luni, mai 20, 2024

Au tăbărât tulpinele străine pe poporul român, diversiuni mondiale, politruci asasini, masonii triumfă poporul decedează, Klaus Werner Iohannis, Raed Arafat, Vlad Vasile Voiculescu şi Ludovic Orban manipulează şi asasinează


Poporul român asasinat de tulpinele străine, modul de preparare în laboratoarele masonilor, catolicii şi ortodocşii îngrădiţi pentru a lua lumină de Paşte, masonii punctează şi asasinează.

Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu cei mai mari asasini masoni: Klaus Werner Iohannis, Raed Arafat, Vlad Vasile Voiculescu şi Ludovic Orban.

Klaus Werner Iohannis un Hitler reâncărnat

Adolf Hitler s-a reâncărnat în Klaus Werner Iohannis, îşi continuă misiunile prin el de a asasina popor român, întrucât a fost învins în al Doilea Război Mondial. Hitler Iohannis cu puritate 0 de român, are misiune să asasineze poporul cu tulpine străine, că şi el tot străin e de poporul român, s-a strecurat printre români pentru a ajunge preşedintele României. Acest reâncărnat Adolf Hitler şeful masonilor în lume, foloseşte arme biologice, precum tulpinele străine cu virusuri, pentru a teroriza şi asasina poporul român, că el doar neamţ Hitler este. Dacă a pierdut Hitler al Doilea Război Mondial, acum Hitler prin Iohannis se răzbună pe toate popoarele, asasinând cu masonii lui preşedinţii de state toate popoarele. E de vină şi poporul român, dacă a dat puţin căldura, ei mergeau pe străzi îmbrăcaţi subţire, au primit aer rece la plâmâni şi aer rece în gât. Cum i-a  luat un pic febra, au şi sunat la 112 pentru ai duce la ATI. Aşa s-a ajuns de s-au umplut Spitalele cu băieţi deştepţi şi fete deştepte.

Raed Arafat un asasin desăvârşit

Prăpădiţii medicii români nu ştiu ce să le facă dacă au febră, îi bagă la aparate cu febră, nu au tratament pentru a le scădea febra şi aşa mor oamenii la aparate. Îi infectează şi cu tulpinele străine ale lui Hitler Iohannis, decese garantate!. Totul e programat au misiuni speciale, ei ştiu totul dinainte, mai anunţă fraierii  în direct la posturile lor TV şi poporul, că va creşte infecţiile cu virusuri şi că vor mai deceda mulţi. Raed Arafat cel mai mare asasin, plăteşte Antena 3 cu bani grei pentru al susţine la genocidul în masă şi de a dezinforma poporul non-stop. Lichelele Mihai Gâdea şi Radu Tudor, sunt plătiţi cu bani grei de asasinul Raed Arafat, pentru a dezinforma poporul şi de a critica unele televiziuni şi publicaţii care spun adevărul despre toţi masonii asasini. Mihai Gâdea şi Radu Tudor au milioane de euro agonisite, din informaţii false şi din mai multe diversiuni false. Două jeguri ale Antenei 3!. Masonul Ministrul Sănătăţii, Vlad Vasile Voiculescu, o zdreanţă penală care trebuie arestat, nu i-a nici o măsură împotriva medicilor şi a lucrătorilor de la laboratoarele masonilor, care livrează viruşi la medicii de la ATI, pentru ai infecta şi de a deceda victimele. Se uită ca un nenorocit la victime dar nu le oferă niciun ajutor de ai scăpa din gheara masonilor.

Vlad Vasile Voiculescu un prost desăvârşit

Masonii pun proşti şi incompetenţi la ministere pentru ai putea păcăli uşor. Senatoarea Şoşoacă le spune adevărul seară de seară, ei se fac că nu aud, infractorii masoni ca şi Raed Arafat, dau fuga la Mihai Gâdea şi la Radu Tudor, pentru a le susţine toate diversiunile ordinare şi toate încălcările legii, precum şi încălcarea Convenţiei pentru apărarea drepturilor omului. Mihai Gâdea, Radu Tudor şi Raed Arafat trebuiau arestaţi de mult, ei fac jocul masonilor din Cotroceni, Guvern şi Camera Deputaţilor. Ce zdrenţe de oameni să susţii asasinii poporului care asasinează poporul cu tulpine străine din laboratoarele masonilor. Vor să ne strice paştele atât nouă ortodocşilor precum şi catolicilor. Se răzbună Hitler Iohannis pe acest popor până va deceda!. Decesul lui va fi în Cotroceni, va fi călcat în picioare de popor. Decesul reâncărnatului Hitler va rămâne în istorie. Avem cea mai proastă opoziţie, trebuia să-l suspende de 10 ori până la această oră. Hitler simpte că sunt proşti de nu-l suspendă din funcţie, o arde cu tupeu şi calcă în picioare tot poporul în timp. Ludovic Orban conduce Ministerul Sănătăţii din Camera Deputaţilor, Ministrul Sănătăţii e un mic mason sclavul lui Orban, execută tot ce i se ordonă. Vor să dea competenţă la poliţia militară pentru a aresta poporul şi de a înfiinţa o dictatură militară a masoneriei.

Ludovic Orban un ungur nenorocit

Toate acestea sunt organizate de masoni nu de  altcineva.  În loc să dea competenţă la SRI şi SIE pentru a cerceta toate infracţiunile masonilor şi de a sprijini miliţia şi procuratura, ei vor să instaleze poliţie militară, o dictatură militară. Hitler Iohannis ordonă şi proştii execută!. Aceste scursuri ale societăţii vor să lase ţara amanet la străini, deşi au luat împrumut sute de miliarde de euro, în timp vor veni străini şi vor pune sechestru pe bunurile statului care mai sunt. Patrimoniul statului se află la PSD-işti şi PNL-işti. Cine să-i aresteze tot masonii lor procurorii!. Dracu să-i ia pe toţi de hoţi!. Dacă n-ai procurori adevăraţi în ţară aşa merg asasinatele. Poporul e lucrat cu magie neagră, merg turmentaţi de cap la alegeri, votează masonii inconştienţi, peste un timp masonii se întorc împotriva poporului pentru ai chinui, precum îi chinuie. Trebuie arestaţi toţi cei prezentaţi!.

Articol de L.P.    

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole