joi, iunie 30, 2022

Premierul României Nicolae Ionel-Ciucă, Ministrul Finanţelor Adrian Câciu, preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu şi preşedintele Senatului Florin Câţu, vor să elibereze un OUG abuziv, cu încălcarea Convenţiei pentru apărarea Drepturilor Omului, protocolul nr. 4 art. 1.

Premierul Nicolae Ionel-Ciucă, Ministrul Finanţelor Adrian Câciu, preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu şi preşedintele Senatului Florin Câţu, vor să elibereze un OUG, pentru a condamna poporul pentru neplata impozitelor etc, încalcă Convenţia pentru apărarea Drepturilor Omului protocolul nr. 4 art. 1.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu cei mai mari abuzivi politruci, care vor să elibereze un OUG abuziv, vor să condamne poporul pentru neplata impozitelor etc, totul nelegal şi neconstituţional.

 Premierul Nicolae Ionel-Ciucă un mason retardat.

Premierul Nicolae Ionel-Ciucă şi Ministrul Finanţelor Adrian Câciu, au hătărât să dispună eliberarea unei OUG abuziv, cu încălcarea Convenţiei pentru apărarea Drepturilor Omului, protocolul nr. 4 art 1. Art.1. Interzicerea privării de libertate pentru datorii. Nimeni nu poate fi privat de libertate sa pentru singurul motiv că nu este în măsură să execute o obligaţie contractuală. Deci aceşti infractori încalcă protocolul nr. 4 art. 1 din Convenţie, dar comite şi un abuz grav împotriva poporului român.

Tot ceea ce înseamnă plată pentru impozite este de latură civilă, aceşti doi infractori incompetenţi vor să facă latura civilă în latura penală pentru plata impozitelor, dar şi cu încălcarea gravă a protocolului nr. 4 art. 1 din Convenţie. Dacă se vor risca să elibereze OUG abuzivă vor răspunde penal non-stop. Aceste două zgârciuri vor deveni clienţii noştri pe latura penală!.Cum e posibil ca un Guvern Român să aibe asemenea incompetenţi, nici unul nu are studii în drept, dar iau hotărâri cu cele mai mari încălcări, unul se crede la MAPN şi celălalt la mama acasă. Cum e posibil să gândească asemenea nenorocire, să bagi în puşcărie pentru neplata impozitului 75% din popor, întrucât poporul şi firmele nu poate plăti împozitul când li se scoală ăstora cu OUG-ul lor abuziv. Poporul şi firmele plătesc impozitele când pot, poporul e sărac nu poate plăti în două luni cum ar vrea ei şi din acest motiv vor face puşcărie cca 75% din popor. Va fi haos mai tare ca şi cu virusurile pulverizate pe bănci în Oraşe etc, dar şi infectarea mării şi bazinelor cu virusurile criminale.

Ministrul Finanţelor Adrian Câciu un retardat deosebit.

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu şi preşedintele Senatului Florin Câţu, nu au intervenit să-i oprească pe aceşti retardaţi, din contră îi lasă să emită un OUG abuziv cea mai mare nenorocire împotriva poporului român. Măcar după publicarea acestui articol poate să-i împiedice să comită cel mai mare abuz din Istoria României; dacă nu o vor face, o să le-o facem noi ca şi lui Raed Arafat. Raed Arafat a fost publicat de noi că şi-a băgat Societăţile străine la bugetul DSU, au furat cca un miliard de euro, banii pentru măşti etc, fără a se ţine vreo licitaţie s-au să se livreze vreo mască. Escrocul de Arafat a transferat banii în conturile Societăţilor lui, măşti lipsă, banii urmau să fie scoşi din conturile Societăţilor şi transferaţi în alte conturi pentru a nu se mai şti unde sunt cca un miliard de euro. Am primit informaţii în cel mai scurt timp de la …. pentru a împiedica această fraudă mare şi de a se recupera banii imediat. Am sesizat procurorul şef DNA s-a format dosarul şi imediat au fost prinşi cu banii în conturi prietenii lui Arafat.

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu trebuie să împiedice retardaţii pentru a nu elibera OUG abuzivă.

S-a redeschis şi alte dosare ale lui Arafat, pentru furtul banului public şi pentru furtul banului UE. Numai de la un articol de-al nostru s-a recuperat cca un miliard de euro, dar şi procurorii DNA Bucureşti şi ofiţerii de la judiciar au fost la înălţime, s-a mişcat rapid şi nu au avut timp să transfere banii în alte conturi pentru a li se pierde urma. S-a lucrat frumos dar şi Arafat o să arăte foarte frumos în arest cu prietenii lui. Guvernul României nu se gândeşte la noi ca presă …, la procurori şi la ofiţerii de la judiciar DNA, pentru a elibera un OUG, de a da profesioniştilor măcar 3 la % din recuperarea prejudiciului. Ei se gândesc cum să bage poporul în puşcărie pentru neplata impozitelor cu încălcarea Convenţiei. Au noroc că avem dosare multe de la victime în lucru, dacă am fi fost mai liberi ne ocupam bine de ei!. DNA Bucureşti lucrează foarte bine se mişcă rapid nu au timp infractorii să-şi facă lucrările. Numai SIIJ e pe burtă, dacă nu sunt eliberaţi din funcţii procurorii şefi Marin şi Mihaela, de rahat va fi SIIJ continuu. OUG-ul abuziv pentru condamnarea neplăţii impozitelor, dacă va fi eliberat şi publicat în monitorul oficial, va fi vai şi mama lui de popor oropsit. Vor deceda prin puşcării bătrâni, bolnavi, etc!.

Preşedintele Camerei Deputaţilor Florin Câţu, trebuie să ia măsuri pentru a nu se ajunge la o mare nenorocire.

Aceşti retardaţi nu gândesc, ce urmări are o ordonanţă abuzivă, vor s-o pună în practică ca şi virusurile criminale din laboratoare. Vă dăm doar un exemplu: S-a dus la Aeroport la Bucureşti persoane cu copii pentru a pleca în străinătate, unii părinţi le-au făcut la copii certificate verzi false, copii erau nevaccinaţi, pentru ai prinde pe cei de la aeroport cu cipuri la cei vaccinaţi. Au trecut părinţii primii erau vaccinaţi, au fost scanaţi şi au apărut în momitoare de culoare verde, când au trecut şi copii şi iau scanat au apărut copii în monitoare roşii. Poliţişti a oprit copii şi pe părinţi şi le-a spus; de ce le-aţi făcut certificate verzi false la copii?. Părinţii le-a spus poliţiştilor, că au vrut să vadă dacă au cip în ei. Poliţiştii le-a spus că au ceva în corp ca un cip de se văd la monitor ei verzi şi copii nevaccinaţi roşii. Dacă încercaţi să mergeţi la Aeroporturi cu certificate false verzi şi nevaccinaţi veţi fi prinşi ca şi copiii aceia, o să vă scaneze şi vor vedea că nu aveţi cipul în voi. Care s-au vaccinat sunt monitorizaţi non-stop!. Bravo lor!. 

Raed Arafat dovedit de noi şi de DNA, Gâdea Mihai şi Radu Tudor pupincurişti lui Arafat, dar şi şpagă multă le-a dat să dezinformeze ceea ce am publicat.

Derbedeii masoni şi-au făcut treaba bine, au reuşit să vaccineze atâtea popoare prin ameninţări, acum toţi sunt scanaţi pe unde merg şi sunt monitorizaţi non-stop. Nu le mai trebuie să fie monitorizaţi prin GPS la telefoanele mobile, au cipuri ca şi câinii, sunt localizaţi oriunde s-ar afla.Dacă vor să elimine vaccinul trebuie să scape de cip!. Unii doctori le-au spus la pacienţi, că ei nu mai au antidot pentru a le scoate nemernicia de vaccin din ei dar nici cip-ul. Aşa că vor şti de ei şi după decese!. 

Articol de FG

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole