miercuri, aprilie 24, 2024

Primarul Piteştiului Cristian Gentea, director Publitrans 2000 SA Emanuel Rotaru, director miliţie locală Piteşti Valerică Nicolae şi fostul director al miliţiei comunitare Piteşti Gheorghe Dumitrescu, infractori desăvârşiţi care lipsesc cetăţenii de libertate în autobuze, pentru cca 2,50 lei, au pus controlorii să identifice persoanele care n-au bilet, fac pe organele de cercetare penală, au furat bugetul an de an, comit infracţiuni de tot felul

Primarul Piteştiului Cristian Gentea, directorul general Publitrans 2000 SA Piteşti Emanuel Rotaru, directorul miliţiei locale Piteşti Valerică Nicolae şi fostul director al miliţiei comunitare Piteşti Gheorghe Dumitrescu, au hotărât să lipsească cetăţenii Argeşului de libertate, prin ai împuternicii pe controlori să sechestreze cetăţenii în autobuze care n-au bilet, pentru 2,50 lei, nu mai punem că cer Cărţile de Identitate cetăţenilor în mod abuziv, pentru a le aplica amenzi suprataxă de 40 lei, ei sunt organele de cercetare penală!. 

Directorul general Emanuel Rotaru un infractor desăvârşit.
Directorul general Emanuel Rotaru un infractor desăvârşit.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu patru infractori desăvârşiţi, toţi cei menţionaţi în titlu, care lipsesc de libertate în mod ilegal cetăţenii Argeşului cca 60 de minute în autobuze s-au îi reţin controlorii în staţii de autobuze, pentru ai identifica ca şi poliţia naţională, totul ilegal şi abuziv din partea celor patru infractori.

Primarul Piteştiului Cristian Gentea, împreună cu directorul Publitrans 2000 SA Piteşti Emanuel Rotaru, precum şi cu cei doi directori ai miliţiei comunitare Piteşti, Valerică Nicolae şi Gheorghe Dumitrescu, au hotărât să împuternicească pe controlorii de bilete a lui Rotaru, să solicite Cărţile de Identitate ale cetăţenilor în autobuze, totul ilegal şi abuziv, să sechestreze persoanele care nu au bilete în autobuz cca 60 de minute, totul ilegal şi abuziv. Aceşti 4 infractori împreună cu şeful controlorilor Răpeanu, precum şi toţi controlorii împuterniciţi de cei menţionaţi, urcă în autobuze şi legitimează pe toţi cetăţenii care nu au bilete s-au abonamente. Nu au voie să solicite ei Cărţile de Identitate ale cetăţenilor, întrucât intră sub incidenţa protecţiei datelor personale. Ei nu sunt organe de cercetare penală s-au alte organe de constatare a faptelor penale s-au de contravenţie. De zeci de ani practică aceste abuzuri, infracţiuni, zilnic, împuterniciţi de cei 4 infractori: Primarul Piteştiului Cristian Gentea, directorul general Publitrans Emanuel Rotaru, directorii miliţiei comunitare Valerică Nicolae şi Gheorghe Dumitrescu.

Primarul Piteştiului Cristian Gentea un infractor desăvârşit.
Primarul Piteştiului Cristian Gentea un infractor desăvârşit.

Miliţia comunitară maidanezii, sunt sunaţi de controlorii infractori, în cazuri extreme, dacă vreun cetăţean nu vrea să le prezinte documentul de identitate, pentru a le lua ei datele de stare civilă, datele de domiciliu etc. Maidanezii trec şi ei la abuzuri şi solicită Cărţile de Identitate ale cetăţenilor; controlorii amendează împreună cu maidanezii cetăţenii care nu au bilete în autobuz cu suma de 40 lei. Menţionăm: un bilet costă 2,50 lei şi ei aplică o suprataxă de 40 lei, totul ilegal şi abuziv. Legal este să nu pui tu suprataxă de 40 de lei şi îi dai jos din autobuz pe toţi cetăţenii care n-au bilete în autobuz. Şi miliţia maidanezii comunitari sunt împuterniciţi tot de primarul Gentea, care şi aceştia nu au studii în domeniul dreptului, s-au să fi făcut vreo şcoală de miliţie s-au academia de miliţie. Cică i-au trimis la şcoala de miliţie la Slatina, pentru a învăţa să practice tehnicele miliţenilor comunişti, ca şi pe miliţenii comunişti care făceau şcoală de miliţie cca 6 luni de zile la Slatina şi după aceia băteau poporul român.

Directorul Valerică Nicolae un miliţian maidanez hoţ.
Directorul Valerică Nicolae un miliţian maidanez hoţ.

Maidanezii miliţeni comunitari, fac abuzuri tot timpul în timpul serviciului, trag de cetăţeni pe străzi, îi legitimează în mod abuziv, le aplică amenzi mari, fac pe organele de cercetare penală tot timpul. Aceşti maidanezi comunitari nu aduc nimic bun în Oraşe şi Capitală, aduc decât pagubă la la bugetul Primăriilor, întrucât ei au salarii de peste 5000 lei pe lună. Sunt ineficienţi pe stradă, abuzivi ca şi miliţenii care făceau şcoala de miliţie la Slatina în comunism. Trebuie desfiinţaţi de urgenţă, întrucât aduc o mare nenorocire poporului, precum şi o pagubă mare la bugetele primăriilor. Dau amenzi inconştienţi, nu ştiu pe ce lume trăiesc, trăiesc în lumea lor analfabetă şi abuzivă. Dacă pune cineva un afiş pe un patrimoniu al unei firme, imediat ei vin şi cer Cartea de Identitate a cetăţenilor şi le aplică amenzi mari. Maidanezii miliţiei comunitare nu au voie să aplice amenzi pentru afişe care sunt puse pe obiecte etc ale societăţilor, au voie să aplice amenzi doar pe patrimoniul Primăriilor, întrucât Consiliul Local al Primăriilor au hotărât aceasta. Pe site-ul lor apare, că punerea afişelor pe obiecte etc prevede amendă. Au modificat Hotărârea Consiliului Local unde se referea doar la punerea afişelor pe patrimoniul Primăriilor, nu şi pe patrimoniul societăţilor. Patronii societăţilor au dreptul să dispună dacă vrea să se pună afişe pe patrimoniul societăţii şi nu maidanezii miliţiei comunitare. Dacă pui un afiş într-o staţie de autobuz care este patrimoniul unei societăţi, controlorii sună pe maidanezii comunitari să vină să dea amendă persoanei care pune un anunţ.

Directorul Gheorghe Dumitrescu tot un hoţ.
Directorul Gheorghe Dumitrescu tot un hoţ.

Maidanezii miliţiei se lasă instigaţi de controlori, se deplasează rapid şi dau amenzi în mod abuziv cetăţenilor. Abuzivi şi incompetenţi maidanezii miliţiei, cred ei că fac buget local din abuzuri şi amenzi. Maidanezii mai percep şi şpagă la cei ce vând mărfuri pe stradă, îi lasă să vândă orice fără a avea vreo autorizaţie. La pieţe nu mai punem îi protejează pe infractorii care nu au autorizaţii şi îi lasă să vând ţigări făcături şi tot felul de produse. Un maidanez comunitar pleacă cu şpagă acasă de cca 1000 euro pe zi. Din informaţiile noastre asta a reieşit, că maidanezii comunitari pleacă acasă cu cca 1000 de euro pe zi, nu mai punem foloase necuvenite pe care le dau infractorii favorizaţi. Directorii maidanezilor comunitari fură bugetul an de an, cu diferite societăţi şi cu contabili comunitari. După verificări trebuie arestaţi toţi. Actualul director Valerică Nicolae şeful maidanezilor miliţiei locale, i-a promis primarului de Mioveni Ion Georgescu , că îi va da 30.000 de euro pentru ai angaja fata la Spitalul din Mioveni. Miliţianul comunist Valerică Nicolae un mare pervers, a fost pus de diferiţi infractori să-i pregătească o capcană primarului Georgescu, pentru al scoate din de la candidatură pentru Primăria Mioveni. Maidanezul Valerică Nicolae a primit la rândul lui sute de mii de euro de la alţi infractori pentru ai pregăti o capcană primarului Georgescu, pentru al scoate de la candidatura Primăriei Mioveni. Dacă Valerică Nicolae va fi testat cu aparatul poligraf de DNA, se va confirma cele relatate de noi, dacă nu va fi testat va triumfa infractorul maidanez Valerică. Valerică Nicolae a angajat maidanezi comunitari pentru sume mari de euro; nu au studii măcar 12 clase, i-a angajat cu profesionala, după aceia i-a trimis la Slatina la cursuri, pentru ai acoperi de cerinţele legale ce se impuneau. Toate angajările s-au făcut fără a se da un anunţ public precum prevede legea pentru posturile de miliţeni maidanezi, au făcut-o pe şest ca băieţii deştepţi pentru şpăgi mari la angajări.

Primarul Georgescu victima maidanezului Valerică Nicolae.
Primarul Georgescu victima maidanezului Valerică Nicolae.

Toţi directorii de la miliţia comunitară au procedat aşa, trebuie cercetaţi toţi pentru angajări de maidanezi falşi, fără a se încadra cu toate cele solicitate de lege. Din acest motiv sunt numai incompetenţi maidanezii comunitari, dar şi foarte abuzivi, precum şi mari ciubucari.

Valerică Nicolae şi Gheorghe Dumitrescu stau pe zeci de milioane de euro, trebuie monitorizaţi toţi din neam şi prietenii lor unde le rulează banii în diferite afaceri. 

Succes ofiţerilor judiciari ai DNA precum şi procurorilor care se va ocupa de aceste scursuri ale societăţii.

Articol de FG

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole