luni, mai 20, 2024

Infractorii Justiţiei Române, au formulat cereri de pensionare de frica puşcăriei cca 65 de robe, infractorii Klaus Werner Iohannis, Florin Câţu, Cătălin Predoiu, Nicolae Ciucă, Alina Gorghiu şi Marcel Ciolacu au distrus SIIJ în mod abuziv, cu încălcarea deciziei CCR

Infractorii Justiţiei Române magistraţi în robe, au formulat cereri de pensionare de frica puşcăriei, de când am publicat că magistraţii sunt funcţionari publici şi vor răspunde penal ca orice funcţionar public conform prevederilor art. 175 şi art 176 Cod Penal, fug din instituţiile statului crezând că nu vor mai răspunde penal. Vor fi arestaţi pentru abuzuri, represiune nedreaptă, favorizarea făptuitorilor, distrugerea de probe, încălcarea Convenţiei pentru Apărarea Drepturilor Omului etc, de la domiciliu. Toţi cei menţionaţi în titlu au desfiinţat SIIJ, crezând că infractorii Justiţiei Române nu vor mai răspunde penal, mitea lor bolnavă aşa a gândit.

Iohannis a distrus poporul român şi SIIJ

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu hodorogii magistraţi care au formulat cereri de pensionare de frica puşcăriei, mai continuăm cu toţi infractorii politici care au desfiinţat SIIJ în mod abuziv cu încălcarea deciziei CCR.

Infractorii Justiţiei Române, toţi hodorogii care au condamnat în mod abuziv victime şi toţi hodorogii magistraţi care au furat moştenirile cetăţenilor României cu decizii abuzive şa.md., fug din instituţiile statului de frica puşcăriei. Hodorogii magistraţi au făcut cereri pentru a se pensiona de frica arestărilor, au realizat că sunt funcţionari publici şi vor răspunde penal penali şi la pensie. Le-a comunicat procurorii de la Curţile de Apel din ţară şi Bucureşti, că nu-i mai pot ajuta să scape de răspunderea penală, întrucât ne vom ocupa de ei până la arestarea lor şi până la condamnarea lor. Când le-am comunicat că sunt funcţionari publici conform art. 175 şi art. 176 CP, au început să facă cereri în masă de frica puşcăriei. Procurorii de la Parchetele de pe lângă Curţile de Apel din ţară şi Bucureşti, au râs de ei că le-am găsit antidotul să răspundă penal penali.

Alina Gorghiu a distrus SIIJ etc.

Ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu cel mai mare infractor, le-a luat milioane de euro să desfiinţeze SIIJ, dar na ştiut că îi monitorizăm non stop şi le pregătim cea mai mare surpriză, funcţionar public magistratul român. Nu poate să-i mai scape nimeni pe tot globul pământesc de răspunderea penală pe penalii Justiţiei Române. Ei cred în demenţa lor că scapă de puşcărie dacă se vor pensiona în masă; ce treabă are pensionarea cu răspunderea penală a penalilor. Cităm articolul 175 şi articolul 176 CP.

Art. 175 CP: Funcţionarul public. (1) funcţionarul public în sensul legii penale, este persoana care, cu titlu permanent s-au temporar, cu s-au fără o remuneraţie:

a) exercită atribuţii şi responsabilităţi, stabilite în temeiul legii, în scopul realizării prerogativelor puterii legislative, executive s-au judecătoreşti.

b) exercită o funcţie de demnitate publică s-au o funcţie publică de orice natură.

(2) De asemenea, este considerat funcţionar public, în sensul legii penale, persoana care exercită un serviciu de interes public pentru care a fost învestită de autorităţile publice s-au care este supusă controlului ori supravegherii acestora cu privire la îndeplinirea respectivului serviciu public.

Art. 176 Public. Prin termenul public se înţelege tot ce priveşte autorităţile publice, instituţiile publice s-au alte persoane juridice care administrează s-au exploatează bunurile proprietate publică.

Ciolacu a distrus SIIJ etc.

 Infractorii Justiţiei Române, au ascuns încă de pe timpul lui Nicolae Ceauşescu că sunt funcţionari publici şi lucrează la instituţiile Statului Român. Au ars-o cu tupeu cei mai mari infractori în robe, toţi sunt în mâna procurorilor corecţi şi vor răspunde penal penalii pentru toate infracţiunile comise non stop. Nu se aşteptau la această surpriză, i-am lăsat până au desfiinţat şi SIIJ, nu se mai poate cu aceşti infractori ai Justiţiei Române, care au nenorocit poporul cu abuzuri, favorizări de făptuitori etc. Masonul din Cotroceni în mintea lui bolnavă se gândeşte la o altă infracţiune pentru ai scăpa pe infractorii magistraţi de răspunderea penală, dar va răspunde el penalul non stop pentru ce a comis infracţiuni până la această oră. Masonul se crede Dumnezeu, are noroc că are imunitate la această oră şi avem mare volumul de lucru, dar mai târziu ne vom ocupa de toţi preşedinţii de stat care au distrus toată economia ţării şi au furat tot patrimoniul ţării, precum şi asasinarea poporului cu virusurile criminale.

Predoiu a distrus SIIJ şi poporul

Mai are puţin masonul Iohannis de stat în Cotroceni, va sta în puşcărie cu Băsescu şi Ion Iliescu toată viaţa lor. Din gheara …. nu a scăpat nici Ceauşescu dar jegurile acestea îmbogăţite ilicit cu miliarde de euro. 

Toţi cei prezentaţi în titlu i-au dus mintea lor de malefici să desfiinţeze SIIJ, deşi SIIJ avea decizie CCR că a fost constituit legal. Au comis cel mai mare abuz aceşti nenorociţi care deţin cele mai mari funcţii în stat. Ei sunt nişte cârpe mizerabile, face politică toţi nenorociţii româniei ca şi aceşti nemernici, poporul i-a ales şi ei i-au distrus. Măcar pe viitor poporul să stea bine să gândească şi să aleagă pe cine trebuie, dar masonii fac magie neagră la popor şi îi căpiează de cap, se duc ca turmele de oi şi votează nenorociţii de masoni. Pentru putere fac orice masonii, trebuie să ajungă pe cele mai mari funcţii pentru a putea conduce popoarele. După aceia primesc ordine de la şefii masoneriei pentru a asasina popoarele cum au şi făcut cu virusurile. Le recomandăm să fie tari în credinţă şi să aibe încredere în S.F. Dumnezeu, pentru a putea avea mintea limpede cînd votează şi pe cine votează, pentru a pune un preşedinte credincios nu malefici cum au fost. Aceştia sunt ca şi cazanele care fac oameni ţuică, sunt negrii pe interior de păcate, dar pe exterior apar mândri şi puternici, întrucât simt poporul fricos şi prost.

Câţu a distrus SIIJ şi poporul.

După ce prind puterea se întorc împotriva poporului, ştiu că poporul e fricos şi ţin toţi de libertatea lor, mai ştiu că sunt apăraţi de alţi infractori jandarmerie şi miliţie, care au bătut poporul mereu nenorociţii, pentru a nu mai protesta împotriva lor. E foarte greu să-i mai înlături de le ciolan pe masoni, sunt mai nenorociţi decât comunişti, au mai mare tupeu şi demenţă. Sunt mai tehnici la asasinat popoarele masonii decât comunişti. Lucrează victimele tehnic când le asasinează, folosesc virusurile s-au alte nenorociri care asasinează popoarele. Comuniştii sunt cu bătaia la popoare ei au omorât popoarele cu bătăi, ăştia cu virusurile criminale. Dacă S.F. Dumnezeu nu ţine clima bună, ei aveau de gând să terorizeze popoarele cu facturi grele şi cu preţuri foarte mari la alimente, pentru a deceda popoarele de foame etc. Credincioşii trebuie să-i mulţumească S.F. Dumnezeu pentru timpul frumos pe care le-a oferit lunile acestea şi pe viitor.

Ciucă a distrus SIIJ şi poporul.

Malefici e pe tot pământul îşi fac de cap cu fiara lor, credincioşii trebuie să se roage pentru a rezista la timpurile grele programate de masonii diavolii.

 Îi deranjăm pe masoni dar ăsta este adevărul trebuie să recunoască că aşa este ce le publicăm, dacă nu recunosc e treaba lor păcatul lor.

Sunt pe val masonii vor fi şi credincioşi mai târziu aveţi răbdare.

Articol ce ML

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole