vineri, septembrie 29, 2023

Parţile vătămate: Costea Adina, Costea Ionel, Chira Dănuţ Andrei şi martorii; Costea Nicoleta şi Chira Robert au recunoscut în faţa lui Petrescu Ion şi în faţa fiului său, că nu a intrat Petrescu Mihai în curtea lor şi nici nu i-a bătut, sunt şi înregistrării video audio în acest sens, Petrescu Mihai a fost condamnat pentru minciunile familiei Costea la doi ani închisoare

Părţile vătămate: Costea Adina, Costea Ionel, Chira Dănuţ Andrei şi martorii; Costea Nicoleta şi Chira Robert au recunoscut în faţa lui Petrescu Ion şi în faţa fiului său Petrescu Mihai, că Petrescu Mihai nu a intrat în curtea lor şi nici nu i-a bătut, pe procurorul Nanu Vladimir l-au minţit şi pe judecătorul Alina Hubert au minţit-o, că Petrescu Mihai a intrat în curtea lor şi iar fi bătut cu alte persoane cu răngi şi bâte.

Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu părţi vătămate mincinoase familia Costea, care au minţit organul de cercetare penală şi judecătorul, martorii Chira Robert şi Costea Nicoleta au minţit procurorul organul de cercetare penală şi judecătorul, la care s-a lăsat cu puşcărie la doi ani de închisoare pentru Petrescu Mihai.

În data de 05.12.2020 Petrescu Mihai, Degeratu Ion, Degeratu Gabriela, Ştefan Vasile şi Grancea Constantin Bogdan, s-au deplasat în Satul Băjeşti Comuna Bălileşti Judeţul Argeş, pentru a cumpăra bere şi ţigări. Au ajuns la un magazin, s-au dat jos din autoturism au consumat cafea şi la un moment dat a apărut Ţifui Adrian cu o camionetă. A oprit şi la chemat la el pe Ştefan Vasile, la care au plecat amândoi spre familia Costea. Petrescu Mihai a plecat la cca 5 minute pe o stradă pe unde o luase camioneta, şi a văzut camioneta la stadă şi pe Ştefan Vasile. Camioneta era la familia Costea la poartă, Ştefan Vasile lângă ea. Toţi din autoturism au sesizat că Costea Ionel şi Ţifui Adrian se băteau în curte, era un schimb de pumni, dar au sesizat că Costea Ionel avea un cuţit în mână pentru al speria pe Ţifui Adrian, deşi îl ameninţase mai devreme unde sărbătoriseră la serviciu cu un briceag. Sunt 4 martori care spun că Costea Ionel poartă un briceag la curea la pantaloni într-o teacă, la avut şi la chef unde au sărbătorit şi s-au bătut.

Partea vătămată Costea Ionel a recunoscut că Petrescu Mihai nu a intrat în curte şi nici nu la bătut

Costea Ionel i-a ameninţat pe mai mulţi colegi de serviciu cu un briceag în acea zi unde au sărbătorit, le-a spus că îi taie şi îi pune pe masă. El a fost provocatorul non-stop la toată petrecerea la serviciu, unde au participat mai mulţi colegi. A fost împins pentru a nu fi tăiat vreun coleg de el şi a căzut cu capul de nişte fiare la care ia curs sânge de la cap. Acesta a fost dus acasă de alţi colegi întrucât era foarte beat; după aceia de acasă îi suna şi îi înjura şi îi ameninţa că îi taie şi îi omoară. Ţifui Adrian a fost înjurat de mamă, de copil, de nevastă şi ameninţat că îl va tăia. Ţifui Adrian s-a dus la el acasă să se bată cu el şi a început schimbul de pumni la poartă, s-au deschis porţile şi s-au bătut şi în curte. Costea Ionel a căzut fiind foarte beat, iar s-ar fi lovit la cap şi iar fi curs sânge. Martorii din autoturism ar mai fi sesizat că Costea Adina a avut un par gros în mână la care a încercat să-l lovească pe Ţifui Adrian. Costea Adina soţia lui Costea Ionel, i-a spus lui Ştefan Vasile: Intră Vasile în curte şi ial pe Ţifui de pe el că-l omoară. Ea sunase la 112 şi era telefonul deschis şi s-a înregistrat singură la 112, la care a apărut înregistrarea la procuror. Aceasta a făcut declaraţii mincinoase în faţa procurorului, a mai pus şi pe soacra ei şi pe copilul ei să declare mincinos, că Ştefan Vasile la bătut pe Costea Ionel totul o minciună. Ţifui Adrian era peste el şi îi dădea pumni, Ştefan Vasile la salvat pe Costea Ionel întrucât la luat în braţe pe Ţifui şi la scos afară din curte. Ştefan Vasile a fost condamnat pentru declaraţiile mincinoase ale familiei Costea la 8 ani închisoare. Petrescu Mihai în loc să fie propus ca martor, a fost arestat şi trimis în judecată şi condamnat la 2 ani închisoare. Tot Costea Ionel, Costea Adina, copii lor Chira Robert şi Chira Dănuţ Andrei şi Costea Nicoleta, au dat declaraţii mincinoase la procurorul Nanu Vladimir şi la judecătorul Alina Hubert, că Petrescu Mihai a fost în grup de patru persoane, totul neadevărat întrucât Petrescu Mihai a stat la maşină şi la banca de la poartă până la luat Ştefan Vasile pe Ţifui Adrian de pe Costea Ionel şi la scos din curte. După aceia au plecat acasă, la care s-au pomenit arestaţi, pentru declaraţiile mincinoase ale părţilor vătămate chipurile şi pentru declaraţiile mincinoase ale martorilor, Costea Nicoleta mama lui Costea Ionel şi Chira Robert băiatul lui Costea Adina. Probatoriul procurorului Nanu Vladimir, constă în declaraţia minorului de 14 ani Chira Robert care nu are discernământ şi nu poate fi luat ca martor în cauza penală, mai are ca martor pe mama lui Costea Ionel pe martorul Costea Nicoleta care aceasta are o vârstă de 73 de ani, cu un discernământ scăzut.

Partea vătămată Costea Adina a recunoscut că Petrescu Mihai nu a intrat în curte şi bineînţeles că nu la bătut pe Costea Ionel

Toţi oameni peste 70 de ani au un discernământ mai scăzut, întrucât sunt în vârstă, şi la semnarea unui contract de vânzare cumpărare etc, le solicită notarul conform codului civil o expertiză psihiatrică, pentru a se stabili dacă au discernământ să semneze actele. Comisia medico legală se pronunţă dacă are persoana  discernământ s-au are persoana un discernământ scăzut. Nu poate notarul să elibereze actul dacă persoana expertizată nu are discernământ s-au are discernământul scăzut. Aşa şi martorul Costea Nicoleta, nu poate fi luată în considerare ca un martor normal cu discernământ, întrucât are o vârstă peste 70 de ani. Nu mai punem că acest martor a recunoscut la Petrescu Ion, că băiatul lui Petrescu Mihai nu a intrat în curte şi nu i-a bătut copilul, asta a confirmat şi fiul ei Costea Ionel şi Costea Adina părţile vătămate, apar în înregistrările video audio pe care le vom da completului de judecată al Curţii de Apel Piteşti. Au recunoscut la Petrescu Ion şi copii Chira Robert martor şi Chira Dănuţ Andrei parte vătămată, că Petrescu Mihai nu a intrat în curte şi nu a bătut pe nimeni, a stat la poartă pe bancă, asta confirmă şi chipurile părţile vătămate Costea Adina şi Costea Ionel în înregistrările video audio. Nu mai punem că mai sunt doi martori care confirmă aceiaşi realitate, că Petrescu Mihai nu a intrat în curtea familiei Costea şi nu a bătut pe nimeni. Martorii sunt: Degeratu Ion şi Degeratu Gabriela. Petrescu Mihai a fost condamnat în mod abuziv la doi ani închisoare de judecătorul Alina Hubert de la Tribunalul Argeş, dar şi un rechizitoriu abuziv întocmit de procurorul Nanu Vladimir de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Vom depune toate probele la completul de judecată al Curţii de Apel Piteşti, declaraţii audio la martori şi înregistrării audio video la părţile vătămate ale familiei Costea. Părţile vătămate şi martorii părţilor vătămate au recunoscut tot, la familia Petrescu şi martorii la noi. Completul de judecată al Curţii de Apel Piteşti are obligaţia legală, să primească probele efectuate de presă şi să dispună în cauză arestarea martorilor mincinoşi ai familiei Costea, precum şi arestarea părţilor vătămate, pentru fals în declaraţii şi pentru înscenarea unor infracţiuni chipurile comise de Petrescu Mihai. Martorii Degeratu Ion şi Degeratu Gabriela au fost condamnaţi pentru mărturie mincinoasă, întrucât spune procurorul Nanu Vladimir că au minţit şi că nu au vrut să spună că Petrescu Mihai ar fi intrat în curtea familiei Costea. Dacă a recunoscut părţile vătămate şi martorii familiei Costea că Petrescu Mihai nu a intrat în curtea lor şi nici nu la bătut pe Costea Ionel etc, cum au putut să-l condamne pe Petrescu Mihai la doi ani de închisoare. Dacă nu interveneam noi să se efectueze înregistrări video audio la părţile vătămate şi să se deplaseze Petrescu Ion martor la familia Costea, pentru ai întreba dacă copilul lui Petrescu Mihai a intrat în curte s-au dacă a bătut pe cineva, Petrescu Mihai rămânea condamnat la 2 ani închisoare. 

Costea Nicoleta o romă needucată a putut minţii că ea a participat la incident, toate probele sunt contra, ea nu a fost la incident

Părţile vătămate şi martorii adică toată familia Costea au trecut de partea lui Petrescu Mihai şi a martorilor Degeratu Ion şi Degeratu Gabriela, precum şi de partea noastră pentru a se afla adevărul. Procurorul Nanu Vladimir şi Judecătorul Alina Hubert au rămas singuri cu o condamnare abuzivă de doi ani închisoare. La noi se întâmplă minuni Dumnezeieşti, declară adevărul  părţile vătămate şi martorii întrucât ştim să punem întrebări martorilor, părţilor vătămate, avem şi alte tehnici pentru a se afla adevărul şi de a declara adevărul. Sfântul Dumnezeu face lumină în toate cazurile pe care le verificăm. Procurorul puturos, neprofesionist s-a lăsat minţit la greu de familia Costea, nu a verificat dacă martora Costea Nicoleta era acasă în seara de 05.12.2020 orele 19:00. Maşii lui Costea Adina şi Costea Ionel au auzit nişte vecini că martora Costea Nicoleta nu ar fi fost acasă în seara de 05.12.2020 la orele 19:00. Nici martorii Degeratu Ion şi Degeratu Gabriela nu au văzut-o pe martora mincinoasă Costea Nicoleta la incident. Procurorul Nanu Vladimir trebuia să verifice pe acestă martoră Costea Nicoleta, care spune că avea grijă de un copil mic în acea seară de 05.12.2020 ora 19:00. Familia Costea nu are copil mic, s-au dacă spune că era copilul unui vecin, trebuia să cheme pe mama şi pe tatăl copilului, pentru a se stabili dacă aceasta minte. Solicităm să se facă verificări de completul Curţii de Apel Piteşti unde se va judeca Apelul. Avem informaţii sigure, că Costea Nicoleta nu era acasă în seara incidentului, a declarat numai minciuni la solicitările fiului ei, Costea Ionel. Solicităm completului de judecată care va judeca Apelul să dispună verificarea apelurilor între Costea Adina şi Costea Nicoleta din seara de 05.12.2020 orele 19:00, precum şi sigilarea telefoanelor mobile ale celor două, pentru a copia din softurile telefoanelor convorbirile telefonice şi de a se stabili că Costea Nicoleta nu a fost la domiciliul lui Costea Ionel în seara de 05.12.2020 orele 19:00. Minorul Chira Robert a fost instruit de tatăl lui Costea Ionel pentru a declara numai minciuni, pentru a obţine sume mari de bani de la cei condamnaţi în mod abuziv. Costea Ionel are îngrijiri medicale 15 zile şi medici legişti menţionează în Certificatul Medico Legal că nu i-a pus viaţa în pericol lui Costea Ionel, dar s-a reţinut infracţiunea de tentativă de omor şi au fost condamnaţi mai mulţi inculpaţi la pedepse de: 8 ani, 7 ani şi opt luni, 6 ani, 2 ani. Un mare abuz ce sa întâmplat la Parchetul Tribunalului Argeş, dar şi la Tribunalul Argeş din partea magistraţilor. Solicităm completului de judecată al Curţii de Apel Piteşti, să citească cu atenţie acest articol şi toate probele pe care le va depune Petrescu Mihai cu ancheta jurnalistică efectuată de directorul Iulian Ratea, să fie luate în considerare toate probele, pentru aflarea adevărului şi pentru a se stabili cu exactitate toate cele petrecute în seara de 05.12.2020 orele 19:00. Martorul Boteanu Constantin a declarat la directorul Iulian Ratea următoarele: În data de 05.12.2020 a venit fiul său Boteanu Iustin care i-a spus că afară se aud zgomote. Boteanu Constantin a ieşit în curte şi a auzit nişte zgomote, crezând că este vorba de vecini care îşi bat animalele etc. A intrat în casă şi la anunţat băiatul său din nou că se aud din nou zgomote. A ieşit din nou în curte şi a auzit zgomote de obiecte metalice. Procurorul Nanu Vladimir şi judecătorul Alina Hubert, au dezvoltat declaraţia, în rechizitoriu şi sentinţa penală, în sensul că au înserat numai minciuni nu declaraţia martorului originală. Iulian Ratea i-a pus întrebări martorului Boteanu Constantin, la care a răspuns; că el a auzit nişte zgomote de un lanţ de câine ciobănesc de cca 120 kg, care lovia lanţul de o tablă s-au de un fier în curte la intrarea vreunei persoane în curtea familiei Costea. Asta a constatat martorul după ce a dat declaraţii la procurorul Nanu Vladimir şi la judecătorul Hubert la Tribunalul Argeş. Martorul a mers în grădină să facă curăţenie şi a auzit din nou zgomotele de obiecte metalice, tot ca în acea seară când s-a întâmplat incidentul. S-a dus să vadă de unde provine zgomotul şi a constatat că familia Costea are un câine ciobănesc de cca 120 kg şi când smuceşte în lanţ se loveşte de o tablă s-au de un fier care produce zgomotul de obiecte metalice. Directorul Iulian Ratea i-a spus să meargă la Curtea de Apel când se judecă procesul, să revină cu cele constatate, întrucât a verificat de unde provin zgomotele. El a răspuns că ie frică să spună ce a constatat întrucât va avea probleme. Iulian Ratea i-a spus că acest caz va fi monitorizat tot timpul şi nu va avea probleme. A rămas să-l citeze completul de judecată după ce va depune victima Petrescu Mihai înregistrarea audio între directorul Iulian Ratea şi Boteanu Constantin. Procurorul Nanu Vladimir şi judecătorul Alina Hubert au înserat în rechizitoriu şi sentinţa penală numai minciuni, martorul a recunoscut multe neadevăruri pe care le-au trecut în rechizitoriu şi sentinţa penală. El a declarat decât că a auzit nişte zgomote de metale şi ei au scris multe minciuni în afara declaraţiei în legătură cu zgomotele de metale. Şi judecătorul şi procurorul scrie în rechizitoriu şi sentinţă, că martorul a auzit o femeie când a strigat.; mamaie sari că l-a omorât!. Strigăturile au fost din partea lui Costea Adina către inculpatul Ştefan Vasile; sari Vasile şi ial pe Ţifui după bărbată-miu că-l omoară. Toate acestea reiese din înregistrarea la 112 între Ştefan Vasile şi Costea Adina. De la distanţă nu poţi auzi perfect ce se strigă, dar în înregistrarea de la 112 se aude perfect cine la chemat pe Vasile Ştefan în curte, să-l i-a pe Ţifui Adrian de pe Costea Ionel. Numai Costea Adina a strigat nu martora mincinoasă Costea Nicoleta care nu a fost la incident. Sunt multe declaraţii mincinoase din partea martorului Costea Nicoleta, dar şi alte declaraţii mincinoase din partea tuturor din familia Costea. Vom sesiza prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, pentru fals în declaraţii, cei reprezintă pe toţi ai familiei Costea, constituirea unui grup infracţional organizat şi înscenarea unor fapte penale împotriva mai multor inculpaţi. 

Petrescu Mihai trebuie achitat după ce se va stabili că nu a intrat în curtea familiei Costea şi nici nu la bătut pe Costea Ionel etc

Aceşti viitori inculpaţi toţi ai familiei Costea, au fost învăţaţi de fostul judecător Dumitru Dumitru să ţină de toţi care n-au participat la incident s-au care i-a dat o mână de ajutor lui Costea Ionel şi nu la lăsat pe Ţifui Adrian să-l omoare. Dacă declarau adevărul romii că numai Ţifui Adrian s-a bătut cu Costea Ionel, ceilalţi erau martori în acest dosar şi nu inculpaţi. Sunt şi inculpaţii Ştefan Vasile şi Grancea Constantin Bogdan de vină, ei consumă băuturi alcoolice mai des şi după aceia sună pe toţi prietenii la telefoane şi se laudă ce n-au făcut, procurorul i-a interceptat şi le-a luat de bune înregistrările telefonice. Am întrebat vecinii şi martorii din dosar şi au declarat că Ştefan Vasile după ce consumă băuturi alcoolice se laudă cu tot ceea ce nu face, îi place să apară puternic în faţa prietenilor, dar el e un mincinos după ce bea şi delirează mult. Procurorul Nanu Vladimir şi Judecătorul Alina Hubert, nu a ţinut cont că aceşti doi inculpaţi au discutat la telefoane beţi, nu fără a consuma băuturi alcoolice. Le-a luat de bune toate minciunile pe care le transmitea prietenilor procurorul şi judecătorul, trebuia să ţină cont că ei sunt sub înfluenţa alcoolului şi delirează. Sunt persoane care consumă băuturi alcoolice şi după ce bea o cantitate de alcool delirează nu mai are discernământul normal. Aşa s-a ajuns la condamnări de 8 ani, 7 ani şi 8 luni, 6 ani, 2 ani.

Vom monitoriza acest caz şi vom sesiza organele competente dacă nu se va lua toate probele de bază pe care le va depune Petrescu Mihai.

Articol de IVR

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole