de a distruge aceste entitati malefice.

Se bazeaza ca nu vor fi cercetate pe toata activitatea lor de munca retroactiv, si aici ne referim la cel putin cinsprezece ani din urma.

Vom continua cu alte noi dezvaluiri.

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole