marți, februarie 7, 2023

Criminalul de război: Vladimir Putin va fi condamnat pe viaţă, Joe Biden tebuie să deconecteze Rusia de la Google pentru a nu mai putea trimite ruşii bombe hipersonice, sateliţii ruseşti trebuie distruşi

Criminalul de război Vladimir Putin trebuie arestat, dar şi Rusia deconectată de la Google, sateliţii trebuie distruşi pentru a nu mai putea trimite bombe hipersonice s-au bombe nucleare, totul se lucrează prin sateliţi şi GPS.

Vladimir Putin un psihopat asasin.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu cel mai mare criminal de război, Vladimir Putin, Rusia trebuie deconectată de la Google şi sateliţii ruseşti trebuie distruşi, pentru a nu mai putea trimite bombe hipersonice s-au bombe nucleare. Trebuie dată o lege internaţională ca toţi preşedinţii de State din lume care depăşesc vârsta de 65 de ani să nu mai poată candida la funcţia de preşedinte al Statului, întrucât după 65 de ani devin psihopaţi etc, ca şi Vladimir Putin.

Vladimir Putin a distrus în totalitate Ucraina, precum şi poporul ucrainean, din cauză că are o vârstă înaintată de aproximativ 70 de ani. Codul Civil indică în articole de lege; dacă ai împlinit vârsta de 65 de ani pentru a semna un act, trebuie să treci prin comisii Medico-Legale, pentru a se constata dacă persoana are discernământ pentru a semna un act. Din acest motiv se întâmplă nenorociri în anumite ţări, pentru că îi lasă să candideze pentru funcţiile de peşedinţi ai Statelor după vârsta de 65 de ani. Nici un funcţionar public nu mai trebuie lăsat să deţină funcţii publice după vârsta de 65 de ani, intră sub incidenţa Codului Civil, nu mai pot semna acte doar pe baza unei expertize Medico-Legale psihiatrice. Vladimir Putin nu mai realizează ce face la această oră, el a fost un preşedinte bun până la vârsta de 65 de ani.

Joe Biden trebuie să se sesizeze din oficiu pentru a lua măsurile legale ce se impun.

După aceia s-a văzut că nu mai are discernământ normal şi la această oră are discernământul degradat. El trebuie trecut printr-o comisie Medico-Legală pentru a se constata că are un discernământ scăzut şi din acest motiv se întâmplă toate aceste nenorociri. Joe Biden are vârsta de 79 de ani, el nu este ofensiv s-au să ia măsurile legale împotriva Rusiei, are un discernământ scăzut şi trebuie trimis să facă o expertiză Medico-Legală psihiatrică. Ăsta parcă doarme pe el nu realizează ce se întâmplă în Ucraina, el i-a numai măsuri economice întrucât îi plac bani mulţi ca şi lui Putin. Vladimir Putin a devenit criminal de război prin discernământul scăzut pe care îl are, el nu realizează ce face, distruge Ucraina în totalitate fără a avea vreun motiv întemeiat. Lui i se pare că face bine ceea ce face, dar în schimb dacă te gândeşti el nu gândeşte logic şi de nici un fel normal. Omul are funcţia de preşedinte face ce vrea, nimeni nu s-a gândit să-l trimită la un Institut INML, pentru a se constata că are un discernământ scăzut ca şi Joe Biden. Trebuie să fugă popoarele din ţări pentru a le face satisfacţie psihopaţilor!. Opriţi psihopaţi de la genocid şi crime împotriva umanităţii, altfel va fi vai şi amar de capul popoarelor.

Zelenski şi poporul va fi salvat dacă Joe Biden va lua măsurile legale ce impun.

Dacă mai votaţi candidaţi la diferite funcţii în Stat peste vârsta de 65 de ani, aşa păţiţi mereu!. Hodorogii îşi doresc funcţii mari după vârsta de 65 de ani, întrucât ei nu mai gândesc au un discernământ redus. Numai sfinţii pot deţine funcţii publice, întrucât ei gândesc şi îi ajută S.F. Dumnezeu. Pe psihopaţi nu îi poţi opri ei nu realizează ce fac, suntem curioşi cum îl vor opri pe Putin de la genocid şi crime împotriva umanităţii. Poporul Ucrainean nu are credinţă suficientă pentru a interveni S.F. Dumnezeu să-l oprească pe psihopatul Putin de la genocid. Trebuie să se roage toate popoarele pentru a interveni S.F. Dumnezeu să-l scoată afară din Ucraina cu armată cu tot, altfel nu vedem nici un rezultat. El ameninţă cu bombe nucleare de parcă nu s-ar întâmpla nimic, dilăul nu se gândeşte că va muri primul!. Păsta nu-l sperie nici dacă îi asasinează copiii!. Pentru el totul e normal, spune tot timpul că el e ameninţat de Scuturi Antirachetă, dar nici un scut nu i-a trimis până acum nici o bombă, doar el trimite bombe în Ucraina. Tot ce face dă dovadă că are discernământul scăzut şi necesită o expertiză psihiatrică, pentru a se constata cele relatate de noi. Ruşii ţin cu el în loc să-l trimită la o comisie Medico-Legală, pentru a se stabili că are discernământul scăzut. Şi joe Biden tot aşa este, măcar ăsta nu este ofensiv, el doarme pe el pentru a trece timpul şi mandatul de preşedinte.

Pentru al opri pe Putin de la genocid, trebuie ca Joe Biden să dispună deconectarea Rusiei de la Google şi Sateliţi. Ei folosesc GPS-ul pentru trimiterea rachetelor de croazieră şi hipersonice, mai trebuie distruşi Sateliţii ruşilor pentru a nu putea trimite bombe nucleare etc. Minte să ai şi îi poţi opri de la genocid şi ameninţări!. După aceia treci la comerţ cu ei, pentru a-şi reveni atât Europa economic precum şi Ucraina economic.

Judecătorii de la Haga trebuie să judece cauza lui asasinul Putin fără a fi prezent, nu este prezenţa lui obligatorie, mandatul internaţional trebuie să-l elibereze.

Cei de la Google dorm ca şi cei care deţin Sateliţi pe Lună etc. Trebuie luate măsurile de îndată pentru a fi deconectaţi de la sistemul electronic ruşii, pentru ai aduce la normalitate. După ce se potolesc trebuie conectaţi la Google etc că s-au cuminţit ca şi copiii mici. Dacă nu se procedează aşa nu-i poate opri nimeni, că nu au nici credinţă nici Dumnezeu. Dacă îi va deconecta de la Google, ruşi vor fi blocaţi în totalitate; Băncile nu vor mai putea funcţiona, ANAF-urile la fel, convorbirile telefonice se vor face doar pe linii fixe, ca şi acum 50 de ani, navele de război nu mai pot trimite rachete prin GPS, avioanele ruseşti nu mai pot fi folosibile din cauza GPS, nu mai pot trimite bombe nucleare etc prin GPS, nu mai pot monitoriza hoţii ruşi serviciile, serviciile ruseşti vor lucra pedestru ca pe timpuri, nu mai pot monitoriza avioanele şi alte servicii de informaţii, va cădea tot sistemul electronic şi va fi cea mai mare nenorocire pentru ruşi. Putin îi va cădea în genunchi lui Biden, pentru al conecta la Google. Se va alege praful şi pulberea de ruşi economic şi militar.

Îi dăm minte şi tehnică lui Joe Biden pentru ai îngenunchea pe ruşi odată pentru totdeauna; îi va izola Biden întrucât au ajuns sălbatici şi de neoprit. Biden trebuie să ia măsurile de îndată cele relatate de noi, pentru a se termina odată pentru totdeauna cu războaiele abuzive. 

Solicităm sesizarea din oficiu a preşedintelui SUA şi a NATO.

Articol de I.V.R.

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole