duminică, februarie 25, 2024

Procurorii, killerii de la PARCHETUL de pe lângă Tribunalul Argeş, cu Clonele SECURITAŢII Comuniste Argeş

Prim procuror Visan Florian
Prim procuror Visan Florian

Continuăm cu al doilea articol unde arătăm toate infracţiunile grave comise de prim-procurorul Parchetului de pe lângă TRIBUNALUL ARGEŞ, VIŞAN FLORIAN, procurorii BOTOGHINA SĂNDEL , ARSENE CĂTĂLIN, ANTON ADRIAN, DUMITRESCU MARILENA, CHIRVASIU ELEONORA si SRI-iştii în frunte cu comandantul DUMITRACHE LUCIAN, BUSCA DAN si toti infractorii de la serviciul Tehnic Interceptari Telefoane.

Toţi acesti killeri lucrează şi fac dosare la comandă pe bani grei cetăţenilor argeşeni, vâlceni, din OLT şi DÂMBOVIŢA, interceptându-i fără a exista vreun dosar pe rol la parchete şi fără autorizaţia judecătorilor timp de 2-3 ani sau într-un cuvânt sunt monitorizaţi cetăţenii din judeţele menţionate mai sus prin programarea aparaturii electronice de către clonele comuniste ale Securităţii aşteptând de aparatură să fie semnalizaţi când se discută la mişto de către cetăţeni, aceştia stocând toate convorbirile timp de mai mulţi ani şi când le vin clienţii pentru a-i aresta chipurile duşmanii infractorilor care dau zeci de mii sau sute de mii de EURO sau chiar mai mult (vezi cazul Becali) .

Aceste clone ale securităţii trunchiază convorbirile false împreună cu procurorii care întocmesc un dosar sau parte vătămată.

Procuror Botoghina Sandel
Procuror Botoghina Sandel

 

Invocă faptul că s-au autosesizat de la interceptările false trecând la treabă, adică procurorii merg la un judecător corupt (plătit) pentru a le elibera autorizaţii de percheziţii şi la ora 6 dimineaţa, pe răcoare, sar gardurile, miliţienii de la I.P.J Argeş şi jandarmii rup uşile victimilor, îi ameninţă cu armele să scoată toţi bnii pe care i-au făcut din furturi sau şpăgi etc., controlează devastând de fapt casele şi cei de la SRI luându-le bunuri şi bani din case strânşi din salarii, pensii etc., confiscându-le şi spunându-le că au comis infracţiuni grave care reies din convorbirile false trunchiate şi interceptate de aceştia .

Mai reamintim ca exemplu dosarul nr. 39/P/2012 al Parchetului de pe lângă TRIBUNALUL Argeş şi încă alte mii de dosare de acelaşi gen.

Arhivele procurorilor killeri comunişti sunt pline de interceptări false, stenograme false trunchiate de ani de zile, nederanjându-i pe şefii lor de la capitală, procurorul general al Parchetului General, Preşedinte C.S.M. Ministrul de Justiţie, şeful D.N.A militară, general ION ALEXANDRU, procuror PETROVAN, generalul MORAR DANIEL, generalul de brigadă LUPULESCU de la secţiile militare cu
adjunctul său DUMITRESCU.

Toţi au fost sesizaţi inclusiv un complet de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Bucureşti şi aceşti infractori comunişti i-au favorizat cu Neînceperea Urmăririi Penale pe toate clonele implicate din parchete şi S.R.I.

Nu s-a efectuat niciun fel de cercetări, nici măcar nu li s-a luat vreo declaraţie. Victimele au murit în arestul I.P.J Argeş sau au paralizat în penitenciare, fiind lăsaţi fără bani de medicamente şi hrană atât victimele cât şi membrii famililor, inclusiv copii, victimele necesitând tratament lunar de minim 500 lei, fiind grav bolnavi, şi cu această tehnică perversă, criminală au decedat sute de victime în ultimii ani.

Aceşti infractori care comit fapte de genocid etc. de mai mulţi ani nu sunt opriţi de la măcel de către procurorul general al parchetului, ministrul de justiţie, preşedintele C.S.M, şeful parchetelor militare generalul LUPULESCU. Toţi aceştia favorizează infractorii de mai mulţi ani la genocid. Solicităm ca actualul ministru de justiţie să se autosesizeze din oficiu, procurorul general, la fel al parchetului general BUCUREŞTI, şefa D.N.A centrul civil întrucât are competenţă să-i cerceteze cât şi instanţele internaţionale să se autosesizeze.

În acest articol am prezentat doar o mică parte din activitatea criminală a celor implicaţi, urmând ca în ediţia următoare să-i enumerăm şi pe cei zeci-sute de clone cu grade şi robe şi bineînţeles identificarea prin fotografii, ca toţi cetăţenii ROMÂNIEI să nu calce prin aceste judeţe sau dacă o fac, să ştie că sunt potenţiale victime ale acestora.

Nu mai spunem că în momentul intrării în aceste judeţe, cădeţi în sfera magnetică de interceptare vocală prin telefonul dumneavoastră trăgând semnal din microfon sau chiar din ambientul dumneavoastră apropiat.

Judecator Virtopeanu Valerica
Judecator Virtopeanu Valerica

Domnul Director S.R.I le-a pus aparatura electronică la dispoziţie (aparatură de ultimă generaţie) şi aceşti criminali de la S.R.I si I.P.J le folosesc în scop personal pentru întocmire de dosare la comandă, trafic greu de informaţii etc. Această practică criminală o mai folosesc şi colegii lor de la alte judeţe ale ţării sau din capitală, dar Argeşul rămâne campioană naţională la acest „sport”. În ediţia următoare vă vom prezenta alte clone criminale comuniste în uniforme cu grade şi robe.

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole