luni, mai 20, 2024

PRIM PROCUROAREA DNA LAURA CODRUTA KOVESI,FEMEIA BARBAT,SE OCUPA CU FAVORIZARI DE INFRACTORI GREI IN ROBE SI-N UNIFORME CU GRADE, CAT SI CU DOSARE LA COMANDA ,,MII’’

Laura Codruta Kovesi - Prim Procuroarea DNA
Laura Codruta Kovesi – Prim Procuroarea DNA

Continuam in aceasta editie cu aceasta infractoare nedovedita pana la aceasta ora,care sufera de o boala psihica irecuperabila,care prin incostienta sa si stilul paranoic de a elibera rezolutii de neinceperea urmaririi penale,favorizand colegii acesteia; exemplu:

• Calin Nistor
• Papici L
• Marius Iacob
• Toti de la DNA centrala Bucuresti
• Fiica Presedintelui Curtii de Apel Pitesti Diaconu Raluca
• Procuror DNA Arges Magraon N
• Prim procurorul Visan Florian de la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges
Anton Adrian procuror tot de la acelasi parchet
Botoghina Sandel tot de la acelasi parchet
Arsene Catalin tot de la acelasi parchet
Si clonele securiste comuniste de la Serviciul Tehnic SRI Arges in frunte cu,comandantul Dumitrache si Busca loctiitor sa.sa.m.d.
Aceasta paranoica irecuperabila si-a permis sa ne raspunda cu NUP la toti infractorii enumerati in acest articol,desi toti acesti infractori au fost prinsi,executand dosar la comanda pe baza de interceptari false,fara autorizatii timp de 2 ani de zile,desi legea prevede de a se elibera autorizatii maxim 120 de zile cu toate prelungirile.
i-am solicitat  infractoarei sa expertizeze dosarul cu nr. 39/P/2012 al Parchetului de pe langa Tribunalul Arges si sa solicite dosarele de la Judecatoria Pitesti unde se afla toate interceptarile efectuate la negru la 150 de victime,pentru a se stabili cu exactitate de catre experti, intocmirea acestui dosar numai pe baza de stenograme false, facute dupa  interceptarile false fara existenta vreunui dosar pe rol.
Nu mai punem ca au impartit aceste falsuri cu procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges cei de la Parchetul Judecatoriei Pitesti si bineinteles cand s-au vazut descoperiti,au fugit la Prim Procurorul infractoare de la Parchetul Judecatoriei Pitesti pentru a intocmi la intuneric un document fals,chipurile autosesizare si s-au dus la infractorul judecator,l-au mituit pentru a le elibera autorizatii pe baza interceptarilor false efectuate la negru.
Intr-un cuvant,nu au dorit sa efectueze cercetari si motivand ca nu exista fapte de coruptie si nu avem documente sau indicii.
Papici Lucian - Prim procuror
Papici Lucian – Prim procuror

A mai aratat aceasta infractoare,ca ordonanta infractorului procuror Papici se intareste,doar in mintea ei bolnava cu infractiuni;spunem noi.

Bineinteles ca si acest infractor Papici i-a favorizat la randul lui pe toti cei enumerati in acest articol.
Cu asemenea creaturi malefice nu se pot efectua cercetari adevarate,legale, pentru a se stabili cu exactitate infractiunile infractorilor,intrucat ar trebui trimisi la Balaceanca.
Stim ca acesti corbi comunisti se acopera unii pe altii,dar acesti doi malefici Kovesi  si Papici nu au cat de putina smecherie in ei de a ne aburi mai frumos,intrucat aceste mizerii si scursuri ale societatii ardelenesti n-au inteles ca din gheara securitatii democrate,nu vor scapa corbi in robe sau infractori de orice natura.
Sunt monitorizati de mai mult timp,nu numai de organele de cercetare penala romane, cat si de cele europene.
Vom sesiza pe cei in drept pentru a-i cerceta si condamna,intrucat avem toate probele impotriva lor,si-i vom sprijini cu toata daruinta si priceperea profesionala in cercetari,in scopul,ca acesti infractori sa aiba parte de o puscarie grea, cum au si au avut-o victimele (mii),distruse de acestia.
Aceasta ardeleanca a profesat la Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu, se trage din tata procuror comunist cu aceleasi metehne de a distruge poporul, ori prin a favoriza infractori,sau prin a intocmi dosare la comanda,pe baza de falsuri,sau sa dea inceperi de urmariri penale fara a exista probe in dosar.
Se cunoaste faptul ca multe victime au decedat prin puscarii si s-au eliberat chiar paralizati din mana acestor criminal demonici.
Doar Traian Basescu ii lauda pe ambii procurori infractori, ca au facut treaba buna,foarte profesionisti,dar acesta nu cunoaste secretele murdare si ascunse ale acestor doi procurori infractori.
Calin Nistor - Prim procuror ADJ
Calin Nistor – Prim procuror ADJ

Din toate informatiile noastre si documente,reiese faptul ca acestia chiar nu sunt in toate capacitatile mentale,intocmind dosare pe baza de interceptari false si au depozitul plin cu inregistrari telefonice ale miilor de victime,atat politice cat si din sfera afacerilor.

Cunoastem atunci cand sunt stransi cu usa,intotdeauna gasesc solutii de a pune falsurile in legalitate si cat s-ar chinui nu ies intotdeauna clare aceste falsuri,mai ales daca esti de meserie si cunosti tehnicile de lucru ale perversilor.
Atentionam ca toate victimele care cad prada infractorilor enumerati in acest articol sa solicite avocatilor expertizarea tuturor convorbirilor telefonice,pentru a se stabili cand au fost efectuate si cu mare atentie sa studieze din scoarta-n scoarta dosarele false.
Folosesc tehnica perversa de a intercepta un an doi fara dosar pe rol,iar cand le vin comenzile(politice sau financiare),aceste fete si baieti destepti,le scot de la naftalina,trec la treaba,folosesc interceptarile trunchiate cu doi ani in urma,spun ca s-au autosesizat si spunem noi, ca de la falsuri sau pun vreun infractor de a sesiza pentru a se inregistra un dosar,pentru inceperea lucrarii.
Marius Iacob - Prim procuror
Marius Iacob – Prim procuror

Acesti corbi infractori comunisti, sunt uniti prin juramant de sange,toti pentru unul si unul pentru toti;dar nu trebuie sa uite ca vor fi dovediti mai devreme sau putin mai tarziu,intrucat sunt lasati sa-si vada de infractiuni si sa creada ca sunt dumnezeii Romaniei.Vor face puscarie pentru toate activitatile lor de munca, inca de la prima zi de angajare in justitie, etc..,deoarece au savarsit fapte penale grave de genocid,abuzuri calificate organizate,sa.sa.m.d.,documentele eliberat e de ei si dosarele intocmite le sunt martore si probe pentru organele de cercetare penala,atat in Romania cat si in Europa.

Vom continua cu noi dezvaluiri despre alte specii rare ca acestea in editia urmatoare.

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole