vineri, septembrie 29, 2023

Primarul Ion Dumitru, consilier PSD Gheorghe Stoica, consilier PSD Ion Marin, fiica primarului Mariana Dumitru, secretar Elena Paraschiv şi primarul Cristian Gentea, au comis infracţiuni de: delapidare, abuz în serviciu, furt, constituirea unui grup infracţional organizat etc

Primarul Comunei Albota Ion Dumitru, consilierii PSD: Gheorghe Stoica şi Marin Ion, secretar Elena Paraschiv toţi de la Primăria Albota Judeţul Argeş, fiica primarului Mariana Dumitru şi primarul Piteştiului Cristian Gentea, au furat banii UE subvenţiile timp de 15-20 de ani, zeci de milioane de euro, primarul Gentea a furat cca 2 milioane de euro banii echipei de fotbal.

Primarul PSD Ion Dumitru infractor de talie mondială.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu toţi infractorii menţionaţi în titlu, au furat bani grei de la UE şi din bugetele locale ale Primăriilor, motivând că ei au făcut o treabă bună pentru cetăţeni, dar s-au îmbogăţit  cu zeci de milioane de euro.

Primarul Ion Dumitru al Comunei Albota Judeţul Argeş, a hotărât să înfiinţeze o Asociaţie pe numele fiicei lui Mariana Dumitru, la care a pus un consilier local vicepreşedinte pe numitul Gheorghe Stoica, a mai pus un consilier fondator pe numitul Ion Marin, pentru a avea ei grijă de islazurile Comunei Albota cca 3000 de ha. Menţionăm că toţi deţin funcţii publice şi nu au voie să înfiinţeze asociaţii firme etc. Fiica primarului a fost preşedintele Asociaţiei doar cu numele, întrucât primarul Dumitru coordona tot, ea semna la ordinul lui ticu. Aşa îi spunea ea lui taică-su ticule!.

Asociaţia a avut doi consilieri locali pe numiţii: Gheorghe Stoica  vicepreşedinte şi pe Ion Marin ca fondator al Asociaţiei, deşi aveau funcţii publice, fiind în Consiliul Local al Primăriei Albota. Gheorghe Stoica consilierul local PSD avea şi are pe numele lui un Service şi o Pensiune toate făcute din bani furaţi de la APIA etc. Acesta nu a trecut în declaraţia de avere Societăţile etc!. A fost împroprietărit cu 16 ha de teren la Staţiunea Albota, terenul unor moştenitori de drept, la care a încasat milioane de euro pe terenul moştenitorilor de drept, a fost pus în posesie de Comisia Locală de Fond Funciar a Primăriei Albota, la care Ion Dumitru era preşedintele. Nu poate fi vorba de prescripţia răspunderii penale întrucât toţi au spălat aceşti banii furaţi şi îi spală în firme şi imobiliare şi la această oră. Consilierul local PSD Ion Marin cu funcţia de fondator în Asociaţie, nu a trecut în declaraţia de avere Societatea lui care are ca domeniu de activitate vinderea îngăşământului chimic, el a livrat chipurile Asociaţiei îngrăşământ chimic, sute de tone pentru a întreţine iarba de pe islazuri pe care o făceau baloţi şi o vindeau la cetăţenii din Albota. Acesta avea funcţie publică fiind în Consiliul Local al Primăriei Albota, nu avea voie să fie fondator angajat în Asociaţie şi nici să deţină Societatea pe numele lui.

Primarul PSD Cristian Gentea fură zilnic bugetul local al Primăriei Piteşti.

El şi la acestă oră are Societatea pe numele lui şi face trafic greu cu îngrăşământ chimic, evaziune fiscală la greu!. În declaraţia de avere nici la această oră nu şi-a trecut Palatul, firma, terenuri zeci de ha, depozite etc. Şi acesta a încasat ca fondator bani grei de la acestă Asociaţie şi-a făcut Palat şi conac ca romii, de cca două milioane de euro. A fost un om sărac ca şi primarul Dumitru, acum din toate infracţiunile comise, deţine zeci de milioane de euro din furăciuni. O să fie cercetat şi de DIICOT pentru fraudă mare de evaziune fiscală!. A plătit mai mulţi tineri să-l agreseze pe directorul Ratea, dar acei tineri s-au speriat şi au plecat altfel luau bătaie s-au erau arestaţi. El a avut moştenire de la taică-su cca 1000 mp, primarul Dumitru i-a făcut documente false pe cca două ha. Acum are cca 2 ha teren furat prin acte false eliberate de primarul Ion Dumitru. A cumpărat din banii furaţi zeci de ha pe raza Comunei Albota, aşteaptă să crească preţul să le vândă. Soţia lucrează la ANAF Piteşti, îi ţine contabilitatea la Societate cu o altă contabilă infractoare, i-a aranjat ele toată documentaţia să dea bine, dar noi ştim mai bine decât ele documentele din contabilitate şi ce evaziune fiscală de zeci de milioane de euro au şi unde rulează banii în imobiliare ai Societăţii şi ai lor din furăciuni. Într-un cuvânt spală banii Societăţii şi în imobiliare pe nume personale, pentru a nu mai plăti TVA şi impozite. Fiica primarului Ion Dumitru a încasat de la APIA Piteşti zeci de milioane de euro timp de 15 ani de zile, a investit cu ticu multe milioane de euro în imobiliare, la care aşteaptă să crească preţurile să le vândă. Aşa se fac banii nu ca noi muncind cinstit!.

De data aceasta nu va mai scăpa unul liber, DNA Piteşti îi va aresta, comisarii lor au tunso din DNA odată cu cel mai corupt procuror şef serviciu Lupu Daniela. Primarul PSD-ist Dumitru încearcă să contacteze des pe cei de la SIPI Piteşti pentru ai aranja clasarea cauzelor cu comisarii şi procurorii de la DNA. Cum am trimis un articol la DNA Piteşti era şi sunat de comisarii: Cătălin Nedelea şi Nicolae Dumitru. El fiind colaboratorul celor de la SIPI Argeş, a făcut ce a vrut în Argeş, l-au scăpat de răspunderea penală în sute de dosare DNA. Toţi care au clasat cauzele infractorului Dumitru vor fi cercetaţi non-stop de SIIJ Bucureşti. Primarul Dumitru va muri în puşcărie nu va putea să ducă puşcăria pe care o va primi. Toată familia va fi arestată nici pachete nu va avea cine să-i ducă.

Consilierul PSD Ion Marin un infractor notoriu.

Dacă stai să-i calculezi toate infracţiunile celui mai mare infractor Dumitru, te ia cu frisoane, dar pe el când îl vor aresta ce diaree va avea. Diareea Dumitru ne va blestema iar şi iar va avea covid etc. Toate blestemele se întoarce pe el păcătosul!. Secretara Primăriei Paraschiv Elena amanta lui, a eliberat adeverinţe false pentru cele 3000 de ha păşuni, către Asociaţia fiicei lui Dumitru. Timp de peste 15 ani de zile Nadia secretara Primăriei Albota, a eliberat adeverinţe false către Asociaţia fiicei lui Dumitru. A primit şi ea comisioane de la fata primarului Mariana Dumitru, acum o să meargă cu ei la puşcărie. Contabila şefă a Primăriei Albota Elena Neacşu le va duce pachete la arest şi la puşcărie ea va rămâne liberă. Primarul Piteştiului Cristian Gentea a anunţat public că el va da echipei de fotbal Piteşti suma de 3 milioane de euro, a dat echipei de fotbal 5 milioane de euro dintre care 2 milioane de euro ia revenit lui. I-a venit parandărătul în cel mai scurt timp!. Solicităm public ca DNA Piteşti să verifice toate sumele de bani date către Asociaţia de Fotbal Piteşti de fostul primar, Ionică Cornel şi de Cristian Gentea. Preşedinţii de Asociaţie nu poate justifica sumele de milioane de euro furate din Asociaţie, pe care le-au dat celor doi primari infractori. Primarul Piteştiului comite un abuz foarte grav, pune miliţenii de la miliţia locală să ameninţe şi să amendeze şoferii de Maxi, invocând că nu pot staţiona în staţiile pe care le-au făcut patronii pentru călători.

Primăria Piteşti furată de primarul Gentea non-stop.

Ăsta a pus monopol pe tot şi vrea să nu mai primească cetăţenii din alte localităţi în Piteşti şi cei care vor să se deplaseze din Piteşti în alte localităţi. Cetăţenii vin cu genţi s-au de la serviciu cu plase de alimente, durează până se urcă în Maxi s-au îşi pun bagajele în locul de bagaje. Miliţenii primarului Gentea îi ameninţă pe şoferii de Maxi că îi amendează dacă nu pleacă rapid. Unde s-a mai pomenit să alergi şoferii de Maxi care transportă călătorii, să nu îi laşi în staţie să-şi pună bagajele şi să îşi plătească biletul. Poate percepe chirie la terenul pe care îl ocupă Maxi zilnic, dar nu poate alerga şoferii de Maxi zilnic cu miliţia lui locală. Ăsta e un abuz ordinar din partea primarului Gentea!. Ar fi în stare să nu mai lase să circule Maxi către alte localităţi şi din alte localităţi spre Piteşti. A pus miliţenii lui locali să amendeze şoferii de Maxi dacă opresc în staţiile de autobuz. Cum e posibil să dai amenzi şoferilor de Maxi dacă opresc în staţiile de autobuz şi autobuzele nu sunt. E ca la bălăceanca emit hotărâri de Consiliu Local abuzive şi după aceia trec la amenzi. Ăştia nu au nici logică dar nici minte, vrea ca cetăţenii care circulă cu Maxi să fie chinuiţi, dar şi şoferii amendaţi pentru că opresc în staţiile de autobuz, când nu sunt autobuze în staţie. Pe acest infractor Gentea l-au votat piteştenii, acum le pare rău că l-au votat, alt mandat no să mai pupe, puşcărie va face sigur. I-am prezentat doar o mică parte din infracţiunile zilnice, dacă nu se potoleşte i le vom prezenta pe toate şi va pleca la puşcărie. Nesimţitul convinge consilieri în Consiliul Local să-i aprobe sume de milioane de euro ca şi la echipa de fotbal, are aranjat cu ceilalţi care primesc sumele, îi vine parandărătul imediat ce a intrat milioanele de euro în cont. Mare şarlatan e acest primar Gentea!. Cei ce laţi votat să-l mai votaţi odată!.

Solicităm sesizarea din oficiu a procurorului şef serviciu al DNA Piteşti.

Articol de Hj         

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole