miercuri, noiembrie 29, 2023

Mercenarii NATO vor distrugerea Rusiei pentru cei mai mari escroci poporul Ucraina, preşedintele Vladimir Putin nu va da curs mercenarilor SUA întrucât e mai înţelept decât ei

Mercenarii NATO au prins momentul pentru a se implica şi ei în război, câştigul e produsele petroliere ale Ucrainei, vor distrugerea Rusiei pentru ai îngenunchea economic şi de a asasina poporul; dacă Rusia nu va fi înţeleaptă proşti NATO va beneficia.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu mercenarii NATO care se implică la război, pentru produsele petroliere ale Ucrainei, vor să distrugă poporul rus pentru cel mai escroc popor ucrainean.

Joe Biden un mason escroc.

Masoneria SUA a dat ordin mercenarilor NATO, să se implice în război pentru ai ajuta pe cei mai nenorociţi oameni poporul ucrainean; nesimţit, escroc, pervers, asasin etc. Masonul Joe Biden profită de bani mulţi de la masoneria SUA, dar alt profit mare de bani şi de produse petroliere din partea  politrucilor Ucrainei. Din cauza acestor bani şi produse petroliere, implică NATO de a ajuta poporul ucrainean!. Ucraina nu este în NATO dar e ajutată de masoni SUA, pentru afacerile pe care le fac împreună, pe de altă parte le dau bani grei la masoni ai SUA, precum lui Joe Biden.

NATO nu s-a implicat să ajute nici un stat până la această oră, a făcut-o pentru preşedintele mason Volodimir Zelenski, la ordinul preşedintelui Joe Biden. Au în minte un plan diabolic pentru a distruge Rusia şi de a asasina poporul rus, dar şi de a stăpâni poporul rus. Asta nu se va întâmpla niciodată întrucât preşedintele Rusiei Vladimir Putin nu va da curs escrocilor masoni, va fi mai înţelept şi nu va distruge Ucraina. Dacă o va face vor veni ca furnicile soldaţii NATO din 30 de ţări, care vor ataca Rusia cu tancuri avioane etc; Rusia are armată foarte puternică dar şi armament puternic de care nu ştiu americanii. Îi vor face scrum dacă vor încerca să intre în Rusia, numai să încerce că vor păţi pe pielea lor ceea ce le spunem, nu mai punem că au şi altă tehnologie de armament puternic care îi va distruge în masă pe soldaţii NATO. Chiar dacă sunt ei milioane de soldaţi NATO o va fura de la ruşi; ei cred că Putin e Saddam Hussein să-l dovedească la el acasă !. Tâmpiţii NATO au tehnologie militară de la extratereştri, Putin are tehnologie militară de la oameni de ştiinţă credincioşi.

Volodimir Zelenski un escroc, un pervers, un asasin.

Poporul rus e credincios nu ca masoni atei!. Pe ruşi la ei acasă nu îi va dovedi niciodată, poate când intră să-i călărească pe alţii la ei acasă. Nu e bine să se ajungă la măcel s-au la incinerat soldaţii NATO, mai bine ar rămâne prieteni vor suferi mult popoarele. Masonii o caută cu lumânarea de nuntă, când pune NATO să infecteze mările, bazinele etc pe tot globul, pentru a omorâ milioane de cetăţeni. Când trimite soldaţii NATO să-i ajute pe cei care nu sunt în NATO şi beneficiază de bani grei şi de produse petroliere. Afacere profitabilă fac masonii pe spatele lui NATO!. Militarii nu ştiu ce fac masonii politruci din toate statele 30 la număr, le dă ordin şi îi trimite ca pe animale în ghearele ruşilor, pentru ai incinera. Joe Biden stă la butoane şi dă ordine, dar mai mult încasează bani grei şi produse petroliere. Se va îmbogăţi animalul hodorog Biden dacă va fi război, dacă nu se va strânge de gât singur că nu-i iese pasenţa. Îl irită nemernicii pe preşedintele Vladimir Putin, trimite tot felul de înregistrări video cu armamentul NATO, îşi fac planuri diabolice, care nu le va ieşi nici unul.

Vladimir Putin un preşedinte adevărat nu va începe războiul şi nu va da curs infractorilor masoni.

Preşedintele Putin îşi va retrage soldaţii şi fraerii vor pierde şi banii şi produsele petroliere de la Ucraina. Masonii au câştigat pentru nenorocirea cu pandemia sute de miliarde de euro, acum vrea să mai câştige câteva zeci de miliarde de euro, başca produse petroliere. Dacă mai trimit ruşii din unităţi soldaţi la graniţă cu Ucraina să vezi ce se agită masoneria SUA, trimit şi ei repe să-i apere pe poporul nemernic Ucraina. De ce nu au tupeu să-i arăte preşedintelui Putin Scutul de la Deveselu, pentru a nu mai fi suspiciuni de trimiterea rachetelor spre ruşi. Lui NATO îi place să ascundă adevărul, rusul fiind mai deştept nu înghite prosteala cu Scutul Antirachetă. Dacă au curajul să-i arate lui Putin cum funcţionează Scutul Antirachetă şi după aceia rămân prieteni. Ăştia vor să mai instaleze un Scut-Antirachetă şi în Ucraina; cum să nu se irite Federaţia Rusă dacă demenţii NATO pregătesc distrugerea Rusiei cu Scuturi care trimit rachete 
pe teritoriul Rusiei. Au dreptate ruşii trebuie să ştie sigur că nu sunt Scuturi pentru a trimite rachete. Le dăm şi soluţia de a fi oameni cinstiţi pentru a avea o colaborare bună pe viitor, nu să ascunzi adevărul să nu-l prezinţi ţărilor din apropiere care au suspiciuni că Scutul funcţionează pe invers.  

Klaus Werner Iohannis un atârnător la NATO.

Măcar de acum încolo să fie masoneria SUA mai cinstită, să lase garda jos pentru a fi prieteni şi cu Federaţia Rusă, să dea curs solicitărilor noastre. Nu e nici un mare secret dacă le arată experţilor ruşi cum funcţionează Scutul Antirachetă, dacă este lansator de rachete e grav. Orice preşedinte de stat e suspicios când se montează un Scut Antirachetă, mai ales să nu fie statul în NATO. Din acest motiv se întâmplă atâtea nenorociri, NATO creează suspiciuni cu Scuturi Antirachetă etc, alte state încep să se agite şi trimit soldaţi pentru a începe războiul. Dacă ar fi cinstiţi le-ar arăta că scutul funcţionează numai pentru distrugerea rachetelor atunci ar fi totul ok!. Sperăm să bage la cap tot ceea ce publicăm altfel va fi grav. Din suspiciuni poate lua amploare războaiele!. Masonii să se lase de nemernicii pentru a nu se ajunge la războaie, bani au destui ce le mai trebuie!. Joe Biden trebuie monitorizat de organele de cercetare penală, precum şi Volodimir Zelenski, pentru a se afla adevărul şi nu bani grei de la masoni şi produse petroliere. 

Articol de PL

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole