vineri, septembrie 29, 2023

Klaus Werner Iohannis, Joe Biden şi Mircea Geoană dejecţiile internaţionale! Primarul Ion Dumitru nu doreşte construirea unei Biserici, în Comuna Albota Judeţul Argeş, deşi Biserica are peste 300 de ani, oricând se poate dărâma

Klaus Werner Iohannis, Joe Biden şi Mircea Geoană, au luat cele mai mizerabile măsuri împotriva Rusiei, sunt nişte dejecţii internaţionale, primarul Ion Dumitru al Comunei Albota Judeţul Argeş, nu doreşte construirea unei Biserici, lasă enoriaşi să moară sub dărâmături, întrucât Biserica are peste 300 de ani.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu cele mai infecte dejecţii: Klaus Werner Iohannis, Joe Biden şi Mircea Geoană, primarul Ion Dumitru al Comunei Albota Judeţul Argeş, nu doreşte construirea unei Biserici, Biserica are peste 300 de ani, enoriaşi pot fi prinşi sub placă etc dacă se va dărâma. Primarul va răspunde penal dacă se va întâmpla ceva rău.

Preşedintele României Iohannis a furat cu Biden, Geoană şi Zelenski 40 de miliarde de dolari banii pentru armament Ucraina

Klaus Werner Iohannis, Joe Biden şi Mircea Geoană au luat cele mai ordinare măsuri împotriva Rusiei, în loc să ducă tratative de împăcare cu ei forţează nota pentru a intra în război cu Rusia. Klaus Werner Iohannis, Mircea Geoană şi Joe Biden nu au stagiul militar s-au nu au făcut armată pe româneşte, se pricep la război ca babele la reparat ceasuri electronice. Sufletele lor sunt în iad mai au să plece şi trupurile lor, dar după ce va intra în război dacă sunt proşti ca întotdeauna. Aceşti demenţi nu se pricep la nimic, dar la un război cu Rusia, vor s-o fure să sufere tot poporul, ei cred că politica e ca şi războiul, nesimţiţi!. Joe Biden un hodorog care se prăbuşeşte cu bicicleta, s-au cade pe scările avioanelor, un dezaxat psihic, care deţine ditamai funcţia, Klaus Werner Iohannis un mason, un asasin care se combină cu tot NATO la răspândirea de virusuri şi alte infracţiuni, nu îl mai susţine măcar un român. Ce mai caută acest bastard în funcţia de preşedinte al Statului Român!. Acest prost Iohannis nu ştie că ofiţerii SRI sunt organele lui de cercetare penală şi îl pot aresta oricând. El se crede şeful SRI şi şeful SIE. Poate demite directorii SRI şi SIE dar ofiţerii nici atât. Pe generalul Coldea la forţat să treacă în rezervă pentru nişte făcături de înregistrări video, făcute de IT-iştii lui Ghiţă, la care au fost difuzate de Victor Ciutacu şi Mihai Gâdea pe posturile TV. Au mai falsificat şi biletul de la agenţie şi gata au fost probe pentru trecerea în rezervă a generalului Coldea.

Joe Biden a furat cu Iohannis Geoană şi Zelenski 40 de miliarde de dolari

Cu dintr-astea s-a ocupat Klaus Werner Iohannis, dar şi cu alte infracţiuni şi mai grave de genocid în masă. Nu-l face Putin prost degeaba, chiar e prost dar şi un mare criminal al poporului român. Şi-a omorât propriul popor cu virusurile criminale, a comis şi alte crime le ştie el. În loc să fie prieten cu Putin că şi ăla e un criminal, vrea să bată cu Putin pentru a asasina poporul. Face demersuri pentru rezerviştii MAPN, ăia nu vor să meargă la război mai bine fac puşcărie. Poporul nu vrea să se bată cu ruşii, dar Iohannis îi forţează ca un psihopat. Betete tu mă nenorocitule cu Putin, lasă poporul în pace îl bagi în război. E simplu să stai în Cotroceni să dai ordine băi nenorocitule, îţi baţi joc de poporul român băi neamţule. Iohannis, Biden, Geoană, Zelenski etc fură toţi bani pe care îi trimit americani, pentru armament. Au furat peste 40 de miliarde de dolari, se fac că cumpără armament pentru armata ucraineană, dar în schimb fură toţi banii împreună. Armament le trimite moca americanii, bani pentru ce le mai trimite ca să poată îmbogăţii peste noapte. Aceşti nenorociţi nu au scrupule, au prins momentul că e război şi solicită bani la greu afirmând că le trebuie zeci de miliarde de dolari pentru drone, rachete etc. Războiul pentru ei e o afacere profitabilă, dacă se va sesiza procurorii îi va prinde că au furat peste 40 de miliarde de dolari. Mari nenorociţi sunt aceşti infractori, mai stau un timp şi îl pun pe Zelenski să vaite pe posturile TV că îi trebuie bani pentru a cumpăra armament şi Joe Biden imediat îi trimite zeci de miliarde de dolari.

Mircea Geoană secretar general adjunct NATO a furat cu Iohannis Biden şi Zelenski 40 de miliarde de dolari

Americanii spun că sunt democraţi, au ales un hodorog hoţ pe Biden, care se prăbuşeşte cu bicicleta s-au i se înmoaie picioarele urcând scările la avion, dar mai şi delirează la discursuri. Putin nu ştie că aceşti nenorociţi se îmbogăţesc pe urma războiului, nenorociţii profită de război pentru a putea trimite americani miliarde de dolari lui Zelenski pentru ai fura. Într-un cuvânt Putin ţine războiul în picioare şi şmecherii se îmbogăţesc. Primarul Ion Dumitru de la Comuna Albota Judeţul Argeş, a promis anul trecut şi de mai multe ori că va face o Biserică nouă în Comuna Albota; Biserica are peste 300 de ani, poate să se prăbuşească oricând pe enoriaşi, credincioşi etc. Acest ateu a declarat la o şedinţă unde erau credincioşii şi preotul Biserici, că el a fost salvat de S.F. Dumnezeu de la moarte de mai multe ori, întrucât mai trăieşte cu o jumătate de plămân. A promis ateul că va demara procedura pentru autorizaţii etc, va da bani pentru construire Bisericii cca 300.000 lei şi va apela la mai mulţi manageri pentru a dona bani pentru construirea Bisericii. Nici la această oră ateul nu s-a ocupat de documentaţie, pentru a începe construire Biserici. Într-un cuvânt a minţit pe toţi credincioşi şi pe preotul Bisericii. Noi l-am lăsat în libertate să facă tot cea ce trebuia să facă pentru Comună, ne-am gândit că decedează ateul în arest, dar acum o să mergem la dosarele lui grele pentru al aresta. Nu mai punem că nu i-am trimis la DNA articolele cu infracţiuni grave. O să ne ocupăm de el bine de tot întrucât acesta îşi bate joc şi de credincioşi şi de preotul Bisericii. Nenorocitul şi-a făcut Capelă la Cimitirul din Comuna Albota, sufletul lui o să fie în fundul iadului. Tâlharii îşi fac Capele pentru a-şi aminti proştii de ei, dar sufletele lor vor arde veşnic în fundul Iadului. Nişte dejecţii care nu realizează cei aşteaptă!

Zelenski Cel mai mare escroc a furat cu Biden Iohannis şi cu Geoană 40 de miliarde de dolari

A decedat fratele acestui primar bastard nenorocit, nu s-a dus nici cu lumânare la el, dar nici la înmormântare. Pe el îl interesează doar banii furaţi din bugetul Primăriei, patrimoniul statului furat, banii UE furaţi, moştenirile mii ale cetăţenilor luate cu acte false şi vândute, patrimoniul Primăriei furat care este tot la el şi la familia lui şi o parte la tovarăşii lui de infracţiuni. La această oră merge pe strada cu ochii holbaţi către cei care îl întâlnesc, se uită ca un strigoi malefic. Se mişcă ca şi un robot rusesc că doar taică-su necunoscut rus este. Nici la această oră nu la găsit pe taică-su, poate îl va găsi după moarte în iadul de veci. Acest cadavru primar Ion Dumitru nu are de ce să mai stea în Primăria Albota, are falsuri la retrocedări 75% în arhiva Primăriei, bugetele an de an sustrase cu contabila şefă amanta lui, banii UE furaţi cu managerii de casă, tot ce a lucrat este furt curat. Secţia de miliţie Albota cea mai mare ruşine a MAI, toţi miliţenii îi spun şefu, ei sunt subordonaţi direct lui, nu inspectorului şef Badea Marian. Ce spune el rămâne pentru ei cuvânt Dumnezeiesc, sunt nişte câini credincioşi lui. Trebuie arestaţi toţi miliţenii Secţiei Albota întrucât i-a eliberat referate de clasare non-stop la toate infracţiunile grave săvârşite, nu mai punem că fostul prim procuror Antonia Prioteasa fata lui grefierul Bucescu, la salvat cu bărbată-so miliţean la Poliţia Municipiului Piteşti non-stop, eliberând clasări mii la cauzele penale ale acestui primar bastard. Şarlatanul poartă la el fel şi fel de obiecte malefice pentru a nu putea fi arestat şi de ai face pe toţi să doarmă s-au să nu lucreze la dosarele lui pentru a nu fi arestat. Ăsta e diavolul paranoic sperie pe toţi care intră în contact cu el, dar să mai facă femeile sex cu el. Oricum e impotent bastardul face altceva la femei, ceva ruşinos!.

Ion Dumitru primarul Comunei Albota AG lasă Biserica de 300 de ani să se dărâme pe enoriaşi

Dacă făcea o faptă bună să construiască o Biserică în Comuna Albota, i se mai ierta ceva din păcate bastardului paranoic, dacă nu o va face păcat de moarte va lua, întrucât a promis credincioşilor şi preotului că se va ocupa de documentaţie etc. Nu are scrupule nenorocitul, va deceda şi va fi uitat ca toţi alţii, care au dărâmat Bisericile s-au nu au vrut să construiască Biserici. Ruşine să-i fie mai apare şi pe posturile TV locale la manageri de casă care îl pupă în fund des ca pe maimuţă.  

Articol de LA

ARTICOLE SIMILARE

spot_img

Ultimele articole