marți, februarie 7, 2023

Infractorii care au falsificat înregistrările video cu generalul Florian Coldea: Ghiţă Sebastian, Victor Ciutacu, Andreea Creţulescu, Radu Tudor, Gâdea Mihai, Mircea Badea, Silviu Mănăstire, Dan Andronic şi Ion Cristoiu

Infractorii presei române: Ghiţă Sebastian, Victor Ciutacu, Andreea Creţulescu, Radu Tudor, Gâdea Mihai, Mircea Badea, Silviu Mănăstire, Dan Andronic şi Ion Cristoiu, au falsificat înregistrările video şi biletul de la Agenţie ale generalului Florian Coldea.

Gâdea Mihai un răspopit escroc care se ocupă numai cu făcături

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu infractorii presei române: Ghiţă Sebastian, Victor Ciutacu, Andreea Creţulescu, Radu Tudor, Gâdea Mihai, Mircea Badea, Silviu Mănâstire, Dan Andronic şi Ion Cristoiu, care au falsificat şi difuzat înregistrările video cu generalul Florian Coldea, au mai falsificat biletul de la Agenţie şi l-au prezentat pe posturile TV, pentru al înlătura din SRI pe generalul Florian Coldea.
Toţi vor fi cercetaţi şi condamnaţi pentru faptele prezentate!.

Mircea Badea un escroc robot care se ocupă numai cu făcături.

Aceste zdrenţe de jurnalişti au hotărât la comanda lui Ghiţă Sebastian să falsifice cu IT-iştii lui Ghiţă înregistrările video cu generalul Florian Coldea, au mai hotărât să falsifice şi biletul de la Agenţie al generalului Florian Coldea pentru a fi înlăturat din SRI. Ghiţă Sebastian le-a dat sute de mii de euro pentru a difuza aceste înregistrări video cu generalul Florian Coldea în vie la Ghiţă, care a fost îmbrăcat în şalopete prin programe speciale. Mişcările şi deplasările fiind făcute tot de IT-iştii lui Ghiţă cu programele speciale. După ce au obţinut înregistrările false de la IT-iştii lui Ghiţă, au motivat că ar fi adus Ghiţă Sebastian înregistrări adevărate, când generalul Coldea era în vie la Ghiţă. Toate acestea au fost premeditate de puşcăriaşul Ghiţă Sebastian şi Victor Ciutacu precum şi de toţi cei menţionaţi. IT-iştii lui Ghiţă au luat o înregistrare cu Florian Coldea, au prelucrato cum au vrut, l-au îmbrăcat pe generalul Coldea în şalopete şi i-au făcut toate mişcările şi deplasările prin programele speciale.

Ion Cristoiu un hodorog escroc care s-a ocupat numai cu făcături

După aceia redactorul şef Victor Ciutacu de la RTV, a început să difuzeze pe post înregistrarea video falsificată, pentru a teroriza pe generalul Coldea şi de al determina să plece din fruntea SRI. Nu mai punem că s-au întâlnit toţi cei menţionaţi şi au primit sute de mii de euro de la puşcăriaşul Ghiţă, au preluat înregistrările video falsificate de IT-iştii lui Ghiţă şi au început să le difuzeze pe posturile; Antena 3, B1 TV etc, ziar Evenimentul Zilei etc. Au început să pună în discuţie în platourile televiziunilor menţionate înregistrările video false şi acuzându-l pe generalul Coldea că ar fi fost în vie la Ghiţă. Cât de nenorociţi pot fi aceste scursuri ale societăţii!. Dacă erau în Turcia erau arestaţi până la această oră, cum au fost arestaţi alţi ziarişti model infractorii menţionaţi. Nu e târziu niciodată vor fi arestaţi şi condamnaţi de acum încolo ne vom ocupa de ei. Ciutacu a fost întrebat dacă înregistrările cu generalul Coldea au fost falsificate!.

Silviu Mănăstire un acoperit al DGIA care se ocupă numai cu făcături

El a răspuns că se poate s-o fi fost falsificate. Din informaţiile noastre a reieşit că ei au hotărât cu Ghiţă Sebastian să falsifice înregistrările lui Coldea, care erau cu alte evenimente, să-l îmbrace în salopete şi să-l pună la Ghiţă în vie cu diferite mişcări şi deplasări. Aceste scursuri ale societăţii sunt instruiţi pentru asemenea nenorociri, i se poate întâmpla aşa ceva şi unui preşedinte de stat etc. Au tupeu mare nenorociţii!. După ce se va dispune o expertiză IT la înregistrarea video cu generalul Coldea vor fi arestaţi toţi mucoşii presei române. Au simţit că îi vom lucra tehnic pe ei, au şters înregistrările false cu generalul Coldea, se descurcă procurorii să le obţină să nu-şi facă griji!. Or să declare că le-a adus Ghiţă înregistrările false, ei n-au ştiut că sunt false, de abia acum află şi aşa cred că or să scape de răspunderea penală. Nu vor scăpa de puşcărie, vom solicita procurorilor să dispună mai multe ….. vor fi probe suficiente de arestare şi de condamnări grele.

Radu Tudor un nenorocit care se ocupă numai cu făcături.

Ăştia s-au jucat cu focul nu ştie cei aşteaptă!. Îşi frecau palmele în culise şi săreau în sus de bucurie că îl vor distruge pe generalul Coldea. Le-a ieşit atunci lucrarea mizerabilă dar cum vor scăpa acum!. Au difuzat aceşti infractori periculoşi cca 3 săptămâni zi de zi şi noapte de noapte înregistrările false cu generalul Coldea în vie la Ghiţă. Putea să facă un infarct Florian Coldea la atâta presiune mediatică s-au chiar putea deceda. Toate posturile de Televiziune au preluat înregistrările false, dar au fost şi plătiţi cu bani grei să dea pe posturile TV făcăturile infractorilor menţionaţi. Aşa fac ăştia presă în România mai tare ca în comunism!. Au fost susţinuţi la toate aceste infracţiuni de: puşcăriaşul Liviu Dragnea, viitorul puşcăriaş Călin Popescu Tăriceanu, puşcăriaşul Felix Motanu, viitorul puşcăriaş Traian Băsescu, generalul de carton Abraham Pavel etc. Au înghiţit aceste făcături de înregistrări atât comisia SRI precum şi viitorul puşcăriaş Klaus Werner Iohannis. Oricum generalul Coldea era programat pentru demitere, întrucât îi era tare frică infractorului Iohannis de el, dar nu va scăpa pe viitor de şefii lui Coldea interni externi. El crede că dacă dă decrete şi face generali peste noapte toţi incompetenţii ca şi el scapă de puşcărie. Coldea şi-a meritat gradul de general ca şi alţii care au o activitate grea în spate şi misiuni foarte grele. Iohannis face generali peste noapte pe blat fără activitate s-au misiuni. Dă decrete peste noapte şi îi face generali pentru o pensie bună şi pentru a sta liniştit în Palatul comunist numit Cotroceni. Ce mulţumit a fost el de PSD-işti şi de infractorii din presa română, pentru că au apărut infractorii cu făcătura de înregistrare. A prins momentul pentru al demite pe generalul Coldea!.

 Victor Ciutacu un nenorocit care se ocupă numai cu făcături

Dar i s-a făcut dosar imediat după demiterea lui Coldea şi o va trage tare de tot pentru 500 de milioane de euro furaţi, banii de la UE pentru modernizarea Sibiului ca Capitală Culturală Europeană. O va trage tare de tot şi pentru retrocedările ilegale cca 10.000 de ha, pe care le-a vândut cu tovarăşii lui pe bani grei. Să revenim la infractorii din presa română, în legătură cu biletul lui ghiţă fals prezentat pe postul lui TV. Ghiţă a falsificat un bilet de la Agenţie, la care i-a trecut numele lui Coldea pe el, după aceia au preluat toate posturile naţionale biletul fals şi l-au prezentat şi ei dar au primit bani frumoşi pentru falsul prezentat. Asta este presa ţigănească în România, prezintă numai făcături la comandă pentru bani grei, proştii s-au şmecherit demit victimele din funcţii mari. N-ai procurori competenţi şi curajoşi să-i aresteze imediat cum difuzează făcăturile!. Se uită procurorii ca proştii înghit şi ei făcăturile infractorilor din presă. Dacă nu am prezenta noi toate infracţiunile infractorilor ar rămâne infractorii triumfători.
Aşa s-au pierdut războaie din cauza trădătorilor!.
Solicităm sesizarea din oficiu a procurorului general al României.

Ghiţă Sebastian cel mai mare infractor.

Articol de MP

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole