joi, iunie 30, 2022

Premierul României Florin Câţu, preşedintele României Klaus Werner Iohannis, preşedintele USR Dan Barna şi preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban, şantajează poporul român pentru a se vaccina cu vaccinul criminal făcut de SUA

Premierul României Florin Câţu, preşedintele României Klaus Werner Iohannis, preşedintele USR şi vicepremier Dan Barna, precum şi Ludovic Orban, şantajează poporul şi ameninţă poporul, dacă nu se vaccinează nu vor putea intra în anumite locaţii şi li se vor tăia multe drepturi. Au eliberat şi OUG în acest sens şi vor să mai elibereze alte OUG-uri, cu încălcările Constituţiei României precum şi mai multe încălcări din Convenţii pentru apărarea Drepturilor Omului.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu infractori desăvârşiţi, care încalcă Constituţia României, mai încalcă mai multe Convenţii Europene şi Internaţionale, au intrat pe latura penală la care vor răspunde  penal penali. Teroriştii poporului român!.

Florin Câţu eliberează OUG-uri la comanda asasinului din Cotroceni

Infractorii: Florin Câţu, Klaus Werner Iohannis, Dan Barna şi Ludovic Orban, ameninţă poporul şi şantajează poporul român, pentru a se vaccina cu vaccinul criminal făcut de SUA. Au eliberat OUG-uri cu încălcarea Constituţiei României, precum şi cu încălcarea Convenţiilor pentru apărarea Drepturilor Omului. Aceşti criminali şantajează poporul român de mai mult timp, ei nu au treabă cu Constituţia României, nu au treabă cu Convenţiile Europene şi nici cu Convenţiile Internaţionale. Ei spun că vor să imunizeze tot poporul român, cum poate ei imuniza tot poporul român întrucât poporul e carne şi nu inox. Nu poţi imuniza poporul cu nici un vaccin, poporul trebuie să aibe tratament adevărat pentru virusurile pe care le dau cu soldaţii SUA pe tot teritoriul României. Au început să folosească armele biologice din nou pentru a îmbolnăvi poporul din nou, trebuie să ne ţină în stare de alertă tot timpul, pentru a putea fura toţi banii veniţi de la UE. Vor să ne bage în starea de urgenţă pentru a putea avea asasinii enumeraţi toată puterea şi de a băga 30% din popor în mormânt. Senatorii PSD etc nu mai au nici o putere întrucât mintea lor e foarte redusă, dacă ar avea puţină minte nu l-ar suspenda pe asasinul din Cotroceni pentru încălcarea Constituţiei şi pentru încălcarea  mai multor Convenţii Europene şi Internaţionale. Maleficul din Cotroceni i-a hipnotizat pe toţi PSD-işti etc, pentru a nu face nici un demers de al suspenda pe maleficul din Cotroceni. Toţi cei prezentaţi sunt în masonerie, lucrează magicienii pentru ei zi şi noapte, pentru ai ţine pe PSD-işti adormiţi şi ineficienţi. Masonul Iohannis le-a găsit punctul slab PSD-iştilor, nu au credinţă şi îi poate lucra cu magicienii lui foarte uşor, îi ţin mai mult căpiaţi, adormiţi, făcându-i ineficienţi continu. Dacă nu merg la preoţi să le citească dezlegări etc, vor fi ineficienţi tot mandatul şi masonii îşi fac treaba cu ei.

Preşedintele Statului Român cel mai mare asasin

Aceşti criminali sunt plătiţi cu bani grei să asasineze poporul cu virusuri, ei fac totul pentru bani, la care banii vor rămâne de ei. Televiziunile naţionale sunt cu ei s-au sunt mai nenorociţi decât ei, amplifică toate înscenările masonilor, dau pe posturi tot ce li se dictează de la profesorii de ştiinţă, tot masoni infractori, care ţin cu ei la infracţiunile de genocid cu arme biologice. Ei ştiu tot timpul când vin valurile de virusuri, dar ştiu şi când le pregătesc pentru a asasina poporul în masă cu arme biologice. Aşa au ajuns preşedinţii de State să deţină total puterea cu guvernele masonilor, pentru a face ce vrea cu popoarele, a asasina cu arme biologice când vor ei toate popoarele. Toate popoarele ar trebui să iasă în stradă şi să-i înlăture de la putere, precum să solicite şi arestarea lor. Popoarele sunt dezinformate prin profesorii de ştiinţă oameni lor de diversiuni şi care au pregătit în laboratoare virusurile pentru toate popoarele. Preşedinţii de State sunt plătiţi cu bani grei să comită aceste infracţiuni de genocid în masă cu arme biologice, dar şi Guvernele preşedinţilor de State sunt şi ei plătiţi cu bani grei pentru a elibera OUG-uri de Stare de Urgenţă şi Stare de Alertă. Aşa deţin puterea totală masoni în lume cu preşedinţii de State şi Guvernele care eliberează OUG-uri abuzive, privind Starea de Alertă şi Starea de Urgenţă. Partidele de opoziţie care nu sunt implicate în genocid, nu pot face nimic, întrucât puterea totală o au preşedinţii de State şi Guvernele care sunt implicate în asasinate. Aşa că tot s-o ţină cu valul 4 până la 1000 de valuri!. Cu această chipurile pandemie, or să asasineze 30% din popor!. O ard comuniştii ca şi în anul 1989, când au asasinat poporul cu diferite diversiuni şi au tras în popor la ordinul lui Ion Iliescu. Direcţia Generală de Informaţii a MAPN a fost la înălţime, au asasinat poporul prin ordinul lui Ion Iliescu. Lovitura de Stat a fost mascată cu înscenarea unei chipurile revoluţie; infractorii au preluat puterea şi conduc şi în ziua de azi, rude copii lor etc.

Mandolină Orban şi el un asasin model

DGIA are ofiţeri acoperiţi la toate televiziunile, ce presă curată să fie dacă infractorii asasini dau informaţii popoarelor cum vor ei. Îi şantajează public pe cetăţeni cu obligarea de a se vaccina, pentru a deceda mai târziu. S-au vaccinat ei primi la mişto, şi după aceia proştii popoarelor care cred în ei şi în vaccinul masonilor. Pe care i-a obligat să vaccineze îi mai credem îi lăsa fără locuri de muncă, dar le pot face plângeri penale pentru şantaj, abuz, încălcarea Convenţiilor, încălcarea Constituţiei României etc. Cât de nebuni sunt masonii, au vrut să desfiinţeze şi Convenţiile cu alte State. Asta făceau pentru a nu mai răspunde penal în faţa procurorilor!. Nici un Stat nu a fost de acord să desfiinţeze Convenţiile cu România, aşa că au rămas cu toate încălcările, la care vor fi condamnaţi cu ani grei de puşcărie. Asasinul din Cotroceni Iohannis, nu trebuia să aibe imunitate, el continuă genocidul lent şi sigur. PSD-işti sunt fără lider ofensiv, juriştii sunt de doi lei, aşa că asasinul îşi face treaba cu ei. Aceştia îmbolnăvesc poporul când vor ei, poporul doarme e credul masoneriei, se bazează pe vaccinul criminal, dar când o să-i distrugă vaccinul asasinilor în timp atunci ne va da dreptate. Vaccinurile nu pot imuniza cetăţenii, doar oţelul nu poate fi atacat de alte substanţe chimice. Pentru a deţine puterea totală în Stat, masonii au folosit şi folosesc tehnici criminale, o s-o ţină cu valuri până în anul 5000. Procurorii sunt atât de creduli masonilor încât s-au şi predat lor, mai au să-i pupe în fund. Masonii sunt nebuni se bucură când aud dintr-astea, sunt fanatici ca şi terorişti. Oricum ţin popoarele în stres asasinează în masă le merg genocidurile. Dacă ar şti toată lumea adevărul ce prezentăm noi iar omorâ în birouri. Cei ce citesc ia în râs dar adevărul ăsta este!. Va fi vai şi amar au votat masoneria lumii!.

Articol de CV

Masonul Dan Barna îi susţine pe asasini la genocid

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole