luni, mai 20, 2024

Marcel Ciolacu şi Nicolae Ionel Ciucă sunt mândri că vor câştiga alegerile, au prostit poporul cu majorarea pensiilor, George Simion şi Diana Şoşoacă pierd alegătorii prin comportamentul lor, Cătălin Drulă un nul

nMarcel Ciolacu preşedintele PSD şi Nicolae Ionel Ciucă preşedintele PNL, sunt mândri că vor câştiga alegerile, poporul a fost prostit cu majorarea pensiilor înainte de alegeri şi după alegeri mai fac majorări la pensii iar înainte de viitoarele alegeri. Pensionarii botanişti au pus botul la majorarea pensiilor, pe viitor nu vor mai avea parte de majorări pensii. George Simion  preşedintele AUR şi Diana Şoşoacă SOS România, trebuie să aibă un comportament normal pentru a fi votaţi de popor în masă, Cătălin Drulă preşedintele USR un nul.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu doi infractori: Ciolacu şi Ciucă, mai continuăm în această ediţie cu Simion şi Şoşoacă care trebuie să se comporte normal în Parlament, pentru a putea convinge poporul să-i voteze în masă, mai continuăm şi cu Drulă care este politician nul.

Marcel Ciolacu un nemernic care vrea să mai deţină funcţii publice
Preşedintele PSD Marcel Ciolacu, a dirijat bugetul la preşedinţii de Consilii Judeţene, prietenii lui, care i-au dat şpagă 10% din sumă după intrarea banilor în conturile Consiliilor Judeţene. Din şpăgile acestea plăteşte alţi infractori din presă ca: Victor Ciutacu şi Mihai Gâdea pentru ai face reclamă pozitivă, pentru a mai ocupa o funcţie mare la Stat. Acest nimenea Ciolacu şi-a bătut joc de poporul român, majorând taxele, impozitele la cetăţeni, impozite la firme etc. Mocanul nu ştie să administreze nimic, întrucât el este un nimenea. Apelează la DGIA şi DIPI MAI, pentru a folosi aparaturile de a spăla creierii poporului şi de ai duce unde vor ei să voteze şi pe cine vor ei să voteze. Are bani să-i plătească pe asasinii din serviciile cele mai criminale, a luat şpagă destulă, aşa că îi va merge perfect toate nenorocirile pe care le face poporului. Poporul nu ştie ce e cu ei, le spală creieri şi în somn, a doua zi vor vota pe Ciolacu. Asta a făcut şi asasinul din Cotroceni Iohannis de a putut obţine un procent mare. A plătit băieţii din servicii pentru a putea câştiga alegerile. Foarte urât din partea lor, nu lucrează cinstit, sunt perverşi şi asasini. Pe Simion îl agită cu tot felul de aparaturi, pe Şoşoacă la fel, pentru a face scandal în parlament şi de a nu-i mai vota poporul. DGIA şi DIPI au aparatură, arme psihotronice  şi programe de paradesc tot poporul odată. Aceste arme şi programe sunt interzise, dar ei le folosesc împotriva poporului, pentru a le face toate interesele politrucilor slabi, pe care nu-i votează poporul.
Nicolae Ionel Ciucă un nenorocit care vrea să mai deţină funcţii publice
Sunt alegeri electronice, nu omeneşti, folosesc tot felul de nemernici din serviciile prezentate pentru a obţine procente mari. Cine să-i monitorizeze Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar şi Parchetul de pe lângă Curtea Militară, procurori corupţi care la rândul lor i-au şpăgi grele de la politruci, precum de la Ciolacu şi Ciucă.
Directorul Iulian Ratea le-a făcut plângere penală la cei de la SIPI Argeş şi ia prezentat procurorului toate informaţiile din interior lor unde îşi desfăşoară infractorii SIPI infracţiunile. Procurorul a început să le pună parte că ei nu sunt de vină, căşunăm pe ei degeaba, să-i aducă martori din sistemul lor etc. Directorul Ratea i-a spus procurorului că nu poate aduce ofiţeri SIPI care i-au transmis toate infracţiunile lor, întrucât se vor lua la bătaie s-au îi vor omorâ cu serviciul tehnic şi cu cei care deţin arme psihotronice. Procurorul a spus că el nu poate face nimic, n-are probe şi va clasa cauza. Directorul Ratea i-a spus să desemneze experţi IT pentru a le verifica toate armele din dotare Psihotronice şi toate serverele, pentru a se clarifica odată pentru totdeauna, că aceşti nenorociţi SIPI Argeş şi alţii, folosesc arme psihotronice împotriva poporului, pentru al asasina şi îşi fac şi alte interese cu politrucii la alegeri. Procurorul militar a spus că nu are probe pentru a trimite experţi IT, să aducă directorul probe că el va dispune în cauză. Legal nu partea vătămată trebuie să aducă probe, ea trebuie să indice faptele penale şi informaţii pentru a solicita procurorul probele de incriminare ale infractorilor. Procurorul putea solicita armele psihotronice pe care le folosesc asasini împotriva poporului, pentru a le expertiza şi confisca.
George Simion lucrat de spionii MAI şi MAPN
Putea să ceară serverele din dotare pentru a le preda experţilor IT, de a constata toate cele relatate de directorul Ratea. Procurorul a crezut că directorul Ratea nu ştie cu ce se mănâncă astea. L-a chemat la audieri la circa un an şi jumătate motivând că a avut 500 de dosare în lucru, o minciună nenorocită, i-a favorizat pe cei de la SIPI Argeş un an jumate. Dacă avea 500 de dosare într-un an şi jumătate era mort acum, a minţit cu neruşinare pentru a motiva favorizarea infractorilor SIPI Argeş. Gândul lui era să-şi retragă directorul Iulian Ratea plângerea penală, pentru a clasa cauza şi de a rămâne infractori în libertate. Ăştia sunt procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea Militară Bucureşti. Procurorii inspectori din cadrul CSM trebuie să intervină să le verifice toate clasările cauzelor, întrucât nu vor să solicite probe, s-au să dispună expertize în cauze pentru a obţine probe pentru aflarea adevărului. I-au şpăgi de la infractori şi îi lasă în libertate să asasineze poporul. Marcel Ciolacu şi Nicolae Ionel Ciucă ştiu toate aceste aspecte criminale, pe care le-am prezentat, nu dispun nici o măsură din contră vor râde ca doi psihopaţi.
Diana Şoşoacă lucrată de spionii MAI şi MAPN
George Simion şi Diana Şoşoacă sunt mâncaţi de aceste două servicii, DGIA şi DIPI. Nenorociţii de la aceste două servicii programează aparaturile pentru a lucra în masă, de a urâ poporul pe toţi contracandidaţii lor, precum cei prezentaţi Simion şi Şoşoacă.
Cătălin Drulă un politician nul.
Cătălin Drulă preşedintele USR, nu este deranjat de nimeni, nu are nici o valoare, este un nul. Când mergeau ai lui pe străzi îi huiduiau lumea, lăsau coada jos ca şi pisicile bătute. MAI şi DGIA predaţi aparaturile şi armele psihotronice la procurorii de la Secţia Parchetelor Militare, nu mai ţineţi arme interzise în dotare, pentru a le folosi împotriva poporului pentru al asasina. Criminali în libertate şi favorizaţi de alţi procurori.
Solicităm sesizarea din oficiu a inspectorilor procurori din cadrul CSM şi a procurorului general al Parchetului Secţiilor Militare de pe lângă ÎCCJ.
Articol de LK

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole