joi, iunie 30, 2022

Primarul Oraşului Mioveni Ion Georgescu şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş Constantin Nicolescu, au furat sute de milioane de euro bugetul Primăriei, dar şi bugetul Statului dat de toate Guvernele zeci de ani

Infractorii: Primarul Ion Georgescu şi ex preşedinte CJ Argeş Constantin Nicolescu, au furat an de an tot bugetul Primăriei Mioveni, dar şi tot bugetul dat de toate Guvernele de zeci de ani, asta însemnând sute de milioane de euro

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu doi infractori foarte periculoşi, Georgescu şi Nicolescu, care au furat sute de milioane de euro bugetul Statului şi bugetul Primăriei Mioveni strâns de la cetăţeni şi Societăţi Comerciale.

Infractorul primar din Argeş Ion Georgescu

Primarul Oraşului Mioveni Ion Georgescu, a furat an de an tot bugetul local al Primăriei Oraşului Mioveni, sute de milioane de euro, banii cetăţenilor pentru impozite şi taxe şi banii Societăţilor pentru impozite, taxe şi chirii. Acest infractor primar Ion Georgescu, a folosit zeci de Societăţi Comerciale, pentru a putea sustrage aceste sume de sute de milioane de euro, managerii făcându-se că ar presta servicii primarului şi Primăriei, totul fals şi o mare diversiune. Numai la Societatea fiicei lui şi a ginerelui a transferat din conturile Primăriei sute de milioane de euro, pentru chipurile publicitate. Televiziunea Absolut Mioveni Argeş a fost susţinută cu banii de la Primăria Oraşului Mioveni cca 10 ani de zile. Ginerele şi fiica lui managerii Societăţii, au agonisit sute de milioane de euro în conturi în cca 10 ani de zile, banii fiind de la tata Georgescu, actualul primar al Oraşului Mioveni. Nu mai punem că a folosit şi alte Societăţi Comerciale ale prietenilor de casă la diferite chipurile lucrări, acte false pe bandă rulantă. Escrocul de primar Georgescu, calic a mai furat câte 2 milioane de euro pe an şi banii daţi de toate Guvernele an de an. Constantin Nicolescu fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, îi repartiza câte două milioane de euro pe an şi îi cerea comision cca 20% din suma dată de Consiliul Judeţean Argeş. Georgescu şi Nicolescu au investit zeci s-au sute de milioane de euro în imobiliare etc, folosind pe generi şi pe fetele lor la Contracte de Vânzare Cumpărare.

Rechinul infractor Constantin Nicolescu

Au premeditat dinainte să nu apară ei bogaţi peste noapte să nu aibe probleme cu DNA, aşa că au pus tot ce au furat pe numele copiilor şi pe numele ginerilor chipurile oameni de afaceri. Ăştia mai au şi fini, fraţi, cumnaţi etc, care trebuie verificaţi de unde au ei bani zeci sute de milioane de euro. Toate Societăţile Comerciale pe care le deţin, trebuie verificate de la înfiinţare pentru a putea stabili toate infracţiunile comise, confiscarea banilor furaţi de la Primâria Oraşului Mioveni şi banii daţi de Guverne an de an. Din informaţiile noastre a reieşit că banii furaţi de la Primărie şi de la Guverne, o parte din ei au fost folosiţi la Societăţile Comerciale ale fetelor şi ale ginerilor. Au rulat banii în diferite afaceri ilegale şi aşa au ajuns firmele foarte puternice. Şi la această oră primarul Georgescu, fură tot bugetul local al Primăriei Mioveni cu managerii de casă, deoarece aşa este învăţat. Hoţul Hoţilor!. Acest râci Georgescu, a fost ospătar la Restaurantul Argeşu din Piteşti, a mai fost şeful cantinei de la Uzina de Autoturisme Piteşti, la care a devenit primar hoţul hoţilor. Oricum a furat multe piese auto de la UAP pe când era şeful cantinei UAP. Primăria Mioveni primeşte impozit de la fabrica Gama Renault zeci de milioane de euro anual. Nu mai punem magazine de piese auto sute şi alte firme mari care se află pe raza Oraşului Mioveni. Au un buget anual de cca 100 de milioane de euro!. Au avut ce fura şi au ce fura an de an; e tovarăş cu zeci de comisari de miliţie, care îi oferă o mare protecţie totală şi îl anunţă dacă cumva se formează vreun dosar penal împotriva lui. Îi dă preşedintelui Asociaţiei de fotbal bani grei pentru ai da comisioane mari la ei.

Primăria Mioveni furată an de an de primar

E o afacere profitabilă şi asta!. Trebuie ca DNA Piteşti să se sesizeze din oficiu la toate cele relatate de noi, pentru a se dispune cercetări împotriva acestor doi infractori Georgescu şi Nicolescu, precum şi cercetarea tuturor complicilor lor. DNA trebuie să-şi facă treaba să facă ordine la Primăria Mioveni precum şi la Consiliul Judeţean Argeş. Cu aceşti hoţi nu se mai poate continua, întrucât fură tot bugetul an de an. Dacă îl întrebi pe Georgescu ce-a făcut cu banii, el motivează flegmatic că a investit în modernizarea Oraşului. Dacă îl verifici la lucrări, umflate la maximum manoperele, lucrări de cea mai proastă calitate etc. Trebuie efectuate cercetări adevărate, pentru a justifica el unde s-au dus an de an sute de milioane de euro bugetul local şi bugetul dat de Guverne. Oricum fiica lui şi ginerele lui nu pot justifica sutele de milioane de euro primite de la tati Georgescu. Ce publicitate să-i facă lui tati Georgescu de sute de milioane de euro?. Răspundem tot noi!. Au furat bugetul statului familia Georgescu!. Sute de milioane de euro s-au chiar miliarde de euro au fost sustrase timp de 20 de ani de când e Georgescu primar; toţi l-au protejat numai noi îl legăm. Această dejecţie PSD-istă numai are ce căuta în fruntea Primăriei Mioveni!. El plăteşte un milion de euro chirie la instalaţia pe care o închiriază de crăciun şi de revelion. Cinci sute de mii de euro îi revine pe fiecare an numai de la managerul cu instalaţia cu beculeţe luminoase. Lui Georgescu îi străluceşte mintea numai la infracţiuni, lumea îl aclamează tot timpul el se bucură de prostia proştilor.

Ca el exemple mai avem primari de Oraşe, prin rotaţie vor apărea public toţi!. Cu ei să ne mândrim ca şi alegători lor s-au să-i înjurăm ca şi duşmanii lor!. Rămâne la aprecierea dumneavoastră!.

Articol de PV

CJ Argeş a fost condus de cel mai mare infractor Constantin Nicolescu

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole