luni, mai 20, 2024

Infractorii care vor să desfiinţeze SIIJ: Premierul României Florin Câţu, Klaus Werner Iohannis, Ludovic Orban, judecător Costin Andrei Stancu de la Curtea de Apel Piteşti, procuror general Gabriela Scutea şi CJUE


Infractorii abuzivi toţi cei menţionaţi în titlu, vor să desfiinţeze SIIJ în mod abuziv, pentru a nu mai răspunde penal procurorii şi judecătorii, totul e pus la cale de PNL-USR care vor răspunde penal.

Dragii noştri cititori continuăm în acestă ediţie cu mai mari infractori de rang înalt, care au aranjat la Curtea de Justiţie a UE, să le elibereze o decizie abuzivă pentru desfiinţarea SIIJ. CJUE nu avea competenţă să se pronunţe pentru această Secţie, întrucât protocoalele nu le permit. A făcut-o pe blat cu toţi infractorii menţionaţi!.

Procurorul general al României Gabriela Scutea o scursură dar şi o flegmă

Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a eliberat o Decizie în mod abuziv, nu avea competenţă să se pronunţe pentru desfiinţarea SIIJ.Această Curte de Justiţie a UE, are protocoale încheiate cu Statele membre pentru anumite măsuri s-au încălcări, nici gând pentru a se pronunţa cu decizii abuzive ce ţine de legislaţia Română. O Decizie a CCR nu poate fi desfiinţată de nici o Curte de Justiţie a UE s-au de alte instituţii UE. Guvernul şi Parlamentul României nu poate încălca o Decizie a CCR s-au să elibereze vreo lege împotriva deciziilor CCR.Deciziile CCR sunt irevocabile şi fără cale de atac!. Această CJUE critică Decizia CCR în mod abuziv şi fără a avea vreo competenţă să se pronunţe s-au să critice Deciziile CCR. Completul de la CJUE trebuie cercetat chiar de procurorii SIIJ Bucureşti. Chiar noi vom sesiza SIIJ pentru eliberarea Deciziei abuzive a CJUE. Trebuie cercetaţi toţi cei implicaţi şi condamnaţi la ani grei de puşcărie. Cine a instigat CJUE si a cerut sancţiuni împotriva Deciziei CCR s-au critici vor răspunde şi ei penal.

Preşedintele României Klaus Werner Iohannis un trădător o scursură şi o flegmă

Sunt atât de incompetenţi în drept PNL-işti şi USR-işti de te doare capul!. Decizia CCR pentru înfiinţarea SIIJ nu o poate desfiinţa nici Ceauşescu Nicolae dacă ar învia!. Care vor încerca să elibereze vreo lege împotriva Deciziei CCR vor face puşcărie ca Berilă. PNL-işti şi USR-işti au făcut dreptul după 1990, n-au învăţat nimic, noi care am făcut dreptul în comunism am învăţat de frică, altfel nu terminai dreptul şi note mari nu aveai. Ăştia sunt retardaţi mental nu ştiu pe ce lume trăiesc, dreptul pe care l-au făcut ei, e echivalent cu o lună de drept pe care am făcut-o noi în comunism. Cică Ministerul Justiţiei subliniează, că proiectul de lege abuziv privind desfiinţarea SIIJ elaborat de Guvern, se întemeiază pe argumentele pe care şi CJUE le-a reţinut. În această caracatiţă sunt implicaţi: Ministrul Justiţiei Stelian-Cristian Ion, preşedintele Klaus Werner Iohannis, preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban etc. Colac peste pupăză; la ordinul nesimţiţilor menţionaţi mai sus, a eliberat o Decizie abuzivă,  judecătorul Costin Andrei Stancu de la Curtea de Apel Piteşti, care nu recunoaşte înfiinţarea acestei Secţii Speciale. O ignoră şi o ponegreşte ca alţii pe el, pe care ia condamnat fără probe. Acest infractor a fost cercetat de către SIIJ, pentru favorizarea a 18 judecători care au comis infracţiuni grave. Nesimţita de Iorga Mihaela procuror adjunc al SIIJ, la favorizat la toate infracţiunile pe judecătorul dement Costin Andrei Stancu. Nenorocitul de judecător a fost salvat de Iorga şi tot s-a răzbunat pe SIIJ, crezând că el cu o decizie abuzivă poate desfiinţa Decizia CCR.

Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban tot o scursură şi o flegmă infectată

O să-l sesizăm din nou la SIIJ pentru abuz în serviciu etc!. N-o să avem judecători corecţi şi procurori corecţi niciodată în România, întrucât toţi aceştia comit infracţiuni la minut, trebuie incineraţi ca şi persoanele infectate de viruşi periculoşi. Nu mai aşa poate scăpa poporul de viruşii justiţiei române, la care vor apărea judecători şi procurori educaţi, competenţi etc. Dacă nu scăpăm de viruşii justiţiei române vor distruge tot poporul în masă.
Te duci la instanţele de judecată ca un om cinstit şi ei îşi bat joc de toţi care ajung la ei, ba le iau moştenirile şi le vând cu primarii la alţii, ba îi bagă în puşcărie fără probe doar pe prezumţii de vinovăţie şa.md. Procurorul general al României Gabriela Scutea, în loc să ia măsuri împotriva infractorilor, ea a dat curs la infracţiuni grave şi susţine cu tărie o Decizie abuzivă a CJUE, eliberată la comanda celor menţionaţi. Gabriela Scutea nu e proastă, e doar o mare nesimţită PNL-istă, care îşi bate joc de tot poporul român. În loc să-i aresteze pe şefii SIIJ, ea vrea să desfiinţeze SIIJ în mod abuziv, întrucât nu le place la PNL-işti şi USR-işti de SIIJ. În ţara aceasta face toţi ce vrea, nimeni nu mai respectă nici o lege, se cred şmecheri ca şi ereticul din Cotroceni. Acest procuror general al României nu a stabilit într-un dosar o competenţă de când  a devenit procuror general, ce aşteaptă nu ştim credem că ordin de la Iohannis. Ea lucrează numai la ordin ca şi Kovesi!

Ministrul Justiţiei Stelian-Cristian Ion flegma justiţiei

A avut succes articolul nostru pe care l-am trimis la Secţia Parchetelor Militare, s-a format dosar penal şi sunt monitorizaţi toţi ereticii asasini de către procurorii militari şi SRI. Au lăsat garda jos şi au dispus înlăturarea măsurilor împotriva poporului, cu masca pe străzi etc. Ei spun că s-a imunizat poporul de la vaccin, i-am imunizat noi pe ei să nu mai comită infracţiuni. Demenţii trimeteau soldaţii americani şi soldaţii români, pentru a folosi armele biologice împotriva poporului, de când s-a format dosarul s-au speriat toţi şi s-au potolit. Dacă mai încearcă să mai folosească armele biologice împotriva poporului vor face puşcărie pe viaţă. Le e frică de procurorii militari şi de SRI!. Nu pot negocia cu ei!. Avem mulţi martori şi probe pentru ei dacă mai încearcă vor fi arestaţi.  S-au speriat masonii de pe tot globul precum şi serviciile MAPN din toate ţările, ei sunt toţi implicaţi cu preşedinţii de state. Şeful masonilor pe glob e român stabilit în SUA de la acest asasin a plecat tot. Şi-au bătut joc de tot poporul român aceste scursuri, flegme etc.
Aşa se prezintă situaţia reală!

Articol de G.H.

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole