joi, iunie 30, 2022

Primarul Oraşului Topoloveni Boţârcă Gheorghiţă şi ex preşedintele CJ Argeş Constantin Nicolescu, au furat bugetul local, cca 300 de milioane de euro timp de 25 de ani

Primarul Boţârcă şi preşedintele CJ Argeş Constantin Nicolescu, au furat bugetul local cca 300 de milioane de euro an de an timp de 25 de ani, firmele şi managerii de casă complicii lor.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie, cu doi infractori, Boţârcă şi Nicolescu, care au furat aproximativ 300 de milioane de euro timp de 25 de ani.

Primarul Boţârcă Gheorghiţă al Oraşului Topoloveni Judeţul Argeş şi Constantin Nicolescu fostul prefect de Argeş şi fost preşedinte al CJ Argeş, au furat bugetul local al Primăriei Oraşului Topoloveni timp de 25 de ani. Firmele lor şi managerii de casă au fost la înălţime, i-au servit non-stop cu chipurile prestări servicii şi documente false de manoperă etc.

Ex preşedintele CJ Argeş Constantin Nicolescu un infractor înrăit dar şi un hoţ desăvârşit.

Se strângea şi se strânge buget anual de la cetăţeni şi societăţi cca 10 milioane de euro. Constantin Nicolescu şi alţi preşedinţi de CJ Argeş PSD-işti, au primit de la Guverne anual sute de milioane de euro, pentru a le împărţi primarilor pentru cheltuieli. Constantin Nicolescu şi alţi preşedinţi de CJ Argeş, i-a dat infractorului Boţârcă cca 2 milioane de euro anual. Firmele lui Constantin Nicolescu şi ale lui Boţârcă Gheorghiţă au făcut documente false de manoperă etc, pentru a sustrage 2 milioane de euro anual din bugetul local dat de Guverne.  Au furat an de an cca 12 milioane de euro, dacă înmulţim cu 25 de ani, ne dă 300 de milioane de euro.

Primarul Boţârcă Gheorghiţă un infractor notoriu care face presă cu două ziare.

Primarul Boţârcă şi-a făcut şi ziar să fure bugetul local al Primăriei Oraşului Topoloveni, dar a mai făcut un ziar al Primăriei Oraşului Topoloveni pentru a fura bugetul local. Acest ziar local al Primăriei nu a avut nici o decizie de la ONRC s-au vreun cod caen, pentru a fi legal. Oricum nici dracu nu le dădea decizie s-au cod caen la primari pentru a face presă ca funcţionari publici ai Primăriei Topoloveni. Cu tupeu de infractori au sustras din bugetul local şi cu acest ziar făcut ilegal. Mai aveau să fure banii direct din conturile ANAF. Conturile an de an au fost descărcate la o lei o bani. Nicolescu şi Boţârcă precum şi alţi preşedinţi de CJ, s-au îmbogăţit an de an din bugetul local al Primăriei Oraşului Topoloveni. Patrimoniul Primăriei a fost vândut de mult la prietenii lui Boţârcă, în acte pe nimic, dar în schimb şpaga la el foarte mare la fiecare bun vândut. 

Primăria Topoloveni deposedată de tot bugetul local an de an.

Toate spaţíile comerciale care erau în patrimoniul Primăriei şi al Consiliului Judeţean, le-au vândut pe sume de nimic, aşa apar în documente, dar şpaga la Boţârcă şi la Constantin Nicolescu a fost foarte mare. Au vândut teren în centru Oraşului din patrimoniul Primăriei zeci de hectare la un preţ de nimic în acte, dar şpaga foarte mare la Boţârcă şi Nicolescu. Au vândut toate fabricile din localitate pe nimic dar şpaga la ei a fost foarte mare. Chef de muncă să aibe procurorii DNA şi experţii, se va constata infracţiuni la greu. Moştenitorii de drept au fost deposedaţi de moşteniri, iar prietenii lui Boţârcă şi Nicolescu au fost împroprietăriţi cu documente false. Şpăgi la greu au primit Boţârcă şi Nicolescu!. Cu banii din bugetul local al Primăriei puteau face un Oraş adevărat, aşa că a rămas cum la lăsat Ceauşescu Nicolae. 

CJ Argeş deposedat de buget anual, banii sunt la Nicolescu Boţârcă etc.

S-au îmbogăţit aceşti infractori cu zeci sute de milioane de euro, pe care îi rulează în imobiliare şi diferite afaceri; pe numele lor nu apare mai nimic dar dacă verifici neamul şi prietenii lor lucrează toţi pentru ei. Spală banii Primăriei de 25 de ani, nu au fost deranjaţi de nici un miliţean s-au de vreun procuror. Dacă nici acum nu vor fi cercetaţi de DNA s-au de DIICOT la solicitările noastre, rămân aceşti doi infractori periculoşi foarte bogaţi. Constantin Nicolescu şi finul lui sunt în mari negocieri pentru vinderea Service-ului Bascov Piteşti. Au cerut zeci de milioane de euro pe el, dar li s-a oferit milioane de euro pe el, nu s-a făcut tranzacţia din cauza lăcomiei lui Nicolescu. Naşul Nicolescu şi finul lui au intrat în posesia Service-ului prin tot felul de documente false, acum cere zeci de milioane de euro pe el. Dacă mai era comunismul la putere aceşti doi infractori erau executaţi. Dacă DNA şi DIICOT nu vor lua măsuri va plânge copii lor pe la porţile puşcăriilor. Nicolescu plăteşte vrăjitoare pentru a îmblânzi procurorii, dar a dat comandă să le facă farmece pentru a dormi şi de a nu băga în seamă ce se publică. Nu mai punem că vrâjitoarele îi oferă protecţie cu dracii lor; vrăjitoarele îi face baie cu flori descântate ca şi lui Ion Iliescu, pentru a nu răspunde penal pentru lovitura de stat şi pentru genocid. Procurorii trebuie să aibe credinţă pentru al putea cerceta. A fost cam greu la arestarea lui în alte dosare programate, a fost luat prin surprindere şi nu a putut apela la vrăjitoare. Dar după ce s-a eliberat s-a răzbunat s-a dus la vrăjitoare şi ne-a făcut farmece atât nouă precum şi procurorilor DNA. Am simţit dracii trimişi de vrăjitoare şi farmecele puternice pe noi. Ne-am rugat şi nu i-am băgat în seamă!. Apelează la tot felul de vrăjitoare rome prietene cu el că tot rom e şi el. E cam plecat de acasă nu prea mai e sănătos la cap, le spune la doamne necunoscute pe stradă, sărut mâna, doamnele se uită la el ca la un dement. Nu-l mai bagă nimeni în seamă va deveni un retard păcatele îşi vor spune cuvântul. Cine era jupânu număru 1 în Argeş, nea Costică Nicolescu vecinul. I se spunea vecinul întrucât se pomeneau cu el mii de proprietari de case s-au de terenuri vecini cu el. Vecinul o să meargă din nou la ANP, o să fie deposedat atât el cât şi copiii lui, ginerii lui etc de toate bunurile, care sunt cumpărate din banii statului. PSD-ist nenorocit a mai fost şi acest infractor care va deceda în ANP.

Articol de MN

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole