luni, mai 20, 2024

INFRACTORI GREI AI ADMINISTRATIEI JUDETENE A FINANTELOR PUBLICE ARGES, SEFA EXECUTARILOR SILITE, IONESCU GABRIELA ,BOBEICA BARBU GHEORGHE, SEF SERVICIU COLECTARI, MOLETE CLAUDIA INCLUSIV CEILALTI CARE SE OCUPA CU COLECTARI TAXE, EXECUTARI SILITE, COMIT ABUZURI SI TALHARII GRAVE IMPOTRIVA CETATENILOR ARGESENI DE ANI DE ZILE SI ORGANELE DE CERCETARE PENALA NU SE AUTOSESIZEAZA PENTRU A LUA MASURILE LEGALE

Bobeica Barbu Gheorghe -Sef Serviciu Colectare
Bobeica Barbu Gheorghe -Sef Serviciu Colectare

Acesti talhari,abuzivi si infractori,de ani de zile trimit SOMATII de executare silita la societati comerciale si bineinteles si cetatenilor argeseni,fara a lua la cunostinta direct persoanele in cauza, semnand pentru aceste somatii postasului,in nestiinta de cauza,membrii familiei respective.

Persoana implicata in cauza,nu a luat la cunostinta despre somatie,dupa un anumit timp se pomenesc cu organul de executare silita la domicilii pentru a le executa bunuri sau banii din conturi..etc…
Acesti perversi folosec aceasta tehnica,fiindule mai usor sa distruga victimele si nu legal,de a le mai trimite alte somatii pana ia la cunostinta persoana in cauza.
Din acest motiv, victimele acestora, pierd termenul de a face contestatie la executare, in termen de 15 zile la judecatorii,pentru a se putea apara de aceste creaturi malefice, subordonate intunericului, care provoaca paralizii si decese in randurile contribuabililor.
Acesti abuzivi,chiar daca unele persoane de buna credinta apuca sa faca contestatie la judecatorii,pentru desfiintarea somatiilor eliberate de EI(creaturile malefice ale finantelor),se apuca in cursul judecatilor sa execute victimele de bunuri,etc…si stiind ca nu au acest drept,decat dupa ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti.
Gabriela Ionescu - Organ Executari Silite Finante Publice Arges
Gabriela Ionescu – Organ Executari Silite Finante Publice Arges

Am luat legatura cu malefica IONESCU GABRIELA-conducatorul organului de executare,aceasta ne-a imbrobodit cu diverse invocari mincinoase ale administratiei locale,ca acesti infractori pot executa victimele atunci cand doresc ei,intrucat au ordonata care ii sprijina;spunem noi,in mintea lor bolnava,pentru ca nu au acest drept si nu scrie in nici o ordonanta sa poti executa o persoana in conditiile aratate mai sus.

Au distrus si distrug zeci de mii de cetateni argeseni si mii de societati comerciale de circa 10 ani de zile,si nimeni nu s-a sesizat sa-i cerceteze profesional pe acesti infractori periculosi,talhari fara scrupule pentru cetatenii argeseni.
Le-au fost puse capcane de catre noi sa suferim exact ca victimele,pentru a fi exemple pentru organele de cercetare penala cu documente TUN,eliberate de acestia si nu vor mai scapa necercetati si necondamnati.
Nici nu stiu(functiile si nici ****),intrucat li se apropie finalul comiterilor de infractiuni si vor merge unde le e locul(puscarie).
Aceasta tehnica perversa o folosesc toti cei din administratia fiscala a tuturor judetelor din tara,cat si din capitala,fara a avea un sprijin legal,dar ei comit cu desavarsire aceste abuzuri si talharii.
Cand am mers la ei la birourile pline cu victime,am stat si ascultat cum plangeau victimele,ca li s-au executat casele si au ramas in strada,fara a ajunge la instanta pentru a explica nemerniciile facute de magistratii infractori di judetul Arges.
Majoritatea,chipurile judecatori,pun cheltuieli de judecata la incheieri de sedinta,cate 500 RON de victima.Exemplu; daca soliciti prelungirea dreptului de circulatie la completul de judecata,desi dosarul este in curs de judecata,iti pun cheltuieli de judecata pe incheierea de sedinta 500 RON(ACEASTA ESTE NUMAI PENTRU 30 ZILE),prelungirea dovezii,
Chipurile,Judecatorii de la Curtea De Apel Pitesti,Marius Andreescu,Gheorghe Diaconu-presedintele curtii,Sandulescu,etc..ei pun in spinarea cetatenilor,aceste cheltuieli ca fiind legale.Deci nici o lege nu le permite sa puna cheltuieli pe incheieri de sedinta,nu mai punem ca acesti criminali,executa tot ce misca.
Solicitam sa se autosesizeze si sesizam comisarul sef al IPJ Arges si prim procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti,pentru a-i cerceta pe toti infractorii de la ANAF Arges.
Vom continua in urmatoarea editie cu alte specii rare al infractionalitatii romanesti.

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole