luni, mai 20, 2024

Infractorul Petrescu Mihai etc din Comuna Bălileşti Judeţul Argeş, au fost favorizaţi de un avoca cu blat la completul de judecată al Judecătoriei Sibiu, primind doar un an şi şase luni închisoare la 5 dosare de furt calificat, nu li s-a aplicat recidiva şi nici concursul de infracţiuni, şantajează directori de ziare şi avocaţii pentru a obţine sume mari de bani

Infractorul Petrescu Mihai din Comuna Bălileşti Judeţul Argeş, a furat catalizatoare de la autotirisme de cca 300.000 lei, a fost prins doar cu câteva în autoturism, la care a fost arestat şi dus în arestul Poliţiei Judeţene Sibiu. Infractorul Petrescu Mihai nu a recunoscut la poliţişti şi procuror că ar fi furat catalizatoarele de la logane dintr-un parc auto, a minţit poliţiştii şi procurorul, spunându-le că el se plimba prin faţa parcului etc. După cca şase luni de arest, avocata din oficiu i-a spus puşcăriaşului Petrescu să recunoască faptele imputate de procuror, că va fi eliberat de îndată. Puşcăriaşul Petrescu Mihai, a recunoscut la Tribunalul Sibiu şi la Judecătoria Sibiu, că el a furat împreună cu alţi doi puşcăriaşi catalizatoare de la logane din parcul auto. La aceşti 3 puşcăriaşi nu este luată de bază recunoaşterea faptelor penale, pentru a primi o pedeapsă mai mică pentru recunoaşterea faptelor, întrucât sunt recidivişti şi au câte 5 dosare fiecare. Nu beneficiază de nici o clemenţă, beneficiează doar de recidivă şi de concursul de infracţiuni. O avocată de la Piteşti sora avocatei Leca, nu le-a prezentat recidiva acestor trei infractori din dosarul nr. 13217/306/2022 al Judecătoriei Sibiu; a invocat recunoaşterea faptelor penale şi înlăturarea celor două agravante. Agravanta de explozie şi furtul calificat pe timp de noapte. Procurorul şi criminalişti au procedat corect la imputarea pericolului de explozie, întrucât acţionau pe timp de noapte cu un fierăstrău electric, tăiau tot la logane până ajungeau la catalizator şi după aceia tăiau rezervorul pentru a putea fura benzina din logane. Puteau exploda loganele din tot parcul, ca prin minune Dumnezeiască nu s-a întâmplat nenorocirea.

Petrescu Mihai un infractor notoriu lăsat în libertate de un judecător corupt de la Judecătoria Sibiu.
Petrescu Mihai un infractor notoriu lăsat în libertate de un judecător corupt de la Judecătoria Sibiu.

Au furat pe timp de noapte şi era normal lă li se impute furtul calificat pe timp de noapte. Judecătorul de fond de la Judecătoria Sibiu s-a lăsat instigat la favorizarea infractorilor şi la abuz în serviciu de avocată şi a admis înlăturarea stării de explozie şi furtul calificat pe timp de noapte, care aceste două agravante duceau la cca 6 ani de închisoare. Ce blând judecător favorizator acestor trei infractori periculoşi, nu am mai întâlnit în toată justiţia română. Puşcăriaşul Petrescu Mihai a fost condamnat cu suspendare şi a avut un termen de încercare de cca 4 ani. A fost arestat în alt dosar penal, pentru ameninţare, distrugere etc. A ameninţat pe toţi martorii şi de frică şi-au retras declaraţiile, la care a primit doar o amendă penală de 5000 lei. După aceia a intrat în curtea unei victime cu mai mulţi romi şi au bătut mai mulţi membri ai familiei. A primit o condamnare de 2 ani cu închisoare. După aceia a furat cu încă doi romi mai multe catalizatoare de la autoturisme la Prahova. Dosarul este lăsat în pronunţare. S-a dus la Sibiu cu încă doi infractori la un parc auto şi au furat catalizatoare, totul s-a petrecut pe timp de noapte. Astea-s doar o mică parte din furturi, el se laudă că a furat catalizatoare şi de la Satu Mare etc, de cca 300.000 lei. S-a apucat să-şi facă casă la Bălileşti din bani murdari, da la furtul de catalizatoare. Şi la această oră fură puşcăriaşul Petrescu Mihai, dar nu este monitorizat pentru a fi prins în flagrant. Face trafic cu autoturisme fără a avea o Societate Comercială, se sustrage de la TVA şi impozit. Art. 348 C.P. ne indică următoarele: Exercitarea fără drept a unei profesii s-au a unei activităţi pentru care legea cere autorizaţie ori exercitarea acestora în alte condiţii decât cele legale, dacă legea specială prevede că săvârşirea unor astfel de fapte se sancţionează conform legii penale, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an. Judecătoria Sibiu ia schimbat măsura preventivă cu arest la domiciliu, deşi erau recidivişti şi nu beneficiau de această clemenţă. Părţile vătămate nu şi-au recuperat prejudiciul nici la această oră, autoturismele sunt distruse de aceşti 3 infractori. Completul de fond al Judecătoriei Sibiu, nu le-a aplicat concursul de infracţiuni la care se adaugă un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite, nu le-a aplicat recidiva care se majorează cu jumătate pentru noile infracţiuni. Ăştia au fost condamnaţi ca o persoană care a săvârşit pentru prima dată o infracţiune şi beneficiează de recunoaşterea infracţiuni etc. Acest infractor Petrescu Mihai fură din nou non-stop, beneficiind de libertatea pe care i-a dat-o în mod abuziv completul de fond al Judecătoriei Sibiu. Într-un cuvânt judecătorul de fond la trimis din nou la furat pe infractorul Petrescu Mihai.  

Parchetul Curţii Alba Iulia trebuie să se sesizeze din oficiu pentru infracţiunile semnalate.
Parchetul Curţii Alba Iulia trebuie să se sesizeze din oficiu pentru infracţiunile semnalate.

Judecătorul care a judecat fondul cauzei trebuie să răspundă în faţa inspectorilor judecători din cadrul CSM, precum şi în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. Dar şi completul de la Curtea de Apel Alba Iulia care va judeca Apelul acestor infractori, trebuie să se sesizeze din oficiu, pentru a desfiinţa  sentinţa abuzivă şi favorizatoare infractorilor, trimiterea spre rejudecare la completul de fond al Judecătoriei Sibiu, pentru a se aplica recidiva şi concursul de infracţiuni prevăzute de Codul Penal. Şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu  trebuie să solicite desfiinţarea sentinţei abuzive, dar şi procurorul de instanţă al Curţii de Apel Alba Iulia trebuie să solicite desfiinţarea sentinţei abuzive şi trimiterea spre rejudecare şi condamnarea inculpaţilor cu toate cele prezentate de noi. Infractorul Petrescu Mihai a avut o condamnare de 4 ani cu suspendare la care i s-a aplicat un termen de încercare de 4 ani. Când a săvârşit alte fapte penale grave el era pe termenul de încercare de 4 ani. Nici un complet de judecată nu a solicitat decizia infractorului Petrescu Mihai, pentru ai face revocarea la suspendare şi de ai aplica toată pedeapsa cu suspendare conform Codului Penal. Solicităm completului Curţii de Apel Alba Iulia care judecă Apelul, să solicite Decizia Penală a infractorului Petrescu Mihai, unde a fost condamnat cu suspendare la 4 ani şi a avut un termen de încercare de 4 ani, pentru a stabili că a încălcat termenul de încercare şi trebuie revocată suspendarea conform Codului Penal, pentru ai adăuga cei patru ani la pedepsele primite pe care le va primi non-stop. Din informaţiile noastre se pare că procurorul de instanţă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, s-a dat cu infractori şi nu a făcut Apel împotriva Sentinţei Penale abuzive eliberate de judecătorul de fond al Judecătoriei Sibiu. Am înţeles că s-a făcut blatul cu judecătorul de fond prin avocata de la Argeş a unui inculpat. Cum e posibil să-i dai pedeapsă cu suspendare la un inculpat din acest dosar, la furt calificat. Nu mai punem că le-a scos în mod abuziv cele două agravante:1. Furt calificat pe timp de noapte; doar era noaptea când au furat cei trei hoţi catalizatoare, cum să anulezi furtul calificat pe timp de noapte, dacă hoţi, hoţilor, de catalizatoare au furat noaptea, nu ziua!. 2. Pericolul de explozie stabilit de criminalişti, unde pe timp de noapte au tăiat cu bomfaierul electric şi rezervoarele loganurilor pentru a fura benzina, la anulat infractorul judecător de fond care va răspunde în faţa CSM şi a procurorilor DNA şi a procurorului general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. Şantajistul Petrescu Mihai a fost pus în libertate de Judecătoria Sibiu, pentru a comite alte infracţiuni grave.

Procurorul şef serviciu al DNA Alba Iulia trebuie să se sesizeze din oficiu pentru infracţiunile comise de judecătorul de la Judecătoria Sibiu.
Procurorul şef serviciu al DNA Alba Iulia trebuie să se sesizeze din oficiu pentru infracţiunile comise de judecătorul de la Judecătoria Sibiu.

S-a deplasat la sediul Societăţii noastre pentru a ne şantaja escrocul şi de a ne ameninţa cca 3 ore. Miliţenii infractori, agent Iacobescu Eduard şi agentul Alina etc, care s-au deplasat la incident nu a dorit să-l aresteze, la lăsat să plece şi să mai şantajeze şi alte persoane. Vor avea dosar penal atât el precum şi miliţenii favorizatori infractorului. Miliţenii ţineau cu el deşi el a venit la sediul Societăţii ameninţându-l cca 3 ore pe directorul Iulian Ratea şi şantajându-l cca 3 ore. A început să-şi bage degetele în nas pentru a-şi face răni şi de a zice că la bătut directorul Ratea. Directorul Ratea nu a ieşit din sediul Societăţii, a ieşit dor când au venit cei doi infractori miliţeni, pentru a le explica şantajul escrocului Petrescu. Miliţenii nu au dorit să-i facă dosar penal pentru şantaj, motivând că e latură civilă şi nu penală ce s-a întâmplat cca 3 ore. Dacă infractorii sună la 112 sunt crezuţi de miliţenii în totalitate şi căşună pe părţile vătămate. A sunat şi directorul Iulian Ratea la 112 după ce a sunat el, pentru a lua bestia din faţa sediului. Miliţenii nu au ţinut cont; ei se răzbuna pe directorul Ratea spunând: că le-a făcut dosare penale la colegii lor şi că îl va verifica la Bucureşti la un om greu de-al lor, dacă este ofiţer SRI s-au ofiţer SIE. Asta nu o să afle niciodată dacă e ofiţer în misiune s-au dacă nu e. N-au acces şi nici succes, vor fi cercetaşi şantajiştii de miliţeni şi pentru alte infracţiuni grave. S-au înregistrat singuri cu camera video audio din dotare, dar a mai înregistrat şi directorul Ratea tot evenimentul. Aşa că nu mai au scăpare de răspunderea penală. Asta e miliţia dacă le faci dosare penale la colegii lor cu probe, se răzbună şi favorizează infractorii periculoşi. Directorul Iulian Ratea a vorbit cu infractorul Petrescu Mihai, numai la mişto şi el consideră înregistrările probe. Nu ştie că are de plată cca 2.000 lei la Societate şi a semnat în facturier, rest de plată 2000 lei. Tot el are să plătească 2000 lei, tot el vine să ceară 2000 lei prin ameninţări şi şantaj.   

Judecătoria Sibiu a fost făcută de râs de un magistrat corupt.
Judecătoria Sibiu a fost făcută de râs de un magistrat corupt.

Infractorul periculos Petrescu trebuia arestat în ziua comiterii faptelor, dar trebuie arestaţi şi infractorii miliţeni care l-au scăpat de răspunderea penală până la această oră. Acest infractor şantajează şi avocaţi, îi filmează, îi inregistrează, prelucrează înregistrările video audio, pentru a obţine bani necuveniţi, ca şi de la noi!. Se pricepe la înscenări, pune martori mincinoşi să declare la presă pentru a se forma dosare penale împotriva poliţiştilor care la cercetat. Te prinzi greu de înscenările pe care le face cu martorii mincinoşi din familie, prieteni de-ai lui, vecini etc. Toată familia lui de escroci trebuie monitorizată, au infracţiuni pe mp în toată curtea. O să sesizăm prim procurorul pentru a le explica toate infracţiunile pe care le comit aceşti infractori nenorociţi de zeci de ani. Vor fi arestaţi toţi din  familia lui de escroci, va fi pustiu ani de zile la domiciliul infractorilor. Acest infractor Petrescu Mihai are de plată la Societatea noastră încă 10.000 de lei pentru prestări servicii solicitate de el şi tatăl lui.

Solicităm sesizarea din oficiu a completului de judecată al Curţii de Apel Alba Iulia, pentru a lua măsurile legale, de a desfiinţa sentinţa abuzivă emisă de Judecătoria Sibiu şi trimiterea dosarului spre rejudecare.

Solicităm sesizarea din oficiu a preşedintelui CSM, pentru a o exclude din magistratură pe magistratul abuziv care a eliberat Sentinţa Penală din dosarul nr. 13217/306/2022, al Judecătoriei Sibiu.

Solicităm sesizarea din oficiu a procurorului şef serviciu al DNA Alba Iulia, pentru a forma un dosar penal împotriva avocatei de la Argeş, care reprezintă doi infractori din dosarul menţionat, întrucât informaţiile noastre duc că au făcut blatul cu judecătorul de fond pentru sume frumuşele.

Preşedintele CSM Daniel Grădinaru trebuie să se sesizeze din oficiu pentru a cerceta disciplinar pe magistratul corupt şi abuziv de la Judecătoria Sibiu.
Preşedintele CSM Daniel Grădinaru trebuie să se sesizeze din oficiu pentru a cerceta disciplinar pe magistratul corupt şi abuziv de la Judecătoria Sibiu.

Solicităm sesizarea din oficiu a procurorului general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, pentru toate infracţiunile magistratei de la Judecătoria Sibiu, dar şi pentru instigarea acesteia de avocata din Argeş, care a solicitat pedeapsă cu suspendare la infractor cu furt califica, dar şi pentru cele două agravante, pe care le-a anulat pentru a putea să le dea pedepse mici. Deasemenea şi pentru nerespectarea Codului Penal de a le aplica recidiva şi concursul de infracţiuni şi pentru nerevocarea suspendării executării lui Petrescu Mihai.

Asta e justiţia de la Judecătoria Sibiu, vai mamele lor ce-i aşteaptă!.

Articol de HJ

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole