luni, mai 20, 2024

Procurorul general Alin Stoica şi procurorul Alexandru Coculescu de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti au favorizat-o la toate infracţiunile pe infractorul notar Elena Daniela Constantinescu

Procurorul general Alin Stoica şi procurorul Alexandru Coculescu de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, au favorizat-o la infracţiuni pe notarul public Elena Daniela Constantinescu, pentru; abuz în serviciu, uz de fals, evaziune fiscală, spălare de bani etc.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu doi infractori procurori care au favorizat la infracţiuni pe notarul public Elena Daniela Constantinescu, care aceasta a comis infracţiuni de: abuz în serviciu, uz de fals, evaziune fiscală şi spălare de bani non-stop.

Procurorul general Alin Stoica de la Parchetul Curţii de Apel Piteşti, un bisexual nenorocit, care este un mare favorizator de infractori şi un corupt total, nu a întocmit un rechizitoriu în cei 20 de ani de infracţiuni în magistratură şi care trebuie arestat de îndată. Acest procuror general bisexual, iese din Parchete roşu la faţă de mare excitare din biroul lui, merge mândru arătând că îl doare în fund de toate victimele călcate în picioare de el, prin ordonanţele de clasare pe care le eliberează, favorizând pe colegii lui ca şi pe procurorul Alexandru Coculescu.

Procurorul general Alin Stoica un bisexual notoriu dar şi un infractor de 20 de ani în Parchete care a strâns zeci de milioane de euro din şpagă

Fac victimele plângeri împotriva ordonanţelor procurorilor şi el le respinge plângerile în loc să le desfiinţeze de îndată, să trimită dosarele la cercetări pentru a se lua declaraţii la infractorii cercetaţi şi de a fi trimişi la testarea cu aparatul poligraf etc. Acesta este un procuror general fără a trece prin Institutul Naţional al Magistraturii s-au să facă vreo stagiatură la angajare în Parchetul Judecătoriei Piteşti. Acesta este dezaxat psihic, vede în faţa ochilor numai euro, femei şi bărbaţi la sex în grup. O face şi el în biroul lui şi cu bărbaţi şi cu femei, continuă în locuri ascunse, pentru a nu fi văzut. A strâns o avere de milioane de euro din şpăgi de euro, a investit în imobiliare pe numele celor din familie şi la prieteni. Poate fi prins în cel mult 30 de zile, e fraier, fraier, nu se fereşte uţupanu. El a fost pus pe funcţia de procuror general, pentru a favoriza toţi infractorii procurori, judecători, din Argeş şi Vâlcea. I-a şpăgi la greu de la toţi care sunt cercetaţi, nu mai punem că i-a spăgi, de la notarii publici, avocaţi etc. A strâns o avere de zeci de milioane de euro, vrea să ajungă la sute de milioane de euro bisexualul. El acceptă toate ordonanţele de clasare a procurorilor şi nu le desfiinţează, deşi ordonanţele de clasare a cauzelor sunt cu favorizarea făptuitorilor.

Elena Daniela Constantinescu notarul public a fost scăpată de răspunderea penală se răzbună pe noi cu diavolul şi magie neagră

În cazul numitei Bădiţă Elisabeta din Comuna Bascov Judeţul Argeş, procurorul Alexandru Coculescu, a susţinut pe pramatia vrăjitoare notar Constantinescu Elena Daniela, că declaraţia ei dată în notariat ţine loc de chitanţă şi factură. Unde s-a mai pomenit să invoci acest lucru ca procurori de cercetare penală. Cum poţi să te înregistrezi în contabilitate cu declaraţia victimei şi s-o pui în loc de factură şi chitanţă, care nu specifică nici o sumă. A lăsat-o pe vrăjitoarea Constantinescu să comită în continuare evaziune fiscală şi spălarea de bani non stop. Nu poţi să te înregistrezi în contabilitate decât cu factură şi chitanţă, nu cu declaraţia victimelor înşelate de notarul vrăjitor Constantinescu. Şmecherii ordinare dintr-astea pot face numai aceşti infractori de notar şi procurori. Nu mai punem că nu au luat declaraţii la infractorii care au înşelat-o pe victima Bădiţă Elisabeta, nu au trimis infractorii la testarea cu aparatul poligraf, nu au luat de bază probele înregistrările audio între directorul Iulian Ratea şi infractorul Haralambie Marian Mădălin, care a recunoscut că nu i-a dat nici un ban în notariat pe casă şi teren victimei Bădiţă Elisabeta, deşi casa este evaluată la o sumă de aproximativ 100.000 de euro. Bădiţă Elisabeta suferă de o boală psihică, depresie severă, ea trebuia trimisă la comisia de expertiză psihiatrică Medico Legală pentru a se stabili dacă aceasta avea discernământ să semneze contractul de vânzare cumpărare.

Procurorul Alexandru Coculescu un ciubucar nemernic nu se mai opreşte din favorizat făptuitori dar nici de luat euro la plic. E un monstru!

Cei doi infractori procurori nu au auzit ce prezentăm noi s-au fac pe proştii, întrucât au primit şpagă mare de la vrăjitoarea notar Constantinescu Elena Daniela. S-a pus vrăjitoarea cu dracii pe noi şi cu magie neagră cu ursăresele din Comuna Bascov. Sunt la S.F. Mănăstiri, S.F. Capele Catolice şi la S.F. Biserici non stop pomenite, li se trag clopotele de vii ca la morţi, până vor deceda de păcatele mizerabile de magie, vrăjitorie, etc.  Vrăjitoarea Haralambie Maria, mama lui Haralambie Marian Mădălin i-a pus victimei Bădiţă Elisabeta în cafea şi în mâncare tot felul de farmece otrăvitoare, pentru a nu mai putea avea putere nici să scrie în Notariatul infractoarei vrăjitoare Constantinescu. Tot timpul îi spuneau că va muri să le facă contractul de vânzare cumpărare mai repede că o să moară. Nenorociţii i-ai pus 32.748 lei o sumă fictivă în contractul de vânzare cumpărare, pentru a arăta că i-a plătit imobilul de aproximativ 100.000 de euro. Se vede hoţia cât ai fi de prost, sunt probe destule pentru a fi condamnată notara vrăjitoare, dar şi procurorii infractori favorizatori.

Parchetul Curţii de Apel Piteşti condus de un infractor bisexual care distruge victime

Mizeriile şi-au bătut joc de zeci de mii de victime de când s-au angajat în Parchete, au perceput dor şpagă, nu s-au gândit că au lăsat victimele fără case, fără terenuri, fără libertate etc. Se bazează că procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului General, o să-i salveze luându-le şpaga, pentru a le da şi lor o clasare la cauza penală, penalii. Ruşine să le fie la aceşti procurori corupţi ;DNA ocupaţi-vă de ei nu se mai poate cu aceşti infractori.

Articol de FG

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole