duminică, februarie 25, 2024

CAMPIONII MONDIALI la Neinceperi de URMARIRE PENALA – magistrati infractori de la Parchetul de pe linga CURTEA DE APEL Pitesti

Procuror General Aldea Mihail - Parchetul de pe langa Curtea de Apel Pitesti
Procuror General Aldea Mihail – Parchetul de pe langa Curtea de Apel Pitesti

Continuam in acest articol relatarile despre procurorii favorizatori de infractori (zeci de mii) adunati de mai multi ani de zile, ale dosarelor executate la comanda S.R.I.- istilor argeseni si a altor politicieni influenti cu dare de mina care vor sa scape de cei care ii incomodeaza.

Procurorii Ana Traila si Dinu Dumbrava - Curtea de Apel Pitesti

Dintre ei se remarca in mod deosebit urmatorii: Generalul ALDEA MIHAIL, DINU DUMBRAVA,MORAREANU MARIA CAMELIA, ANA MARIA TRAILA, ION RISTEA, COCULESCU ALEXANDRU, ALIN STOICA,GHITA ANGHEL, MARIETA DRAGOMIR, IUSTN MIHAI si lista poate continua.

Procuror Ion Ristea -  Parchet Curte Apel Pitesti
Procuror Ion Ristea – Parchet Curte Apel Pitesti

Toti acestia se ocupa cu N.U.P.-uri de la infiintarea acestui parchet avind sute de mii de neinceperi de urmarire penala impotriva politistilor argeseni si vilceni, procurori, judecatori din Arges si Vilcea, notari si avocati si asa mai departe favorizindu-i pe acestia la infractiuni foarte grave exemplu dosarul 39/2012 al Parchetului de pe linga Tribunalul Arges unde sunt implicati peste 2000 de politisti, jandarmi, S.R.I.-isti, procurori, judecatori corupti (sau santajabili). Totul se lucreaza pe baza de sume mari de EURO si in asa fel ii fac scapati pe toti infractorii cu functii si grade imbracati in robe, ei considerindu-se magistrati.

Procuror Alin Stoica - Parchet Curte Apel Pitesti
Procuror Alin Stoica – Parchet Curte Apel Pitesti

Acesti favorizatori de KILLERI nu au dat o incepere de urmarire penala sau sa puna vreo actiune penala in miscare care sa se finalizeze cu arestari masive de cind s-a infiintat acest parchet din anul 2004.

Killer - Procuror Anton Adrian - Parchet Tribunalul Arges
Killer – Procuror Anton Adrian – Parchet Tribunalul Arges

S-au imbogatit pe spinarea victimelor care paralizeaza sau au decedat in arest si penitenciar favorizind in schimb toti infractorii din Arges si Vilcea, neluind nici-o masura la sute de mii de sesizari din anul 2004 pina in prezent. Acesti infractori nu i-au nici declaratii la infractorii sesizati de victime incheind dosarele cu N.U.P. la urgenta (sau comanda).

Am sesizat pe Prim Procurorul MARIUS IACOB seful sectiei criminalistice al Parchetului General cit si procuroarea SIMIONESCU VIRGINICA (infractoare) care le-a dat N.U.P-uri impreuna cu infractorul IACOB si generalul adj. DANIEL MORAR la acel timp seful parchetului general a procedat la fel dindule N.U.P-uri pe bani grei la interventia generalului ALDEA. DANIEL MORAR infractorul favorizator la doua mii si ceva de infractori la acest dosar aratat in acest articol. Avem informatii sigure ca acesta are mii de dosare facute la comanda politicienilor etc. pe sume mari de bani facind zeci de mii de victime si scapind de bratul legii infractori periculosi pentru popor si tara.

Procuror Ana Traila - Parchetul de pe langa Curtea de Apel Pitesti
Procuror Ana Traila – Parchetul de pe langa Curtea de Apel Pitesti

Dosarele amintite mai sus sunt facute pe baza stenogramelor false dupa interceptari false fara autorizatie judecatoreasca sau sa existe vreun dosar pe rol. Va dati seama ce Prim Procuror D.N.A centrala Bucuresti am avut timp de mai multi ani si in sfirsit am scapat de el. Se lauda ca e un mare profesionist si tremura ca piftia infractorii numai cind ii aud numele. Vom sesiza sefa D.N.A pentru al cerceta impreuna cu toate clonele comuniste din Arges enumerate in acest articol.

In editia urmatoare vom continua cu alte elemente paranoice cu grade in robe.

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole