duminică, februarie 25, 2024

Infractorii justiţiei române: prim procuror Laurenţiu Palachiea, prim procuror adjunct Marius Ştefan, procuror şef Secţie Cristodor Adriana Denisa, procuror Vişan Alexandru şi procuror Adrian Anton, aceştia au distrus sute de mii de victime în toată activitatea lor de infractori

Infractorii justiţiei române: prim procuror Laurenţiu Palachiea, prim procuror adjunct Marius Ştefan, procuror şef Secţie Cristodor Adriana Denisa, procuror Vişan Alexandru şi procuror Adrian Anton, aceştia au distrus sute de mii de victime în toată activitatea lor de infractori

Prim procuror Laurenţiu Palachiea, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, prim procuror adjunct Marius Ştefan de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, procuror şef Secţie Cristodor Adriana Denisa de la Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului General, procuror Vişan Alexandru procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti şi procurorul Anton Adrian de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, au favorizat mii de miliţeni corupţi, au arestat zeci de mii de victime fără probe, s-au cu înregistrări audio fără mandat de la judecător, arhivele sunt pline de făcături, s-au cu obţinerea mandatelor de interceptat pe făcăturile fără mandat de la judecător, procese verbale întocmite la sesizări din oficiu de la interceptările fără mandat de la judecător. Serviciul doi şi un sfert le-a oferit toate făcăturile!.

Cristodor Adriana Denisa cel mai mare jeg al justiţiei române.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu cei mai mari infractori din justiţia română, toţi cei prezentaţi în titlu, aceste scursuri ale societăţii au devenit monştri peste noapte din cauza păcatelor; arestări în masă între 100-300 de victime la un dosar făcătură, decesele se ştiu, familiile distruse etc.

Monştri justiţiei române toţi cei prezentaţi în titlu, acceptau comenzile miliţenilor de la doi şi un sfert, făcăturile de spionii ai MAI, primeau bani grei la un dosar cu sute de victime, procurorii luau de la miliţenii doi şi un sfert înregistrările fără mandat de la judecător, pe care le foloseau la întocmirea proceselor verbale la sesizarea din oficiu, după aceia formau dosarele făcătură; mergeau la judecători corupţi cu bănuţii pentru a le da mandate de interceptat pentru victime. Obţineau mandate de la judecător după interceptări fără mandat, începeau să monitorizeze victimele audio video etc şi treceau la arestări în masă. Victimele nu erau prinse la furat etc, dar erau arestate pentru înregistrări audio făcături. Noi le-am spus la victime, să vorbească despre infracţiuni la greu că nu vor mai scăpa aceşti procurori de arest şi puşcărie. Judecătorii din Piteşti au condamnat victime mii pe făcăturile din dosare (interceptări abuzive fără mandat). De frică aceşti nenorociţi de procurori, pentru a se acoperi la infracţiuni ziceau ei în demenţa lor, că îi va scăpa de puşcărie înregistrările care erau stocate pentru 6 luni de zile, pe care le invocau în ordonanţe etc. Nu poate să se acopere cu aceste înregistrări care erau stocate cca 6 luni de zile, întrucât nu poţi motiva procesele verbale de sesizare din oficiu, care erau întocmite după înregistrările făcătură. Aşa formau ăştia dosare la comandă mii pe an şi arestări în masă între 100-300 de victime la un dosar făcătură. Aveau sclavii presei române care făceau public arestările pentru ai susţine la nivel naţional. Asemenea fapte penale se întâmplau la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, la Parchetul de pe lângă Tribunalul  Constanţa, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea etc. Au primit condamnări la greu toate victimele din judeţele prezentate!. Cât de escroci sunt procurorii prezentaţi, dar şi cei mai mari abuzivi care au abuzat de funcţiile lor de procurori, bani nu mai punem cât au primit la un dosar cu 300 de victime. În dosare trebuia să existe un consilier, de la un partid care avea duşmani şi plăteau la doi şi un sfert euro mulţi, pentru al distruge. În dosare erau tot felul de victime cu funcţii, care trebuiau distruse la comandă pe bani grei de cei de la doi şi un sfert şi doi şi un sfert plăteau procurorii de la Parchetele de Tribunale pentru a executa comenzile. La rândul lor procurori aranjau cu judecătorii să le accepte făcăturile de procese verbale de sesizare din oficiu, după înregistrările fără mandat de la judecător. Era o sincronizare perfectă, arestau în toată ţara în masă la greu.

Marius Ştefan cel mai mare escroc al justiţiei române.

După ce i-am publicat au început să defalcheze dosarele pentru a nu se mai putea observa făcăturile din dosare şi de a se pierde urma la procesele verbale de sesizare din oficiu după înregistrările făcătură. Avem mare răbdare cu ei, prescripţia e întreruptă infractori nu pot scăpa. Sunt monitorizaţi din 2010 şi înainte de 2010!. Sa rezolvat cu stocatul înregistrărilor din urmă şi cu procesele verbale de sesizare din oficiu după făcături, sa terminat cu arestările în masă, întrucât nu mai pot folosi înregistrări la procese verbale din urmă. Când vom avea timp ne ocupăm şi de dosarul lor, dar nu cu şefa secţiei Cristodor Adriana Denisa; trebuie să intervină inspectorii procurori din cadrul CSM pentru a fi condamnaţi şi trimişi către puşcărie. Cristodor Adriana Denisa trebuie exclusă din magistratură şi arestată, aceasta numai rău a făcut victimelor de la prima zi de angajare în magistratură. A făcut Parchetul General de râs e instituţia statului şi nu instituţia maică-si. Procurorul General şi procurorii inspectori din CSM trebuie să-i verifice toate ordonanţele de clasare a cauzelor, precum şi toată activitatea ei infracţională zi de zi. Nu mai spunem că trebuie monitorizată non stop de DNA, pentru a fi prinsă în flagrant cu mită zilnic, mai trebuie verificată toată averea atât a ei precum şi a familiei ei pentru a se stabili cu exactitate milioanele de euro încasate din mită. Dacă va fi lăsată şefă de Secţie îşi va bate joc de toate victimele, părţi vătămate din toată ţara, ea va râde şi se va îmbogăţi pe zi ce trece. Prim procurorul Laurenţiu Palachiea de la Parchetul Tribunalului Argeş, este cel mai mare şarlatan, aranjează cu miliţenii pentru a clasa toate cauzele victimelor şi ale părţilor vătămate, pentru sume mari de euro.

Vişan Alexandru un escroc desăvârşit.

Acesta a mai lucrat şi la DNA Piteşti, la care a murit 3 victime din cauza lui, e atât de păgubos încât trebuie să decedeze şi el. Toate dosarele lui au fost închise, e atât de prost, păgubos şi corupt de te doare capul. Neşimţitul a mai râvnit şi la funcţia de prim procuror, favorizează pe toţi miliţenii corupţi, ia spagă de la miliţeni, foloase necuvenite, îi scapă de răspunderea penală şi îi ţine pe funcţii, întrucât rămân sponsori lui mai tot timpul. Directorul Iulian Ratea ia pus la dispoziţie pentru al încerca, înregistrări între el şi un infractor, a ignorat tot nu a recunoscut că acel infractor a săvârşit fapte penale, deşi reieşea din înregistrările video audio. Mare şarlatan este acest infractor de prim procuror, dar şi un mare abuziv, precum şi un mare favorizator de făptuitori. Dacă cel mai mare infractor conduce Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, ce să mai zicem de şefa Secţiei de urmărire penală şi criminalistică Cristodor Adriana Denisa. Procurorii trecuţi de vârsta de 40 de ani sunt cei mai corupţi, abuzivi escroci etc. Sa reâncărnat procurorii comunişti în ei, au aceleaşi metehne comuniste, cu favorizarea infractorilor, cu mită şi decese multe. Trebuie să vină din spate, procurorii tineri pentru a face justiţie, nu corupţie şi favorizări de făptuitori ca aceşti nenorociţi comunişti. Procurorii inspectori din cadrul CSM trebuie să intervină să le verifice toată activitatea infracţională zi de zi şi să-i trimită la cercetări precum şi excluderea lor din magistratură. Chinuie poporul aceste dejecţii, nu au scrupule, nu recunosc probele din dosare, clasează cauzele pe bani frumoşi. Ce minciuni scriu în ordonanţele de clasare, te doare capul dacă citeşti, ei nu iau probele reale de bază la întocmirea unui rechizitoriu, ignoră toate probele reale şi mint cu mare neruşinare în ordonanţele de clasare a cauzelor. Aşa au fost învăţaţi de foştii procurori comunişti, au rămas clonele foştilor procurori comunişti. Procurorul Vişan Alexandru cel mai mare abuziv, este fiu de ceferist, a favorizat nenorocitul, sute, mii de miliţeni pe care i-au sesizat victimele, a luat şpagă la greu, îi mai favoriza şi moca să nu rămână care cumva miliţenii fără serviciu. A fost şi este monitorizat non-stop, până la arestare. Fraierii nu ştiu cum se fac monitorizările de… sunt obişnuiţi cu miliţenii de la doi şi un sfert, ştiu cum fac ăia monitorizările, dar nu ştiu cum fac alţii monitorizări, nu vor şti niciodată, sunt neinformaţi şi rămân tot ca proşti până la arestare. 

 Anton Adrian şi-a mai revenit.

Procurorii păcălici, vor merge prin rotaţie la arest şi ANP. Deocamdată se ajută între ei lanţul slăbiciunilor, nu recunosc probele adevărate din dosare s-au nu vor să împăneze dosarele cu probe, pentru ai putea scăpa pe infractori. Aceştia trăiesc ca şi în junglă, au funcţi şi roba pe ei, fac ce vor nu ce spune legea, nu au ei treabă cu legea ei sunt legea junglei. Trebuie distruse aceste specii rare de poporul român, altfel vai mama lor de victime şi de părţi vătămate. Când s-au angajat în justiţie au primit cea mai mare protecţie, fac orice, ei nu răspund penal niciodată, sunt uniţi împotriva poporului, le fac rău tot timpul. Câţi ani vor mai trece până se va termina cu toate acestea?. Le va veni rândul să le tragă pe toate pentru toţi şi atunci poate îşi vor da seama ce au făcut nenorociţii. Trebuie puşi la acatiste la 9 Biserici non-stop şi poate poporul va scăpa de ei rapid. Au decedat din cauza lor şi-a altora ca ei sute de mii de victime în decursul anilor, pe ei nu-i interesează nimic, nu au scrupule sunt fiare malefice.

 Pedepse grele să le vină!.

Articol de HD 

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole