marți, februarie 7, 2023

 Procurorul General Alin Stoica, procurorul general adjunct Camelia Maria Morăreanu, fost procuror general Aldea Mihail şi procurorul şef Secţie Cristodor Adriana-Denisa, au favorizat infractori, zeci de mii de la prima zi în magistratură, jegurile, jegurilor

Aceste dejecţii trebuiau arestaţi din prima lună în magistratură, la această oră deţin funcţiile de: Procuror general Alin Stoica la Parchetul Curţii de Apel Piteşti, procuror general adjunct Camelia Maria Morăreanu Parchetul Curţii de Apel Piteşti, fost procuror general Aldea Mihail Parchetul Curţii de Apel Piteşti şi procuror şef Secţie Cristodor Adriana-Denisa Parchetul General.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu cele mai mari dejecţii din magistratura română; Procuror general Alin Stoica, procuror general adjunct Camelia Maria Morăreanu, fost procuror general Aldea Mihail şi procuror şef Secţie Cristodor Adriana-Denisa.

Procurorul general Alin Stoica cel mai mare ciubucar dar şi analfabet juridic.

Actualul procuror general Alin Stoica, de la Parchetu de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, cel mai mare jeg din magistratura română, cel mai mare ciubucar, la clasări cauze penale, cel mai mare diversionist la ordonanţe de clasări cauze, cel mai mare favorizator de făptuitori din magistratură etc.Acest Gay a lucrat la Combinatul Petrochimic Piteşti, având o funcţie mizerabilă, a făcut dreptul mai mult acasă, dar a dat bani le fiecare examen etc, pentru a obţine note mari, de a se lăuda la colegii lui. După ce a terminat dreptul s-a angajat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti tot cu bani la procurorul general etc. Acest Gay s-a apucat de încasat bani de la prima zi de angajare în justiţie, pentru a-şi recupera şpaga dată la procurorul general de la acea vreme. El nu a făcut INM-ul, a devenit procuror la întâmplare, ca şi fostul procuror general Ion Ristea.

La timpul acela se angaja şi fără să fi admis de INM, se angajau numai pe blat cu procurorul general la suma de 20.000 de dolari postul. Ion Ristea măcar avea vechime ca jurist la o instituţie, Stoica era şi este pe lângă drept, el comite infracţiuni numai de favorizări făptuitori şi primeşte şpagă multă zilnic. . 
A fost instruit de procurorul pensionar Zarafu Constantin, care acesta s-a ocupat tot timpul cu favorizări de făptuitori şi încasări de şpăgi mari zilnic. Nu-i scoţi mita din cap actualului procuror general ca la femei …..Acest jeg nu are scrupule când se face că cercetează, audiază persoane vătămate s-au victime la mişto, pentru a le da speranţe deşarte, el cheamă  magistraţii infractori la el, le i-a banii, nu le i-a declaraţii, nu dispune expertize la înregistrări măsluite, s-au alte probe false, pentru a nu apărea probe în dosare. Într-un cuvânt nu se încarcă cu probe în dosare, pentru a putea dispune clasări la cauzele penale.

Procurorul general adjunct Camelia Maria Morăreanu o târfuliţă o coruptă dar şi o mare abuzivă.

Nu mai punem că invocă inamovibilitatea, independenţa magistratului etc, totul o minciună în ordonanţele de clasare la cauze. Ei sunt funcţionari publici cu statut de magistrat, trebuie să răspundă penal ca orice funcţionar public, doar că procurorii care îi cercetează trebuie să ceară un aviz la CSM. Nesimţitul de Stoica trebuia să treacă prin INM ca gâsca prin apă, să-şi facă stagiatura ca orice procuror cu studii adevărate, nu să dea şpagă la fostul procuror general, nu-i dăm numele că e decedat. Un procuror care nu trece prin INM şi nu îşi face cei doi ani de stagiatură în Parchete este un neica nimenea. Aşa şi Alin Stoica este un neica nimenea la Parchetul Curţii de Apel Piteşti, el a făcut INM-ul la Combinatul Petrochimic Piteşti şi stagiatura tot la Combinatul Petrochimic Piteşti. Ce procuror general să aibă Argeşul şi Vâlcea, un procuror general neica nimenea, care nu a făcut INM-ul şi nici stagiatura în Parchet. El este o făcătură de procuror, care tot timpul i-a mită şi-a strâns o avere de zeci de milioane de euro. Penalul Stoica este şi bisexual ca şi fostul general Aldea. Sperăm să fie arestat din Parchetul Curţii de Apel Piteşti de către DNA Piteşti, să nu mai deţină funcţia de procuror general pentru a se îmbogăţi zi de zi. Ăsta nu are nici un rechizitoriu până în prezent şi nici o activitate legală în Parchete unde a lucrat, doar i-a şpăgi zilnic la ordonanţe de clasare cauze s-au la respingere de plângeri împotriva ordonanţelor de clasare.

El şi fostul general Aldea Mihai a făcut săritura cangurului, au sărit de la Parchetul Judecătoriei Piteşti la Parchetul Curţii de Apel Piteşti. Aceşti bisexuali nu au trecut pe la Parchetul Tribunalului Argeş, au sărit de la parchetul Judecătoriei le Parchetul Curţii. Ce şpăgi au dat să ajungă la Parchetul Curţii de Apel Piteşti, pentru a favoriza pe toţi procurorii, pe toţi judecătorii, pe toţi notarii şi pe toţi executorii etc. Cele mai mari jeguri de procurori. Fostul procuror general Aldea Mihail, s-a ocupat două mandate numai de favorizări infractori tot timpul, invoca în ordonanţe inamovibilitatea magistraţilor şi independenţa, totul o minciuă!. Este un funcţionar public ca toţi funcţionarii publici cu statut de magistrat, ca să fie cercetat şi trimis în judecată, îi trebuie de la CSM un aviz, atâta tot. El aplica această diversiune în ordonanţe pentru a nu fi traşi procurorii şi judecătorii la răspunderea penală, dar în schimb le percepea şpăgi de zeci de mii de euro. Mai invoca în ordonanţe că magistratul răspunde doar în faţa legii. Ca să răspundă în faţa legii, magistratul nu trebuie să fie cercetat de un reprezentant al legii, pentru ai aplica legea, să răspundă în faţa legii. Ei invocă în ordonanţele de clasare a cauzelor s-au în ordonanţele de respingere a plângerilor, toate acestea, pentru a nu-i trage pe magistraţi la răspunderea penală şi pentru a nu fi condamnaţi. Şi la această oră tot cu asemenea infracţiuni se ocupă, favorizarea făptuitorilor, abuz în serviciu şi luare de mită. Toată arhiva Parchetului Curţii de Apel Piteşti este plină de ordonanţe de clasare a cauzelor. Toţi judecătorii şi procurorii stau bine mersi în funcţii şi la încasat şpăgi, nimeni nu-i trage la răspunderea penală!. Va veni şi timpul lor să răspundă penal penali, care s-au îmbogăţit lună de lună, an de an, cu milioane de euro. Penalii mai au şi tupeul să deţină funcţiile cele mai mari în Parchete, nu lasă pe procurorii tineri de la Parchetele de pe lângă Judecătorii să participe la concursuri pentru funcţii mari în Parchete.

ostul procuror general Aldea Mihail un corupt total un gay dar şi un multimilionar în euro.

Au dat legea pentru a ocupa funcţiile cele mai mari în Parchete toţi cei de la Parchetele de Curţi de Apel, nu este bine aşa. Trebuia să participe la concurs toţi procurorii de la Parchetele locale şi judeţene cu cei de la Parchetele Curţii, pentru a ocupa funcţia de procuror general şi procuror  general adjunct. Vechimea trebuia să fie de 5 ani nu de zece ani, pentru a putea participa la concurs şi procurorii tineri de la Parchetele Judecătoriilor, pentru a putea primi funcţii de procurorii generali la Parchetele Curţilor de Apel din ţară. Dacă ajung procurori tineri procurori generali fac curăţenie în toate Parchetele din ţară, lor le e frică să i-a şpagă s-au să favorizeze infractorii, aşa că îi va trage la răspunderea penală pe toţi magistraţii care favorizează infractorii şi comit abuzuri. Asta trebuie să facă Parlamentarii şi CSM. Dacă nu-i va lăsa şi pe procurorii tineri să participe la concurs pentru funcţia de procuror general cu o vechime de cca 5 ani va fi vai şi amar de popor. Procurorii tineri de la Parchetele de pe lângă judecătorii fac rechizitorii la greu an de an mii, procurorul general Stoica şi fostul procuror general Aldea nici un rechizitoriu pe an. Au luat şi iau şpăgi zilnic de la toţi înfractorii magistraţi, până vor fi arestaţi. Afacerea lor cu clasări cauze prosperă zi de zi, bugetul familiar creşte non-stop zi de zi. Au fost instruiţi pentru a lua şpăgi şi de a favoriza infractorii, de procurorii comunişti; Constantin Zarafu, Ion Rotaru, Ion Ristea etc. La procurorii comunişti se căra cu şacoşile foloase necuvenite zilnic la birou, şpăgile le veneau în plic la birou şi acasă, ca la nuntă!. Aldea Mihail a strâns din şpăgi zeci de milioane de euro s-au poate sute de milioane de euro în două mandate. Stoica vrea să-l prindă din urmă!. Procurorul general adjunct Camelia Maria Morăreanu, a făcut facultatea de drept la Craiova, ce să înveţe această scursură a societăţii, a mai fost şi avocată un timp dar foarte proastă. Nici asta nu a trecut prin INM şi nici stagiatură de doi ani la locul de muncă numit Parchet nu a făcut. Sex mult a făcut la Craiova pe când făcea dreptul, i se dădeau note mari la examene, cu sex oral, anal etc.

A împins-o vârsta din spate de a putut ajunge la Parchetul Curţii Piteşti, nu că ar fi deşteaptă s-au că ar avea vreo activitate în spate stufoasă. La toate victimele le spunea, că judecătorii sunt şefii lor nu ea ca procuror să-i cerceteze. Tot timpul a clasat cauze cu judecători, procurori, notari, experţi etc, le-a luat şpăguţa şi a devenit şi asta milionară în euro. Nu mai punem că făcea şi pe procurorul de instanţă, în instanţă era un dezastru pentru victime, invoca prescripţia specială fără să fi intervenit vreo întrerupere precum indică Codul Penal. Judecătorii de frica ei aplica prescripţia specială nu pe cea normală şi uite aşa erau condamnate victimele la ani grei de puşcărie. Nu mai punem că probele din dosare erau măsluite s-au în dosare lipsă de probe. Ea tot timpul acuza nefondat victimele din dosare, dar în schimb avocaţii care îi dădeau şpăguţa pentru infractorii pe care vroiau să-i scape de răspunderea penală s-au de condamnare, îi compătimea şi crea o diversiune în sala de judecată de favorizarea infractorului. Câţi miliţeni o căutau zilnic să le scape infractorii de răspunderea penală, mergeau cu foloase necuvenite la ea ca şi la cununia civilă. Banii veneau la plic ca şi darul la nuntă!. Târfuliţa la acestă oră a ajuns în funcţia de procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti. Cică a terminat şi doctoratul în drept, mai e şi profesor la Universitatea de drept din Piteşti, într-un cuvânt are doctoratul în drept analfabeta în drept, analfabetă juridic. Şi-a luat dotoratul şi acum profesează ca şi profesor la Universitate, precum şi funcţia de procuror general adjunct al Parchetului Curţii Piteşti. Toate zdrenţele dracului au ajuns dottore în drept şi procurori generali, noi ce să mai zicem, ce mai suntem, dacă asta a ajuns dottore şi procuror general. De la noi învaţă alţi care au doctoratul, nu au ştiut mulţi că magistraţii sunt funcţionari publici şi pot răspunde penal fără să le mai dai vreo lege. N-ai de ce să le mai eliberezi vreo lege, legile sunt în vigoare şi Constituţia României, le spune că trebuie să răspundă numai în faţa legii, nu pot răspunde în faţa legii direct, pot să răspundă în faţa legii, trecând pe la un reprezentant al legii numit procuror şi procurorul îi aplică ca reprezentant al legii, legea. E foarte simplu ce le explicăm noi, ei nu au înţeles că după 1990 nu mai merge vrăjeala şi prosteala. Au înţeles parlamentari şi le-au dat legi pentru a răspunde penal, deşi nu era cazul să le mai eliberezi legi la magistraţi. Tot poporul răspunde în faţa legii nu în faţa procurorului s-au a poliţistului. Procurorul şi poliţistul este împuternicit de lege să aplice legea, legea nu te poate cerceta n-are cum, doar prin împuterniciţii ei. Magistraţii se credeau mai presus de lege nu că sunt împuterniciţi de lege. Demenţii se credeau dumnezeii României, acum tac şi rabdă cercetări şi condamnări. Din această cauză s-a mărit şpaga la clasări cauze şi la respingeri de plângeri împotriva ordonanţelor procurorului.

Şefa Secţiei Cristodor Adriana Denisa o coruptă total o favorizatoare de infractori dar şi o dezaxată psihic. 

Şi-au găsit scăparea cu procurorii generali de la Parchetele de la Curţile de Apel şi la şefii de Secţie de urmărire penală şi criminalistică. Au crescut şpăgile ca preţurile la motorină, benzină, alimente etc, nu mai au scrupule, se vaită la infractorii magistraţi că şi ei la rândul lor vor fi cercetaţi dacă clasează cauzele penale. Infractorii magistraţi se roagă de ei şi le oferă şpăgi mult mai mari pentru a se risca de a dispune clasări la cauze penale. Victimele s-au părţile vătămate rămân cu cauza clasată şi distruse pe tot restul vieţii. Le recomandăm să le facă plângeri penale non-stop la toţi penalii: judecători, procurori, care favorizează infractorii, pentru ai ţine tot timpul cu dosare penale pe rol la Parchete. Când vor veni  procurorii inspectori din cadrul CSM le va verifica tot ceea ce au făcut. Trebuie să sesizaţi toţi cei cu probleme pe procurorii inspectori din cadrul CSM, pentru ai sancţiona s-au de ai înlătura din magistratură.

Procurorul şef Secţie Cristodor Adriana Denisa de la Secţia de urmărire penală şi criminalistică, nu recunoaşte în dosare, prescripţiile răspunderi penale, nu recunoaşte nici probele măsluite din dosare şi nici probele victimelor martorii etc. Acestă bolnavă psihic trebuie să fie trimisă la o comisie medico legală, pentru a i se face o expertiză psihiatrică şi de a fi exclusă din magistratură nebuna. Şi în somn visează clasările cauzelor, dar şi mita!. Directorul publicaţiei Iulian Ratea o să sesizeze DNA, Secţia de procurori din cadrul CSM, precum şi procurorul general, pentru a o cerceta pe acestă dementă care dă clasări la cauze cu probe suficiente, pentru întocmirea unui rechizitoriu. Secţia de urmărire penală şi criminalistică are numai procurori ca această specie rară, trebuie înlăturaţi toţi din magistratură, deoarece sunt corupţi total şi dau clasări la cauze pe bandă rulantă. Ruşine să le fie!.

Articol de FV

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole