vineri, septembrie 29, 2023

 Procurorul monstru Vâlcescu Ioana Raluca de la Parchetul Judecătoriei Piteşti şi miliţienii monstri Păuna Mihai şi Ionescu Mihai de la Secţia de Miliţie nr. 4 Piteşti, sunt de acord cu părinţii care îşi bat copiii şi îi omoară, înlătură probele efectuate de presă, ameninţă şi şantajează martorii să nu mai declare nimic, totul ilegal şi abuziv

Procurorul monstru Vâlcescu Ioana Raluca de la Parchetul Judecătoriei Piteşti, este de acord ca părinţii să-şi bată copiii până decedează, merge pe mână cu monstri Miliţiei; inspector principal Păuna Mihai şi agent şef Ionescu Mihai, care şi aceştia sunt de acord ca părinţii să-şi bată copiii până decedează. Amândoi au înlăturat declaraţia unui martor luată de directorul Iulian Ratea, au terorizat martorul să nu mai dea nici o declaraţie, pentru a putea favoriza infractorul.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu cei trei monştri; procuror Vâlcescu Ioana Raluca şi cu miliţienii Păuna Mihai şi Ionescu Mihai, aceştia înlătură declaraţiile martorilor, declaraţiile victimelor, tot ce sunt probe efectuate de presă. Ameninţă martorii, victimele, cu puşcăria etc, pentru a nu mai da nici o declaraţie şi de a putea clasa cauzele penale. Lasă copiii în continuare în mâna mamelor criminale care îşi bat copiii până vor deceda.

Inspectorul şef al IPJ Argeş Badea Marian cel mai mare corupt dar şi cel mai mare incompetent deasemenea şi un mare favorizator de făptuitori.

Directorul Iulian Ratea a efectuat o anchetă jurnalistică în cazul victimei Ghiţă Lorena Florentina din Piteşti, întrucât agentul şef Mihai Ionescu de la Secţia de Poliţie nr. 4 Piteşti şi procurorul Vâlcescu Ioana Raluca de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, au dispus în mod abuziv mai multe referate cu propunere de clasare a cauzelor şi ordonanţe de clasare a cauzelor. Aceşti doi infractori Mihai Ionescu şi Vâlcescu Ioana Raluca nu au dispus monitorizarea mamei copilului Pavel Denisa Maria, pentru a fi prinsă în flagrant când bate pe fata ei Ghiţă Lorena Florentina de 8 ani, bătăile aplicându-se zilnic cu un băţ mai gros, precum şi prinderea fetei de păr, pe care a dat-o cu capul de pereţi. Lovituri i-a mai aplicat cu palma peste nas şi faţă, precum şi lovituri grele cu podul palmei pe plămâni. Nu mai punem că o martoră a declarat la directorul  Iulian Ratea mai multe infracţiuni din partea mamei copilului. Cităm: o târa pe fată prin zăpadă, nu îi dădea să mănânce, o trimetea pe fată să ceară bani la vecinii ei, nu îi lua copilului nimic de îmbrăcat, nu o educă, a înşelat-o cu 300 lei, a mai înşelat mai multe prietene de-ale ei tot cu sume de 300 lei, din acei bani nu-i da copilului mâncare etc. Când au cerut să li se înapoieze banii, Pavel Denisa Maria a început să le ameninţe şi să le înjure. Directorul Iulian Ratea i-a pus mai multe întrebări martorului, la care a răspuns prompt cca 50 de minute. Directorul Iulian Ratea a mai luat încă două declaraţii la doi martori, care au văzut când mama copilului Pavel Denisa Maria o lovea cu podul palmei pe victimă Ghiţă Lorena Florentina pe plămâni. Loviturile au fost foarte tari!. Directorul Iulian Ratea a mai luat declaraţii copilului şi bunicii copilului, la care fata a declarat: Mama mă bate cu un băţ mai gros, aproape zilnic, mă doare rău de tot când mă bate, mă ameninţă că mă omoară, mă apucă de păr şi mă dă cu capul de pereţi. Declara fata!. Nu mai pot ajutaţi-mă să mă i-a tatăl meu Ghiţă Marian Nicuşor mai repede de la i-a mai durează mult!. Nu mai pot mă bate, vrea să mă omoare!. Îmi dă să mănânc numai ciorbă de cartofi zilnic altceva nimic. A declarat copilul mai multe despre mama ei, nu putem relata tot întrucât dacă va citi acest articol va asasina copilul criminala de cca 90 de kg. Copilul are doar 15 kg cum să se opună monstrului!. E victimă de cca 2 ani de zile de când i-a dat instanţa de judecată copilul spre creştere şi educare lui Pavel Denisa Maria. Procesul la câştigat cu martori mincinoşi, nu a avut serviciu niciodată, trăieşte din pensia alimentară a copilului de 1000 lei pe lună şi din alocaţia copilului. 

 Ministrul Bode trebuie să-l demită din funcţie pe Badea Marian întrucât nu a luat nici o măsură împotriva miliţienilor Păuna şi Ionescu o parte din probe sunt înregistrările audio puse la ziar cu Păuna restul ni le poate solicita.

Au declarat mai mulţi martori etc, că mama copilului îşi cumpără cca 5 cutii de bere zilnic, îşi mai cumpără ţigări şi cafea, precum şi mâncare mai bună din banii copilului. La copil nu-i i-a nimic de mâncare mai bun şi nici nu îi dă din ceea ce mănâncă ea bun din banii copilului. Haine nu i-a luat niciodată din banii pensiei alimentare s-au din banii de alocaţie. Se duce monstrul în Supermarcketuri i-a haine pentru copil, se aşează la coadă şi când ajunge la casă, începe să se vaite că nu are bani să plătească hainele copilului. Lumea care stă la rând li se face milă de copil şi îi plăteşte hainele luate de monstru din magazin. Are monstru un tupeu de îţi vine să o omori. Miliţienii monştri Ionescu Mihai şi Păuna Mihai, precum şi procurorul monstru Vâlcescu Ioana Raluca, sunt de acord cu tot ce face asta monstrul copilului, ei vor să asasineze copilul lăsând pe maicăsa s-o omoare. Bunica copilului e martoră în dosar, ştie tot ceea ce face fosta noră cu nepoata ei. A declarat la directorul Iulian Ratea următoarele. Mama ei bate copilul zilnic, nu o educă, fata nu ştie să scrie s-au să citească, i-a luat nepoatei mele cerceii de la urechi din aur cumpăraţi de mine şi i-a dus la amanet, nu i-a mai scos a lăsat fata fără cercei în urechi. I-am cumpărat nepoatei mele alţi cercei din argint, i-a dus Pavel Denisa Maria din nou la amanet nu i-a mai scos, a rămas fata fără cercei. A mai declarat că mama copilului nu-i dă să mănânce copilului decât ciorbă de cartofi zilnic, asta confirmă şi copilul şi alt martor. Nu poate trăi copilul doar cu ciorbă de cartofi zilnic şi mă-sa cu carne, băutură, ţigări, cafea etc. A întrebat-o directorul Ratea pe fată dacă a mâncat carne vreodată la maicăsa s-au dacă îi dă şi ei dulciuri s-au îngheţată. A declarat copilul că nu-i dă nimic mănâncă doar ea în faţa ei. I-a spus directorul Ratea îţi cheltuie banii nenorocita din pensia alimentară şi din alocaţie pe carne, băutură, ţigări, cafea şi şpagă la miliţieni. A spus copilul aşa este mie nu-mi i-a nimic bun de mâncare, mănâncă în faţa mea şi mie nu-mi dă decât ciorbă de cartofi tot timpul. Acest monstru criminal Pavel Denisa Maria trebuia arestată, de când a depus dosarul la Parchet Ghiţă Marian Nicuşor tatăl fetei cu directorul Iulian Ratea. La dosar i s-a dat număr în luna ianuarie 2022, până la această oră monştrii miliţiei în special Păuna Mihai a ameninţat martorii şi nu i-a lăsat să dea declaraţii şi nici nu le-a adus la cunoştinţă că directorul Iulian Ratea a înregistrat toate declaraţiile martorilor etc. Aceşti monştri ascund declaraţiile martorilor luate de directorul Iulian Ratea, ameninţă martorii şi îi pune să scrie că nu au de declarat nimic. Vor fi arestaţi cei doi miliţieni precum şi procurorul monstru Vâlcescu, care le ţine în coardă infractorilor şi eliberează ordonanţe de clasare a cauzei şi ordonanţe de respingere a probelor făcute de presă, motivând că probe face organul de urmărire penală şi nu presa în timpul cercetărilor.

Monstrul Păuna Mihai trebuie arestat de îndată.

Procurorul are obligaţia legală să solicite orice probă pentru cauza penală s-au să primească orice probă de la organul de presă etc care ajută la formarea unui probatoriu complet. Această zdreanţă, româ, monstru procuror Vâlcescu, are datoria legală să i-a probele presei române de bază, care sunt efectuate legal, întrucât reies fapte penale grave din partea mamei copilului şi nu să eliberezi ordonanţă în sensul că organul de urmărire penală strânge probe şi administrează probe, presa neavând  nici un atribut în acest sens. Procurorul are obligaţia legală să solicite probe de oriunde doreşte, noi ca presă facem anchete jurnalistice şi luăm declaraţii la martori şi victimă înainte de a se forma dosarul penal, după aceia îl depunem cu partea vătămată la Parchet. Nu mai punem că copilul a fost bătut mereu de mama ei de când am introdus dosarul la Parchet şi a fost dată cu capul de pereţi, la care putea fi omorâtă. Miliţienii Păuna Mihai şi Ionescu Mihai au fost contra probelor efectuate de noi, procurorul  Vâlcescu Ioana Raluca la fel, au preferat să ameninţe martorii şi să nu-i lase să declare adevărul cum au declarat la directorul Iulian Ratea. Ăştia preferă să omoare Pavel Denisa Maria copilul şi să dispună clasarea cauzei. Sunt monitorizaţi la toate infracţiunile pe care le comit, se va forma dosar penal împotriva lor, precum şi un dosar la Secţia de procurori din cadrul CSM pentru monstrul Vâlcescu. Nenorocita de româ Vâlcescu trebuie arestată de procurorii de la Parchetul Curţii de Apel Piteşti care şi aceştia trebuie arestaţi ca şi ea pentru favorizarea făptuitorilor. Miliţienii vor avea dosar penal, vom sesiza şi Ministrul de Interne al MAI, întrucât şeful IPJ Argeş e cel mai corupt miliţian, nu a luat nici o măsură până la această oră împotriva miliţianului Păuna Mihai, deşi i-am pus înregistrările audio public cu monstrul infractor miliţian, care şi-a recunoscut faptele penale din timpul serviciului şi de la domiciliul lui. Procurorii mai au să întrebe pe toţi hoţii pe care i-a cercetat dacă i-a bătut, întrucât acesta s-a spart s-a fisurat la Ghiţă Marian Nicuşor. S-a spart şi s-a fisurat spunând că: el îşi bate copilul peste faţă etc, îl educă cu bătaia. A făcut din copilul lui un masochist, care va fi tot ca taicăsu bolnav psihic. Taică-su a fost un masochist, a fost bătut de tatăl lui cu cureaua de la pantaloni şi cu furtunul de la maşina de spălat. Miliţianului trebuie să-i i-a Protecţia Copilului băiatul, întrucât ăsta îl va omorâ, s-au îl va bate pe masochist până va înebuni. În înregistrarea audio s-a fisurat puţin miliţianul Păuna, el bate pe băiatul lui cu fel şi fel de obiecte contondente. Va sesiza directorul Iulian Ratea Parchetul Tribunalului Argeş, pentru toate faptele penale comise de miliţianul Păuna Mihai etc, va fi audiaţi toţi hoţii pe care i-a bătut, pentru a recunoaşte bătăile aplicate de Păuna Mihai şi Ionescu Mihai, va fi cercetat şi pentru bătăile pe care i le aplică băiatului zilnic. El şi-a recunoscut faptele penale, mai trebuie audiate victimele şi ăsta este tot probatoriul; bun de puşcărie multă Păuna Mihai!. Monstrul Parchetului Judecătoriei Piteşti Vâlcescu Ioana şi monstrul Secţiei nr. 4 Piteşti Păuna Mihai, au invocat în ordonanţa părţii vătămate dispoziţiile art. 103 CPP, totul ilegal şi abuziv, întrucât art. 103 CPP se referă la aprecierea probelor care nu au o valoare dinainte stabilită prin lege şi sunt supuse liberei aprecieri a organelor judiciare, în urma evaluării tuturor probelor administrate în cauză impune art 103 alin (1) CPP.

Monstrul Ionescu Mihai trebuie arestat de îndată.

Acest articol 103 alin (1) CPP se referă la probele administrate de către organul de cercetare penală înainte de a se forma dosarul s-au după ce s-a format dosarul penal, pe baza declaraţiei investigatorului, ofiţerul sub acoperire, ale colaboratorilor, ori ale martorilor protejaţi. Organele judiciare dacă folosesc probe dinainte de a se forma dosarul penal e un mare abuz din partea lor şi nu trebuie luate în considerare ca probe, întrucât legea nu îţi permite să faci probe tu ca organ de cercetare penală înainte de a se forma dosarul penal. Aceşti doi infractori Vâlcescu şi Păuna au invocat în ordonanţă art. 103 CPP în mod diversionist, acest articol îi reprezintă pe ei şi pe colaboratorii lor, precum şi pe agenţii sub acoperire, deasemenea şi pe martorii protejaţi. Articolul 103 CPP nu se referă la presă s-au la probele făcute de presă dinainte de a se forma dosarul penal şi de a înlăturat probele făcute de presă. Partea vătămată are obligaţia legală să depună probe în susţinerea infracţiunilor sesizate, precum am făcut noi luând declaraţii la martori, victimă, etc, înainte de a se forma dosarul penal, întrucât ei nu le luau niciodată declaraţii la martori s-au ameninţau martorii, victima,  pentru a nu mai declara ce au declarat la noi. Aşa au şi procedat în acest dosar, martorii au declarat fără frică tot ceea ce îi face mama copilului la directorul Ratea şi la miliţie Păuna Mihai şi  Mihai Ionescu i-au ameninţat pe martori să nu mai declare nimic. Tâmpiţii trebuiau să le prezinte declaraţiile audio depuse de partea vătămată şi de către organul de presă şi nu să le ascundă pentru ai putea ameninţa şi de ai determina să nu mai declare adevărul. Se laudă în ordonanţe că ei au competenţa de a lua declaraţii şi nu presa. Ăştia trăiesc pe altă lume, presa este a patra putere în stat, miliţia nu are nici o putere în stat, decât să comită abuzuri şi favorizări de infractori pentru euro mulţi. Cercetările le fac numai pe dosul legilor şi al CPP, pentru sume mari de euro.  

Aceşti nemernici vor fi cercetaţi şi condamnaţi pentru toate infracţiunile comise în dosarul penal nr. 573/P/2022 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. Mari monştri sunt aceşti nenorociţi, au lăsat fata lui Ghiţă Marian Nicuşor, pe mâna criminalei Pavel Denisa Maria, o poate omorâ beţiva în orice moment, ferească S.F. Dumnezeu. Dacă va fi omorâtă fata de monstrul beţiv vor fi arestaţi toţi monştri care efectuează cercetări în acest dosar şi urmăresc cercetarea penală. Beţiva bea cca 8 beri pe zi, din pensia alimentară a copilului şi din alocaţia copilului nu a fost monitorizată de nici un fel, copilul este bătut la greu îl poate omorâ oricând. Criminala procuror Vâlcescu Ioana Raluca şi criminalii Mihai Ionescu şi Mihai Păuna stau şi aşteaptă să asasineze fata lui Ghiţă. Pavel Denisa Maria cel mai mare monstru al Judeţului Argeş!.

 Vâlcescu Ioana Raluca trebuie arestată de îndată.

Menţionăm faptul că partea vătămată este obligată de art. 289 alin (2) CPP să indice făptuitorii şi şi mijloacele de probă. Reprezentantul părţii  vătămate în acest caz a indicat probele efectuate de el, poze cu fata lovită de mama ei la nas, vânătăi pe picioare, înregistrări audio cu fata când spune că e bătută etc. A solicitat să efectuăm o anchetă jurnalistică în acest caz pentru ai face probe infractorului Pavel Denisa Maria. Sa luat declaraţii audio la toţi martorii indicaţi de partea vătămată, au declarat tot ceea ce au ştiut despre infractoarea Pavel Denisa. Reiese din declaraţiile martorilor numai infracţiuni grave, s-a luat declaraţie la victimă Ghiţă Lorena Florentina, care a declarat că mama ei o bate aproape zilnic cu un băţ peste picioare, vânătăile pe picioare sunt de la băţ, a mai declarat victima, că este lovită de mama ei peste faţă şi i-a produs leziuni la nas, a fost învineţită la faţă, a fost luată de păr şi dată cu capul de pereţi de multe ori, dar a scăpat vie prin minuni Dumnezeieşti. Fata este speriată, distrusă psihic, nu ştie să scrie, nu ştie să citească, a distrus-o nenorocita Pavel Denisa Maria. Monştri Mihai Păuna, Mihai Ionescu şi Vâlcescu Ioana Raluca, au evaluat ei probele efectuate de noi şi de către tatăl fetei Ghiţă Marian Nicuşor, spunând în ordonanţă că probele noastre efectuate nu au o valoare probantă mai mare decât audierea martorului, efectuată de organul de cercetare penală Mihai Păuna. Acest nenorocit i-a ascuns martorului înregistrarea audio între directorul Ratea şi martorul pe care la audiat acesta, pentru al putea ameninţa şi şantaja să nu mai dea declaraţie. Obligaţia legală a organului de cercetare penală este să îi prezinţi martorului declaraţia audio dată la presă şi după aceia îl audiezi. Acest nenorocit de miliţian Păuna nu i-a prezentat martorului declaraţia audio pentru al putea ameninţa şi de al determina să nu mai dea declaraţie. Eo tehnică miliţienească comunistă pe care o practică nenorociţii miliţiei şi la această oră!. Miliţianul Păuna nu s-a gândit că va fi cercetat penal şi procurorul îl va întreba de ce nu i-a prezentat declaraţia audio martorului dată la directorul Iulian Ratea, înainte să se formeze dosarul penal. Dosarul penal a fost echipat cu probe beton de directorul Iulian Ratea, dar miliţianul Păuna Mihai a procedat la demontarea declaraţiei martorului, pentru a putea înlătura declaraţia martorului date la directorul Ratea. Miliţianul la ameninţat pe martor şi la şantajat pentru a nu mai da nici o declaraţie, dar a rămas declaraţia martorului audio dată la directorul Iulian Ratea. Va fi audiat martorul ameninţat şi şantajat de Mihai Păuna, la care se va lăsa cu arestarea lui Mihai Păuna. A fost înregistrat de tatăl copilului din greşeală Păuna, întrucât la ameninţat fosta soţie că pune pe cineva să-l bată şi el a intrat în Secţie cu telefonul dat pe înregistrare. S-a înregistrat toată audierea lui Ghiţă şi reies numai fapte penale din înregistrarea audio. Miliţianul Mihai Păuna îi spunea lui Ghiţă; eu bat hoţii, sunt militar, bat pe băiatul meu, am fost bătut de tatăl meu cu cureaua de la pantaloni şi cu furtunul de la maşina de spălat, îmi educ copilul cu bătaia altfel nu învaţă. Ce organ de cercetare penală este acest monstru, cum poţi să ai încredere în acest monstru al Secţiei de Miliţie nr. 4 Piteşti şi în ceilalţi menţionaţi.

La puşcărie cu ei!.

Articol de VB

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole