duminică, februarie 25, 2024

Lichelele; foste şefe a DNA Piteşti, Simona Ştefania Constantinescu şi Daniela Lupu, au întocmit câteva rechizitorii, dar în schimb au luat şpăgi la greu pentru clasarea cauzelor, acum noul şef al DNA Marius Ştefan trebuie să redeschidă mii de dosare care au probe suficiente pentru rechizitoriu

Mizeriile; foste şefe DNA au întocmit câteva rechizitorii, şpăgi grele au luat pentru clasarea cauzelor la infractori foarte periculoşi, dosarele cu probe beton stau în arhiva DNA, infractorii triumfă şi comit infracţiuni non stop,

Procurorul şef serviciu Marius Ştefan trebuie să redeschidă cauzele infractorilor periculoşi Dumitru şi Georgescu.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu doi foşti şefi ai DNA Piteşti, Daniela Lupu şi Simona Ştefania Constantinescu, care au întocmit câteva rechizitorii în cca 12 ani de zile, au favorizat 

mii de infractori care au furat bugetul primăriilor zeci de ani, au furat cu acte false moştenirile cetăţenilor, au furat patrimoniul statului etc.

Aceste două nenorocite foste şefe a DNA Piteşti, Daniela Lupu şi Simona Ştefania Constantinescu, în cca 12 ani de zile au favorizat mii de infractori periculoşi precum: Primarul Comunei Albota Ion Dumitru, primarul Oraşului Mioveni Ion Georgescu etc. Am dat două exemple pentru a vă da seama ce infracţiuni au comis aceştia, precum şi alţii mii ca ei în cca 12 ani de zile, când au fost astea şefe DNA, Daniela Lupu şi Simona Ştefania Constantinescu. Lupu Daniela a fost cercetată de SIIJ, acum credem că a fost favorizată de Secţia de urmărire penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului General, dispunând clasarea cauzei. 

Daniela Lupu fost procuror şef serviciu al DNA Piteşti corupta corupţilor.
Daniela Lupu fost procuror şef serviciu al DNA Piteşti corupta corupţilor.

În această ţară nu există procurori adevăraţi să-i cerceteze pe infractorii procurori şi nici pe infractorii judecători, din contră ei se ajută unul pe altul, într-un cuvânt se favorizează unul pe celălalt non stop. Trebuie tot poporul să deţină funcţia de procuror s-au de judecător, întrucât nu mai răspunzi penal orice infracţiuni ai comite. Poţi să asasinezi cetăţeni nu e nici o problemă, poţi să furi nu e nici o problemă, poţi să te îmbogăţeşti peste noapte s-au în timp nu este nici o problemă, într-un cuvânt poţi comite orice infracţiune dacă eşti procuror s-au judecător. Ăştia sunt mai nenorociţi decât masoneria cu virusurile criminale, asasinează poporul prin favorizare infractorilor, îmbolnăvesc cetăţenii, fac atac de panică, stop cardiac, comoţie cerebrală s-au înnebunesc fără să-şi mai revină vreodată. Procurorii şi judecătorii fac ce vor cu dosarele penale, nu solicită probe unde le indică părţile vătămate, nu i-au probele de bază ale presei s-au ale părţilor vătămate, nu vor să facă monitorizări pentru a fi prinşi în flagrant infractorii, nu constată falsurile din dosare. Într-un cuvânt fac ce vor, fac pipi pe dosarele cetăţenilor, dar în schimb percep şmechereşte şpăgi mari în euro infractorilor, pentru a deveni şi ei multimilionari în euro.

Simona Ştefania Constantinescu fost procuror şef serviciu corupta corupţilor.

Justiţia română e distrusă de pe timpul comuniştilor; dacă sunt 2% procurori şi judecători corecţi, care au frică de S.F. Dumnezeu, pentru a nu se corupe s-au să-şi facă treaba de procuror s-au de judecător. Sunt monitorizaţi toţi de …, nu pot infirma cele prezentate de noi. N-ai procuror general al României cu poporul, el este tot cu infractorul procuror s-a cu infractorul judecător. Ce mai lucrează inspectorii procurori din cadrul CSM, alţii vai mama lor de infractori. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie e distrusă, sunt numai judecători infractori, nu respectă nici prescripţia răspunderii penale, dar ce să mai vorbim de probe etc. Mizeriile dracului trebuie bătute de popor, pentru că poporul plăteşte bugetarul din impozitarea salariilor, firmele din TVA şi impozit. Păştia nu-i interesează salariile, îi interesează şpaga de la infractorii procurori, de la infractorii judecători, etc. Şefele DNA Piteşti s-au  îmbogăţit în cca 12 ani de zile, au milioane de euro, acum stau relaxate dar nu o să fie lăsate de noi în pace până nu vor băga puşcărie ca berilă.  

Ion Dumitru cel mai mare escroc de pe planetă.

Primarul Ion Dumitru al Comunei Albota, Judeţul Argeş, a furat patrimoniul statului de cca 100 de miliarde euro; trei balastiere la Ioneşti de Dâmboviţa. Toată bogăţia Dâmboviţei a luat-o primarul Ion Dumitru, a livrat materie primă la autostrada soarelui de cca 8 miliarde de euro, nu mai punem din anul 2003 materie primă pentru construcţii livrată la drumuri naţionale etc de zeci de miliarde de euro. Demenţii au folosit detectoare pentru a identifica pietre mari între 5-10 tone, pe care le-au livrat la sârbi şi sârbii le-au livrat la italieni pentru sculptură în piatră. Cca 10 ani de zile au cărat cu 80 de autocamioane de 42 tone. Au încasat zeci de miliarde de euro. 

Am sesizat DNA Bucureşti, ei s-au făcut că îl cercetează pe primarul Dumitru, procurorul Marius Iacob şi Laura Codruţa Kovesi au luat şpagă milioane de euro de la Dumitru, l-au pus să transmită prin act de vânzare cumpărare cele trei balastiere la prieteni de încredere ai primarului, acum stă relaxat cu investiţii pe tot globul de zeci de miliarde de euro în imobiliare, pe care şi le gestionează relaxat. A cumpărat trei balastiere cu utilaje multe, întindere teren materie pentru construcţii de cca 37.000 ha.

Nu mai punem moştenitorii de drept furaţi cca 4000, pe raza Comunei Albota. Am sesizat DNA Piteşti din anul 2010 şi Daniela Lupu s-a ocupat de clasarea cauzei băgând dosarul la păstrat în arhiva DNA. Au muncit ofiţerii de la judiciar şi procurorul Radu ani de zile, au strâns probe destule şi mai trebuia să strângă pentru ai confisca primarului Dumitru toată averea lui pe care o are pe numele copiilor de zeci de miliarde de euro.

Ion Georgescu escroc judeţean.

Numai Daniela Lupu şi Comisarul Nicolae Dumitru, l-au scăpat de răspunderea penală de zeci de miliarde de euro. Daniela Lupu fosta şefă a DNA Piteşti trebuie să răspundă penal împreună cu Comisarul Nicolae Dumitru şi Ion Dumitru precum şi mulţi alţii implicaţi în furtul patrimoniului naţional şi furtul cu acte false al moştenitorilor cca patru mi. Primarul Ion Georgescu de la Primăria Oraşului Mioveni, a furat bugetul Primăriei livrând zeci de milioane de euro televiziunii fiicei sale, an de an, cca 15 ani de zile. Când am publicat infracţiunile acestuia, imediat a vândut televiziunea fiicei lui, crezând că va scăpa de răspunderea penală. Şi la această oră fură bugetul Primăriei cu alte televiziuni etc. Am trimis articolul la DNA Piteşti şi şefa DNA Daniela Lupu la depus în arhivă, în loc să întocmească un proces verbal de sesizare din oficiu, pentru a forma un dosar penal împotriva infractorului Georgescu etc. Constantinescu şefa DNA trebuia să redeschidă cele două dosare pentru ai cerceta pe infractorii Ion Dumitru şi Ion Georgescu. A stat ca o cloşcă cca 4-5 ani de zile şefă DNA, a întocmit decât câteva rechizitorii. Şarlatanele trebuie arestate cu cei doi infractori, întrucât au favorizat pe cei doi infractori cu un prejudiciu de zeci de miliarde de euro. Am dat exemplu doar doi infractori periculoşi, avem ca aceştia zeci. Solicităm şefului DNA Marius Ştefan să dispună redeschiderea dosarelor, prescripţia nu poate interveni întrucât s-a dublat termenul prescripţiei. 

Articol de HJ 

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole