vineri, septembrie 29, 2023

Infractorii care au desfiinţat legile justiţiei etc: Cătălin Predoiu, Nicolae Ionel Ciucă, Ursula von der Leyen, dar şi altă paranoică care bagă dosarele în arhivă în mod abuziv, sefa secţiei de urmărire penală şi criminalistică Adriana Denisa Cristodor

Infractorii justiţiei române care au desfiinţat legile justiţiei: ministrul justiţiei Cătălin Predoiu, premierul Nicolae Ionel Ciucă şi Ursula von der Leyen, toţi aceştia au hotărât să comită cel mai mare abuz din toate timpurile, desfiinţând legile justiţiei, pentru a nu mai răspunde magistraţii la genocid, crime împotriva umanităţii etc. Românii nu mai sunt asasinaţi cu armele, dar sunt omorâţi cu sentinţe şi decizii abuzive din parte magistraţilor asasini. Adriana Denisa Cristodor este o retardată irecuperabilă, trebuie trimisă la psihiatrie pentru a-şi lua tratamentul.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu cei mai mari infractori din justiţia română, dar şi cu cea mai mare infractoare preşedintă a Comisiei Europene, care au favorizat veşnic toţi infractorii magistraţi români etc, la infracţiuni de genocid, crime împotriva umanităţii etc.

Adriana Denisa Cristodor bagă dosarele în arhivă în mod abuziv, favorizează infractorii magistraţi pentru a nu mai răspunde penal.

Cătălin Predoiu un infractor notoriu

Infractorii: Cătălin Predoiu, Nicolae Ionel Ciucă şi Ursula von der Leyen, au hotărât  să desfiinţeze SIIJ şi legile justiţiei, pentru a nu mai răspunde magistraţii la crime împotriva umanităţii, genocid, represiune nedreaptă, abuz în serviciu etc. Aceşti infractori internaţionali nu s-au gândit că mor arestaţii şi condamnaţii în masă, în aresturi şi ANP, nu s-au gândit că mor cetăţenii româniei pe scările tribunalelor, pe străzi şi în spitale, pentru abuzurile grave pe care le comit infractorii justiţiei române, nu s-au gândit că mor copii arestaţilor şi familiile condamnaţilor pe nedrept, din cauza abuzurilor procurorilor şi judecătorilor. Aceşti infractori 3 la număr s-au gândit să-i favorizeze pe toţi infractorii justiţiei române, pentru a nu mai răspunde penal la nici o infracţiune. Vor răspunde ei penal pentru favorizarea tuturor infractorilor din justiţie, întrucât procurorii şi judecătorii trebuie cercetaţi şi condamnaţi pentru orice infracţiune pe care o comite.

Aceşti nenorociţi: ministrul justiţiei, premierul României şi preşedinta Comisiei Europene, nu au înţeles că Ministerul Justiţiei şi Ministerul Public sunt instituţiile statului şi toţi infractorii magistraţi sunt funcţionari publici, care vor răspunde penal ca oricare funcţionar public. Băi analfabeţilor juridic, faceţi pe proşti s-au sunteţi chiar retardaţi; nu aţi înţeles că nu puteţi să-i scăpaţi pe asasinii justiţiei din ghearele…, orice hotărâri abuzive veţi lua, nu puteţi să-i scăpaţi pe infractorii justiţiei de răspunderea penală nenorociţilor, infractorilor. Vor scăpa infractorii justiţiei române doar când se va desfiinţa Ministerul Public şi Ministerul Justiţiei, până atunci vor face puşcărie ca berilă. Infractorii justiţiei române nu mai aveau nevoie de legile justiţiei întrucât ei sunt funcţionari publici care lucrează la instituţiile statului român. Sunt funcţionari publici ca oricare funcţionar public care lucrează la instituţiile statului. Proştii ţării; juriştii Camerei Deputaţilor şi juriştii Parlamentului României, nu au înţeles că judecătorii şi procurorii lucrează la instituţiile statului, sunt funcţionari publici ca şi ei, pot fi cercetaţi la orice oră pentru orice infracţiune pe care o comit. Dacă au încălcări administrative pot fi cercetaţi de către CSM, dacă au încălcări penale pot fi cercetaţi de procurori. Infractorii justiţiei române nu vor să recunoască că Ministerul Public şi Ministerul Justiţiei sunt instituţiile statului şi toţi angajaţii lor sunt funcţionari publici. În ce ţară trăim dacă infractorii justiţiei nu recunosc că Ministerul Public şi Ministerul Justiţiei sunt instituţii ale statului şi ei sunt angajaţi ca funcţionari publici ai instituţiilor statului. Aceşti infractori ai justiţiei române, fug de răspunderea penală până la arestare. 

Ursula von der Leyen un infractor internaţional

Analfabeţii juridic ai Camerei Deputaţilor şi analfabeţii juridic ai Parlamentului României, nu au înţeles că aceşti funcţionari publici procurori şi judecători lucrează la instituţiile statului, nu mai aveau nevoie de legile justiţiei s-au de alte abuzuri pe care le-au comis. Ei mai speră să modifice legile administrative, pentru a crea din nou o diversiune între latura administrativă şi latura penală, pentru a induce poporul în eroare, că magistratul nu răspunde penal, penalilor. Cu asta se ocupă penali de Predoiu, Ciucă şi Ursula!. Ţara arde şi babele se piaptănă!. Băi nenorociţilor dacă aveţi curajul şi tupeul în faţa acestui popor amărât să emiteţi o lege, în sensul că magistratul este scutit de răspunderea penală, s-au că e mai presus decât toate legile mondiale. Dacă scrieţi asta într-o lege vă premiem cu sume mari de bani că banii furaţi vă plac nemernicilor. Nu vă ajunge cât aţi furat şi nu sunteţi cercetaţi la această oră, din acest motiv îi ajutaţi pe magistraţii infractori care v-au favorizat la toate furăciunile nenorociţilor. Moartea să intre în voi să vă ducă în fundul iadului de vi.   

Blestemaţilor veţi sfârşi în puşcării!. Ce vi se transmite se şi întâmplă blestemaţilor, Gheilor!. Aţi nenorocit poporul retardaţilor, nu vă mai susţine nici un român ca şi pe Iohannis asasinul. După ce veţi pleca de la putere ce vă aşteaptă mizeriilor, dosare şi arestări!. Adriana Denisa Cristodor şefa secţiei de urmărire penală şi criminalistică, pentru a favoriza infractorii, trimite la părţile vătămate comunicări, pentru a defalca fiecare infractor magistrat, chiar dacă infractorul magistrat are complici s-au constituie grupul infracţional organizat. Acest procuror dement nu realizează ce face, e retardătă şi analfabetă juridic, ea nu cunoaşte nimic din ceea ce înseamnă cercetări, încadrări juridice etc. La o parte vătămată din Timişoara Repca Dumitru, nu a ţinut cont de încadrările juridice la infractori, a solicitat dementa defalcarea fiecărui făptuitor, deşi făptuitorii au acţionat în grup organizat etc, au favorizat mai mulţi infractori periculoşi. Toate acestea le-a făcut pentru a distruge plângerea penală a părţii vătămate, pentru a nu mai putea avea legătură infractori între ei şi de a nu mai fi probele valabile la toţi infractorii, deşi infractorii favorizaţi au recunoscut faptele penale la directorul Iulian Ratea. Acest procuror dement se ocupă numai de favorizat infractorii şi de băgat dosare în arhivă, pentru a nu mai răspunde infractorii magistraţi penal.

Ionel Nicolae Ciucă un neica nimenea execută ordinele lui Iohannis şi Predoiu

Paranoica Adriana Denisa Cristodor cel mai mare infractor, deţine funcţia cea mai importantă în Parchetul  General, pe ea o poate cerceta decât procurorii adjuncţi ai procurorului general al României, dar se vede că nu o face, deşi am publicat mai multe articole despre acest  procuror infractor. O să sesizăm procurorul general pentru a dispune cercetarea acesteia, pentru toate abuzurile şi favorizările de infractori non-stop. Nu poate scăpa poporul de acest infractor periculos, numai dacă va fi arestată şi înlăturată de la această instituţie numită Ministerul Public. Vom formula sesizare la Secţia de procurori din cadrul CSM, pentru a fi cercetată şi sancţionată cu excluderea din magistratură, precum şi sesizarea procurorului general pentru a o cerceta pentru toate abuzurile, favorizările de făptuitori etc. Demonul întruchipat Adriana Denisa Cristodor, favorizează săptămânal la nivel naţional mii de infractori periculoşi, care trebuiau cercetaţi pentru infracţiuni grave. Mai are tupeul de dementă să solicite defalcarea fiecărui infractor cu faptele lui, pentru a nu se mai putea stabili un probatoriu şi de a putea trimite dosarele în arhivă. Directorul Ratea a formulat o plângere penală împreună cu numitul Repca Dumitru din Timişoara la mai mulţi infractori, aceasta a solicitat defalcarea fiecărui infractor, pentru a nu se mai putea forma un probatoriu la probele obţinute de directorul Iulian Ratea. Infractorii au fost prezentaţi în plângerea penală fiecare cu faptele lui şi încadrările juridice pe baza probelor din dosar; constituiau un grup infracţional organizat şi o complicitate la toate infracţiunile comise de infractori care şi-au recunoscut faptele la întrebările directorului Ratea. În acest dosar sunt implicaţi poliţişti şi un procuror care au favorizat 7 infractori. Abuziva Adriana Denisa Cristodor, a luat legătura cu procurorul Trastău Olimpia Maria de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara şi au stabilit să găsească o soluţie pentru a închide cercetările şi de a pune dosarul în arhivă. A trimis comunicarea cu impunerea defalcări la fiecare infractor, deşi infractorii erau prezentaţi fiecare cu infracţiunile lor, nu se mai putea repeta plângerea penală o dată. Asta făcea băşcălie în comunicare, după aceia directorul Ratea cu Repca iau răspuns, că nu se poate a repeta plângerea încă o dată. Paranoica s-a enervat şi a închis cercetările băgând dosarul în arhivă. Au rămas 12 infractori necercetaţi şi netrimişi în judecată!.

Adriana Denisa Cristodor cel mai mare procuror infractor, dar şi bolnavă psihic

Asta va răspunde penal penala, întrucât directorul Iulian Ratea le-a luat declaraţii la toţi infractorii, la care şi-au recunoscut toate infracţiunile comise, avea un probatoriu complet pus pe tavă. I-a fost greu să facă transcriptul pe hârtie la 17 ore înregistrări audio; infractori, martori, parte vătămată etc. Proasta avea tot probatoriul complet; dar cum s-o cerceteze ea pe colega ei de infracţiuni, Trascău Olimpia Maria!. Mai bine a preferat un plic cu euro şi a găsit soluţia abuzivă cu comunicarea abuzivă şi impunerea abuzivă pentru defalcarea fiecărui infractor. Totul o demenţă, de la dementa Cristodor.! Aceştia sunt procurorii de la secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului General. Ruşine să le fie, moartea să intre în ei şi ducerea lor spre iad în cel mai scurt timp.

Articol de MNB  

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole