marți, februarie 7, 2023

Foştii preşedinţi ai României: Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu şi actualul preşedinte Klaus Werner Iohannis, cu Guvernele lor şi prietenii lor, au furat patrimoniul Statului, au furat bugetul Statului, au lăsat România amanet la Bănci, magistraţii români vor fi condamnaţi cca 95% dintre ei

Foştii preşedinţi ai României: Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu şi actualul preşedinte Klaus Werner Iohannis, au lăsat România amanet la Băncile UE şi la Banca Mondială, au furat cu Guvernele lor tot patrimoniul Statului precum şi tot bugetul Statului, an de an, au plătit pensii şi salarii la bugetari din banii împrumutaţi. S-a furat an de an tot ce s-a încasat. Magistraţii români vor fi condamnaţi cca 95% dintre ei!.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu 4 preşedinţi hoţi, care au furat tot patrimoniul naţional şi bugetele an de an. La această oră România este lăsată amanet la Băncile UE şi la Banca Mondială. Când va fi România executată vom rămâne fără instituţii etc. Magistraţii români vor fi condamnaţi cca 95% dintre ei.

SRI-ul nu a fost lăsat să facă monitorizări şi nici dosare pe latura economică s-au pe latură de corupţie, DNA nu are informaţii şi nici profesionişti pe latura economică, aşa că s-a furat şi se fură în continuare ce a mai rămas din patrimoniul naţional, bugetul îl fură an de an cu preşedinţii de Consilii Judeţene an de an. Bunăstarea economică a ţării e la pământ, ţara numită România este lăsată amanet la Băncile UE şi la Banca Mondială, aşa că trebuie să ne aşteptăm că vor veni să execute România. Atât de tare au furat foştii preşedinţi şi toate Guvernele lor de au lăsat ţara România amanet. Aşa se întâmplă când nu laşi serviciile secrete SRI şi SIE să-şi facă treaba şi le iei competenţa de monitorizare şi de cercetare. Asta au şi dorit să ia competenţa serviciilor pentru a fura tot patrimoniul Statului şi tot bugetul Statului şi de a lăsa România amanet la Bănci.

Ion Iliescu un turnător al fostei securităţi cel mai mare infractor.

O să vină timpul când vor executa România Băncile, atunci să vedeţi sărăcie lucie şi poporul flămând. Aceşti politruci comunişti fascişti, foşti preşedinţi ai României şi actualul preşedinte al României, trebuie trimişi la un pluton de execuţie. Dacă erau în SUA erau asasinaţi ori pe scaunul electric, ori cu o injecţie letală şi dormeu în capele la Cimitire. SUA nu stă la discuţii cu asasinii economici, îi arestează imediat, nu-i lasă să prospere s-au să distrugă bunăstarea economică a ţări. Nu au nici o şansă infractorii să poată pune mâna pe patrimoniul ţării s-au pe vreun buget; asta ţară nu România condusă de toţi hoţii politruci!. Dacă vor veni procurori americani şi judecători americani să facă justiţie în România, nu va rămâne nici un politruc preşedinte nearestat s-au vreunul din Guvernele lor. Acolo procurori adevăraţi şi judecători adevăraţi, în România doar 5% din procurori îşi fac meseria şi judecători cca 3% îşi fac meseria normal şi legal.

O justiţie coruptă, abuzivă, incompetentă, bolnavă psihic, care distruge poporul şi favorizează infractorul. Ei lucrează pe dos, probele le ignoră s-au nu le solicită, infractorii beneficiază de clemenţă le dau bani pe săturate la toate zdrenţele din justiţie. Care are pile şi bani sunt toţi liberi, care nu au bani fac puşcărie la greu fără probe. Ei trebuie să-şi facă planul cu victime nu cu infractorii adevăraţi. Asta e justiţia celor 4 preşedinţi, seamănă cu ei; corupţi, abuzivi, escroci, nenorociţi şi psihopaţi. Justiţia în România este cea mai mare mizerie şi pe plan internaţional cea mai jegoasă. Este formată numai din judecători şi procurori corupţi, care s-au îmbogăţit cu zeci sute de milioane de euro, pentru favorizarea făptuitorilor s-au pentru eliberarea sentinţelor şi deciziilor favorabile infractorilor, fie pe latura penală fie pe latura civilă. Procurorii se ocupă numai de favorizări de infractori, iau şpăgi la greu, s-au îmbogăţit cu zeci sute de milioane de euro, ce le mai trebuie!. Asta e justiţia în România care trebuie să dispară odată pentru totdeauna, altfel o să vedem numai multimilionari în euro procurori şi judecători. Fac pe şmecherii ascund banii bine, îi scot când au nevoie să-şi cumpere ceva de valuare s-au îi bacă la rulaj la prietenii lor cu Societăţi Comerciale, la care primesc comisioane. Mai au obiceiul să investească în imobiliare la neam s-au prieteni. Dacă ar fi monitorizaţi bine de SIIJ ar fi prinşi toţi infractorii procurori şi judecători.

Emil Constantinescu un turnător al fostei securităţi şi o cârpă de infractor.

SIIJ doarme o arde cu inamovibilitate magistratului, independenţa magistratului şi cu răspunsul numai în faţa legii a magistratului. Oricine din lumea aceasta trebuie să răspundă în faţa legii, precum şi în faţa organului de cercetare penală procuror, care este împuternicit tot prin lege să cerceteze faptele magistraţilor etc. Dacă magistratul este inamovibil asta nu înseamnă să nu răspundă penal s-au administrativ. Dacă magistratul este independent asta nu înseamnă să nu răspundă penal s-au administrativ. Este independent la soluţii, dar când încalcă legea şi trec la favorizări de infractori s-au condamnări abuzive etc, sunt obligaţi să răspundă penal. Sunt funcţionari publici şi au statut de magistrat. Dacă au statut de magistrat asta nu înseamnă că nu mai sunt funcţionari publici şi nu mai pot răspunde penal că ei sunt doar magistraţi. Cu diversiunea asta o ard ei că ei sunt doar magistraţi şi că răspund doar în faţa legii şi nu şi în faţa  organului de cercetare penală ca orice funcţionar public. Prima putere în Stat Parlamentul României răspunde în faţa legii şi în faţa organelor de cercetare penală, ei a treia putere în stat mucoşii, nu vor să răspundă penal ca funcţionari publici. Şi parlamentari au statutul lor dar sunt şi funcţionari publici. Oricine în ţară şi pe tot globul trebuie să răspundă în faţa legii şi să fie cercetat de un organ de cercetare penală.

Traian Băsescu un turnător al fostei securităţi şi o cârpă mizerabilă de infractor.

Ei o ard că răspund numai în faţa legii. Toată lumea răspunde în faţa legii nu or să răspundă în faţa organului de cercetare penală pentru că ăla nu e legea, e doar un reprezentant al legii care trebuie să te cerceteze şi să-ţi aplice legea. Nu te poate cerceta legea direct doar prin reprezentanţii ei procurorii. Aici creează ei o diversiune în faţa poporului, pentru a prosti poporul, că ei răspund doar în faţa legi şi nu în faţa procurorului care este împuternicit de lege să-i cerceteze pentru tot felul de infracţiuni ca şi pe oricare funcţionar public. Toţi profesori de drept care apar la Televiziuni sunt nişte analfabeţi în drept penal şi drept civil, nu mai punem că nu ştiu cu ce se mănâncă legislaţia internă şi internaţională. Toţi vor lege pentru răspunderea magistraţilor, atât de proşti sunt încât nu ştiu că magistraţii sunt şi funcţionari publici şi trebuie să răspundă penal ca orice funcţionar public. La procurori le trebuie un aviz al CSM pe care îl solicită procurorul, după aceia îl poate cercetat pe infractorul magistrat lejer şi fără emoţii. Rahaturile de infractori magistraţi cam 95% din justiţie, trebuie să fie cercetaţi pentru clasările cauzelor în cazurile penale, si pentru alte fapte penale că ăştia se ocupă cu detoate; judecătorii trebuiesc cercetaţi pentru sentinţe şi decizii s-au încheieri de şedinţă abuzive pe latura civilă şi pe latura penală judecătorii trebuiesc cercetaţi pentru sentinţe, decizii şi încheieri de şedinţă eliberat în mod abuziv s-au cu diferite încălcări. Magistraţii o ard cu tupeu, că sentinţele, deciziile şi încheierile de şedinţe sunt acte de procedură la care ei nu pot răspunde penal pentru acte de procedură. Sentinţele, deciziile şi încheierile de şedinţă rămase definitive şi irevocabile sunt hotărâri de condamnări executări etc. Nu poţi să mai spui că sunt acte de procedură după ce s-a hotărât un abuz grav s-au alte încălcări în dosare. Este un act întocmit rămas definitiv care trebuie să răspunzi pentru tot ceea ce ai hotărât în mod abuziv cu toate încălcările.

CEDO şi alte instanţe internaţionale, condamnă Statele pentru sentinţe şi decizii abuzive întocmite de judecătorii abuzivi, asta este pe latura civilă, dar pe latura penală trebuie să răspundă ca orice funcţionar public, pentru că magistraţii sunt în primul rând funcţionari publici care lucrează la instituţiile Statului şi au şi statut de magistrat ca şi parlamentari care au statut de parlamentar. Ei se cred doar magistraţi şi nu şi funcţionari publici care lucrează la Instituţiile Statului. Coardele acestea de magistraţi au un tupeu şi o prosteală ca şi Vladimir Putin!. Procurorii de la SIIJ alte dejecţii, motivează că ei nu pot intra în decizii şi că nu le pot modifica întrucât sunt hotărâri rămase definitive. Noi le-am cerut să nu umble la decizii rămase definitive, le-am cerut să verifice toate încălcările, abuzurile din dosare şi să-i tragă la răspunderea penală că au tot dreptul legal. Atât de hoţi şi proşti sunt cei de la SIIJ întrucât mai spun, că dacă iar cerceta şi ar constata încălcările magistraţilor, asta ar însemna că se va pronunţa cu alte hotărâri de condamnare a magistraţilor contra hotărârilor abuzivilor. Proştii proştilor, hoţii hoţilor cei de la SIIJ, nu trebuie să constaţi încălcări ale legii din dosare şi să-i tragi la răspunderea penală pentru decizii şi sentinţe abuzive. Ei merg pe invers la cercetări şi invocări ale legii pentru a le salva pielea neagră a magistraţilor.

Klaus Werner Iohannis un turnător al fostei securităţi şi un mare infractor.

Vor fi cercetaţi toţi magistraţii de la SIIJ de Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului General. Şi acolo toţi procurorii o ard ca şi aceştia, tot aceleaşi diversiuni şi favorizări de infractori. Găsim soluţii să-i legăm pe toţi!. Dacă toţi preşedinţii de Stat din anul 1990 şi până în prezent s-ar fi ocupat de aceşti magistraţi cu pielea neagră, ar fi fost în puşcărie la această oră 95% dintre ei. Ar mai fi avut curajul să-şi bată joc dejecţiile de tot poporul român. Din cauza preşedinţilor de Stat şi din cauza Miniştrilor de Justiţie s-a ajuns la aceste nenorociri cu decizii abuzive, corupţie în magistratură 95%, victime decedate din cauza nedreptăţilor şi a abuzurilor. Va fi vai mama lor de magistraţi în România, vor pleca din magistratură când vor începe arestările, vor rămâne doar magistraţi tineri nepătaţi, restul ne vom ocupa de ei până îi vor aresta. Hodorogilor care aţi împlinit vârsta de 40 de ani plecaţi din magistratură pentru că îi stricaţi şi pe magistraţii tineri. 
 

Articol der FG

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole