miercuri, aprilie 24, 2024

Primarul Ion Dumitru a fost favorizat la toate infracţiunile de: comisar şef Nicolae Dumitru, şef serviciu DNA Piteşti Daniela Lupu, un prejudiciu de peste 5 miliarde de euro, numai terenuri la DN Piteşti-Craiova, şpaga de zeci de milioane de euro la cei prezentaţi

Primarul Comunei Albota Ion Dumitru a fost favorizat la toate infracţiunile de: abuz în serviciu în formă calificată, luare de mită, delapidare, fals intelectual, constituirea unui grup infracţional organizat, înşelăciune etc, de către cms şef Nicolae Dumitru, procuror şef serviciu Daniela Lupu etc, pentru sume de zeci de milioane de euro; clasarea cauzei nu i s-a comunicat directorului general Iulian Ratea pentru a fi contestată la instanţa de judecată. Procurorii Călin Nistor şi Radu Sevastian au lucrat la dosar ani de zile, probe la greu.
Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu cel mai corupt miliţian, procuror şi primar, care au profitat de miliarde de euro şi zeci de milioane de euro şpagă, pentru a clasa o cauză cu probe suficiente de condamnare. Şpaga şi-a spus cuvântul şi clasarea închiderea dosarului nu pentru mult timp.
Turnătorul Dumitru a fost ajutat şi de cei de la SIPI Argeş, unde toarnă de pe timpul comuniştilor.
Primarul Ion Dumitru a fost cercetat cca 10 ani de zile de procurorul DNA Radu Sevastian şi de procurorul şef serviciu Călin Nistor, la care s-a dispus monitorizarea totală a infractorului primar Ion Dumitru, unde a fost interceptat şi surprins de camerele video cu diferiţi infractori etc, care plănuiau afaceri ilegale şi le puneau în practică dacă le conveneau şpăgile, vânzările imobiliare etc. Acest bastard nenorocit a eliberat documente false de retrocedare a terenurilor, pe o rază de 25 de Km, Piteşti- Lunca Corbului. Terenurile sunt la DN Piteşti-Craiova, foarte valoroase, întrucât este zonă industrială. A vândut bastardul un mp de pământ cu 90 de euro. Vă cam închipuiţi câtă suprafaţă de teren este pe o rază de 25 Km.
Paranoicul primar Ion Dumitru un mare infractor internaţional lăsat în libertate de DNA Piteşti şi DNA Bucureşti
Moştenitorii de drept au fost deposedaţi de moşteniri, bastardul a emis documente false cu membri comisiei de fond funciar şi au împroprietărit moştenitori fictivi, cca 4000. Paranoicul primar Dumitru a dat şpagă mare la Guvernul Năstase etc, pentru ai da lui zeci de mii de ha de la alte Primării şi Oraş. Primarii de la alte primării au  rămas cu tabelele şi bastardul paranoic cu zeci de mii de ha pe care le-a vândut pe miliarde de euro. Primăria Albota a avut cca 7000 de ha şi acum are 43.000 de ha. Piteştiul are întindere cca 20.000 de ha şi Albota a lăţit-o şi lungit-o paranoicul bastard până la 43.000 de ha. A avut mii de dosare penale, a corupt pe toţi procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, în special pe fostul prim procuror Antonia Diaconu. La DNA nu a putut corupe pe procurorul şef serviciu Călin Nistor şi nici pe procurorul Radu Sevastian, care l-au monitorizat şi verificat la sânge.
Daniela Lupu fost procuror şef al DNA Piteşti s-a îmbogăţit cu sute de milioane de euro şpagă
Ia luat aproape toată arhiva din Primărie, documentele de la Comisia Judeţeană de Fond Funciar, documentele de la notar unde a vândut terenurile, unităţile de la calculatoare etc. A fost informat că o să vină ofiţerii de la judiciar ai DNA şi de frică bastardul a aruncat multe dosare false de retrocedare, documente saci, pe un pârâu, la care au ajuns documentele la cetăţenii din Albota. Acest dosar a fost format la sesizarea directorului general Iulian Ratea, în anul 2010. Prescripţia răspunderii penale nu poate interveni, întrucât paranoicul Ion Dumitru, a luat Patrimoniul Statului la Ioneşti de Dâmboviţa 3 Balastiere, cu o întindere de teren materie primă pentru construcţii de cca 37.000 ha. Numai la autostrada soarelui Bucureşti-Constanţa a cărat materie primă pentru facerea autostrăzii de cca 7 miliarde de euro.
Comisarul şef Nicolae Dumitru s-a îmbogăţit din şpagă cu zeci de milioane de euro
Nu mai punem 10 ani cărând piatră mare de mii de tone la Sârbi, pentru a fi exportată în Italia pentru sculpturi în piatră. Zeci de miliarde de euro şi-a tras actualul primar bastard Ion Dumitru. Nu mai punem câtă materie primă a livrat la Consilii Judeţene pentru drumurile judeţene din ţară. Are evaziune fiscală de miliarde de euro, spălări de bani de zeci de miliarde de euro şi la această oră spală banii în imobiliare. Suntem sunaţi de câte ori vinde apartamente, case, etc.
Fost procuror şef serviciu al DNA Piteşti Călin Nistor un mare profesionist dar şi un om corect
Spune la multă lume că el a dat bani sute de milioane de euro la procurori şi miliţeni, pentru al scăpa de mii de dosare penale cu retrocedările de terenuri şi cu Balastierele de la Ioneşti, Patrimoniul Statului luat pe nimic. Acest nemernic Dumitru la corupt pe procurorul Marius Iacob şi pe Kovesi de la DNA Bucureşti cu zeci de milioane de euro, pentru a băga dosarul în arhivă cu balastierele de la Ioneşti de Dâmboviţa. Când ne vom face timp o să denunţăm toate infracţiunile procurorilor DNA, pentru a fi cercetaţi pentru favorizarea făptuitorului, abuz în serviciu, luare de mită etc. Stă bastardul Ion Dumitru relaxat şi râde în maşină tot timpul de cetăţenii din Albota. Face glume nesimţite că şi el e un mare infractor nenorocit. Plăteşte vrăjitori şi vrăjitoare să-i ofere protecţie să nu fie cercetat s-au arestat. De ani de zile nu am putut să facem o cerere pentru a ne comunica ordonanţa de clasare pe care i-a dat-o procurorul şef serviciu DNA Piteşti Daniela Lupu, pentru zeci de milioane de euro, întrucât diavoli lui şi ai vrăjitoarelor ne căpia de cap şi uitam să facem cererea şi ne aduceam aminte după luni de zile. Încercam din nou şi iar ne căpia de cap, dracii lui Ion Dumitru şi ai vrăjitoarelor. Şi-a ales o vrăjitoare puternică o negresă, pe care o plăteşte numai cu euro. Vrăjitoarele lucrează pentru el în timpul alegerilor, pentru al scoate învingător până la deces.
Procurorul Sevastian Radu un procuror profesionist dar şi un om corect
Cetăţenii Albotei se duc inconştienţi şi pun ştampila pe PSD. Ia mers acestui nenorocit până în momentul de faţă, doar acatistele date la Biserici şi Mănăstiri la mai chirnogit şi umilit. Are la domiciliu obiecte date de vrăjitoare pentru al proteja să nu fie deranjat de nici un organ de cercetare penală. Foarte greu va fi arestat acest bastard nenorocit, procurorii sunt corupţi şi necredincioşi. La această oră toţi procurorii DNA Piteşti sunt foarte corupţi şi combinaţi cu infractori ca şi Ion Dumitru. Decât să-i cerceteze mai bine i-a euro şi clasează cauzele. Trebuie monitorizat tot DNA-ul Piteşti şi arestaţi toţi pentru luare de mită şi favorizarea făptuitorului. Nu ai DNA, nu ai Parchete, nu ai Justiţie, dar în schimb se bat pe pensii şi salarii, pe care nu le merită. Şarlatanii de procurori!. Ruşine să le fie!.
Articol de JK

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole