miercuri, aprilie 24, 2024

Preţurile cresc şi au crescut peste sută la sută, infractorii ciubucari se uită, şpăgile curg la greu, în conturile secrete ale numiţilor: prim ministru Nicolae Ionel Ciucă, preşedinte Klaus Werner Iohannis, ministrul antreprenoriatului şi turismului Constantin Daniel Cadariu, Preşedintele Consiliului Concurenţei Chiriţoiu CT Bogdan Marius

Au ajuns preţurile la alimente duble, au ajuns preţurile la îngrăşământul chimic etc de trei ori mai mare, nu mai punem celelalte produse care a îngropat poporul, infractorii menţionaţi în titlu se îmbogăţesc pe zi ce trece, poporul este îngropat pe zi ce trece, pensii şi salariii mărite 0 la %, infractorii menţionaţi trebuie cercetaţi şi arestaţi.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu scursurile societăţii toţi cei menţionaţi în titlu, ei se îmbogăţesc pe zi ce trece şi poporul îl îngroapă la ce-a mai mare adâncime în pământ, decesele curg întrucât poporul a intrat în panică, atacul de panică s-a înmulţit, foametea se simte în oasele românilor şi în stomac, ratele la bănci au crescut încât oamenii nu-şi mai pot plăti ratele, ce au lăsat garanţii rămân fără ele, totul din cauza acestor infractori menţionaţi.

Iohannis asasinează poporul cu preţurile mărite între 100%-300%

Preţurile în România au crescut la alimente sută la sută şi cresc pe zi ce trece, preţurile la îngrăşământul chimic etc au crescut de trei ori mai mare, deci cu 300%; cum să mai faci agricultură cu un sac de îngrăşământ de 50 Kg, preţul de 300 lei. Ce preţ să mai pună Asociaţiile la grâu şi porumb, 100 lei la sacul de 35 Kg. Cum poţi să mai creşti o găină etc, cu aceste preţuri de masoni, care îngroapă poporul. La energia electrică nu prea a crescut preţul pe Kw, la motorină şi benzină nu a mai crescut  preţul, dar la alimente şi toate cele prezentate au crescut preţurile la greu, de parcă ar cumpăra motorină şi Kw cu cine ştie ce preţuri mari. Sunt de vină toţi cei prezentaţi şi trebuie arestaţi, întrucât nu au dat nici o ordonanţă etc în acest sens, să nu le mai permită să pună preţuri de la 100%-300%; le vin şpăgile mari des la cei menţionaţi, pentru a nu fi deranjaţi escrocii de manageri care pun preţuri de pleci din ţară. Am discutat cu cei de la Asociaţii şi ne-au spus că din cauza îngrăşământului chimic etc, pe care îl cumpără cu preţul foarte mare, sunt obligaţi să pună şi ei preţul foarte mare la cereale. Tot necazul cade pe bietul ţăran şi pe cei de la oraşe întrucât se scumpeşte şi pâinea des. S-au îmbogăţit nenorociţii care vând îngrăşământ chimic etc, au avut pe stoc mii de tone s-au chiar zeci de mii de tone îngrăşământ şi au umflat spontan preţurile de două ori mai mari, adică au pus 200% imediat după scumpire!. Nu este legal să pui în câteva luni la îngrăşământul chimic 300%, ăştia anul viitor scumpesc îngrăşământul chimic cu 600%, de blochează toate Asociaţiile şi toată agricultura.

Ciucă asasinează poporul pentru zeci de milioane de euro primite de la managerii de casă, lăsându-i să umfle preţurile la 300%

Cei mai mari escroci sunt cei care vând îngrăşământ chimic, s-au îmbogâţit din şunca fraierilor, dar le permite şi infractorii menţionaţi, întrucât le vin şpăgile la birouri de la managerii de casă. Dacă nu vor dispune controale la toate societăţile care vând îngrăşământ chimic, pentru a le verifica ce stocuri au avut până în scumpire şi să fie traşi la răspundere penală pentru preţul umflat de 300%, vor răspunde penal chiar cei menţionaţi în acest articol. Pâinea s-a scumpit din cauza acestor nenorociţi, vor să ajungă pâine normală la 5 lei bucata. Asta este o mare escrocherie să cumperi un produs pe preţul vechi si să pui 200% imediat cum auzi că se scumpeşte puţin îngrăşământul chimic. Toţi care au comis asemenea fapte penale de escrocherie trebuie verificaţi şi arestaţi. Cei din industria alimentară au scumpit nenorociţi toate produsele, se freacă pe burtă şi râd, pe ei nu-i afectează nimic ci îi îmbogăţesc rapid preţurile de 100% în câteva luni.

Cadariu Daniel Constantin primeşte şpagă la greu zilnic pentru ai lăsa pe infractori să umfle preţurile la 300%

La ăştia ce s-a mai întâmplat, de s-au scumpit produsele cu100%. Zahărul de la 3 lei pe Kg, l-au făcut 6 lei Kg. Uleiul de la 5 lei pe litru l-au făcut 10 lei pe un litru. Cartofii de la 1,50 lei pe Kg, acum este 3 lei Kg. Ardeiu gras de la 4 lei pe Kg l-au făcut 14 lei Kg. Brânza de la 15 lei Kg acum au făcut-o 25 lei Kg şi e în creştere. Zilnic aceşti infractori din industria alimentară umflă preţurile, cine să stopeze acest fenomen criminal?; Iohannis, Ciucă etc. Băi asasinilor ai poporului român care sunteţi voi, vă mănâncă puşcăria dacă nu reduceţi preţurile la alimente etc, veţi face puşcărie la greu pentru tot ceea ce comiteţi infracţiuni zilnic. Chiar ne luaţi de fraieri pe toţi din poporul acesta, nu vă este ruşine nenorociţilor să lăsaţi poporul fără hrană. Cu ce să mai cumpere alimente cei cu pensii de 1000 lei pe lună, s-au cei cu salariu minim pe economie. Nu vă gândiţi că vor muri de foame criminalilor, nu ştiţi ce lume amărâtă e în acest popor. De unde să ştiţi voi care aveţi zeci sute de milioane de euro şi trageţi pe acest popor amărât non stop. În străinătate s-au scumpit alimentele cu maxim 20% şi ce salarii au străinii. Voi aţi scumpit alimentele cu 100% la salariile de mizerie şi pensiile de mizerie. Nu vă gândiţi decât la îmbogăţirea ilicită şi la asasinarea poporului prin înfometare. Toţi puneţi la preţuri şi poporul cu ce să mai cumpere nenorociţilor. Politicul e de vină la toată debandada asta de preţuri criminale, vor fi cercetaţi toţi cei prezentaţi în frunte cu masonul asasin Iohannis. După mandat ai la dosare asasinule Iohannis numai de genocid te-ai ocupat. Dacă ar fi procurori adevăraţi şi judecători adevăraţi în această ţară cu un popor amărât, oropsit, de criminalii politruci, ar dispune arestări zilnic la Guvern, Cotroceni etc.

Chiriţoiu CT Bogdan Marius cel mai mare infractor favorizează infractorii zilnic pentru milioane de euro pe care le primeşte de la manageri din industria alimentară etc

Aceştia au slăbit economia naţională la greu, bunăstarea economică a ţării este în patrimoniul familiar s-au pe la prieteni pentru a nu apărea infractorii cu ceva pe numele lor. Ăştia trebuie condamnaţi pentru slăbirea economiei naţionale, înfometarea poporului, genocid în masă împotriva poporului prin preţurile mari pe care le pun la alimente etc, de a nu mai putea cumpăra poporul alimente şi de a deceda de foame şi de bolile pe care le provoacă asasinii. Procurorul general al României e pus politic, ţine de funcţie s-au dacă îi deranjează pe asasinii menţionaţi îl demit a doua zi. Un procuror general adevărat chiar dacă îl demite, le face dosare până la plecarea din funcţie, nu trebuie să fie şantajat cu demisia masonului din Cotroceni. Dacă nu intervin procurorii şi judecătorii adevăraţi va fi vai şi amar de acest popor oropsit. Trebuie să dispună arestări în masă pentru slăbirea economiei naţionale, asasinarea poporului prin înfometare, de la preţurile mari de 100% în câteva luni de zile ş.a.m.d.

Ruşine să vă fie politruci nenorociţi care băgaţi poporul oropsit în pământ!.

Articol de LN

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole